HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Megvédene minket a kormány a környezetvédelemtől

2017.04.25. 13:49 bozotharcos

"A környezetvédelemtől megvédi az országot a környezetvédelemért felelős miniszter, mert nagy veszélyként les ránk." –  egy parlamenti képviselő foglalta így össze a véleményét Fazekas agrárminiszter  legutóbbi nyilatkozatáról. Fazekas Sándor miniszter egy konferencián ugyanis azt mondta (az Agrarszektor.hu-n idézett beszédében): "ha a mezőgazdaságnak a környezetvédelem lesz az elsődleges feladata, és nem az élelmiszertermelés, akkor a fogyasztási célú termékek előbb-utóbb a harmadik világ országaiból kerülnek majd hozzánk."

fazekas-sandor-d000222ed9ff6cb619298.jpeg

"A termelést kiszervezik Európán kívüli területekre" - figyelmeztetett a földművelésügyi miniszter, a Környezetvédelmi és energetikai kihívások a mezőgazdaságban című konferencián, arra utalva, hogy szerinte már az uniós környezetvédelmi támogatások bevezetésén is látszik egy olyan politikai koncepció hatása, mely szerint mezőgazdaságnak nem is az élelmiszertermelés az elsődleges feladata, hanem a környezetvédelem.

Sallai Róbert Benedek, az LMP országgyűlési képviselője, a parlament Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke A Facebook- oldalán így összegezte a véleményét a miniszter nyilatkozatáról:

"Ez a faszi a környezetvédelemért felelős hazánkban.  Meglátom a címet, gondolom - mi a rossebtől akarnak már megint megvédeni bennünket? Hát most épp a környezetvédelemtől. Igen, a környezetvédelemtől megvédi az országot a környezetvédelemért felelős miniszter, mert nagy veszélyként les ránk. A NER-ben a miniszteri kinevezésnek feltétele, hogy valaki dilettáns legyen?"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr512453419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása