HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Hadházy: Nem lesz semmi balhé, üzenem a rettegő hírhamisítónak

2019.03.16. 13:41 bozotharcos

A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból kiadott ellenzéki kiáltványt is.

hadhazymtva.jpg

Rekordgyanús a mai szónokok száma, és rekord gyanús az Önök türelme, hogy ennyi beszélőt meghallgatnak. Talán sikerülni fog röviden fogalmazni: én “csak” arról szeretnék beszélni, hogy mi a teendőnk ebben az egészen súlyos helyzetben. Mi a teendőnk, hogy egyáltalán legyen esélyünk azért harcolni, ami a 48-as hősök célja is volt: egy a Nyugathoz felzárkózó, jólétben és szabadságban fejlődő országért. A teendők néhány mondatban összefoglalhatók.


Sok beszéd helyett sok munkára van szükség, egymás elleni szervezkedés helyett saját magunk megszervezésére. Lemondó beletörődés helyett kitartó elszántságra van szükség.


Azt, hogy beszéd helyett dolgozni kell, már sok-sok ezer ember megértette: ők azok, akik összegyűjtöttek az Európai Ügyészséghez csatlakozáshoz 470 ezer aláírást. Sokan kérdezik, hogy meglesz e az egymillió: ez csak azon múlik, hogy lesznek-e, akik  továbbra is dolgoznak az ügyért. Ha a következő hónapokban lesz 10 ezer ember, aki 3-4 délutánját rászánja erre, és begyűjt 50-60 aláírást, akkor meglesz az egymillió. Ha pedig csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor Orbánék nem tudják tovább büntetlenül uniós pénzekből kifizetni a csicskásaikat, a zsoldosaikat és a legnagyobb "mészárosaikat". Amikor azokra az aktivistákra, azokra az ellenzékiekre gondolok, akik dolgoznak a változásért: hagy emlékezzek meg a Nyomtass te is! -mozgalomról , melynek tagjai pénzt és időt nem kímélve dolgoznak azon,hogy az igaz hírek eljussanak oda is, ahová máshogyan nem juthatnának el.


A második feladat saját magunk megszervezése. Az ellenzéki pártoknak és a civileknek nem egymással kell versengenie, hanem közösen meg kell szervezniük, hogy minden faluban, minden szavazókörzetben legyen legalább egy olyan ember, aki felvállalja az ellenzékiségét. Mindenekelőtt legyen legalább egy ellenőr minden szavazókörben. Ez  2018-ban nem így volt, s ez óriási hiba. Kezdeményezni fogom, hogy a pártok és a civilek a legrövidebb időn belül kezdjék meg erről az egyeztetést. Nem mehetünk neki úgy választásoknak, hogy ez nem történik meg!

A harmadik feladat a kitartó elszántság. Talán ez a legnehezebb. Ahhoz, hogy a kormányt legyőzzük, először saját kishitűségünket kell legyőznünk.  Ahhoz, hogy komolyan vegyenek bennünket, először saját magunkat kell komolyan vennünk. Van, aki szerint ennél a kormánynál semmit nem lehet elérni, bár éppen a mai nap, a Miniszterelnök mai beszéde cáfolja ezt: gondoljunk rá, hogy beszélt korábban...Vannak, akik szerint képtelenség elérni,  hogy leváltsák a köztévé hírhamisító igazgatóját, és azt, hogy leállítsák a mocskos, hazug, közpénzből fizetett kormánypropagandát.

De kérdem azt: megtettünk mindent? Elég kitartóan küzdöttünk,hogy  kormánymédia ne gyalázhasson és alázhasson bennünket reggeltől estig, kényére-kedvére? A válasz egyelőre: nem. Pedig szánalmas balfácánok lennénk, ha hagynánk, hogy tovább alázzanak. Ha szeretnék csúnyán beszélni, azt mondanám, hogy szánalmas balfaszok vagyunk, ha hagyjuk, hogy igaztalanul alázzanak és gyalázzanak bennünket a saját pénzünkből. Én nem szeretném ezt a jelzőt kiérdemelni, és biztos vagyok benne, hogy Önök sem. Ehhez viszont nemcsak beszélnünk kell, hanem cselekednünk is. Vissza kell még mennünk a tévészékházhoz is. Nem elég a Szabad sajtó útján tüntetni, hanem a hazug propaganda-sajtó útjára is, a Kunigunda utcába is el  kell még mennünk.


A mai nap ünnep, nemzeti ünnep, és a szervezők nagyon helyesen nem hirdettek határozott és kemény tiltakozást oda. Mégsem tehetem meg, hogy ne  menjünk ma el oda, a piszkos rendszer egyik fő bástyájához.


Innen most majd a Kossuth térre megyünk, hoyg kitegyük az ellenzék követeléseit, de utána ki fogok sétálni a Kunigunda útra is. Gyalog, 10 kilométert, ez talán jelzi az elszántságot, jelzi azt, hogy mennyire elegem van a mocskos hazugságból. Ha néhányan velem tartanak a Kossuth térről, azt megköszönöm. Nem lesz semmi balhé, üzenem a rettegő hírhamisítónak, de a 8 pontot kiragasztjuk, hátha fognak róla beszélni….Azt is üzenem neki, hogy nem ma megyünk oda utoljára. Az ellenzéki pártokkal és az országgyűlési képviselőkkel megegyeztünk, hogy  rövidesen blokád alá vesszük köztévét. Könnyen megtehetjük, hiszen annyira félnek, hogy ha meglátnak két képviselőt, azonnal bezárkóznak.


Végül engedjék meg, hogy felolvassam az ellenzéki nyilatkozat 2. pontját.


Követeljük a sajtószabadságot. Az államnak kötelessége, hogy a polgárai kiegyensúlyozott és elfogulatlan tájékoztatásáról gondoskodjon. A közpénzből fenntartott közmédia nem lehet a kormánypárt szócsöve.Bértollnokok helyett független újságírást!


A nyilatkozat(?)  hatalmas dolog, de értsük jól! Ez a 2. Pont nem egy ígéret arról, hogy mit teszünk majd, ha nyerünk a választáson. Hanem egy olyan követelés ez, amelynek megvalósulása nélkül nem beszélhetünk szabad választásokról. Ígérjük és fogadjuk, hogy mindent meg fogunk ezért tenni. Isten minket úgy segéljen!"

Budapest, 2019. március 15.

 

marciusikialtvany.jpeg

97 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr8914692434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.03.16. 16:09:03

Tombol Hatházi, már a legfanatikusabb ballibek se kiváncsiak a köldökére.

Che21 2019.03.16. 20:40:22

Szánalom a köbön.

illaim 2019.03.16. 21:05:29

A fidess SA csürhéje már el is lepte a blogot! Gyalázkodás és gyűlölet! Csak erre képesek! LOL

Spiritmonger 2019.03.16. 21:20:32

nem ő mondta, hogy "balfaszok vagyunk"?

Hamihami 2019.03.16. 21:49:12

@MAXVAL bircaman közíró: Ivan, hogy lehet, hogy mi dig tied az elso komment a politikai tartalmu posztok utan? Ennyi szabadidod van? :))

yourmomtits 2019.03.16. 22:17:47

@illaim: már? 3/4 2-kor készült a poszt. most (is) beégtél hülyeúr

Max Cuda 2019.03.16. 22:57:28

@illaim: Nem a gyalázkodás a lényeg, te köcsög. 3 millióan vagyunk fidesz szavazók, és mi mind azért szavazunk hogy az ilyen telibevert fasszopó patkányoknak mint te rossz legyen, te senkiházi kutya

Max Cuda 2019.03.16. 23:09:28

@illaim: te tetves buzi mi nem ellepjük az oldalatok hanem egyszerűen ennyire kevés vagy, 10 fideszes jut egy olyan köpedék patkányra mint te, vedd már észre magadat hogy egyszerűen többségbe vagyunk, nehogymár te ugassál hogy hol mit csináljunk te rühedék semmirekellő köcsög mit képzelsz a kurva anyádba fröcsögjél te kutya ki lesz rugdosva a fogad

Kukubenko 2019.03.16. 23:15:14

Rosszarcú tetű ez is mint a többi balfasz.....

ulpius66 2019.03.16. 23:16:30

Hatházi: "Nem elég a Szabad sajtó útján tüntetni, hanem a hazug propaganda-sajtó útjára is, a Kunigunda utcába is el kell még mennünk."

Figyusz!

Az ellenzéki pártok március 15-én nem ünnepelni akartak a NEMZET ÜNNEPÉN?
(az ellenzéknek a NEMZET ÜNNEPÉN is csak mocskolódásra telik?)

ulpius66 2019.03.16. 23:23:02

Hatházi lassan beleőrül ebbe "az egymillió aláírás az Európai Ügyészségért!"

Hát ez a "mozgalma" is kb. annyit ér, mint a megboldogult "egymillióan a magyar sajtószabadságért"....
R.I.P. 2011-2013

Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.16. 23:27:45

A libuskak megint kirohogtettek magukat, az ossz ellenzeki giga tuntetesen kb 3 ezren voltak.

ulpius66 2019.03.16. 23:30:48

"Ígérjük és fogadjuk, hogy mindent meg fogunk ezért tenni. Isten minket úgy segéljen!"

