HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

3 és fél milliárd forintból világítják meg a fakivágást és a Ludovika-projektet?

2016.12.28. 14:47 bozotharcos

Miközben a szomszédos Orczy- és Magdolna-negyedben családok éheznek, nélkülöznek, s Józsefváros-szerte szó szerint az összeomlás határán állnak az épületek, szociális célokra pedig minden eddiginél kevesebbet tervez költeni a kerületi Önkormányzat - a fakivágók "bevilágítására", az NKE betonmonstrumaira, és persze a Mészáros Lőrinc által építendő lovardára is jut pénz bőven - írta a Facebook-oldalán a budapesti 8. kerület egyik ellenzéki önkormányzati képviselője.

Dr. Erőss Gábor (Párbeszéd Magyarországért) "Többmilliárdos reflektorok a favágóknak" címmel tett közzé egy Facebook-bejegyzést, melyben azt kifogásolja, hogy több mint 3 és fél milliárd forintot kap csak lámpákra  és egy épületeket összekötő átjáróra az Orczy-kertben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztését szolgáló Ludovika-projekt. (Fotó: Dr. Erőss Gábor blogja, Magyar Közlöny)

drerossludovikalampa.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr7812078035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyorgy Nagy 2016.12.29. 15:12:02

Ahol egy vidéki paraszt a polgàrmester mit lehet csinálni.Ez a Kocsis gyerek semmihezsem ért.Mindent tönkre tesz lásd a kerúletetet a magyar kézilabdát stb,stb.Egyet biztos tud .SEGGET NYALNI.

morph on deer 2016.12.29. 22:17:03

Tiborczénkál megy még a lámpabiznisz?
Vagy esetleg valaki már átvette s stafétabotot?
Csak kiváncsiságból, mert ellenvetésem ugye nincsen...
A 'felvilágosodás' fontos, kerül amibe kerül!
Lehet, hogy még Kocsis Máté is megvilágosodik, mire mindez kész lesz?
Reménykedjünk elvtársak, reménykedjünk..!
süti beállítások módosítása