HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Az albán után a montenegrói rendőrség is nyilatkozott a Gruevszki-menekülésről

2018.11.15. 23:04 bozotharcos

A montenegrói rendőrség is megerősítette, hogy a korábbi macedón miniszterelnök Montenegrón keresztül szökött Macedóniából Magyarország felé. A montenegrói rendőrség közleménye szerint Gruevszki november 11-én lépett az országba, és még aznap elhagyta Montenegrót. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik országból, melyik határátlépőkön haladt keresztül. (Fotó: Republika English,gruevski-epp-620x330_thumb_medium500_266.jpg)

 

"A montenegrói rendőrség mindenben a törvény szerint cselekedett" jelentették ki, és, idézték az albán rendőség nyilatkozatát arról, hogy Gruevszki magyra követségi autóval jutott ki Albániából Montenegróba. Hangsúlyozták, hogy a volt miniszetrelnök még az előtt léphetett Montenegro területére, mielőtt kiadták ellene az elfogatási parancsot. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr3914375175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása