HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

25 millióval támogatta Brüsszel a trafikmutyit tagadó fideszes képviselő fiának borospincéjét

2019.03.21. 09:49 bozotharcos

Nagy fideszes – nagy pénz, nagy pince, kis fideszes –kis pénz „kis” pince - kezdi a szokásos heti korrupciós híradását Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Az e heti ügy egy szerkszárdi fideszes képviselő fiának juttatott pénz, melyet a jó helyre született fiatalember Hadházy beszámolója szerint a háza mögé építtetett borospince felújítására kapta. Egy átlagos magyar átlagkeresetével számolva ez a 25  millió forint kb. 8 évnyi munkabérnek felel meg. 

54225907_1912835858827248_253493999216623616_n.jpg

A trafikmutyi egyik leleplezőjeként ismert Hadházy most emlékeztet: A Brüsszelből megtámogatott férfi apja,  Kővári képviselő egyike  volt pl. azoknak, akik annak idején szemrebbenés nélkül a mikrofonba mondták, hogy soha nem beszélt a szekszárdi Fidesz-frakció a trafikok elosztásáról.

Az Fideszből épp a trafikmutyi miatt kilépő Hadházy nemrég egy sárospataki "uniós fejlesztésről" írt:  ott Hörcsik Richárd fideszes parlamenti képviselő fiának épülő pincéjét látta, amire 160 millió EU pénzt kapott az EU-t ocsmároló képviselő fia.

Hadházy kifogásolja, hogy a pincére kapott milliók  mellett az évek óta promózott, EU-pénzekből ígért „Modern Városok Programjából”eddig nagyjából semmi nem valósult meg, egy kis fedett uszodakezdeti munkáin kívül.

A képviselő emlékeztet: a szerdai néppárti szavazás eredménye és szavazati aránya épp arról szólnak, hogy még a Fidesz zsebhaverjei sem álltak ki mellettük. Ebben pedig az az igazi üzenet, hogy nem kapnak további politikai védelmet a tűrhetetlen, nyílt lopásaik sem. Most kell nekünk is mindent megtenni az EU Ügyészségért, különben mostantól mindennél komolyabban kockáztatjuk az EU támogatások felfüggesztését".

 

szekszardborospince.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr814706460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása