HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Nem vizsgálják Rogán vagyonát

2017.01.10. 10:22 bozotharcos

Az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának határozata szerint nem vizsgálják Rogán vagyonosodását, mert nincs olyan rubrika a papíron, ahova beírhatta volna, hogy jön ki a pénzéből – közölte Juhász Péter, az Együtt párt alelnöke és önkormányzati képviselője. Az ellenzéki politikus szerint márpedig a vagyonnyilatkozat "megtakarítás" rovata megfelelne erre a célra, és szerinte a bizottságnak igenis vizsgálnia kellene, hogy honnan van készpénze Rogánnak a luxuséletvitelre. 

vuittonhatizsak.jpg

 

Juhásszal együtt 109-en kezdeményezték az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnökénél a vagyonnyilatkozati eljárást, mert egy Rogán tulajdonában lévő balatonlellei ingatlanon nagy értékű felújítások folynak. Juhászék szerint a fideszes politikus 2014-es és 2015-ös vagyonyilatkozatai alapján nem érthető honnan van pénze az Átlátszó szerint 15 millió forint körüli összegbe kerülő munkálatokra. Rogán még decemberben azt válaszolta Juhászék kezdeményezésére: ő a törvény előírásainak megfelelően töltötte ki a vagyonnyilatkozatait, s az ellenzéki politikus szerinte olyan adatokra kíváncsi, amiknek közlésére őt nem kötelezi a törvény.

Juhász Péter kijelentette, a  - kiegésztett- kezdeményezést hamarosan ismét beadják, mert szeretnék, hogy kiderüljön, honnan van pénze Rogánnak "tízmilliós felújításra, helikopterezésre, dubai útra, 700 000-es táskára, szóval a luxus életvitelre."


Az ügy kapcsán az ellenzéki képviselő kifogásolta, hogy a Mentelmi Bizottság a kezdeményezést  beküldőknek küldött közös válaszlevélben mind a 109 kezdeményező mindegyikének elküldték a másik 108 beküldő személyes adatait, ezért Juhász Péterfalvi Attilához, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökéhez fordul állásfoglalásért.

helikopter.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr912098933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davi_dov 2017.01.10. 17:02:29

Nincs itt semmi látnivaló, hess-hess...

BiG74 Bodri 2017.01.10. 17:13:03

Orbán sem engedi az testvér rogánt, ott fog állni a halálos ágya mellett is, bár látnám már.

David Bowman 2017.01.10. 18:59:25

@BiG74 Bodri: +1. Én kis névtáblákkal látnám el az Andrássy úti lámpaoszlopokat, hogy forradalom esetén ne legyen keveredés.
süti beállítások módosítása