HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

CEU: Egy Fidesz-szavazó, 7 gyermekes kutatónő elkeseredett levele

2017.04.05. 11:05 bozotharcos

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték. Egyszeriben egy „törvényszegő, külföldi érdekeket képviselő és Magyarország belügyeibe beleavatkozó” intézet része lettem, és a 20 év alatt sok munkával, verejtékkel és virrasztással felépített erős alapokat egyik napról a másikra kihúzták a lábam alól."- fogalmaz a CEU ellehetetlenítése kapcsán közzétett Facebook-bejegyzésében Ürge-Vorsatz Diana, a CEU környezetvédelmi tanszékének professzora. 2002 óta részt vesz az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) munkájában; az IPCC tevékenységét 2007-ben Nobel-békedíjjal ismerték el.

A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője budapesti Radnóti Gimnáziumban érettségizett, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen fizikusi diplomát szerzett asztrofizika szakon. 1996-ban a kaliforniai egyetemen környezettudományból doktorált. 2008-ban a tudományos munkásságáért a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést kapta. Ürge -Vorsatz Diana az alábbi bejegyzésben foglalta össze, hogyan érintette a rengeteg magyar és külföldi tudós munkáját segítő, s Magyarország hírnevét az itt végzett diákokon keresztül a világ minden tájára eljuttató egyetem tönkretétele. (Fotó: Tamara Steger, Facebook)

ceutuntetes4apr2017.jpg

"Volt egy álmom.

A világ vezető egyetemein tanultam és szereztem doktori fokozatot, intézeteiben gyakorlatot. Jó állásom volt Kaliforniában, a férjemnek kecsegető gazdasági lehetőségeket ígérő állásával könnyű életünk lehetett volna.

De nekünk volt egy álmunk – hogy ami tapasztalatot, tudást külföldön megszereztünk, itthon szerettük volna kamatoztatni. Szerettünk volna hozzájárulni, hogy a hazánk akkor még fiatal demokráciájában úgy folyjanak a változások, hogy azok az országot gazdaságilag, társadalmilag, egészségileg és környezetileg minél előbbre vigyék, hogy egy minél élhetőbb, dinamikusabb és boldogabb Magyarországot teremtsünk.

Doktorim még nem is fejeztem be, mikor megkaptam álmaim nagy lehetőségét: a Közép-Európai Egyetem hívott haza egy professzori állásra, ami pontosan arra alapult, hogy ilyen álmokat valósítsunk meg.

A férjem mellettem állt, nehezen bár, de feladta az állását és a többszázezer dollárt érő részvényopcióit. 1998-ban, szívem alatt az első gyermekünket hordozva, hazaköltöztünk, hogy itthon rakjunk fészket – csupa reménnyel és várakozással.

Ugyan az elmúlt 20 év jó részét GYES-en töltöttem otthon 7 gyermekem nevelésével, a CEU támogatásával nagyon sokat sikerült elérni ezekből az álmokból, célokból, főleg éjszakánként dolgozva. Több generáció környezeti szakembert segítettem képezni, akik ma már miniszterek, ENSZ főtárgyalók, vezető kutatók világszerte, sokan tovább segítenek Kelet-Európa fejlődésében. EUs törvények születtek, amikben a kutatómunkásságom eredményei fontos új utakat mutattak. A magyar kormány jelöltjeként egy fontos ENSZ szervezetben, a Kormányközi Klímavédelmi Testületben, 14 év önkéntes vezetői szakértő munka után, a mérsékléssel foglalkozó munkacsoport alelnökének választottak. Itt képviselem Magyarországot és az egész Kelet-Európai régiót. A tárgyalásokon rendszeresen találkozom delegációvezetőkkel a világ legkülönbözőbb országaiból, akik a tanszékünk diákjai voltak. Több magyar díjat kaptam, többek között a Magyar Köztársaság Középkeresztjével tüntettek ki. A média sokat keres és segítek így az átlag magyar állampolgárnak is megérteni az éghajlatváltozás kihívásait és megoldási lehetőségeit. Elismert tagjai lettünk a magyar társadalomnak.

Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket.
Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan.
Egészen 2017 április 4-ig.

Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték. Egyszeriben egy „törvényszegő, külföldi érdekeket képviselő és Magyarország belügyeibe beleavatkozó” intézet része lettem, és a 20 év alatt sok munkával, verejtékkel és virrasztással felépített erős alapokat egyik napról a másikra kihúzták a lábam alól. Az intézet, amit sikerült ennyi idő alatt a világ egyik legkívánatosabb, elit oktatási intézményévé tennünk, ahova sokan sokezer dollárt fizetnek évente, hogy oda járhassanak – pár perc alatt egy bizonytalan, kiszámíthatatlan hellyé vált, ahova akár diák, akár professzor, alaposan meg fogja gondolni, merje-e reszkírozni, hogy ide jöjjön-e, a pénzét itt kockáztassa-e.
De talán a legeslegrosszabb azt volt látni, ahogy kollegák, barátok, család csak nagyon mérsékelten álltak mellénk. "Hát a törvényt azt be kell tartani!" - felkiáltással elmarasztaló pillantások jöttek a régi elismerések helyett. Vagy csak „ne haragudj, nem merek, mert esetleg feketelistára kerülök”.

A CEU legfontosabb értékei közé tartoztak mindig a jogállamiság, a demokrácia, a környezeti és társadalmi felelősség. Az egyetem mindig jó kapcsolatot igyekezett tartani az aktuális kormánnyal, tudatos törvényszegés teljesen elképzelhetetlen. Soha senki nem szólt bele, mit kutatunk, mit oktatunk, milyen értékeket képviselünk.
Ha esetleg törvényszegés is lett volna, amit nehezen hiszek – miért nem lehet ezt bilaterális dialógussal, közösem megoldani?

A mai nap 40 év munkája és álma omlott össze bennem.
Ma úgy érzem, nem érdemel meg ez az ország, sem engem, sem a sok többi, az ország fejlődése érdekében a tehetségét, szorgalmát, verejtékét a nehézségek ellenére itthon szolgálatba állító kiemelkedő, becsületes szakembert, orvost, tanárt, üzletembert.

Köszönöm azoknak a támogatását, akik fel mertek szólalni, el mertek menni, meg merték osztani. Sok közülük kormánytisztelő, keresztény polgár, aki először fejezte ki, hogy – ezt nem kellett volna."

 

417 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr8412402885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 11:13:38

Van egy álmom. Egy ballib gágog a fülembe éjszaka.

Kivancsi 2017.04.05. 13:07:19

"tárgyalásokon rendszeresen találkozom delegációvezetőkkel a világ legkülönbözőbb országaiból, akik a tanszékünk diákjai voltak"
na ezeket kell megszuntetni a sorosfele liberalis halozat kiepito polipokat... akik probaljak elhitetni a dolgozo es adofizeto europai emberrel, hogy marpedig milyen jo a lehuto, semmirekello pakiarabnegrok befogadasa milioszamra... etetese itatasa lakatasa... mert az aztan kurvajo lesz nekunk... az adoinkbol nem minket tamogatnak es erositik a kozeposztalyt hanem sehonnani bitang embert kell merkell...

donkihote007 2017.04.05. 13:46:42

tükörbe kellene nézni, felismerni mit szolgálnak valójában ebben a liberális versenyistállóban ... a nemzetromboló globalizmus zászlóvivői, aki ezt tagadja, az ostoba vagy hazudik ... "madarat tolláról .." az ő barátjuk George Soros!!!

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.05. 17:18:16

''A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője ''

A Közép Európai Egyetemet nem is érinti a törvénymódosítás de ez nyilván elkerülte a levélíró figyelmét a sajtóhisztéria közepette.

pamut 2017.04.05. 17:30:38

:DDDDDDD

Akasztják a fideszes hóhért, picinyem, akasztják? :DDDD

Eddig hol voltál kicsi Dia, amikor a TE TÁMOGATÁSODDAL annyi már ember életét tette tönkre, fosztott ki Orbán?

Csak nem KUSSOLTÁL?

Hogy 2014-ben újra megerősítsd szavazatoddal a mindenen és mindenki átgázoló maffiát?

És most téged kéne sajnálnunk?
Sajnálom a CEU-s tanárokat és kutatókat úgy általában, a diákokat, az egész magyar tudományos életet ami már szenved a csapástól, sajnálom az egész országot és a nemzetet amiért ilyen brutálisan, kőműves-kalapáccsal üti-veri ahol éri Orbán, de téged kedves kicsi Dia, téged nem sajnállak! Tudod miért? MERT MEGÉRDEMELED.

Kis önkritika, Diácskám, itt az utolsó esély az életedben hogy ember legyél, hogy szembenézz magaddal, hogy mit tettél... te még arra sem hivatkozhatsz hogy tanulatlan buta paraszt vagy hogy te egy kisnyugíjas vagy agyérelmeszesedéssel... te tanult ember vagy, és így tetted ezt.... megérdemled.

Sean MacTíre 2017.04.05. 17:34:27

@MaxVal BircaMan HJCD: mondtam en, hogy neked mindenki balliba aki nem ert egyet a Fidesz epp aktualis agymenesevel... es itt az alapproblema az egesz ervelesi szisztemadban, amitol teljesen megy a devnullba a mondandod.
Speciel most az illeto professzorno lett balliba. Lassan ez mar a normalis ember jellemzojeve valik.

pamut 2017.04.05. 17:34:41

Azt figyelitek, hogy végig konkrétumokban gazdagon, pontosan fogalmaz, aztán amikor odaér a szövegben hogy Orbán szétbassza a munkahelyét, akkor hirtelen átvált általános alanyra? :DDD

"Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték."

Ja, kik is? Most hol a pontos fogalmazás, a konkrét alany? :D
Még most se bírja kimondani hogy a fidesz és orbán kúrja szét az életét, a munkahelyét, pedig már megtörtént :D

Látjátok gyermekeim, ilyen az amikor már nincs hová menekülni a kognitív disszonancia hazugságai elől, mert a valóság pofán csapott egy lapáttal, de még azután is próbálkozik kerülni pár dolgot :D Még mindig nem bírja a szájára venni se azt hogy orbán, se hogy fidesz, de még azt hogy kormány vagy parlament, azt se... :D

pamut 2017.04.05. 17:38:20

Ezt a részt is nézzétek, kurva jóóóóóóó :DDDD

"talán a legeslegrosszabb azt volt látni, ahogy kollegák, barátok, család csak nagyon mérsékelten álltak mellénk. "Hát a törvényt azt be kell tartani!" - felkiáltással elmarasztaló pillantások jöttek a régi elismerések helyett."

LÁTJÁTOK??? :D

A fideszes családja inkább hű Orbánhoz, mint a saját családtagjukhoz!!! :DDDDD
Még annak sem hisznek aki ott dolgozik 20 éve, akinél hitelesebb nem is lehet senki, de ők akkor is a fideszes kamut tolják! :D

Milyen "család" már ez basszátok meg? :D
csak nem: "FIDESZES"? :D

wkker 2017.04.05. 17:40:44

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket.
Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan.
Egészen 2017 április 4-ig.

Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték."

Aha, szóval ez az egész gusztustalan rezsim, a kiépülő maffiahálózatával, minden rendben volt. Amint az ő kis várát is megkarclja szeretett maffiahálózata, az már tűrhetetlen.

Az ilyen sötét és buta emberek miatt halott politikailag ez az ország. És mindegy, hogy kire szavazott, vagy, hogy ezután kire fog, biztos megtalálja a legrosszabbat.

pamut 2017.04.05. 17:40:52

Na még egy....
"Kedves" Ürge-Vorsatz Diana.... nagy fideszes szavazó.... ismered ezt a mondókát?:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.05. 17:46:21

''A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője ''

A Közép Európai Egyetemet nem is érinti a törvénymódosítás de ez nyilván elkerülte a levélíró figyelmét a sajtóhisztéria közepette.
Válasz erre

Lacccc01 2017.04.05. 17:47:04

Tökéletes iskolapéldája annak, hogy te lehetsz a következő.

Üdvözöllek a fidesz csodálatos szép új Magyarországán...

ParePCSI 2017.04.05. 17:47:23

Aki szerint rendjén való volt a fidesz eddigi "keresztény-nemzeti" pusztítása, egészen különleges szemüvegen keresztül látja a világot!
Ez a vakság igazából megágyazott jelen állapotainknak.

pamut 2017.04.05. 17:49:13

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:
floodolsz, spammelsz kicsi troll, mennyit kapsz ezért habonytól? :D
szóval a német kormányon a világ tudós-elitjén túl már ez anő is félre van vezetve? :D senki nem ért semmit, nem is történt semmi, ugye? :D

na gyere batyu, hazudj még, fogadunk hogy fideszes vagy? :D

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.05. 17:50:13

@pamut: a libsik ismét hazudnak

''A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője ''

A Közép Európai Egyetemet nem is érinti a törvénymódosítás de ez nyilván elkerülte a levélíró figyelmét a sajtóhisztéria közepette.

Szamiz67 2017.04.05. 17:50:28

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Ja, ja nyomjuk az álhülyét...
A Közép-Európai Egyetem/CEU USA-New-York Állam diplomája nélkül is Budapesre fog jönni a régió legtehetségesebb diákságának egy része...

Pipas 2017.04.05. 17:53:46

"Doktorim még nem is fejeztem be, mikor megkaptam álmaim nagy lehetőségét: a Közép-Európai Egyetem hívott haza egy professzori állásra"

Az igen! Az ám a professzori állás, amire úgy hívnak meg embereket még a doktori előtt! :D

A CEU-n a "professor" szót nem "egyetemi tanárnak" fordítják, hanem professzornak, és így annyi professzoruk van mint az állat. De mondjuk egyetemi tanárokat sem szokás doktori előtt/után meghívni. Jobb egyetemen max. tanársegédnek hívták volna meg. :(

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.05. 17:56:30

@Szamiz67: A felvételi a CEUn egy angol nyelvi teszből áll, semmi másból.

A jó egyetemi alapszakokra 10xes a túljelentkezés. Úgyhogy hagyjuk már ezt a 'legtehetségesebb' hülyeséget, egy átlagos érettségiző is tud angolul vagy németül.

room_101 2017.04.05. 17:58:39

@MaxVal BircaMan HJCD:
Szar egy álom lehet, de megérdemled.

Lám lám. Mindenkiért eljön egyszer a fekete autó.

vénkujon 2017.04.05. 17:58:49

2017ig fideszesnek lenni-professzorként:D:D

tryclops 2017.04.05. 17:59:00

Jó reggelt Kedves Diána.

gono 2017.04.05. 18:10:19

Ez nagyon meredek egy energetika professzortól.
- Szélerőművek betiltása?
- Napelemek környezetvédelmi adója?

Rémlik valami?

élhetetlen 2017.04.05. 18:12:57

@MaxVal BircaMan HJCD: Nekem is van egy álmom… Hogy egyszer megszűnsz bégetni…

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 18:13:02

Sok sikert a liberálisoknak, de Magyarország lesz az utolsó, aminek elvehetitek a homogenitását és az identitását.

Ősszel mi is volt a mondás? Nincs is kvóta.

www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

De úgy tünik megint nem bontottátok ki az igazságot, Orbán igazat mondott, ti pedig hazudtatok.

matroid 2017.04.05. 18:14:48

Eddig vak volt ez a hölgy?

Szelid sunmalac 2017.04.05. 18:15:08

Muhhahahaha....felebredt Diana? Professzor?! Eddig egy uregben elt? Milyen vilaglatott ember, aki egeszen idaig a Fideszt tamogatta csaladosutl? Nem...ne mondjon inkabb semmit. Fogja szepen be es tegyen ellene. Evek ota minden ertelmes ember latja, hogy egyszer ra is sor kerulhet. A hulyek nem hiszik, nem akarjak elhinni. Aztan felebrednek. Mint Diana. Nem tudom sajnalni.

brugge 2017.04.05. 18:17:22

"Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője"...LOL...

Az nem tűnt fel hősünknek, hogy az "éghajlatkutatás-klímaváltozás-fenntartható fejlődés" szentháromság a legerősebb baloldali-neoliberális "buzzword"?

Lényegében aki baloldali, annak kötelező az ember okozta klímaváltozás hívőjének lennie, illetve aki ebben nem hisz, azt kitagadják a baloldalról.

A hősünk egy seggel akart 2 lovon ülni: nemzeti-keresztény értékrend meg "manmade climate change" és "sustainable development" nem fér meg egymással, kisebb csoda, hogy eddig megfért nála és működőképes volt az élete.

Egy cseppet sem sajnálom hősünket, jó nagy rés tántorgott mindvégig a szakmai pályája és a saját életvitele között, most bele is esett ebbe a résbe...

Jó napot kívánok, üdvözöljük a való világban!

brugge 2017.04.05. 18:19:18

@brugge: tátongott, akartam mondani.

Jazzzer 2017.04.05. 18:21:41

Fidesz szavazó? El lehet menni. :)

Taxman 2017.04.05. 18:23:54

Aki 1998-2002 között ésszel élő, felelősen gondolkodó felnőtt ember volt, tudhatta, hogy mire számíthat ha ezek újra hatalomra kerülnek. Úgyhogy nem nagyon tudom sajnálni.

röf 2017.04.05. 18:24:17

Hazudik.
Olyan nincs, aki világ életében Fidesz szavazó volt.
Ez egy írástudó libber által megírt műlevél.

Alick 2017.04.05. 18:26:30

Majd kap kárpótlásul állást a Pusztanépe Egyetem fütyülősbarack és karikásustor tanszékén.
:)

ép testben ép lélek 2017.04.05. 18:26:44

"keresztény... értékrendek" vs "fizikusi diplomát szerzett asztrofizika szakon"

Szóval hazugsággal szereztél diplomát. Vagy nem vagy keresztény. A kettő együtt nem megy.

Bambano 2017.04.05. 18:27:10

belefér az a blog szabályzatába, amit én mondani szeretnék valakiről, aki többszázezer dollárnyi opciót kidob az ablakon?

de késő bánat ebgondolat, azt tudom javasolni: pakolj és menj. ezt kizárólag a te érdekeid figyelembevételével javasoltam, tehát nem bántásból.

Hari Seldon 2 2017.04.05. 18:29:27

Kíváncsi vagyok a posztoló olvassa-e a kommenteket. És végig tudja-e gondolni mondjuk pamut írását. Eddig hol volt? Csak nyomják neki a keresztény szöveget, és akkor a maffia rabolhat. - (Mondjuk nekem szerencsére mindegy, nem az én adómat lopják négy éve)

élhetetlen 2017.04.05. 18:30:18

@pamut: Ne legyél igazságtalan. Ez most egy ember szembesülése a gondokkal, de a gondok sokkal általánosabbak. Volt a trafik ügy. A szétszórtan létező trafikosokat legfeljebb a kiszállítók tudták volna összefogni, (mert, ugye ők nem ránthatók össze az interneten), de nem tették, mert azt hitték, hogy csak egyszerűbb lesz a dolguk, kevesebb helyre kell kivinni ugyanannyi árut, és sz@rtak a trafikosokra. Aztán, mikor ők mentek a levesbe, már késő volt. Ki foglalkozott az országban az ötszáz birkával legelő nélkül maradt juhásszal. Nekem van lakásom, kit érdekel a hajléktalan. Ez nem egy ember problémája, sajnos, az egész ország valahogy ilyen lett. Kit érdekel, hogy építettek egy Ócsát, és közben annak, akinek volt kp-je, frankonként adtak hetven forintot. Én sem teszek semmit, nem tudok, csak pampogni, de valahol itt vannak a bajok. Ha arra várunk, hogy majd egyszer mindenki károsult lesz, és megvilágosodik, akkor is darabonként lesznek azok, és nem jönnek rá a tömegek, hogy lehetne másként is.

Jazzzer 2017.04.05. 18:36:02

Nekem az a rész tetszik, amikor meg akarja menteni a 7 (!) gyerekét a klímaváltozástól. Kutató létére még nem sikerült kikutatni, hogy a klímaváltozás fő oka a túlnépesedés? Talán tetszett volna kevésbé szaporának lenni, ha valami jót akar tenni.

vénkujon 2017.04.05. 18:38:08

vár a szotyiegyetem:D
-nyitás szájjal, kézzel
-nyitás csak szájjal
-sör-szotyi viszonyok
-héjköpködés, rigmusosan
-alapfokú játékvezető kritizálás

Nemzeti Szotyi Egyetem

Vírusbácsi 2017.04.05. 18:39:57

Megérdemled Dia. Egy percig nem sajnállak, sőt röhögök rajtad, mert eddig toltad a szekerét ennek a gusztustalan rendszernek. Eddig a haszonélvezője, hithű szavazója voltál ennek a csodálatos pártnak. Most viszont a péló rossz oldalára kerültél. Sokan vannak már ott, és egyre többen lesznek. Csak azoknak az agyhalottaknak, akik még nem ott vannak végre valahára rá kéne jönniük, hogy ők is egyik napról a másikra kerülhetnek. Ha nagy vezetőnk valamiért úgy gondolja, bizony egy hét alatt törvényt alkot és mehet mindenki a levesbe, aki nem szimpi. A NER működik.

élhetetlen 2017.04.05. 18:40:31

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Gratulálok. A tipikus magyar hozzáállás. Volt egy CEU, aki Magyarországon, és az USA-ban is elfogadott diplomát adott ki, 25 éven keresztül. Nyírjuk ki, a KEE maradhat, de már csak Magyarországon elfogadott diplomát adhat ki. Igaz, hogy ettől nem lesz jobb a debreceni egyetemnek, de dögöljön meg a szomszéd tehene, főleg, ha jobban tejel (több lehetőséget ad).

