HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Lekövezik a zöld részeket a Nagy Imre-szobor helyén

2019.05.08. 11:23 bozotharcos

15 százalékról 4,5 százalékra csökkentették  a kötelező minimális zöldfelület arányát  a Vértanúk terén, az eltávolított Nagy Imre-szobor helyén- írta nemrég a hvg.hu. A kormánypropaganda ennek ellenére továbbra is a zöldfelület növelését hangoztatja a helyszín kapcsán, pedig az ott ma reggel megjelent hatalmas mennyiségű térkő   elég egyértelműen árulkodik a valós tervekről.

vertanukterko.jpg

A Bozótharc napról napra követi a parkosításnak nevezett betonozás előrehaladását: s ma szomorúan konstatáltuk, amit eddig is sejtettünk: az elszállított Nagy Imre-szobor, és az azt korábban körülvevő bokros kis park helyére épülő, Horhyék által avatott, a 30 -as évek magyarországi rettenetes következményekkel járó és ízléstelen nemzetieskedését  visszahozó hatalmas kő-emlékmű építése  nyilván nem növelni fogja a zöldfelületet, akármit is állít a kormány és a Steindl Imre Program propagandája.  Folytatódik a buldózeres városrehabilitáció.......

vertanukzoldfelulet.jpg

 

vertanuk3a.jpg

vertanukepitkezes.JPG

 

Ilyen volt a tér a munkálatok megkezdése előtt:

vertanukzold.JPG

img-1519.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr9414814404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása