HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

"Rúgják ki a Fidesz-t a Néppártból" – újabb petíció CEU-ügyben

2017.04.03. 12:14 bozotharcos

"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta Orbán Viktort" címmel jelentetett meg kritikus hangú cikket a CEU-t a magyar kormány részéről ért támadásról.

A petíció szövege magyarul:

"2010-es (ismételt) hatalomra kerülése óta Orbán Viktor Magyarországon bevezette az illiberális demokráciát, melyben súlyosan sérül az igazságszolgáltatás és a média függetlensége, a kritikus vélemények megfogalmazóit pedig (civilszervezeteket, egyetemeket) a bezárás, megszüntetés fenyegeti. 20165 óta Orbán külföldre is exportálta az illiberális propagandát, s a multikulturalizmus és a menekültek démonizálásával az övé lett mostanra az egyik legradikálisabb jobboldali szólam ("Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké!") Európában.

Mindez annak ellenére történhet meg, hogy Magyarország tagja az Európai Uniónak, mely pedig olyan értékközösség, melynek célja épp, hogy a liberális demokrácia megerősítése Európában. Orbán márpedig csak az Európai Néppárt (EPP), az EU legnagyobb befolyással bíró pártja által nyújtott védelemnek köszönhetően teheti meg mindezt. Itt az idő, hogy az EPP visszatérjen az eredeti értékeihez és kiálljon Európa és az európai liberális demokrácia mellett: ennek első lépéseként zárják ki a pártból Orbánt és a Fideszt!

E petícióval felszólítjuk az Európai Néppártot, annak frakcióját az Európai Parlamentben, valamint az összes "tagpártot" , hogy a tagjaik közül rúgják ki a Fideszt. Álljanak ki az eredeti néppárti értékek mellett és ne adjanak nyilvánosságot Orbán illiberális demokrácia-projektjének Magyarországon és az Európai Unióban!"

224 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr6612397225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koala kóla 2017.04.04. 00:09:29

Hmm. Szólni kell az Internacionálénak hogy intézkedjen, hahaha.

pusztuljatok

DFK 2017.04.04. 00:47:26

Jó, legalább látjuk, kik azok akik azt akarják, kívülről mondják meg, mit szabad Magyarországnak csinálnia.

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.04.04. 01:06:43

Mar elore rohogok a libbantakon, mikor megjelennek a kovetkezo havi kozvelemenykutatasok eredmenyei, es a fidesz erosodik 1-2 szazalekot, a nevetseges senkit sem erdeklo botranyozas ellenere. :))))))

Persze rogton elkezdenek majd diktaturazni, meg az emberek megfelemliteserol beszelni. :))

KurucInfo Főszerkesztő 2017.04.04. 01:10:31

""Rúgják ki a Fidesz-t a Néppártból" – újabb petíció CEU-ügyben"

Szerintem inkább arról kéne petíció, hogy rugják ki a CEU-t magyarországról, és szakadjanak le rollunk ezek a hazaárúló tetvek.

BitPork 2017.04.04. 01:11:18

Amíg azok "kívül" jobban élnek, én.

KurucInfo Főszerkesztő 2017.04.04. 01:19:55

"20165 óta Orbán külföldre is exportálta az illiberális propagandát "

És nem elég, hogy diktátor meg illiberális náci, még időutazó is, ez már tényleg felháborító.
Csak azt remélem, hogy tényleg látta, látja a jövőt, ahol libbantaknak már nem osztanak lapot.

Bii­visz 2017.04.04. 02:08:48

"... Orbán külföldre is exportálta az illiberális propagandát ...első lépéseként zárják ki a pártból Orbánt és a Fideszt!"

Nahát, pedig Big Brother Soros vezetésével már mennyi miliárdot ($) eltapsoltunk a liberális propaganda exportjára (NGO, CEU, stb.), aztán ez a rohadék kis senki meg megcsinálja ingyen az illiberálissal. Hát hogy jön ez ahhoz!?

Nem elég hogy bedumálta a briteknek a brexitet, de még a hülye Trumpisták is "Viva Orban" felkiáltással dobálták be a szavazócéduláikat. Pedig már úgy nézett ki, azok a hülye jenkik örökre agymosottak maradnak.

Eevtársak! Nem elég, ha a Fideszt kizárjuk, Orbánt külön is ki kell, mert az olyan, hogy visszajön az ablakon.

De ne aggódjatok, ez csak az első lépés. Ha ez megvan, Magyarországot az EU-ból zárjuk ki.
És aztán külön Orbánt is.

Csak előbb még felnégyeljük, máglyán megégetjük és lámpavasra húzzuk.
A valóságot pedig mellé akasztjuk, hadd lássa mindenki: "Így jár minden illiberális!!!"

És végül mindkettejüket végleg K I Z Á R J U K !!!

És végre kezdetét veheti a liberális világ(vége)béke!!!

huszkupac 2017.04.04. 05:28:25

Ajjaj! Van baj a fejekben.

EeZ 2017.04.04. 06:09:34

@KurucInfo Főszerkesztő: Milyen hazaárulás (Mondjuk azt is tudni kéne mi az a haza)? Egy egyetem? Ami oktat és segít egy jobb élethet?!?! Sajnos a jobb élet nem ezen a 93030 négyzetkilóméteren lesz. Erről az egyetem nem tehet.

Tudja mi a hazaárulás, Főszerkesztő Úr! Az hogy az én nehezen megdolgozott agyonadóztatott keresetemből, Stadiont építtet a miniszterelnök úr a háza mellé.

Az a hazaárulás, hogy inkább újíttassuk fel a metrót, ahelyett hogy korszerű kocsikat szereznénk be (biztos valaki nagyon jól járt)

Az a hazaárulás, hogy milliárdokat költünk "reklámra" meg "plakátokra"... "Magyarország erősödik" - "Jó itt" (ja persze az összes reklámcég aki a megbízásokat megkapta, aki csókos)

Arról ne is beszéljünk, hogy jön még "Paks 2"

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 06:12:19

Műbotrány. A Néppártnak kell a Fidesz, s nem a Fidesznek a Néppárt nevű sóhivatal.

Zionnépe 2017.04.04. 06:31:58

@MaxVal BircaMan HJCD: Kíváncsi leszek rá...

Mindenesetre nagyon remélem, hogy átnézik alaposabban a csútis suttyó és sleppje demokrácia és EU ellenes ténykedését (beleértve a legutóbbi Nemzeti Konzultációnak nevezett EU ellenes propagandát is) és valóban kirakják a Fideszt, az országnak meg legalább felfüggesztik az EU-s tagságát!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 06:38:05

@Zionnépe:

A néppárti tagság bizonyos védelmet ad, de nem alapvető jelentősége. A Fidesz lengyel testvérpártja se néppárti tag, s mi van ebből? Semmi. A szlovák kormánypárt meg egyenesen a másik EP-frakcióban, a szociban van, s közben az alapkérdésekben egyetért Orbánnal. Azaz túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az EP-frakcióknak.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 06:40:40

@Zionnépe:

Sose lesz kirakva az ország az EU-ból, ez legkevésbé érdeke az EU-nak. Sokkal könnyebb az országot kizsákmányolnia a nyugati nagytőkének így, s a nagytőke zsebében lévő liberális brüsszelita elit sose fog gazdáik ellenében dönteni.

A nemzeti konzultáció meg csak egy a választási kampány részét képező PR-akció, ne vedd komolyan!

legális 2017.04.04. 07:13:25

A ceu volt holland tanara ir egy cikket egy brit ujsagban
Ezt itthon osszeuropai viktorellenes kialtvanykent allitjak be
Muszaj ennyire Morickanak lenni? Mindenrol AZ jut eszetekbe, marmint Viktor, a diktator, es ha mar eszetekbe jutott, tenykent is kezelitek

Zionnépe 2017.04.04. 07:16:21

@MaxVal BircaMan HJCD: Nem rakják ki persze, nem is írtam ilyet. A felfüggesztett tagság viszont nemrég szóba került, ís arra gondolom lehetőség is van.

A néppért viszont kirakhatja a Fideszt, mert nem ért egyet az alapértékeivel és pláne megtesz mindent, hogy bomlassza a közösséget.

@koala kóla: Igen, aki nem képvisel közös érdekeket, annak nincs helye a közösségben.

1ghost 2017.04.04. 07:50:18

Ha elzárják az EU-s pénzcsapot, akkor két héten belül szétesik itt minden. Novemberben lehet szavazni, nem is kő várni jövő áprilisig.

Ezt a rohadt, korrupt, tolvaj, gerinctelen fideszbűnszövetkezetet az EU-s lóvé tartja felszínen.

a keresztényeket bántani tilos 2017.04.04. 07:52:09

@Épüljön stadion a CEU helyére: Tehát te is egyetértesz vele, hogy a Néppárt felesleges kolonc a Fidesznek a liberális demokráciát emlegető "elveikkel", tehát semmi gond nem lenne, ha kivágnák a pártot.

Szerintem is az európai nácik, mint LePen tárt karokkal várnák.

Jakab.gipsz 2017.04.04. 07:54:04

Ez a Soros + a CEU dékánja, annyira hülyék mind ketten, hogy már azt sem tudják meg állapítani, hogy mennyire hülyék.

Azt olvasom a index nevezetű médiában, az ELTE kiáll a libbancs CEU mellett.

Tisztelt ELTE Professzorok !

Az isten óvjon meg benneteket ettől a kiállástól, ne égessétek le önmagatokat egy szélhámos, tudomány-filozófiával kufárkodó kisisten Soros és a CEU "szellemisége, miatt. Bólyai és Neumann már tépi a haját miattatok. Ha javasolhatom ti rendezzetek egy házi konferenciát olyant, ahol "azt a munkát" lehet folytatni, ahol az első "empirikus tudomány-filozófiai" kongresszus meg feneklett. Talán még van önök között olyan aki érti miről beszélek. Ne foglalkozzatok politikai inditatású szélhámosok hazudozásaival. Mert az igazság vagy van vagy nincs, de nem dekonstruálható! Egyértelmű választ pedig csak a tudománytól remélhetünk mivé leszünk nélkületek, ha a "nagyhazugok" és a bunkók átveszik a hatalmat.

U.i. Igen ez egy nyilvános felhívás.

Hizdahr zo Loraq 2017.04.04. 07:56:10

@Zionnépe: Nehéz ügy, mert míg Viktor itthon harcol Brüsszel ellen, addig Brüsszelben mindent megszavaz, amit mondanak neki, tehát a Néppártnak szüksége van rá.

VaradiJanos 2017.04.04. 08:11:04

317 Nobel-emlékérem tulajdonosa írta alá azt a petíciót amelyben kérik a ceu nevű kamuegyetem bezárását.

VaradiJanos 2017.04.04. 08:13:24

Hű, egy holland pedagógusbácsi írt egy levelet. Hívjuk össze a ENSZ közgyűlést!

Flúgatlan 2017.04.04. 08:20:06

Biztos, hogy a "Néppárt" alapértékei a "liberális demokráciával" esnek egybe?

A levél felével nem értek egyet, pl. az EU átlag menekültpolitikája sokkal távolabb áll az általam jónak vélttől, mint Orbáné, de ezt a CEU ügyet alaposan elbénázta Orbán. OK, tegyünk rendet a külföldi egyetemek körében, de ezt ne ilyen kapkodva, láthatóan fenyegetve tegyük és legyen idő reagálni a másik félnek. Ha meg a CEU nem csípi a Fidesz-kormányt, az sem baj. El kellene tudni viselni. Ha tesznek valami törvénytelent, akkor lépni kell, de csak ez az általánosító Sorosozás.... Nekem nem jön be. (Pedig 2010-ben még rájuk szavaztam...)

MIx 2017.04.04. 08:31:56

A demokrácia lényeges eleme a liberalizmus.
Olyan, hogy illiberális demokrácia nincs, ez fából vaskarika.
Ahol nincs liberalizmus, szabadság, (de látszat demokratikus intézményeket fenntartanak) azt úgy hívják tekintélyuralom, puha diktatúra.
E rendszer lényegi eleme hogy ami MÁS (más mint ami a fidesz) az üldözendő, bűnös dolog.
A centrális erőtérnek a lényege az egypárti uralom, Kádár rendszerének lemásolása.
Szenvedtük 40 évig, nem kéne az újabb 20-40 évet megakadályoznunk?
Amit ezek az országgal művelnek az a nemzethalálhoz vezet.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 08:33:56

@Zionnépe:

Felfüggesztés se lesz SOHA, ne reménykedj. Ez ugyanis nem érdeke a nyugati nagytőkének.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 08:35:48

@Zionnépe:

A Néppárt pedig annyira heterogén, hogy a fő szempontjuk a saját túlélés, semmi egyéb.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 08:37:10

@MIx:

Fordítva. A liberális demokrácia a demokrácia szűkített alakja, melyben csak a liberális értékek érvényesülnek, mások nem. Ez pont olyan, mint a kommunista népi demokrácia, erősen szűk alakja a demokráciának.

DFK 2017.04.04. 08:39:19

Annyira szánalmasak a genetikai libsik (igen, jól értitek). Tényleg moindig csak a külföldi segítség marad a hatalomrajutáshoz? 56-ban tankokkal, most meg bankokkal?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.04. 08:41:25

Nincs új a nap alatt.

A balliberális véleménydiktatúra Soros által pénzelt üdvöskéi nem tűrik a különvéleményt.

Numda 2017.04.04. 09:16:13

@EeZ: A haza valahol Ázsiában volt. A kumiszivó, primitív ősmagyarok onnan vándoroltak be ide. Akkor még nem volt kerítés.
Ez a migráncs nép most megzavarodott, és őslakosnak képzeli magát egy hányada. Pedig az országot loptuk.Na, akkor hol a haza?

Egéridomár 2017.04.04. 09:20:49

Hú de ellepték ezt a blogot a fideszgecik :)
Hiába no, geci kormánynak geci szavazói vannak :D

pamut 2017.04.04. 09:26:11

Már réges rég ki kellet volna őket rúgni.

Skankhunt42 2017.04.04. 09:33:14

beszíneztétek a facebok profilképeteket orosz színekre? meg van jesuisoroszmetróutazós hastag? kettősmércés szarháziak.

Indriq 2017.04.04. 09:35:09

@MaxVal BircaMan HJCD: " A Néppártnak kell a Fidesz, s nem a Fidesznek a Néppárt nevű sóhivatal."
Hehehe... sőt ha nem lenne fidesz, a légköről eltűnne az oxigén. Vicc...amit mondasz az vicc. (Igaz, te magad is egy vicc vagy :) l

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.04. 09:36:28

Érdekes, elvtársak, a 2006- os szemkilövetés meg lovasroham- no és persze közérdekű adatok eltitkolásával "megnyert" választások után egy emberi jogi harcos, demokrata se követelte, hogy a maszop- szadesz maffiát zárják ki az európai szoci- libsi pártcsaládból...
Se nem írt tiltakozó levelet 15 Nobel- díjas közgazdász(!!!)- muhahahaa....

VadMacs 2017.04.04. 09:40:56

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):
Csatlakozz Sintér elvtárshoz. Nem rémlik? Anno szakszerűnek ítélte a sündőrség munkáját...

pamut 2017.04.04. 09:45:40

Lex CEU = Orbán-féle numerus clausus

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.04. 09:45:42

@Numda:
Több tárgyi tévedés is van abban amit írtál.
De ha a magyarok "lopták" az őshazát- mi a helyzet a Legnagyobb Demokráciával- ahonnan Szorosz papa és ál- civiljei osztják az észt? Egy egész kontinenst elloptak az őslakosoktól- nem 270.000 km2- t.

A mai "népvándorlásról": ma 7,4 milliárd ember él a Földön- a magyar idején lehetett kb 700.000 millió.
gy.k: mostanra a Föld megtelt, ezek életteret jönnek foglalni. Magyarul háború van a megmaradt földi javakért.

De, tudom ezt a CEU gender- szakán nem oktatják- mármint az önálló gondolkodást meg a tényeket.

Egyallampolgar 2017.04.04. 09:46:24

@Épüljön stadion a CEU helyére:
Már előre röhögsz a "libbantakon"? Azon is röhögsz, hogy Rogán a lopásban segítő barátja(orosz maffiózók EU belépést kapnak Rogán off-shore cégén át Kertész Balázs tanácsára) saját törvényt kap? Te röhögsz azon hogy 2015 novembere óta a köztisztviselők családtagja nyerhet közbeszerzést? Röhögsz hogy a Bükkbe építik a világ leghosszabb üveghídját? Gyulaházára a pestinél nagyobb űrmúzeumot? Röhögsz a miniszterelnök falujában a kisvasúton? A gázszerelőből lett országos földesúron?
Röhögj együtt az ápolókkal a közkórházban azon hogy nincs WC papír, a sebészeten meg cérna!
Röhögj hogy Győrben alig van már pénztáros mert Szlovákiában jobbak a fizetések.

pamut 2017.04.04. 09:49:52

kicsit röhögjünk a kádárista cenzúrázott orbáncsicska komcsi-bolsi propaganda-sajtón is :)

mit gondoltok, az orbáni hazugságsajtó több tucat Tv-je, rádiója, újságja, netes oldala közül hány hozta le a hírt, hogy Sólyom László kiállt a CEU mellett? :DDD

hány van amelyik nem bassza át az olvasói-néző fejét, nem hallgatja el előlük az infót? :D

a helyes megfejtők között pici vörös habony-figurákat sorsolok ki! :D

Egéridomár 2017.04.04. 09:56:10

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!): @Skankhunt42:
@Legeslegalja: @VaradiJanos:
Ha egyszer valaki venné a fáradságot és lefordítaná azokat a zagyvaságokat, amiket írtok olyan mondatokra, amiket még ti is megértenétek, talán észrevennétek, milyen értelmetlenségeket hablatyoltok :)
De ha jobban belegondolok, akkor sem…

Ravasz Figyelmeztetés 2017.04.04. 10:06:40

@Zionnépe: Még az EU-s támogatásokat sem merik felfüggeszteni, nemhogy tagsági jogokat. Mert kellünk nekik. Kell a piacunk, kell az elszívható képzett munkaerőnk. A német EU-biztos bevallotta, amikor erről kérdezték, hogy miért nem függesztik fel a Magyarországnak járó EU-támogatásokat, hogy azt nem lehet, mert azzal a német cégek szenvednének kárt, akiknél végül kikötnek ezek a támogatások. Hoppá. Szóval még a támogatásokból is nagyrészt a német gazdaság profitál.
És nem engedhetnek meg még egy EU-kilépést, különben elindul a dominó-hatás és összeomlik az egész kóceráj. Szóval álmodozni lehet, de a realitás úgyis

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 10:14:00

@Indriq:

A Fidesz érdektelen, magam se vagyok fideszes. A fontos a harc az elnyomás ellen.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 10:15:28

@Numda:

Szinte mindenki migráns, az emberiség csak Kelet-Afrika egy kis részén őshonos.

Jakab.gipsz 2017.04.04. 10:19:19

@Numda: Részben igaz, a magyarok konok ázsiai nomádok, és (?) akkor mi van, mert aztán jöttek utánunk az arábiai sivatagi nomádok, és ők akarják osztani az észt, hol beszélni sem tudnának ha nem tanítjuk meg őket, csak makogni mint egy (..). Ha valami nem tetszik irány az őshazátok és jobb lesz mindenkinek. Mi bajotok lehet testvérkéitek között.

Brumm Brumi 2017.04.04. 10:24:28

"A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el"

Ha valaki kíváncsi rá, hogy ki ez az elmebeteg...
az guglizza ki cas mudet.
Nem fog csalódni.

Ami pedig a petíciót illeti, erre emlékeznek még?:-P

"Nyilvántartásba vették a Magyarország elleni EU-s aláírásgyűjtést
2015. november 30. 15:51

Nyilvántartásba vette hétfőn az Európai Bizottság az Európai Humanista Föderáció európai polgári kezdeményezését, amely arra irányul, hogy büntessék meg Magyarországot többek között a migrációs válság kezelése miatt. "

Szép méretes bukta lett ez is, mehetett a többihez..

Zsuzsa Szecsenyi 2017.04.04. 10:27:11

hogy ez egy "illiberális demokrácia" volna, azt a csuti tolvaj patkány állítja. én viszont azt mondom, hogy ez egy ócska, tolvaj, hazug, primitív, náci tipusú diktatúra.

az unió bűntársa és cinkosa egy sötét diktatúra fenntartójának. hatalmas zsozsókkal támogatja ennek a sötét rzsimnek a fennmaradását. az eu-nak évek óta be kellett volna szüntetnie az orbán-diktatúra finaszírozását.

Pop40 2017.04.04. 10:27:42

Az eu tehetetlen, és inkompetens.
A fideszes maffiának már rég a tökére kellett volna lépnie.

Beszüntetik a támogatást, és Vitya 2 hétre rá megbukik, 3 hétre rá meg vagy börtönben, vagy lámpavason lesz.

Érthetetlen, miért tűrik, hogy a Geci a saját pénzükön (meg persze a miénken) építsen ki egy maffiaállamot.

Pop40 2017.04.04. 10:30:24

@Brumm Brumi:

Igen, a tolvajbandáddal valami rejtélyes ok miatt valóban nagyon kesztyűs kézzel bánt eddig az eu.

Bár szerencsére lassan eljön az a pont, mikor a tolvaj komcsijaiddal egy levegőt szívni is kínos lesz még a mindent elnéző eus képviselőknek is.

Brumm Brumi 2017.04.04. 11:09:34

@Pop40: "Bár szerencsére lassan eljön az a pont"

Ezt a lassan eljö c. mantrát hallgatom már 1993 óta, mióta Orbán szakított a soros(ok) által neki szánt szereppel( " szdsz ifjúsági tagozata"):-P

És mit látunk? Orbán népszerűbb mint valaha, negyedik ciklusára készül, azok pedig akik a bukására spekuláltak, sorban fogynak , természetesen biológiai fogyással vagy anélkül.
Szerintem soros george se sokáig húzza már...
Muhaha

Brumm Brumi 2017.04.04. 11:13:02

@Legeslegalja: "Nincs új a nap alatt.
A balliberális véleménydiktatúra Soros által pénzelt üdvöskéi nem tűrik a különvéleményt. "

Ez a liberálizmus egyik alappilére.

A másik , ami miatt az ilyen ceu-s ügyek hasznosak:az etnikai maffiák alapja a rejtőzködés.Nos, ilyenkor oda az egész kon(akarom mondani :grün)spiráció, világszerte eszeveszetten hörögve törnek a napvilágra a HÁLÓZAT tagjai.

CoolKoon 2017.04.04. 11:19:50

Úristen.....látom, kiürült az összes kocsma, és az összes lecsúszott alkesz fideszes troll itt kommentel ezerrel.

Csak szólok, hogy hiába vagytok annyira sötétek, hogy azt se tudjátok, mi az az egyetem, ennek súlyos ára lesz ám. Úriember ilyet nem csinál, az ilyeneket pedig ezért egy idő után mindenhonnan kinézik majd.

Csak az a baj, hogy erre leginkább az ország fog ráfaragni, de ti az agycsökevényetekkel leszarjátok. Hiszen amíg nem szorul a hurok a nyakatok körül, addig romboltok ezerrel. Mocskos népség.

zoszil 2017.04.04. 11:20:08

A CEU után még mit fognak bezárni az "elvtársak???

Bii­visz 2017.04.04. 11:41:07

@huszkupac: "Ajjaj! Van baj a fejekben."

Tipikus (ál) liberális megközelítés:

"Ha nem az én értékrendem szerint gondolkodtok, akkor <<BAJ VAN A FEJEKBEN>>.

Ennyit a gondolatok, vélemények szabadságáról, meg a toleranciáról.

Jakab.gipsz 2017.04.04. 12:19:26

@CoolKoon: Hule vagy csak nem forogsz.
Magyar Bálint nyaka körül előbb fog, kérdezd meg tőle, hol vannak a szakmunkás képző iskoláink, mert csak a Sorosnak csinált egyetemet.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 12:26:14

Az volt már hogy a CEU rektor volt kanadai liberális miniszterelnök-jelölt? Nem nyert.

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04. 12:27:48

Folyik ez a mubotrany, egy engedely nelkul, torvenytelenul mukodo, kamu egyetem miatt, mikozben oldaltol fuggetlenul, mindenki tudja, hogy nem lesz megszuntetve, es hogy meg csak felsem merult egy tizedmasopercig sem, hogy megszuntetnek.

Mikozben minden normalis orszagban 20 evvel ezelott betiltottak volna.

ö...mikó? 2017.04.04. 12:37:27

@KurucInfo Főszerkesztő: Tanulj meg először magyarul, mielőtt magyarkodsz, te proli.

konrada 2017.04.04. 12:37:36

@pamut:
Nebazz Pamut! Te most lezsidóztad a CEU-t en bloc???!

marcogo 2017.04.04. 12:37:45

@Jakab.gipsz:
ugy tudom, komoly tudósok (Nóbel-dij stb.) is lándzsát törtek a CEU mellett. Lehet, hogy mégis igényes munka folyik ott?
Vagy ezek a hülyék is manipuláltak?
Vagy pártunk és kormányunk megy az autópályán a forgalommmal szemben? Övék az egyetemes igazság?

marcogo 2017.04.04. 12:39:47

@Tizenötmillió Magyarok:
a kamuegyetemet Bécsben fogadnák, meg máshol is.
Mindenki meghülyült ezek szerint??

dunántúli gyerek 2017.04.04. 12:41:06

@marcogo: Az csúsztatás közgazdasági nobel-díj nem létezik, de mindegy. Bizonyos, soros szervezeteinek dolgozó nobel-emlékdíjasok kiálltak a CEU mellett, bár nem itt tanultak és eddig nem is hallottak róla, és nem is magyarok.

Van egy csomó magyar nobel-díjas egy se a CEUn tanult.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 12:42:49

@marcogo: Egészségükre. Soros Pozsonyban meg Prágában meg Varsóban próbálta eredetileg megcsinálni több központtal de ott nem kértek belőle.

konrada 2017.04.04. 12:44:20

...azért ez a CEU-s ügy egy igazi gumicsont.

...odadobták ezt is rágnivalónak, miközben a mutyizmus zavartalanul folytatódik tovább.

...aztán pár héten belül ez is megoldódik, és elvész a téma a semmibe, mint csikisör, internetadó, nolimpia, s az élet megy tovább.
...csak még közelebb jutunk ahhoz a következő parlamenti választáshoz, ahová az ellenzék egyre inkább letolt gatyával sorakozik fel, mert az ilyen ügyekkel megvezetik őket, és erre pazarolják el energiáikat...

dunántúli gyerek 2017.04.04. 12:49:32

De itt van a nyugati sajtó érdemes a kommenteket nézegetni mindenki örül hogy Sorost büntetjük, bár inkább azt kérik állítsuk bíróság elé vagy lőjük le mint a kutyát és kössük az autó után, és vontassuk el Putyinnak:

www.breitbart.com/london/2017/04/03/hungary-parliament-fast-track-bill-targeting-soros-university/

német sajtó dettó

www.welt.de/politik/ausland/article162480754/Ungarn-behandelt-uns-Fluechtlinge-wie-Tiere.html#Comments

2017.04.04. 13:34:09

A fideszt páros lábbal fogják kirúgni a néppártból, bár ezt a szerencsétlen fideszkomcsik még nem tudják felfogni.
Aztán ájvékolnak, hogy támadják a magyarokat.

Értitek? A szemétkomcsi hazaáruló fidióták azt hiszik, hogy ők magyarok! XD A parazita nem a gazdatest része.

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.04.04. 13:35:53

@Egyallampolgar: " Azon is röhögsz, hogy Rogán a lopásban segítő barátja(orosz maffiózók EU belépést kapnak Rogán off-shore cégén át Kertész Balázs tanácsára) saját törvényt kap? Te röhögsz azon hogy 2015 novembere óta a köztisztviselők családtagja nyerhet közbeszerzést? "

Engem ezek a nevetséges hazudozások teljessen hidegen hagynak, mert az ország még sosem volt gazdaságilag olyan erős mint most.
Az az igazság, hogy fele ennyivel is elégedett lennék, mert nem gondoltam, 2010-ben mikor a fideszre szavaztam, hogy 8 évnyi elkurás után, ilyen hamar helyre lehet állítani az országot, és ilyen mértékű fejlődésnek indul. A nemzetközi politikai sikerek, az ország és Europa megvédése már csak hab a tortán.

Hozzászólok 2017.04.04. 13:35:55

Már megint - liberális "hűséges" felhívás: Mószeroljuk be a saját országunkat, mószeroljuk és rúgassuk ki saját magunkat.... szuper. Csak gratulálni tudok az ellenzék ötletéhez. Már ha az övék.

És nem arra megy ki a játék hogy Magyarországot kirakhassák az euból- hogy ezáltal egy nem védendő határ országot tegyenek maguk és a menekülthullám közé.

Ébresztő emberek!!!

illaim 2017.04.04. 13:37:43

Mégis mit vártatok egy második generációs oláh cigány bevándorlótól? Párizsban is azok gyilkoltak, második generációs bevándorlók, akik képtelenek beilleszkedni!
Ezek a fröcsögő majmok, meg a Farkas Flórián fizetett emberei!
Itt keresik a hidat a munka világába! LOL

Egéridomár 2017.04.04. 13:42:15

@Épüljön stadion a CEU helyére:
Öcsém, te frankón beteg vagy, ugye tudod?
Vagy nem is, csak egy fideszgeci, egy geci maffia geci kollaboránsa.
De még az is lehet, hogy a testhőmérsékleteddel megegyező IQ-val rendelkező fideszgeci. Az se rossz :D

PonDrow 2017.04.04. 13:42:45

@Jakab.gipsz: " Ne foglalkozzatok politikai inditatású szélhámosok hazudozásaival. Mert az igazság vagy van vagy nincs, de nem dekonstruálható!"

Mi az, hogy dekonstruálni? :) :) :)
Megbicsaklott a zsargonmondat-generátor ami a hozzászólást írta? :D

illaim 2017.04.04. 13:46:45

@Hozzászólok: El megy ám maga a büdös francba ezzel a hülye dumával!Maga idióta, hivatásos bérrettegő! Persze jönnek a pomogácsok! rikoltozta a gazdája! Mikorra fogja fel a maga fajta ökör? Magyarország NEM azonos a hazaáruló fidessel! Magyarország NEM azonos a törvényesített csalással hatalomra jutott hazaáruló maffiával!

d.j 2017.04.04. 13:57:05

Idióták. A szarhullámok belecsapnak a buta fideszcsicskák szájába, de még mindig a liberálisoktól félnek. Mindenben utolsók vagyunk a régióban. Naponta jönnek ki a felmérések, hogy ez a csodálatosan elbaszott illiberális demokráciának csúfolt, de egyébként diktatúra, rendszer minden szinten bukik. Elmentek ti a picsába, barmok.

Skankhunt42 2017.04.04. 13:59:31

nna? préjforszentpétervár??

bref 2017.04.04. 14:03:24

@konrada:
"Nebazz Pamut!...."
Beszédes neveket tartalmazó névsor (a Wikipédiából):

Neves tanárai

Shlomo Avineri politikatudomány, filozófia
Balázs Péter volt magyar külügyminiszter; nemzetközi kapcsolatok
Bokros Lajos volt magyar pénzügyminiszter; közgazdaságtan
Boytha György jog
Csaba László közgazdaságtan
Cole Durham jog
Yehuda Elkana történelem
Allen Feldman kulturális antropológia
Patrick J. Geary történelem
Ernest Gellner filozófia
Gerő András történelem
Herbert Gintis közgazdaságtan
Hanák Péter történelem
Donald L. Horowitz jog és politikatudomány
Julius Horvath közgazdaságtan
Don Kalb szociológia, szociális antropológia
Karády Viktor (1936) franciaországi magyar szociológus, társadalomtörténész, az MTA tagja
Kis János politikatudomány, filozófia
Kornai János közgazdaságtan
Klaniczay Gábor történelem
John Doyle Klier történelem
Will Kymlicka filozófia
Michael Miller nacionalizmus tanulmányok
Wiktor Osiatynski jog
Anton Pelinka politikatudomány
Perczel István politikatudomány
Steven Plaut nemzetközi kapcsolatok, politikatudomány
Alfred J. Rieber történelem
Howard Robinson filozófia
Michael Roes filozófia, antropológia
Jacek Rostowski volt lengyel pénzügyminiszter
Sajó András jog
Robert Sauer közgazdaságtan
Diane Stone közpolitika
Tóth István György történész
Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, az IPCC magyar tagja
Várady Tibor volt jugoszláv igazságügyminiszter; jog
Tóka Gábor politikatudomány
Enyedi Zsolt politikatudomány

marcogo 2017.04.04. 14:06:23

@dunántúli gyerek:

mert amikor tanultak, akkor nem volt még pld. CEU, ilyen egyszerü.
Ki beszélt itt közgazd. Nobel dijról? És miért kellene valakinek itt tanulni, hogy értékelni tudja az itt folyó képzést? Pld. tudom, hogy a MIT nem rossz hely, pedig belülröl nem láttam még.

És mi az hogy Nobel emlékdij? Lemaradtam valamiröl?

marcogo 2017.04.04. 14:17:35

@dunántúli gyerek:

ez egy nagyszerü komment volt. Ugyanolyan szinvonalu, mint az idézettek a breitbart-ról.
Látszik, hogy egyes kommentelök (Mo.-on felsöbb utasitásra, magyarán megélhetési célból, mert ilyen idióta valaki helyböl nehezen lehet) milyen messze elrugaszkodtak a homo sapiens-töl.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 14:19:03

@marcogo: Az Index tegnap azt hazudta, hogy 14 nobel-díjas írt alá a CEUért, közgazdasági nobel-díjasok.

közgazdasági nobel-díj azonban nincs, nézz utána

25 éve van CEU, tehát már lehetne CEUs nobel-díjas de nincs

a nobel-emlékdíj az, amit az Index nobel-díjnak hazudik

Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.04. 14:20:00

Megszoptatok lipsik, mert a parlament megszavazta a CEU bezarasat. ENNYI, KESZ VEGE A LIPSIZMUSNAK !!!!!!

Holnap mar ki is irjak az epulet bontasarol szolo kozbeszerezesi palyazatot.
Az szep gesztus lenne, ha Meszaros Lorinc cege vegezne a bontast, ha van mar ilyen cege.

hahaha hihihi hehehe

lippsi e vagy? 2017.04.04. 14:28:30

"Zárják ki a zorbánt innen meg onnan"

Mindig ezt halljuk, mindig ugyanazok, mindig ugyanúgy. Baszki egy év híján negyed százada már!

Tök uncsis

pa-lee 2017.04.04. 14:29:58

@Egéridomár: hát nem szoktam kommentelni, de asszem erősen egyet kell értenem...

Thomas Dantes 2017.04.04. 14:31:23

@dunántúli gyerek: De. A közgazdasági Nobel emlék díj, bizony ugyanolyan Nobel díjnak számít és bizony ugyanígy a Svéd Tudományos Akadémia ítéli oda, és ugyanúgy a Nobel Alapítványhoz tatrtozik. Annyi az igaz ez a díj később jött létre.

Aki hazuduk az te vagy, ez a díj a közgazdászok számára elérhető legrangosabb díj. Pont.

Thomas Dantes 2017.04.04. 14:35:22

@Tizenötmillió Magyarok:

Kamu egyetem? Tehát nincsenek ott diákok és tanárok? Én láttam őket. Képzelődtem?

Törvényt sértenek? Idéznéd az idevágó törvényt, paragrafust, amelyiket sértette a CEU?

Egy normális ország se engedné a CEU-t működni? Tehát Ausztria nem egy normális ország. Meg úgy egész Európa se. Senki se.

Mert mindenhol befogadnák, és szinte minden európai ország a CEU mellet állt ki.

No meg a magyar egyetemek, egyetemisták, oktatók. Ők sem normálisak?
A MTA elnöke? Ő se normális?
Az ELTE, a Szegedi egyetem, a pécsi? Ők se normálisak?
A princtone? Az se normális egyetem?

Cambridge? Az se?
A Svéd Akadémia?

Ezek mind hülyék?

Pipas 2017.04.04. 14:40:07

@dunántúli gyerek: Nos igen, a hozzászólók 100%-ban éljenzik a magyarokat.

Pipas 2017.04.04. 14:45:02

@Thomas Dantes: "Kamu egyetem? Tehát nincsenek ott diákok és tanárok? Én láttam őket. Képzelődtem?"

Diákok és tanárok középiskolában vannak. Egyetemen hallgatók és oktatók vannak. :D

Szívesen! :D

Zionnépe 2017.04.04. 14:47:17

@MaxVal BircaMan HJCD: Úgy néz ki, hogy mégiscsak van ahol komolyan veszik a dolgot, és nemcsak frakció-kirakás lehet..

index.hu/kulfold/2017/04/04/eu_kvota_kilepes

Igaz nem a CEU miatt, nyilván az csak egy utolsó csepp lehetett abban a bizonyos pohárban!

Zionnépe 2017.04.04. 14:49:16

@Thomas Dantes: A Fidesznek cssk ürügy kellett arra, hogy kikényszerítsék az USA álláspontját... hát most már tudják ;-)

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.04. 14:50:23

@Thomas Dantes:
Jaja, minden ál- tudomány professzor, docens stb, stb.
Ál- tudományok (a teljesség igénye nélkül):
-gender- szak
-politológia
-külkapcsolatok
-szociológia
-filozófia
-közgazdaság (bizony ám!!)
-történelem
-jog (bizony ám!!)

dunántúli gyerek 2017.04.04. 14:50:35

@Thomas Dantes: És ugyanazok szerint a legrangosabb díj ez akik 3 éve ott cirkuszoltak a közgázon hogy miért teszik ki onnan a Marx szobrot.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 14:53:52

@Zionnépe: Az is kamu az indexen, egy nevet sem tartalmaz a cikk csak a szokásos bérrettegés.

Azt írják hogy a The Times mai online számában találták a cikket, link nincs úgyhogy kerestem....nem találtam.

Ha te megtalálod linkeld lécci.

www.thetimes.co.uk/

Zionnépe 2017.04.04. 14:55:37

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: Inkább a Fidesz szúrta végre tökön magát, és kicsit eltaktikázták végre magukat nemzetközi szinten is.

Most már csak azt kell kivárni, hogy lemond majd a kormány avagy előrehozott választást írnak ki?!

Ha ki akarnak minket dobni az EU-ból miattuk, hamar kifényesednek azok a kaszák-kapák (jelképesen persze)!

Utána tényleg csak azon áll a dolog, hogy van-e annyira birka a nép, hogy hagyják a Fidesznek az előre elcsalt szavazást (mint 2014-ben) avagy valami rendes népszavazást kérünk?!

nu pagagyí 2017.04.04. 14:58:48

@DFK: Nem Magyarországot rúgnák ki az EU-ból, hanem a Fideszt az Európai Néppártból. Azért, mert nem odavaló. Úgy látom te Magyarországot azonosítod egy gusztustalan párttal, nem jól teszed.

Thomas Dantes 2017.04.04. 14:58:54

@dunántúli gyerek: Nem, azok szerint az. A tudományos világ szerint az. Tudod. Például a Svéd Akadémia.

Indriq 2017.04.04. 15:01:07

Lehet az egész cirkusz amiatt van, hogy pénztáros lőrinc egyetemet akar alapítani. Most bagóért megveheti az infrastruktúrát.

nu pagagyí 2017.04.04. 15:01:19

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: A parlament azt szavaz meg, amit akar. A nép meg majd eldönti, egyetért-e vele.

marcogo 2017.04.04. 15:01:36

@dunántúli gyerek:

elöször is, nem öriztünk libát együtt a réten, tehát a tegezödést kategórikusan visszautasitom.

Valamint utalok Thomas Dantes kommentárjaira, a közg. Nobel dijról és egyebekröl.

A szakma mondjuk elismertebb része minden fenntartás nélkül támogatja a CEU-t.
Persze Putin, Erdogan és Kim Jong-un jelentös ezirányu tudósai még nem nyilatkoztak. De ök nem szoktak Stockholm felé járni.
De még Matolcsy is csak turistaként maximum..

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:01:42

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):

Ostobaságokat beszélsz, ezzel csak a saját hülyeségedet bizonyítod. nem tudomány persze, mert te életedben max ha takarítani voltál egyetemen.

Mégegyszer mondom, szerinted, a MTA elnöke, az ELTE, Pécs, Szeged, ezek mind szar hülye áltudományos senkik?

Az angol Cambridge? Az amerikai Princetone?

A Svéd Akadémia?

Úgy gondolod, ezek mind hülyék, a véleményük hülyeség, és te okosabb vagy náluk?

Nem érzitek túlzásnak?

Indriq 2017.04.04. 15:02:01

@Indriq: fideszes debileknek el kell magyarázni az infrastruktúra szót? :)

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:02:20

@Thomas Dantes: a közgazdaság nem tudomány

az elméleti közgazdászok szegények, olyanok mint Bokros Lajos vagy az SZDSZ CEUs oktatói, a valódi vállalkozók - mint Soros - kitartottjai

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:03:48

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):

Plusz még a Corvinus. Plusz a Károli. Ezek is senkik, áltudományos hülyék. Ügye?

nu pagagyí 2017.04.04. 15:04:59

@Hozzászólok: Magyarországot ne azonosítsd ezzel a mocsadék kormánnyal, sértő számomra.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:07:39

Óh igen, és még mindig nem sikerült idézni mely törvényt is sértette a CEU. Márha szerintetek eddig szabálytalan volt.

És arra se sikerült válaszolni, miért fogadná be őket ,mindenki, miért áll ki szinte minden európai ország a CEU mellet.
Sőt nem csak az európaiak, az USA nagykövetsége is.

nu pagagyí 2017.04.04. 15:08:09

@Tizenötmillió Magyarok: Látom, te is megtanultál folyékonyan hazudni.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:10:13

@dunántúli gyerek: De, a közgazdaság tudomány ág, ha megnézed esetleg egy értelmező szótárban, ami a tudománnyal mint definícióval foglalkozik, bizony az.

Megint hazudsz.

De lépj ezen tovább, arra felelj, Princetone? Cambrige? MTA? Svéd Akadémia? Elte, Pécs, Szeged, Corvinus, Károli?

Na?

VaradiJanos 2017.04.04. 15:10:45

@Egéridomár: igen, mindenki szemben halad a forgalommal az autópályàn, csak szegény egérudomár megy jó irányba

nu pagagyí 2017.04.04. 15:12:14

@DFK: 56-ban nem a liberlások jöttek be tankokkal, hanem Putyinország elődjének hadserege. Úgy látom, te már schmittmariskától tanulod a sosemvolt történelmet.

nu pagagyí 2017.04.04. 15:13:48

@VaradiJanos: Meguntad a Riposztot és a Magyar Időket?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:23:29

@Thomas Dantes: Nekik nincs szavazati joguk, a kormány a magyarokat képviseli.

Ők -a levélírók- nyitott kapukat döngetnek, hiszen a CEU marad ahol volt, és teszi amit a kormány megparancsol, mint mindenki más.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:25:58

@dunántúli gyerek: Tehát nem a kérdésre válaszolsz. És továbbra sem derült ki, milyen törvényt sért a CEU.

Egyébként normális demokráciákban a kormány nem parancsol. A kormány végrehajtó hatalmi ág, a parlament a törvényhozó. De ez neked magas.
Ja, és a kormány nem képvisel senkit. A képviselők képviselik a lakosságot, de hagyjuk ezt, kár ezen is lovagolni.

Mégegyszer: tehát milyen törvényt sért a CEU?

A Princetone? Cambrige? MTA? Svéd Akadémia? Elte, Pécs, Szeged, Corvinus, Károli? mind tévednek, és hülyék?

Egyallampolgar 2017.04.04. 15:28:51

@Egéridomár:
Sajnos amiket írtam nem hazugságok. Ha nem hiszed, cáfold!
Ezek a tények nem jelennek meg a nyugdíjas házaspárt kórházba beleverő Habony médiáiban. Ez a verés sem az én hazugságom, van róla bírósági jegyzőkönyv.
Te egy alternatív valóságban élsz. Semmi nem igaz amit a közéletről hiszel:
"mert az ország még sosem volt gazdaságilag olyan erős mint most... ilyen mértékű fejlődésnek indul...nemzetközi politikai sikerek... az ország és Europa megvédése már csak hab a tortán."

Ezeket honnan vetted? Az ország fejlődik ahogy az egész régió. Egyetlen rekordot döntött Orbán az pedig a tőle független EUs pénz mértéke. Ehhez képest most megint Brüsszel ellen uszít.
A gazdasági fejlődésben segít a környezet. Nincs válság mint 2008-ban. A költségvetési hiányt amúgy Bajnai és Oszkó hozta rendbe. Orbán alatt 270ről, 300 fölé romlott a forint/euró.
A 13 havi nyugdíjat Bajnai vette el, mert nem a népszerűséget nézte hanem az ország lehetőségeit.
Magyarország lassabban fejlődik mint bármely ország körülöttünk, Szlovákiában már magasabb az átlagos életszínvonal 20 éve ez fordítva volt.
Orbán nem védte meg a határokat sem. A menekültek átmasíroztak itt. A kerítés több mint a semmi és ebben valóbban igaza volt, de a határellenőrzés kötelessége Brüsszel felé. Egyenlőre Erdogan tartja vissza a menekültáradatot. Orbán rendezte a legnagyobb migráns hisztit Európában (nemzeti konzultációk, népszavazás persze mind közpénzen) noha itt van a legkevesebb menekült.

CoolKoon 2017.04.04. 15:30:12

@Jakab.gipsz: "Magyar Bálint nyaka körül előbb fog, kérdezd meg tőle, hol vannak a szakmunkás képző iskoláink" - Úgy érted az alkeszképzők, ahonnan a jól agymosott, aberrált fideszdroidok fognak kijönni, mint egy gyártósorról? Hiszen a gazdáid nemrég tettek meg mindent azért, hogy minden szarfészekben legyen egy! Gondolom, mindegyik mellett nyitnak egy nemzeti italboltot is (amiket tiszta véletlenül mind a bűntársaik fognak üzemeltetni), és a kör szépen bezárul. Megnyugodhat kicsiny lelked, lesz belőlük elég, még sok is. Mindenki megkapja az esélyt arra, hogy eligya az eszét (aztán az alkohol okozta demencia miatt a Fideszre szavazzon), ne aggódj.

"csak a Sorosnak csinált egyetemet." - Nem neki segítség, csinált ő egyetemet Magyar Bálint nélkül is, a saját pénzén. Kár, hogy a gazdáid közül egy se fog ilyet csinálni sose.....

Ian Turel 2017.04.04. 15:32:05

Éljen! Megint az oroszok diktálnak az országban.
És a sok hülye, megint a seggüket nyalja.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:38:44

@Thomas Dantes: Nem sért tv-t a CEU, mert az MSZP külön nekik írta át az oktatási tv-t.

Ez most megszünik. Gondolom a Közép Európai Egyetem marad, a CEU meg sanszos hogy megszünik, hacsak nem indít képzést NY-ban.

CoolKoon 2017.04.04. 15:42:21

@dunántúli gyerek: "a kormány a magyarokat képviseli." - Ez a kormány biztos, hogy nem a magyarokat képviseli. A magyaroknak ugyanis nem az az érdekük, hogy segédmunkás szintjére züllesszék le az egész országot az egyetemek kinyírásával.

"Ők -a levélírók- nyitott kapukat döngetnek, hiszen a CEU marad ahol volt, és teszi amit a kormány megparancsol, mint mindenki más." - Ja. Csendben harakirit követ el, és önként és dalolva múl ki. Vagy legalábbis valami ilyesmit várnának a kenyéradóid....

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:43:47

@CoolKoon: Szó sincs egyetemekről, ezután minden egyetemre ugyanolyan szabályok vonatkoznak, nem lesz kivételezés a CEU miatt, a'la MSZP.

Akinek nem tetszik mehet a picsába.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:44:07

@dunántúli gyerek: Nem, nem. Ti, és a Fidesz sokadjára mondták hogy szabálytalan a CEU. Na, akkor hazudtatok? Érdekes.

Ja, de ha nem sért törvényt, miért kell támadni?

Ian Turel 2017.04.04. 15:45:23

Vajon mennyi pénzért adták el az országot?

CoolKoon 2017.04.04. 15:45:50

@dunántúli gyerek: "Gondolom a Közép Európai Egyetem marad, a CEU meg sanszos hogy megszünik, hacsak nem indít képzést NY-ban." - Vagy költözik az egész Lengyelországba, Litvániába, Ausztriába, vagy egyéb, civilizált országba. Bazmegisztánban meg marad a szar, és az alkoholistaképző "szakgimnáziumok", meg a többi agyrém. De nem baj, mert tízmillió segédmunkás országa leszünk bazmeg....

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:47:58

@Thomas Dantes: Az új szabályok szerint szabálytalan. Amik minden egyetemet ugyanúgy kezelnek.

Miért kell támadni? Sok dolog miatt érdemes támadni Soros Györgyöt, remélhetőleg a Helsinki Bizottság kiutálása lesz a következő, miután a migránsoknak ügyvédkednek a magyar állam ellen. Ezután a TASZt kellene kinyírni, aki a magyar adófizetőket húzza le a cigányok javára.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:48:55

@dunántúli gyerek: Eddig milyen kivételezés volt? Mi volt az amiben a CEU előnyt élvezett? Az USA-ban is érvényes diploma?
Nos, a CEU-ra bekerülni, és elvégezni nem épp egyszerű, tehát ez így hülyeség, továbbá a világon teljesen normális és elfogadott egy olyan egyetem működése mint a CEU.

Nem fuea, hogy csak a Fideszt zavarja?

Ja, és továbbra sem tudtuk mi vvan azokkal akiket felsoroltam, és ki állnak a CEU mellet?
Mind hülye vagy mi van?

CoolKoon 2017.04.04. 15:49:27

@dunántúli gyerek: Kivételezés? Ezt a főnökeid hazugsága helyett valami kézzelfoghatóval is alá tudod támasztani?

De persze, biztos ugyanezt a süket dumát nyomtad akkor is, amikor ezek a nyomorult tetvek beleszálltak a Műegyetembe meg legutóbb, vagy azok a szellemi nyomorék KDNP-sek az ELTE-be rúgtak egyet a gender szak miatt....

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:49:36

@CoolKoon: Nem nagy érdeklődést tanúsított a CEU iránt Lengyelország, Csehország és Szlovákia, pedig Soros eredetileg Pozsonyba és Prágába is akart campust.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:50:28

@CoolKoon: Külön tv.-t hozott az MSZP, hogy a CEUnak ne kelljen alapképzést nyújtani.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:51:31

@CoolKoon: Soros köszönőlevelét MAgyar Bálintnak a kivételezésért megtalálod a független sajtóban, tehát nem az Indexen.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:52:20

@dunántúli gyerek: A régi törvény is egyformán kezelt minden törvényt, ha szerinted nem, idéznéd az ide vágó paragrafust, amiben a CEU-val kivételeznek? Előre megmondom, nincs ilyen tehát hazudsz.

Nem Sorost kérdeztem, de pl: Sorosnál mondjuk pont hogy Orbán tanult. Mellesleg ez egyetem, és nem egy ember. Nem tudom érted-e a különbséget.

A TASZ minden szabadságjogért kiáll, nem csak a cigányokért. De legalább valami rasszista butaságot is sikerült beröfögni.

És ismételten, én nem unom meg, szinte az egész világ tudományos élete, a legtöbb európai ország, a magyar egyetemek, oktatók, azok mind hülyék amiért kiállnak a CEU mellet?
És te okosabb vagy náluk, mert nem fogják fel azt amit te?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:54:25

@Thomas Dantes: A CEUra bárk bekerülhet, sosem volt felvételije, nem kéne hazudozni.

Az MSZP külön tv-nyel legalizálta, hogy nekik ne kelljen alapképzéseket nyújtani, mint minden más egyetemnek, és ezt Soros személyesen írt levelében köszönte meg MAgyar Bálintnak, ez megjelent a sajtóban is.

Nem fura, hogy csak a fideszt és a jobbikot zavarja, hiszen minden más párt szereti Soros-t és az elképzeléseit.

CoolKoon 2017.04.04. 15:57:32

@dunántúli gyerek: "Nem nagy érdeklődést tanúsított a CEU iránt Lengyelország" - Persze, biztos ezt is az Index találta ki: index.hu/belfold/2017/03/31/egy_lengyel_varos_is_vinne_a_ceu-t/
Tótország és Csehország egy külön fejezet, előbbiben még a Vityacsászárnál is nagyobb rohadék (egy köztörvényes bűnöző) volt épp hatalmon, Csehországban meg egy, a Vityacsászárhoz hasonló szarkeverő. De ne menjünk bele, mert halványlila gőzöd sincs az egészről, és fárasztó a sok ostobaságot olvasnom...

"megtalálod a független sajtóban, tehát nem az Indexen" - Akkor hol? Pl. a kézivezérelt kurucinfón?

CoolKoon 2017.04.04. 15:59:33

@dunántúli gyerek: "Nem fura, hogy csak a fideszt és a jobbikot zavarja" - Nem, egyáltalán nem fura. A Jobbik ugyanis echte neonáci párt (igen, még mindig az), aki elvből utál mindent, akire akár egy kicsit is rá lehet mondani, hogy zsidó. A Fidesz meg csak simán tönkre akarja tenni a magyar értelmiséget, és segédmunkás-szintre akarja lezülleszteni az egész országot.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:02:13

@CoolKoon: Nem fontos hogy egy város libsi polgármestere mit gondol ahova nem akar menni a CEU.

A CEU campust akart Pozsonyban, Prágában és Varsóban, de mindenhonnan kiutálták, ezek a tények, amit nem találsz meg az Indexen.

en.wikipedia.org/wiki/Central_European_University

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:04:27

@CoolKoon: A magyar értelmiség nem a CEUról kerül ki, ezt ugyanolyan jól tudod, mint én.

Sem magyar oktatók, sem magyar hallgatók nincsenek a CEUn. Az Szdsz alapítókat azért ne hazudjuk már magyarnak. Vagy szerinted Soros magyar?

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:06:32

@dunántúli gyerek: Ismételten hazudsz, de mindegy.

,,A jelentkezőknek rendelkezniük egy elismert egyetem vagy felsőoktatási intézmény alapfokú diplomájával, vagy olyan dokumentációt kell bemutatniuk, amely igazolja, hogy a CEU mesterképzésére való beiratkozást megelőzően ilyen diplomát fognak szerezni."

,,A Közép-Európai Egyetem minden mester-, doktori és fokozatot nem adó képzésén az oktatás nyelve az angol.

A jelentkezők egy standard angol nyelvi teszten elért eredményeik bemutatásával kötelesek igazolni angol nyelvi jártasságukat."

"Egyetemünk mindazok jelentkezését várja, akik elfogadják intézményünk szellemiségét és az erre épülő tananyagot. A felvételi eljárás módját az egyetem Szenátusa határozza meg. A felvételi vizsgák nemzetközileg elfogadott szabályokon és követelményeken alapulnak. A pályázat komplex elbírálása magában foglalja a jelölt értékelését, figyelembe veszi tanulmányi eredményeit, az ajánlólevelében megfogalmazottakat, a jelentkező angol nyelvtudásának szintjét, valamint a jelentkező pályázatának összeegyeztethetőségét az adott tanszék céljaival."

Tehát ennyit rólad és a újbóli hazudozásodról.

Ja igen. És önköltséges, nem az állam fizeti a CEU-t.
1800000 forint körül van a tandíj.

A CEU honlapjáról. Meddig vergődsz még, és miért nem válaszolsz arra mit kérdeztem? Újra megkérdezem, tehát a magyar és külföldi egyetemekkel és oktatókkal mi van?
Mind hülyék amiért kiállnak a CEU mellet?
Ne kerüld el a választ.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:08:30

@Thomas Dantes: tehát szerinted ezek követelmények?

kell tudni angolul meg kell egy diploma a büfészakrók?

lefosom a bokám

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:11:37

@dunántúli gyerek: Ismételten hazudsz. Kovács Zoltán fideszes államtitkár is CEU-n tanult. Például.

Értem én ,hogy már a magyarságot is megvonod attól aki nem fideszes, de ilyenkor mi van?

Egéridomár 2017.04.04. 16:11:42

@Egyallampolgar: Ezt miért is nekem írod? Mivel teljesen egyetértek veled az általad megfogalmazottakban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 16:12:46

@Zionnépe:

Várd ki csak a végét! A leírt fenyegetés tartalom nélküli.

Egéridomár 2017.04.04. 16:15:19

@VaradiJanos:
Nebassz!! :D Hogy te milyen eredeti vagy a riposztban! :D
Beszarás öcsém! Kellett vagy fél nap, mire ezt ideizzadtad. :D
Hiába no, a fideszgecik azok fideszgecik...

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:15:37

A müvelt nyugati olvasók szerint inkább ki kéne végeznünk Sorost nem szarakodni az egyetemével:

www.breitbart.com/london/2017/04/03/hungary-parliament-fast-track-bill-targeting-soros-university/

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:16:47

@Thomas Dantes: Amikor a fidesz már régen hatalmon volt, és ő már a fideszben volt. Tehát szart sem nyert a diplomájával. A CEUn különben nem tanulhatott, mert ott csak továbbképzés van.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:17:18

@dunántúli gyerek: Igen, ezek nagyon szigorú követelmények. Olvasni tudsz-e? Ezek szerint te magyar se tudsz, mert nem fogtad fel amit leírtam, és bizony ezek sokkal komolyabb követelmények, mint amit az átlag magyar főiskola/egyetem esetében van.

Ugyanis nem egyszerűen nyelvvizsgát kérnek, hanem tesztelik az nyelvtudást. De nem csak ez áll ott.

Pályázni kell ! aki oda akar felvételizni. Érted ezt a szót?
És bizony, kellenek a korábbi tanulmányi eredmények, kell hogy rendelkezzenek egy diplomával.

Nyugodtan fosd le a bokád.

Na msot te azt hazudtad, hogy bárki bekerülhet.
Értem. Tehát te is bekerülhetnél. Gondolom te is vagy bárki.
Tehát már van egyetemi diplomád, olyan szinten beszélsz angolul ,hogy egy egyetemi képzés angol nyelven nem jelent gondot, és megtudsz írni egy tudományos pályázatot.
Na, csak a vicc kedvéért, egy röpke pár oldalas pályázatot írjál már ide nekünk ékes angol nyelven, had lássuk hogy bárki képes rá.
Tessék, figyelek.

Ja, és sunnyogd el azt a kérdést sem, amit nagyon sokadjára teszek fel, hogy mi van akkor a külföldi és magyar egyetemekkel, amik kiállnak a CEU mellet?

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:18:29

@dunántúli gyerek: A továbbképzés is oktatás...értem én hogy a magyar nyelvvel és hadilábon állsz.

De nem ez a lényeg, hanem hogy ott nincsenek magyarok. Akkor ő nem magyar vagy mi? Vagy ismételten hazudsz.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:19:25

Ennyit a libsik népszavazás előtti hazudozásáról, hogy nincs is kvóta:

www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

megint próbálkoznak

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:22:18

@Thomas Dantes: Az én egyetemi szakomra 8-10xes túljelentkezés volt, és 1-2 nyelvvizsga is kellett a pontokhoz plus felvételi

Ezt hívjuk elitképzésnek, a CEUt lenyomtam volna egy szabad délutánomon. Ha nem sajnáltam volna a pénzt a semmire.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:22:29

@dunántúli gyerek: Tehát kifogytál mindenből és most jön az ide nem tartozó témák felhozása és a terelés. Értem.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:25:37

@Thomas Dantes: A lipsik eddig is hazudoztak és most is azt teszik, ez pontosan a témába vág. A migráció meg erősen Sorostéma. Sorost ott kell rúgni, ahol éri az ember.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:27:17

@dunántúli gyerek: Nos a nyelvvizsga nem jelent nyelvtudást.

Talán épp ezért méri a tudást és nem egy vizsga papírt kér a CEU.

Meg ne magyarázd hogy de a nyelvvizsga így meg úgy, ez tény. Hiába van sokaknak nyelvvizsgája, valódi tudása nincs.

Mellesleg erősen kétlem ,hogy bármiféle egyetemre az életben betetted volna a lábad, ha csak nem mint takarító. Oda meg nem kell nyelvvizsga sem.

Ja, és a CEU, éppenhogy kevés embert vesz fel. Ami ismét csak cáfolja a te hazugságodat.

Ja, és ismét csak terelsz, mert a felvételi követelmények ott vannak világosan, és bizony sokkal több kell hozzá mint egy átlag magyar felsőoktatási intézménybe bejutni.

Na és hát...nem is tudom hanyadszor ismétlem meg, hogy a külföldi és magyar egyetemek oktatói is kiállnak a CEU mellet, akik...mind tévednek vagy mi van? Csak te nem tévedsz.

Értem én ,hogy kínos erre felelni, és nincs is válaszod, ezért terelsz ide mindent ami nem is ide tartozik, és ezért hazudsz újra és újra.

VaradiJanos 2017.04.04. 16:30:09

@Egéridomár: parazita! Hiányzik apukád, hogy àllandóan spermát emlegetsz? Arra még nem gondoltál, hogy nem mindenki üldögél a tolószékében vagy a portásfülkében, hogy azonnal válaszolni tudjon a fajtád fröcsögéseire? Kivéve persze a nyt alapítvány fizetett trolljait, mint pld a pamut kutya

Skankhunt42 2017.04.04. 16:31:03

@pamut: jaj te vagy a retardált kende péter?

Egyallampolgar 2017.04.04. 16:37:24

@Épüljön stadion a CEU helyére:
Sajnos amiket írtam nem hazugságok. Ha nem hiszed, cáfold!
Ezek a tények nem jelennek meg a nyugdíjas házaspárt kórházba beleverő Habony médiáiban. Ez a verés sem az én hazugságom, van róla bírósági jegyzőkönyv.
Te egy alternatív valóságban élsz. Semmi nem igaz amit a közéletről hiszel:
"mert az ország még sosem volt gazdaságilag olyan erős mint most... ilyen mértékű fejlődésnek indul...nemzetközi politikai sikerek... az ország és Europa megvédése már csak hab a tortán."

Ezeket honnan vetted? Az ország fejlődik ahogy az egész régió. Egyetlen rekordot döntött Orbán az pedig a tőle független EUs pénz mértéke. Ehhez képest most megint Brüsszel ellen uszít.
A gazdasági fejlődésben segít a környezet. Nincs válság mint 2008-ban. A költségvetési hiányt amúgy Bajnai és Oszkó hozta rendbe. Orbán alatt 270ről, 300 fölé romlott a forint/euró.
A 13 havi nyugdíjat Bajnai vette el, mert nem a népszerűséget nézte hanem az ország lehetőségeit.
Magyarország lassabban fejlődik mint bármely ország körülöttünk, Szlovákiában már magasabb az átlagos életszínvonal 20 éve ez fordítva volt.
Orbán nem védte meg a határokat sem. A menekültek átmasíroztak itt. A kerítés több mint a semmi és ebben valóbban igaza volt, de a határellenőrzés kötelessége Brüsszel felé. Egyenlőre Erdogan tartja vissza a menekültáradatot. Orbán rendezte a legnagyobb migráns hisztit Európában (nemzeti konzultációk, népszavazás persze mind közpénzen) noha itt van a legkevesebb menekült.

Egyallampolgar 2017.04.04. 16:38:29

@Egéridomár:
Bocsánatot kérek, eltévesztettem a címzést, örülök hogy egyetértünk.

VaradiJanos 2017.04.04. 16:41:52

@Egyallampolgar: késő, most már le kell szopjad, hogy kiengeszteld

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:42:31

@Thomas Dantes: Én olyan cégnél dolgozom, ahol angol a munkanyelv. Ehhez csak középfokú nyelvvizsgám van.

Pont ugyanitt lennék a CEUs diplomámmal, de jó hogy ők tesztelik is....

Aki meg nem használja naponta annak hóttmind1.

Skankhunt42 2017.04.04. 16:48:26

@Egéridomár: te elolvastad amit írtam, hülyeúr?

@CoolKoon: az helyesen bazdmeg, dehát neked nem számít, hülye vagy és azért vagy csak tartva, h visszabüfizd amit a gazdácskád a szádba ad. ostobácskám, nézd át a jobbik és ceu híreket, aztán bazd le a kenyéradót, h rossz infóval láttak el téged. segítek: index.hu/belfold/2017/04/03/zavarba_hozta_a_jobbikot_hogy_a_ceu-t_kell_vedenie/

@Thomas Dantes: hallod nyomi, kiírtad a facebook profilodra, h jesuisszentpétervár? na takarodj innen te homokos okoskodó

nna, nincs most kedvem a majomidomításhoz. libsik, cucli van, lehet rípolni a neten. a karaván meg halad.

gmihaly621 2017.04.04. 17:09:51

Ezzel a bujtogatással haknizik a hivalkodó hollandus ?

DFK 2017.04.04. 17:35:32

@Thomas Dantes: az a kivételezés, hogy szemben a többi egyetemmel, nekik nem kell alapképzést biztosítaniuk.

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04. 17:37:12

@Zionnépe: "Ha ki akarnak minket dobni az EU-ból miattuk, hamar kifényesednek azok a kaszák-kapák (jelképesen persze)!"

7. eve ezt hallgatjuk, hogy Orban ki akar lepni, de ha megse, akkor majd ugyis kizarnak, minket. :))))

Ezzel szemben a libsik csak annyit ertek el, hogy kiuldoztek az Angolokat az Uniobol a rohadt arabjaikkal.
SZEP VOLT LIBBANTAK. Egyertelmuen ti tettetek a legtobbet az
Unio szetvereseert.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 17:43:51

@Tizenötmillió Magyarok: A lipsik ismét hazudnak.

Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA

de van www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

miketbeszéltek 2017.04.04. 17:45:29

@MaxVal BircaMan HJCD: "Sokkal könnyebb az országot kizsákmányolnia a nyugati nagytőkének" Korábban azt gondoltam, hogy azért vagy kapitalizmus-ellenes, mert az egyházadnak a feudalista rend biztosította a hatalmát. De egyre inkább olyan színtisztán kommunista gondolatokat osztasz meg, hogy azt kell gondolnom, a Biblia helyett marxista-leninista könyveket olvasol.
De ez nem is meglepő, hiszen a bálványod, Putyin egyre jobban rehabilitálja Sztálint....

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.04.04. 17:46:02

@Indriq: "Lehet az egész cirkusz amiatt van, hogy pénztáros lőrinc egyetemet akar alapítani. Most bagóért megveheti az infrastruktúrát"

LOFASZT ! Lebontjuk es STADION lesz helyette. Lehet hogy CES-nak fogjuk elnevezni.
CENTRAL EUROPEAN STADION

Csak azert hogy orok emlekezteto maradjon a libsiknek, hogy az anyjukkal baszakodjanak, NE MAGYARORSZAGGAL.

J.R. Ewing 2017.04.04. 18:34:05

Csak a tetvek állnak ki egy gyuri bácsi által finanszírozott gittegylet iskola mellett.

Boross Bence 2017.04.04. 18:38:31

Inkább egy "Bojkottáld az Origót, vedd ki a TV2-t, a Super TV2-t és a Mozi Pluszt a tévéd csatornái közül!" kampányt kellene meghirdetni. Az jobban fájna nekik!

CoolKoon 2017.04.04. 18:43:01

@dunántúli gyerek: "A magyar értelmiség nem a CEUról kerül ki" - A magyar értelmiség egy része (beleértve Fideszeseket is) bizony a CEU-ról került ki. Ezt még te se tudod elhazudni, bármennyire is szeretnéd.

"Sem magyar oktatók, sem magyar hallgatók nincsenek a CEUn." - Nem hát. Mindenki, aki ott tanul vagy tanít, valójában gyíkember, ahogy Soros György maga is. Igen, tudjuk, hogy tudod, és majd a holdbázisról irányított lézeres gammabesugárzóval agyatlan Fidesz-zombit csin....őőő....hagyjuk....

"Vagy szerinted Soros magyar?" - Épp annyira magyar, mint Andy Vajna mondjuk.

"A CEU campust akart Pozsonyban, Prágában és Varsóban, de mindenhonnan kiutálták, ezek a tények" - Varsóról nem tudok, de Pozsonyról és Prágáról igen. Szemmel láthatóan sokkal többet, mint te, de ez mondjuk már meg se lep...

n_dy 2017.04.04. 18:47:07

@Dr. Trejo: és ha nem fogják kirúgni, akkor harakirit fogsz elkövetni? ne tedd! szükségünk van egy ilyen ízig vérig magyar kulturált emberre!

n_dy 2017.04.04. 18:48:34

a törvény:"akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik."

mitől fél ez a sok fröcsögő barom? attól, hogy az usa nem fogja támogatni az intézményt?
tényleg nem értem ezt a sok gyűlölködőt.

CoolKoon 2017.04.04. 19:12:03

@Skankhunt42: Jé, a kurucinfós aberráltak is magukhoz tértek a másnaposságból?
Az, hogy a Jobbik nem állt ki a CEU bezárásáért, mégis hogy függ össze azzal, hogy a Fidesz Mo-ból tízmillió segédmunkás országát akar csinálni? Sok volt a kati, vagy az eki?

Skankhunt42 2017.04.04. 19:19:44

@CoolKoon: jaj ez nagyon gyengusz volt. hányan használjátok ezt a nicked?

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04. 19:20:13

@dunántúli gyerek: "Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA"

Ja masfel eve arrol megy a duma, hogy NINCS KVOTA, NEM IS VOLT, es a semmirol nepszavaztunk.
Most meg kiderul, hogy az Orbannak mar megint igaza volt, es meg csak MOST KEZDODIK az igazi brutal kvota kuzdelem, meg eljaras.

index.hu/kulfold/2017/04/04/eu_kvota_kilepes/
Times: kemény ultimátum elé néz Magyarország

"Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból."

"Nincs többé kimaradási lehetőség, nincs többé olyan, hogy egyik lábunk bent, a másik kint. Ebben nagyon kemények leszünk."

Else merem hinni, de lehet hogy a libsik mar megint at akartak verni minket, es ezert tagadtak a kvotat ??

Pipas 2017.04.04. 19:24:11

@Tizenötmillió Magyarok: A vicc az, hogy a szlovákok nem fognak belemenni a betelepítésbe és úgy néz ki, hogy az osztrákok se. Szerintem a csehek is vannak annyira nacionalisták, hogy kategórikusan nemet mondjanak. A szerbekről nem tudom, de azért ők is elég komoly nemzettudattal rendelkeznek.

Hahh! Az osztrák-magyar monarchiva már összejött. :D

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:25:03

@Tizenötmillió Magyarok: Érdemes megtekinteni az általam linkelt oldalon hogy a külföldi közvélemény egy emberként áll ki Orbán politikája mellett.

n_dy 2017.04.04. 19:25:15

a világ, a normális polgárok Orbán mellett állnak, támogatják és helyeslik Soros kisöprését, ami viszont a kormány egyáltalán nem akar.
ömlenek a kommentek a hírre, pl:
deutsch.rt.com/europa/48695-im-eilverfahren-orban-bringt-gesetz-gegen-soros-uni-durchs-parlament/

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:30:28

@Pipas: A szerbek nem tagjai az EUnak, szóval ez náluk nem téma.

De a lengyelek és a csehek befogadtak pár szír keresztény családot, akik azonnal léceltek Németországba, nem maradtak ott.

Janossz 2017.04.04. 19:38:01

@dunántúli gyerek:
" Én olyan cégnél dolgozom, ahol angol a munkanyelv."
Te olyan cégnél dolgozol, ahol a kormánypropagandát nyomják 24/24-ben, magyarul.

Janossz 2017.04.04. 19:40:14

@CoolKoon: Úgy látszik, REd Alert fokozatba kapcsolt a Habony-művek...Itt a színe-java.

Zionnépe 2017.04.04. 19:45:46

@n_dy: Mielőtt nagyin odáig lennél, ez az oldal egy orosz fenntartású "álhíroldal" és a 80 milliós Németországban ez a 20-30 komment elég gyatra... Pláne úgy, hogy elnézve a tartalmukat a legtöbb fizetett hülye, vagy nem német ( nem írják a németek ki Orbán nevére az ékezetet, és pláne nem Mr-eznek senkit, a kommunizmus elől migráltakra meg inkább felnéznek, mintsem kommumistázzák őket! A berliniek meg pláne nem szeretik az orosz propagandát.

Ne hazudj ilyenekben, elég sok magyar él itt kint, és némelyik tud németül is!

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:49:54

@Janossz: Szegény Orbán mellett van a nép Németországban és Angliában is, hiába nyüszítenek az úkságjaitok:

www.breitbart.com/london/2017/04/04/orban-soros-networks-dangerous-international-campaign-against-national-borders/

deutsch.rt.com/europa/48695-im-eilverfahren-orban-bringt-gesetz-gegen-soros-uni-durchs-parlament/

Zionnépe 2017.04.04. 19:56:16

@dunántúli gyerek: Dehogy van, csak az ilyen orosz érdekeltségű kamuhíroldalakon ;-)

CoolKoon 2017.04.04. 20:03:15

@Skankhunt42: Természetesen a teljes Maszihisz és a CEU-ból is páran (na jó, párszázan). Tudod, mi az új nickek regisztrálására is túl fukarak vagyunk. Viszont még mindig jobb, mintha hallucinogén tudatmódosítókon élnénk éjjel-nappal....

Janossz 2017.04.04. 20:06:38

@dunántúli gyerek:
Komoly forrás. Akár a Kurucinfo is mondhatta volna.
"The New York Times describes Breitbart News as an organization with "ideologically driven journalists" that generates controversy "over material that has been called misogynist, xenophobic and racist".[15]"

Janossz 2017.04.04. 20:08:09

@dunántúli gyerek: " Szegény Orbán mellett van a nép Németországban és Angliában is.."
Ezt viccnek szántad ugye? Máskor a szmájlit ne feledd el!

Zionnépe 2017.04.04. 20:09:05

@dunántúli gyerek: Itt 2 hónap alatt jött össze 385 komment... ehez a cikkhez 1 nap alatt lett 182. És a Die Weltnek kicsit nagyobb az olvasótábora, mint az Indexnek (bocs Index, de ez van).

Pláne 7 napja hozzászólni sem lehet, úgyhogy "csak" a menekültekhez tartozik.

CoolKoon 2017.04.04. 20:11:00

@Janossz: Bizony, nagyon be lehetnek szarva, ha idecsődítették a legutolsó pattanásosképű fityeszpalánta-trolljukat is :)

Zionnépe 2017.04.04. 20:11:40

@Janossz: kb olyasmi oldal igen (bár a kurucinfót sose láttam még, csak hallottam/olvastam róla)

Janossz 2017.04.04. 20:42:00

@CoolKoon: Ja. Mind az öten itt vannak, mind a húsz nevükkel.:-)

dunántúli gyerek 2017.04.04. 20:45:34

@Zionnépe: És találtál benne olyat ami alapján segíteni kéne a bemigrálást?

A Weltnél csak regisztráltak kommentelhetnek nem úgy mint itt.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 20:58:06

@miketbeszéltek:

A kapitalizmus egy természet- és emberellenes rendszer, ezért ellenzem.

miketbeszéltek 2017.04.04. 21:09:19

@MaxVal BircaMan HJCD: A kapitalizmus rossz rendszer. De minden más sokkal rosszabb nála. (Az ósz-i teokrácia kivételével.) Eddig egyedül ez volt képes felszabadítani az emberben rejlő kreativitást, és az állampolgárai millióinak emberhez méltó életkörülményeket biztosítani!

morph on deer 2017.04.04. 21:14:30

@MaxVal BircaMan HJCD:
És az mennyiben érint téged, már ne haragudj..?

Janossz 2017.04.04. 21:21:11

@MaxVal BircaMan HJCD: Mi az ördög az a HJCD?
Kaptál valami ruszki doktorátust? Kamu-egyetemen?
+A kapitalizmus egy természet- és emberellenes rendszer, ezért ellenzem. "
Ebben lehet némi igazság, de mi meg a kommunizmust ellenezzük, ami még inkább természet- és emberellenes.
A birkákról nem is beszélve, így Húsvét előtt...

VaradiJanos 2017.04.04. 21:25:30

@Janossz: magaddal levelezel, te horpadt mellű tetűhintás?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 21:27:02

@morph on deer: george pataki mindig is egy magyarellenes zsidó volt

most nehogy már az ő szava számítson, szavazójoga sincs

Janossz 2017.04.04. 21:27:10

@morph on deer: Az a jó, hogy a világ szines (még).
Így az ilyen kis alligátorok, akarom mondani agitátorok mindig találnak valami szutyok szélsőséges fórumot, aminek híradásait el próbálják adogatni "német" meg "amerikai" véleményként.
És ettől piszok jól érzik maguk egy ideig. Mert például a holland választások nagyon nem igazolták vissza a várakozásaikat...

Janossz 2017.04.04. 21:27:52

@VaradiJanos: Ki beszélt itt édesanyádról?

Zionnépe 2017.04.04. 21:50:06

@dunántúli gyerek: Tedd fel inkább úgy a kérdést,

"Ha nem támogatnák a migrációt, lenne itt 6-8 millió bevándorló?!"

Egéridomár 2017.04.04. 21:51:21

@VaradiJanos: :D Most mi a baj fideszgeci? :D Nem viseled a fajtád megnevezését? Elhiszem, hogy a szalag mellől nehéz géphez ülni, de viseld büszkeséggel a nyomorod.

CoolKoon 2017.04.04. 22:08:02

@MaxVal BircaMan HJCD: "A kapitalizmus egy (...) emberellenes rendszer" - Ja. Ezért működik gyakorlatilag az őskor óta....

Janossz 2017.04.04. 22:11:30

@Egéridomár: Hagyd már, kicsit elrévedt a múltban.
Két dolog maradt meg benne erősen: a tetű, meg hinta.

Van ilyen.

VaradiJanos 2017.04.04. 22:15:15

@Egéridomár: csak tízkor tudtál válaszolni? Most váltott le az éjszakás műszak? Siess haza, a lumpenproli ribancod már melegíti a pörköltet!

Jakab.gipsz 2017.04.04. 22:39:51

@CoolKoon:
Úgy tűnik te csak hallomásból ismerted ezeket az iskolákat.

Igen a szakmunkás képzők közöttük is voltak gyengécskék, és jók is.
Viszont a hozzá szólásod alapján te még a leggyengébbhez is hülye lennél.

CoolKoon 2017.04.04. 23:06:23

@Jakab.gipsz: Jók?! LOL Képzelem, ahogy a delikvens építőipari szakmunkásképzőből fog építészetire menni (ROFL). Vagy esetleg faipari inasiskolából iparművészet/dizájn szakra. Ilyen agyrémet is csak a beteges hatalommániájú Vityacsászár és elmeháborodott csapata képes csak elképzelni.

"te még a leggyengébbhez is hülye lennél" - Ez így igaz. Hülye lettem volna odajárni, hogy egy életre elbasszam az életem. Elég volt nekem azoknak az ismerőseimnek a példája, akik ilyenekbe jártak. Az egyik, aki faipari akármibe járt, pl. már évek óta BKV-ellenőr. Ezt tudja a retkes qrva narancsos oktatási rendszer nyújtani. Inasiskolákban "megtermelt" lecsúszott egzisztenciákat. A belem kifordul, ha csak rágondolok is. Ocsmány féreg az olyan, aki nekimegy az oktatásnak, és leépíti azt. Egytől egyig.

morph on deer 2017.04.04. 23:51:45

@dunántúli gyerek:
Egyezzünk meg annyiban, hogy ezt most nagyon túltolták.
Ugyanis sokkal többet lehet rajta veszteni, mint ahogy első látásra kinéz.
Nem hiszem, hogy erre most tényleg szükség volt, pontosabban, hogy erre épp most volt szükség.

Ennyire azért lehetne gondolkodni, akkor is, ha qrvára "erősek" vagyunk :)
Vagy valami más...

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.04. 23:54:57

@morph on deer: Nem baj, legfeljebb 4/5öt kap a fidesz nem a szokásos 2/3ot.

Nem kell aggódni érte.

Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.04.05. 00:55:53

Megint magukat szopattak a libbantak.
Pontossan tudta az Orban, hogy partucat agyalagyult libbant kivetelevel SENKIT sem erdekel, egy ismeretlen Soros altal penzelt kamu egyetem.

Attol viszont mindenkinek kinyilik a raketaveto elsutobillentyuje a zsebeben, hogy mar megint a vilag libbantjai magyarorszagot tamadjak.Mar megint minket leckeztetnek, mar megint a magyar belugyekben vajkalnak 10 ezer kilometerrol. Ezt mindenki erti.

Jol kitalalt szopatas volt es libbantak tovig bekaptak.

Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.04.05. 00:59:04

Remelem hogy par napig meg folytatjak a botranyt, hogy garantaltan mindenkihez eljusson, hogy tamadnak minket Soros miatt.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 05:45:15

@miketbeszéltek:

Téves, minden más rendszer jobb nála.

Igen, nagy kreativitást ad az önzésnek, de ez miért jó?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 06:11:17

@CoolKoon:

A kapitalizmus első jelei a XVI. századi Hollandiában voltak. Milyen őskor? Direkt félrebeszélsz?

CoolKoon 2017.04.05. 06:26:21

@MaxVal BircaMan HJCD: Igazán? És a kereskedelem megjelenése? Meg a pénz megjelenése? Ez messze nem a XVI. századtól datálódik...

Zionnépe 2017.04.05. 06:59:23

@MaxVal BircaMan HJCD: Kivételesen ebben egyet értünk! A kapitalizmus és a vele járó pénzpiaci tőzsde ami kitermeli ezt a sok gyökér harácsoló idiótát, akik miatt egyre nagyobb haszonnal kell megtermelni a különböző javakat.

Ha valami, akkor ebben bűnös Soros is, de ne keverjétek össze a jótékony enjét a kapzsival!

A pénzpiaci "támádásokat" valóban szigorítani, szabályozni kéne nemzetközileg is (speciell bezáratnám az ősszes tőzsdét és levágatnám a kezét a brókereknek, tőzsdecápáknak).
Ők csinálják a bankokat felhasználva a buborékokat, amiket aztán a lakosság fizet meg.

De ettől, ami működik huszonéve, és hasznot hajt az országnak (ameddig a többi egyetemünk nem forrong a CEU ellen, mit foglalkoztok velük?), kár tönkretenni, elüldözni.

Bár valamiért a fákkal is így vagytok (az ősszes nagyobb állami beruházás egy csomó szép nagy fa kivágásával kezdődik!), a városunkban pl volt a kórhában egy nagy park és van vagy 10 lerombolni és újjáépíteni való épület, aminek egy része fölösleges már, nem használják, vagy olyan rossz állapotú, hogy azért nem... Szerinted hova lett építették az új nagyberuházást??? Igen, a park helyére! De millió ilyet lehet Bp-ről is olvasni, látni.

És ugyanígy a korábbi "munkásosztály" elüldözése is... Hiába hiszitek, nem fognak átjönni a határon túli magyarok, csak elenyésző hányaduk, viszont az aktív dolgozó kivándoroltak hiányozni fognak a már kint született gyerekeikkel együtt.
Persze egyelőre látszólag nem, de csak ameddig tudtok sakkozni büdzsén belül a nyugdíjakkal és a tb pénzekkel, lassan az a lehetőség is megakad.
Nem véletlen van munkaerőhiány otthon. Akik ebből a "kasztból" maradnak, azok egy része akkor se mozdul, ha belehal (belebetegszik lásd tb gond) illetve egy részük képzetlen és kényszerből alkalmazzák, de több kárt csinál, mint hasznot és csak passzolgatják a cégek és állami intézmények őket egymás között.

Zionnépe 2017.04.05. 07:01:50

@CoolKoon: Sokkal inkább a pénzpiaci tőzsde megjelenése!

CoolKoon 2017.04.05. 08:08:24

@Zionnépe: A pénzpiaci tőzsde? Kár, hogy a két alapfeltétele már sokkal régebbről datálódik: a kereskedelem már az őskorban megjelent, a bankok pedig legkésőbb a középkorban. Mellesleg magát a szót ilyen értelemben ugyan a kedvenc filozófusod (Marx) használta először, de az értelme a Római Birodalomba nyúlik vissza, ezzel is erősítve a gyanúmat, hogy nem valamiféle "modern" találmányról van szó, mint azt egyesek hangoztatják.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 08:33:34

@CoolKoon:

A pénz és a kereskedelem megjelenése milyen kapcsolatban áll a kapitalizmus megjelenésével? Semmilyenben.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 08:35:27

@Zionnépe:

Figyelj, én nem ismerem személyesen Sorost. Lehet, hogy a világ legkedvesebb, legjóakaróbb embere, nem tudom. De nem is erről van szó, hanem közéleti tevékenységéről, ami messzemenően káros. Ha Soros elvei győznek, nagyon rossz lesz mindenkinek.

Zionnépe 2017.04.05. 08:40:10

@CoolKoon: Nem az alapfeltételekről volt szó! Most is mevannak pl az alapfeltételek sok olyanhoz, amit nem csinálunk(atomháború pl) ...hol az összefüggés?

Zionnépe 2017.04.05. 08:42:48

@MaxVal BircaMan HJCD: Én sem ismerem Sorost, de nem azokat a dolgait kell szankcionálni, amit jól csinál vagy jót, hanem amit nem!

miketbeszéltek 2017.04.05. 16:59:23

@MaxVal BircaMan HJCD: "Téves, minden más rendszer jobb nála."
Aha, A kommunizmus is? Meg a feudalizmus, ill. a rabszolgatartó társadalom???? Persze a papságnak jó volt...

miketbeszéltek 2017.04.05. 20:08:51

Ha a többitől el is tekintünk, képes vagy még a kommunizmust is jobbnak mondani???!!!! Szégyelld el magad, de nagyon-nagyon! Maradék hiteledet most igen mélyen ástad el!
süti beállítások módosítása