HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Verhofstadt: Orbánék náci propagandát vetnek be, "leszállt a sötétség Magyarországon"

2017.07.11. 14:50 bozotharcos

"Korábban a kommunista múlthoz hasonlítottam Orbán politikai stratégiáját, a magyar kormány mostanra azonban a náci propagandát is beveti politikai ellenfeleivel szemben." - kommentálta a Facebook-oldalán Guy Verhofstadt, az Európai parlament liberális frakciójának, az ALDE-nek az elnöke, aki korábban 9 éven át Belgium miniszterelnöke volt. A politikus szerint Orbánék legújabb kampánya "Európa legsötétebb napjait idézi".

A belga politikus ismerteti a plakátok tartalmát és fotóval bizonyítja, hogy volt olyan hely a Soros-plakátkampányban, ahol valakik "büdös zsidó" feliratot grafftiztek a képen Soros György arcára.Verhofstadt hangsúlyozza: az idegengyűlölet és a menekültek démonizálása Európa-ellenes, s az az állítás, hogy Soros György illegális menekülők millióinak szervezett Európába-szálllítását promotálná a fantázia szüleménye. " Leszállt a  sötétség Magyarországon. Ezt nem hagyhatjuk."- fogalmaz.

Mint ismert, Orbán Viktor több alkalommal is  így hivatkozott Sorosra: "a nemzetközi tőke “elsősorban Soros Györgyhöz tapadó szervezetei” ,  "vannak nemzetközi hálózatok, amelyek irodákat nyitnak az országokban, bebújnak a civilek háta mögé és a nemzetközi tőkét védik"....

Verhofstadt az alábbi képekkel illusztrálja Facebook-bejegyzését:

verhofstadt2.jpg

verhofstadt.jpg

verhofstadt3.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr612656795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása