HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Még intenzívebb "sorosozást" akar egy KDNP-s képviselő

2018.01.10. 23:02 bozotharcos

Hollik István kereszténydemokrata honatya szerdán külön sajtótájékoztatón sürgette Orbánékat, hogy mivel "a Soros-szövetségesek" folyamatosan támadják Magyarországot","a kormány minél előbb dolgozza ki és vegye napirendre a „Soros-terv" végrehajtása elleni akciótervet." Tisztelt Képviselő úr, mit ért pontosan "akcióterv" alatt? Esetleg zárják börtönbe a Soros Alapítványok támogatásaiból is részesülőket? Vagy száműzzék őket Magyarországról? És mi legyen azokkal, akik korábban kaptak Soros-támogatást, mint például Magyarország jelenlegi miniszterelnöke? Ők is kapjanak büntetést? És milyet, pénzbüntetést vagy börtönt? Ki készítse ezt az akciótervet, és milyen forrásból, mennyi pénzből? Ezeket a kérdéseket az országggyűlési képviselőnek is eljuttattuk, várjuk a válaszát, amit itt a Bozótharcon közlünk majd. (Fotó: MTI)

03_hollik_mti.jpg

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő még decemberben határozati javaslatot nyújtott be a témában egy EP-állásponttal szemben, s a most szerdai budapesti sajtótájékoztatóját annak az apropóján tartotta, hogy Judith Sargentini európai parlamenti képviselő Budapesten járt. Hollik szerint Sargentini "Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese," "a hazánkat elítélő Soros-jelentés elkészítője" , s azok özé tartozik, akik "mindent megtesznek, hogy "a spekuláns tervét" Magyarországra és a magyar emberekre erőltessék".

A Hollik által még decemberben benyújtott javaslatot  egy nappal az után tárgyalta a parlament, hogy  az LMP-s Hadházy Ákos antikorrupciós lépésekről szóló törvényjavaslatát még csak meg sem vitatták, szó nélkül lesöpörték. Nem véletlen tehát, hogy sokan  úgy látják. a kormány egyik célja a migránsozással, sorosozással, hogy a valódi problémákról (szegénységről, egészségügről,oktatásról, korrupcióról) való vitát elterelje.

A 444.hu így írt még decemberben a Hollik-Hadházy tévés vitáról:

A sajtótájékoztatón Hollik azt is kifogásolta, hogy tegnap az Európai Parlament több kelet-európai civilszervezetet is meghallgatott, köztük Magyarországról a Helsinki Bizottság társelnökét, Pardavi Mártát is, egy az "Európa beteg demokráciái" címmel tartott konferencián. Ezt a rendezvényt a liberális ALDE, és egy a Fidesz-t is magában foglaló Néppárt egy-egy EP-képviselője szervezte.screen_shot_2018-01-10_at_18_51_04.png MTI: "Úgy ítélkeztek országok felett, neveztek betegnek egyes európai demokráciákat, hogy egy államból két szervezetet hallgattak meg - mondta Hollik István, aki szerint éppen ez a beteg.  Úgy értékelte: összességében nem történik más, mint egy Magyarországot elítélő "Soros-jelentés" előkészítése, az a cél, hogy eltávolítsák hazánkat a "Soros-terv" útjából, és megtörjék a magyar kormány bevándorláspolitikáját. Le akarják járatni és meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat - mondta Hollik István...

screen_shot_2018-01-10_at_18_52_13.png

A KDNP -s képviselő kitért arra is, hogy "Soros egyetemén" szerdán migránspárti találkozót tartanak a menekültek jogairól a Nyílt Társadalom Alapítvány részvételével." A rendezvényt, amire Hollik képviselő utal, valójában a Vera és Donald Blinken Nyílt Társadalom Archívum szervezte arról, hogy mi történik a határokon át menekülő emberek személyes és hivatalos adataival, irataival, emléktárgyaival, kulturális örökségével, s milyen okokból szükséges, és milyen módokon lehetséges ezek megőrzése, tárolása.

A mi adóforintjainkból működtetett közszolgálati hírszolgáltatónk, az MTI az alábbi hírt közölte az ügyről:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr3913564571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2018.01.11. 10:44:44

Sorost ezt a ateista-zsidó filozófus fenevadat az önjelölt globalista messiást el kell pusztítani, e felől ne legyen egy szemernyi kétségetek.

Neki is meg van az Akhilleusz sarka, nem legyőzhetetlen.

Sorost az embert, (az istent játszó embert) ne bántsátok se szóval se tettel de még gondolatban se, csak a káröröm ami a legszebb öröm, megengedett vele: a bukott prófétával szemben.

Gyuri hagyd abban szemernyi esélyéjed sincs, ezt a harcot már akkor elveszítetted, mielőtt az első lépésedet, megetted volna.

A tudomány nem csak a tiétek, az mindenkié az egész egy és oszthatatlan emberiségé, nem lehet kisajátítani a végtelenségig.
süti beállítások módosítása