HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Magyar "migráns" zaklatott nőket Angliában, börtönre ítélték

2019.01.16. 11:33 bozotharcos

A menekültellenes Orbán-kormány lakálymédiája rendszeresen habzó szájjal hazudozik a Nyugat-Európában nőket zaklató, erőszakoló "migránsokról."  Egy angol lap most olyan esetről írt, mely  nem valószínű, hogy felkerül a Lokál vagy a Ripost lapjaira.

7_derby-city-sexual-assault-pic1jpg.jpg 

A brit sajtóban szexuális ragadozóként hivatkozott, Kiss Csaba néven említett férfi biciklivel közlekedve 22 esetben fogdosott erőszakkal nőket az utcán. (Fotó: Derbyshire Rendőrség) A bíróság 3 év 9 hónap börtönre ítélte a férfit, akit szabadulása után Magyarországra deportálnak majd, s egyúttal kitiltják az Egyesült Királyság területéről.

A 36 éves, családos férfi tavaly július és november között követte el a bűncselekményeket Derby városában, sajtóinformációk szerint 2016 óta él Angliában.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr114566270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FikkFakk 2019.03.17. 09:25:00

Es ezert most qz az elvaras, hogy mi oruljunk az uj europaiaknak?
süti beállítások módosítása