Figyusz!

A ballibsi pártok/pártvezetők/szónokok nem ateisták?

Habony Árpád 2019.03.16. 23:31:15

@Hamihami: Az egész média a mienk, bármit (és bárkit) eltudunk intézni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.03.17. 00:26:29

@ulpius66: figyusz, miért kéne annak lennie?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.03.17. 00:31:11

@Max Cuda: a kérdés az volt, hogy hogyan van az, hogy ti, akik ide kommenteltek, nem a saját érdeklődési körötöknek megfelelő oldalakat olvassátok.
Sikerült felfogni?
Hát nem szégyen, hogy Birka, vagy akár te is, ilyen lippsibolsi oldalakat bújtok?
Neked Bajert kell olvasnod meg pestis rácokat.
Erre itt okulsz, a baloldal híreiből?

Bkkzol 2019.03.17. 01:11:05

Nem bozótharc!!!! Hanem bohócharc!

nyerafidesz 2019.03.17. 05:25:18

Hadházy sétál az utcán. Megy, mendegél és közben hirtelen észrevesz egy korlátot. Lágyékában hirtelen megmozdul valami, és a perverzió langyos szele megcsapja orcáját.
Ez egy Korlát. Szép nagy, kemény, egyenes. Halántéka lüktetni kezd, kezei kicsúsznak lyukas zsebeiből, és finoman megfogja a kemény korlát hengeres végét. Bezselézi, aztán lassan de ritmusosan oda-vissza húzogatja finom kis nőies pracliját.
Már szinte egy sámándob lüktet benne, s elhatalmasodván a birtoklási és megalázási vágy, ráugrik a korlátra és hangos nyögések közepette lába közé fogja, s csak húzza, csak húzza maga alá a centiket, szép lassan felfelé. Enyém vagy, súgja érzékien.
Szerintem erősen korlátolt a pali.

MACISAJT 2019.03.17. 05:30:51

Ágika nem volt jelen ? Pedig van még ajtó a Kunigundában...:P
És hova lett bangóné? Direkt miattuk sikálták fel a padlót, arra azt esetre ha ismét lehasalnának...

Ja és külön zokni stoppoló különítmény állt a hadházi rendelkezésére, hátha...

Muhaha

felucca02 2019.03.17. 05:46:05

@ulpius66: Nem mind. Ahogy a fideszesek sem mind hívők, a kdnp-sek pedig egyáltalán nem.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.03.17. 05:51:28

@Hamihami: SMS-ben értesítjük az elvtársat minden új posztnál, hogy munka van.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2019.03.17. 05:54:54

@yourmomtits: Ostoba az elvtárs. Az számít mikor megy ki az értesítés hogy dolgozzanak. És mi oroszok messze éberebbek vagyunk mint ti.

MACISAJT 2019.03.17. 06:23:33

@felucca02: "Nem mind. Ahogy a fideszesek sem mind hívők, a kdnp-sek pedig egyáltalán nem. "

Azannyát, darabra ismered mindegyiket...:P

Sebaj. Ott vannak az agyonvert ballibák új szövetségesei, az operettnácik. Kezdetben vala a Szegedi Chanad.
2012 júniusában egy a Jövőnk.info hírportálon kiszivárogtatott hangfelvétel arról tanúskodott, hogy Szegedi édesanyja zsidó származású.] Pár napra rá Szegedi Csanád maga erősítette meg ezt egy interjúban, hozzátéve, hogy csak 2012 áprilisában lett tudomása édesanyja származásáról.

2012. július 30-án Szegedi a pártból való kilépésről határozott. A Magyar Narancs hetilapnak adott interjúban azt nyilatkozta a Jobbikból való kilépésével kapcsolatban: „Az rémisztett meg a legjobban, hogy szembe találtam magamat magammal: kirekesztőből kirekesztett lettem! Hirtelen megéreztem, milyen a »másik oldalon« lenni. Azt gondolom, ez hozta el bennem a fordulatot."

Ajvé...:-)
Aztán jöve Gyöngyössy zsidószámlálója:

Jobbik: Listát a zsidókról!
Index
2012.11.26.

A gázai konfliktus kapcsán itt lenne az ideje annak, "hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak" – mondta hétfőn a parlamentben a külügyminisztert interpellálva Gyöngyösi Márton, a Jobbik külpolitikai szakértője.

A fenti idézet szó szerinti.

Ma már ott tartunk hogy Jákob lajtorjája februárban kiugrott sérelmezve hogy őt egy hónappal korábban le(fel) zsidózták...Brühühü mert a dédapja(!) és Auschwitz ....Ja hogy Jakab Péter egy lakossági fórumon még 2010-ben arról beszél, hogy milyen furcsa, hogy egy bűnözőnek kóser ételt kell szállítani egy drága étteremből. Mint mondta:

"Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van… nehogy már! Egy bűnözőnek joga van… majd ha megbűnhődik, akkor megint lesz joga, de addig ne legyen már joga, hogy neki kóser kaját kell hozni egy olyan étteremből, ahova az átlag miskolci be sem mer térni, mert olyan az árszínvonal."

És így tovább, szép sorjában dőlnek ki, igaz közben a gyurcsány-apró dinasztika támogatja őket...

Végtére is az "orosz" zsirinovszki is zsidó, valamiért...

Muhaha

felucca02 2019.03.17. 06:44:48

@MACISAJT: Rengeteget írtál, ez igaz. De miért érdekelne engem gyöngyösi, meg jakab, ezt nem értem. Orbántól nem akarsz ilyen idézeteket? Kár, pedig azok cifrábbak.

Nem, nem ismerem a kdnp-seket, hálistennek, csak annyit tudok róluk, hogy jézus pont az ilyen kufárokat verte ki a templomból. Ezeket is ki fogja verni.
És a kötelező muhaha, mert az tényleg oly frappáns:)

Helga Beauty Salon. 2019.03.17. 07:02:21

@illaim: A fidess SA csürhéje már el is lepte a blogot! Gyalázkodás és gyűlölet! Csak erre képesek! LOL............

Fidess két s, utána valamely degenerált logika alapján SA, ami az SS vetélytársa volt amíg le nem nyomták, majd egy kis csürhézés. Eddig is szép azután a hullámzó kedélyállapotú libsi állatunk számonkéri a gyalázkodást és a gyűlöletet, de végül kisüt nála a nap és így egy boldog LOL-lal zárul ez a kis antimagyar proliológia!

MACISAJT 2019.03.17. 07:10:09

@felucca02: "De miért érdekelne engem gyöngyösi, meg jakab, ezt nem értem."

Pedig kellene, hiszen március 15-én együtt masíroztak a dk-sok az operettnácikkal,
öröm volt látni egymás keblén az aprókat és a jakabokat :
index.hu/belfold/2019/03/15/unnepel_es_tuntet_az_orszag_marcius_15-en/dobrev_klara_lazadjunk/

Tényleg, gyurcsánynét már megszámolták a gyöngyösik?

Muhaha

Helga Beauty Salon. 2019.03.17. 07:43:25

Hadházy az ellenzék rezidens állatorvosa sürgősségi alytónakszaladási, folytási esetekre.

horvathviteztamas 2019.03.17. 07:59:29

Szánalmas, súlytalan senki...

khell 2019.03.17. 08:23:12

Egyszerűen zseniális, hogy ez a kretén, meg az index is főoldalon hozta, hogy rekordgyanús a szónokok száma.
Nem a hallgatóságé, mert abból alig van, a szónoké...

Lassan mindegyik balfasz felmehet a színpadra, előadhatja az agymenését, megveregetik egymás vállát és mindenki hazamegy.

Kész csoda, hogy ebben a nagy diktatúrában még ezt is hagyják.

enrikokaruszo 2019.03.17. 08:31:34

...hogy minden szavazókörben legyen legalább egy aktivista...?
aszittem a zemberekben elemi erővel feltörő szabadságvágy csak úgy termi a hősöket
balfasz, valóban

szigony 2019.03.17. 08:42:28

Itt is nyilvánvalóvá vált, hogy az Orbán hívők is az ellenzéki oldalakat olvassák. Hazamegy a templomból belerúg az asszonyba, lekever egyet a gyereknek kiveszi a sört a hűtőből és le ül a gép elé. Ne csodálkozzon senki az ide hányt sorok miatt, ezeket az embereket a gyűlölet élteti. Minden olyan oldalon ott vannak amiről úgy gondolhatná az ember ezt egy "becsületes" fidesz hívő nem olvassa el.

Willkommenskultur 2019.03.17. 08:58:42

@szigony: s nem segit rajtad semmilyen miniszter

enrikokaruszo 2019.03.17. 09:29:44

@szigony: okoskodásod a torz, kirekesztő alapattitüdöd lenyomata

Hungryhorse 2019.03.17. 09:34:20

Virtigli gazember ez a zokniját is karbantartani képtelen ball8bbant bunkó.
Szerencsére mára a libbant médián kívül nulla a támogatottsága.

Mindenki megKurja a pecást 2019.03.17. 10:25:49

Orbán Viktor, a Nemzetmentő kormány feje a 48-as forradalom örököse. Ő emeli fel országunkat, lerázva Brüsszel bilincseit, visszavezet minket a szláv nemzetek családjába.

Kivlov 2019.03.17. 10:27:06

Nem lesz kormányváltás, üzenem a rettegő hadházynak. :D

bircának szovjet himnusszal válaszolunk 2019.03.17. 10:27:29

Szövetségbe forrt szabad köztársaságok,
A nagy Oroszország kovácsolta frigy,
A szovjet hatalma és egysége éljen,
Sok nép így akarta s megalkotta így.

Szálljon szabad hazánk,
Dicsőség fénye rád,
Népek barátságát vívtad Te ki!
Lenini párt vezet.
Láng, mely a népeket
Kommunizmus győztes útján viszi.

pecás a szardarab 2019.03.17. 10:28:39

@Kivlov: Te csak fizesd a nyugdíjjárulékot és ne ugass!

pecás a szardarab 2019.03.17. 10:29:23

@Willkommenskultur: Neked viszont segítene, ha a feleséged a Józsi kiverné neked.

Minden ballib bérretteg 2019.03.17. 10:35:26

Az 5%-os bejutáshoz taán elég lesz az a 400-500 ezer elszánt aláíró. :DDD

Többre semmiképpens sem. Ballib elkúró hazaáruló seggfejek itt már soha többet nem rugnak labdába !

Minden ballib bérretteg 2019.03.17. 10:37:28

@szigony:

Olvasd már el te szerencsétlen a hányásait a ballib főnökeidnek.

Mást se csinálnak csak gyűlöletet szítanak, bérrettegnek, és fenyegetnek.

Tiszta szerencse hogy olyan kevesen vagytok, hogy egy óvodi ünnepség háttérzaját se tudnátok megtöni. :DDD

anyadmajma 2019.03.17. 10:43:14

@Minden ballib bérretteg: mi van te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, már megint itt vagy? ja nem még mindig. Csak akkor nem vagy itt, amikor az arabok faszát szopod a hasis bárban:) te faszkalap:)

Hamihami 2019.03.17. 10:54:12

@MAXVAL bircaman közíró: bocs a kesei valaszert, csak ki voltam utve miutan felvettem a brusszeli apanazst a kartyarol. Szoval erdeklodsz, ugye? En is erdeklodom, megsem irok minden poszthoz kommentet, foleg nem elsokent.
Ilyen cinikus valaszokat mar hallottam mastol is.... parlamentben, riporteri kerdesre.... "Boldog karacsonyt" - "Csak"
Stb... Ilyen az, amikor a serthetetlenseg erzese nagykepuve tesz, es ez az a magassag, ahonnan ha esni kell, nem puhara huppan az ember.

Hamihami 2019.03.17. 11:04:18

@Willkommenskultur: Viktor szemelyesen??? Eljen viktor! Eljen viktor!Harcolj viktor! Harcolj viktor!

anyadmajma 2019.03.17. 11:06:59

@Hamihami: nem ez a @Willkommenskultur: is a hazaáruló bolsevik geci terrorista birka álneve a Csalogány utcai központból.
Azért kell neki ez az 1000+ nick, hogy legyen pénze kifizetni az arab kamionosokat, hogy engedjék, hogy leszopja őket. Mert csak annak él:)

Hamihami 2019.03.17. 11:11:16

@anyadmajma: Vaj' hazarendeltek mar az erdeklodo Ivant a szeredoci keleti bazisrol? Vagy meg mindig onnan erdeklodik az esemenyek irant?

Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.17. 11:19:27

@szigony: "Minden olyan oldalon ott vannak amiről úgy gondolhatná az ember ezt egy "becsületes" fidesz hívő nem olvassa el."

Szornyu, a csunya gonosz fideszesek, nem hagyjak a szegeny libuskakat, hogy bekesen pihengesenek a buborekjaikban.

Hamihami 2019.03.17. 11:47:50

@MAXVAL bircaman közíró: jajj, ne fokozd Ivan, ne fokozd! :))

berne 2019.03.17. 12:14:47

"Azt, hogy beszéd helyett dolgozni kell, "
Hát ja Hadházi azt kellene, de a performance az nem dolgozás ám. Csak hogy tudd.

anyadmajma 2019.03.17. 12:20:20

@Hamihami: itt ül a csalogány utcában a szardarab, nincs az sehol. @MAXVAL bircaman közíró: a legalja, ágyútöltelék az elvtársak szemében a gyökér, de még ahhoz is ostoba, hogy tudja, hogy van ilyen, nemhogy még gondoljon is valamit azon kívül, mait mondanak neki.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.03.17. 12:25:18

@anyadmajma:

Hiába tombolsz, a nép szava világos, s az idő is ellenetek ketyeg.

Hamihami 2019.03.17. 12:34:50

@anyadmajma: Ivan jol nyomja. Ez is egy munka, es ha ez kell ahhoz, hogy eltartsa a blogjat es onmagat, akkor ezt kell csinalni. Neha kicsit tultolja a hulyeseget, de osszeseggeben jo munkasember.

2019.03.17. 13:33:11

Szerintetek mennyi ballib trollkodik a jobboldali blogokon? Mert Brica is itt tölti napjait, gondolom megállás nélkül reloadolja az index címlapját. Az is tény, a kormánypropaganda hangszórózása és az egymás nemi szervének szopkodása nem lehet annyira érdekes, mint itt tönkretenni a hangulatot.

colonel Tigh 2019.03.17. 13:34:14

@Max Cuda: Az igen, csak úgy süt az ész és az értelem... :D Máskülönben azért szavazni valakire, hogy a másiknak rossz legyen, az mindent elmond rólad, rólatok. Nem először hallom már ezt, bár lehet te voltál akkor is, de valószínűbb, hogy ebben az országban ennyi a senkiházi, torz lelkű, ostoba faszkalap. Én leszarom, hogy Orbán kicsoda-micsoda, hogy cigány, vagy hogy jobb vagy baloldali, nem azért nem szavazok rá, mert utálom, nem szimpatikus, vagy mások a politikai nézetei. Gyurcsánynál ugyanez, nem azért nem szavazok rá, mert "Gyurcsány". nagyon egyszerű: lop, csal, hazudik? Arról nem beszélve, hogy mit csinált az ország alkotmányos, és jogállami rendszerével. Ami miatt lesz még itt sírás, ezt most megmondom. Az ilyen ostoba, tapló idiótákkal, mint te, viszont baromi könnyű a dolga az ilyen szarházi alakoknak. Mert te akkor is rá szavazol, ha az anyád fölfordulna a "kiváló" eü rendszerünknek köszönhetően. -éve csúszunk lefele, aminek ti tapsoltok az nem a minimum, hanem még annál is kevesebb. Azt kell nézni, hogy amire ennyire döngetitek a melleteket, az a környező országokhoz (még csak nem is egy nyugati államhoz) képest hol van - elárulom, a béka segge alatt. De ti csak tapsoltok, közben az eus pénzek, amiből az egészségügyünk, az infrastruktúránk, a gazdaságunk, az oktatásunknak kellene javulnia, cserébe egy tucat család jómódjára, a habzsi-dőzsire megy el, meg a minősíthetetlen magyar focira, bár az tulajdonképpen ugyanaz, mint az előző, mert a sportba is azért nyomnak annyit, mert azon keresztül könnyebb ellopni. 15-20 év múlva az ilyen keménycsávók mint te, fogjátok a leghangosabban követelni az elszámoltatást. Ha már itt tartunk, a komcsi aktákkal mi is van? Az ország vagyona '89-ben át lett mentve sok szürke eminenciás komcsi által (és a 183. senki pufajkások által, akik csak jó helyen voltak jó időben), átmentették magukat a gazdaságba, cserébe most ők pénzelik és segítik a kapcsolati hálójukkal az olyanokat, mint Orbán. Ezért nincs elszámoltatás, ezért titkosak az ügynökakták, (no meg rengeteg személyes érintettség) amiket Orbán úgy őriz reszketve, mint ha az élete múlna rajta. Bár átvitt értelemben úgy is van. Úgyhogy még ti komcsiztok, bolsiztok? Meg a büdöskurvaanyád, azt. '89 előtt pontosan az olyanok, mint te, az ilyenek voltak az igazi komcsik, a "házmesterek", az önkéntes túlbuzgó besúgók. Ez egy fajta személyiség, mindegy, hogy milyen rendszer van. Ti vagytok az igazi hasznos idióták. Az olyat mint te Orbán még jobban lenéz, mint bárki mást. Hülyének vagytok nézve, és halálra röhögik magukat, hogy milyen szinten lehet téged manipulálni. Úgy játszanak rajtad, mint egy hangszeren. Inkább sajnállak, mint haragszom rád.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2019.03.17. 14:31:35

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: A feltételek a mi kádermunkánknál is döntőek. Valahányszor a kiválogatásról szó kerül, természetesen első kérdés a politikai megbízhatóság és tudás. A másik azonban az, hogy azt a feladatot, amire kiszemeljük őket, el tudják-e végezni. Rendkívül vigyázni kell arra, hogy ne mechanikusan, gépiesen válasszuk ki az elvtársakat, akiket a munkába be akarunk állítani. Ezért döntő kérdés a káderek helyes kiválasztása.

Pop40 2019.03.17. 14:45:06

Hadházy az impotens és lefizetett ellenzék egyik (ritka) olyan figurája, aki valóban tesz is valamit a maffia eltakarításáért.
Nem csoda, hogy a teljes ruszki- és maffiapincsi bérkommentelő horda itt nyáladzik meg habzik tőle.

Hajrá Hadházy, csak így tovább!

enrikokaruszo 2019.03.17. 15:00:36

@Pop40: szerintem téged a kormány támogat, különben észre kellett volna venned, hogy ez a diadalmenet körbejár az óvodaudvaron
pedig jót tenne egy konstruktív ellenzék....de ez a balfaszkodás....
hallottad hogy a DK benyújtott mittudoménhány pontot családvédelem témakörben?
tudod, olyanokat, amiket legutóbb nem szavaztak meg, mert a kormány nyújtotta be
asszem 1 jobbikos nyomott gombot, tán véletlenül
naggyon gáz ez az egész, de lengesd csak a zászlót, ha erőt ad a mindennapokhoz

Larry Silverstein 2019.03.17. 16:18:22

Lippsiknek egyre kemenyebb az eletuk, ahogy szarad fel a mocsar.

enrikokaruszo 2019.03.17. 16:23:52

@Larry Silverstein: kínlódnak, de ez a karakter nem hal ki, élősködők mindig voltak

MTA rendes tagja 2019.03.17. 16:45:15

Szomszédgyilkos luxuspókember.

n3spr3ss0 2019.03.17. 18:25:30

A kommentek mutatják, a fasiszta gecik az ünnepeken is hűek magukhoz.

szigony 2019.03.17. 18:38:13

@enrikokaruszo: Csak annyit mondok egyetlen repülő sem maradt fenn a levegőben. Olvasd csak a fajtád kommentjeit és azután beszélj gyűlölködésről.

szigony 2019.03.17. 18:40:02

Ezen az oldalon megalakult a Nemzethy geci tagok találkozója.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 18:47:42

egy vödör szarba több tiszteség szorult, mint a hadháziba

enrikokaruszo 2019.03.17. 18:53:37

@szigony: tudom, mi az előitélet és az acsargó gyűlölet, mert olvastam mit írtál az általad elképzelt kormánypárti szavazóról, tökfilkó

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.03.17. 19:12:41

@colonel Tigh: Ott a pont!
De ezeknek a tetveknek hiába írod,nem fogják föl,de büszkék magukra!

jajdehülyevagyok 2019.03.17. 19:36:31

10 kilométer séta mint felajánlás, korrekt s kevesebb anyagi kárral jár, valamint jó példa.

Pop40 2019.03.17. 19:40:50

@enrikokaruszo:

Bolsikám, ne fárassz már a hülyeségeiddel.
Családvédelem? Menekül a maffiaállamodból mindenki. Szétvert oktatás, tönkrekúrt eü, a maffiád épp a tudományt veri szét, miközben ellopnak minden mozdíthatót, milyen családot akarsz védeni, te majom? Baszhatod a családvédelmedet, húznak majd el azok is nyugatra, mint kb mindenki. Majd ha a vajdád bukása után lesz itt egy élhető ország, akkor lehet majd beszélni családvédelemről. Addig meg a családok azzal védik magukat, hogy minél messzebbre húznak a Geci maffiaállamából.

Hogy ki és mit nem szavazott meg: most volt egy hete, a szombathelyi fideszbanda bukása után az egész addig a migránsokról hápogó fideszgecik NEM szavazták meg az ellenzék javaslatát, ami a migrációt feltáró bizottságra vonatkozott. Úgy, h a fidesz egyetlen programpontja évek óta kb ennyi, hogy a Geci sörhasa védi meg az országot a migránsoktól.

Innentől fogva ha van bárki, aki kussoljon a "ki mit nem szavazott meg"-témakörben, azok ti vagytok.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 19:56:34

@Pop40: menekülj te is, te fasz és ne ugass bele a magyarok dolgába te fasz

szigony 2019.03.17. 19:56:42

@enrikokaruszo: Ez nem elképzelt szavazó a tökfilkót meg a családodba keresd.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 19:57:47

@Pop40:
szombathelyi bizottság a migrációra? az nem helyi ügy, te fasz!

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 19:59:05

@szigony:
kövesd po40-et és menekülj el az orbáni elnyomatás elől és ne ugass bele ezentúl a magyarok ügyeibe

szigony 2019.03.17. 20:03:15

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: No még egy megmondó ember a jó oldalról. Hú de utálom amikor valaki kinyilatkoztatja, hogy Ő magyar a másik meg nem is tudom micsoda. Nagy magyarok egyesüljetek. Egyébként a fasz kétszeri használata egy mondaton belül a bőséges szókincs bizonyítéka. Te fasz.

Larry Silverstein 2019.03.17. 20:07:24

@Pop40: Ja, menekul.

Ausztriabol es BElgiumbol is nagyobb a kivandorlas, mint Mo-rol, nem beszelve az osszes szomszedunkrol.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 20:09:56

@szigony:
Az ember hovatartozását a viselkedése dönti el; ha valaki rágalmazza a bélyeggyűjtőket, akkor a bélyeggyűjtők nem fogják bélyeggyűjtőnek tekinteni, vagy ha addig tag volt, akkor kizárják. Utána hiába nyivákol a rágalmazó, hogy ő bélyeggyűjtő.
Szóval nyivákolj csak, de hiába teszed.

szigony 2019.03.17. 20:18:56

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: Attól te még nem vagy " bélyeggyűjtő", hogy nyalod a bélyeg hátát. Az meg, hogy te mit állítasz az egy dolog,mert lehet a párttagkönyved a kert végébe van elásva.

enrikokaruszo 2019.03.17. 20:31:09

@szigony: erről beszéltem, látod?
teljesen belegabalyodtál a fantáziavilágodba...nem tudsz megsérteni,mert beteg vagy, kérj segítséget

Gyorgy007 2019.03.17. 20:33:10

Fetrengj Ákos, fetrengj! :D

ulpius66 2019.03.17. 21:27:01

Nem akarok igazságtevőként tetszelegni, de azt azért meg lehet állapítani, hogy mindkét oldalon: a nemzeti-konzervatív és a ballibsik között is van gyűlölködő!

"Mink sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint tik minket!" - mondotta volt évekkel ezelőtt egy ballibsi véleményvezér (Kornis Mihály) a nemzeti-konzervatívokról......

Én, Ulpius Tamás személyesen gyűlölöm a migráncsokat, ballibsiket, és még sokan másokat is... de azokat nem írom le, mert kitiltanak a blogról...

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 08:37:03

Lyukas zokniját megvillantotta a főni megint ? :DDD

BéLóg 2019.03.18. 11:27:34

#frízokni
#kunhalming
#nopasarét
#szrtájk
#szabadsajtot

BéLóg 2019.03.18. 11:30:51

@Pop40: Hogyte mekkora B-rom vagy, el sem tudom mondani.
Legalább néznéd meg az EU-stat adatait az elvándorlásról és akkor nem posztolnál olyan orbitális fasságokat, hogy tőlünk tömegével mennek el emberek.
Az egyetlen olyan kelet-európai ország vagyunk, ahol ez az érték több éve 600e körül STAGNÁL. Azaz akik elmennek, azok vagy visszajönnek, vagy HELYETTÜK a korábban eltávozottak térnek haza.

felucca02 2019.03.19. 11:29:02

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: Na, ugye nem próbálod meg kisajátítani a magyarságot magadnak?
Nem?
Na, azért.
Kösz!

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19. 13:12:38

@felucca02:
Félreértesz, félremagyarázol.
Egy közösséghez tartozásnak vannak szabályai. Aki viselkedésével kiírja magát a közösségből (pl. a magyarságból), az ne akarjon hőbörögni utána.

felucca02 2019.03.20. 08:18:04

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: Természetesen senki sem fogja kívülről meghatározni, hogy ki a magyar is ki nem. Te sem, én sem.
Ez belül dől el.
Attól, hogy valaki egy hazaáruló kormányzatot kritizál, nem lesz kevésbé magyar, sőt!
A mindenkori kormánynak semmi köze a magyarsághoz, ez egy hivatalnoksereg, akit mi fizetünk, hogy intézze az ügyeinket. A miniszterelnököt ugyanúgy, mint az építésügyi előadót az önkorinál.
Ha bármelyik rosszul végzi a dolgát, vagy szereptévesztésben van, akkor munkáltatójaként jogom van kibaszni az állásából. Ebbe az úgynevezett magyarságot nem igazán kell és lehet belekeverni.
Eddigi tapasztalatom alapján az magyarozik nagyon, aki éppen hazaárul, ahogy az keresztényezik ugyanígy, akinek semmi köze a kereszténységhez, lásd kdnp-s kufárok, akiket Krisztus ma is kibaszna a templomból.

LordAlyr 2019.04.11. 12:13:06

@MAXVAL bircaman közíró: Találó a fénykép... Látom még fodrász előtt készült...
süti beállítások módosítása