Parajpuding 2017.04.05. 18:46:15

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam"
Te világ életedben AGYHALOTT szavazó voltál.
A szánalmas ostoba emberek egyike, akik csak akkor húzzák ki a fejüket a homokból, vagy saját seggükből, amikor már saját bőrükön és tarkójukon érzik a ner leheletét. Van egy rossz hírem ezeknek, mert láthatóan minden diplomájuk és elméleti tudásuk ellenére az őket körülvevő világból képtelenek bármit felfogni és még a legelemibb józan paraszti észnek is teljes hiányában vannak: ti is sorra kerültök előbb-utóbb.

Tom66 2017.04.05. 18:49:38

A kedves hölgy valószínüleg soha nem volt Fidesz szavazó, az egész egy Indexes, amolyan Andersen féle mese. A CEU mellett tüntetőknek biztos ismerős a főideológusuktól származó idézet - "előbb-utóbb megunják, hazamennek"

exilis 2017.04.05. 18:50:03

Amíg más szív az le van szarva, lelkesen tapsolok hozzá, aztán amikor én, akkor összeomlik a világ bennem? Szánalmas.

Vírusbácsi 2017.04.05. 18:53:15

@Tom66: nyilván kitaláció. Ahogy az illető hölgy is az. Meg a facebook oldala is az. Meg minden kitaláció, Soros féle fizetett támadás ami nem nagy vezetőnk ideológiáját igazolja.....

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 18:53:34

Nem fogunk unatkozni.

Hetek kérdése, és Soros álcivil szervezetei is szirénázni kezdenek.

ati27 2017.04.05. 18:54:39

@pamut:
Milyen család lenne? Keresztyén, fityiszes jobbódali..

VaradiJanos 2017.04.05. 18:55:29

@pamut: mit Diácskázol te bárkit, te büdös vén szar proli?

legeslegujabbkor 2017.04.05. 18:59:47

@gono:

"Ez nagyon meredek egy energetika professzortól.
- Szélerőművek betiltása?
- Napelemek környezetvédelmi adója?"

Pont ezt akartam kérdezni.

Csak akkor dől össze a kártyavár, amikor a munkahelyét zárják be?

A környezetvédelem Áder János kezében bizonyára tetszett.

gtri 2017.04.05. 19:00:03

Elég egy szempontból kilógni a NER-ből és máris érezheti a "nem belesimulás" kellemetlen következményét bárki.

-beleilleszkedik az életed a "nagycsalád a jó" támogatott modellbe?: igen
-keresztény-nemzeti gondolkodású vagy? (ami kívánatos): igen
-olyan helyen dolgozol ami nem kedves a vezetőnek?: az előző két "érdemed" ellenére...Így jártál.

Hát ilyen az, amikor kezdjük megtapasztalni, hogy semmilyen módon nem tanácsos eltérni az "ajánlott" életmódtól. A "milyen helyen dolgozok" vonatkozásában sem. A possztoló munkahelye a "tiltott, támogatott, tűrt" kategóriák közül a "tiltottak" közé sorolódott. És ezt nem írja felül az sem, hogy más dolgokban a "támogatott" kategóriákba volt pozicionálva a posztoló.

Hatalomtechnikailag kétségtelenül példásan teljesít a kormány. Következetesen szeletel és aprít. Most nagyon hosszúnak ígérkezik az uralma, de ki kell bekkelni. Illúziók nélkül. A posztolónak hét hosszú év után jött el a pillanat, amikor megérezhette azt, hogyan milyen ellenséggé válni a kormány szemében. Pedig tanulhatott volna sokmindenből. Bárki lehet ellenség manapság és a rendszer ökle lecsap arra aki "rászolgál". És sajnos most ő volt soron. Sajnálom. Példája intő példa mindenki számára.

Van aki elmegy majd.
Van aki marad és ellenáll.
Van aki marad és belesimul, de nem lekesedik.
Van aki marad és lelkesen folytatja a harcot az ellen akire a kormány éppen rámutat.

Egyre több embernek kell döntenie.

Ggábor 2017.04.05. 19:02:18

Diana, a családodnak igaza van, ha elfordul tőled. A Magyarság alapvető érdeke, hogy keresztény-nemzeti zsebekbe kerüljön minden fillér, amit a misera plebs contribuens megtermel. Arca szemtelen verítékével.
A gyermekek helyes irányba terelése már évek óta megkezdődött a megfelelő tankönyvek legyártásával, és a többi tankönyv betiltásával. A kicsiny gyermekek évek óta megkapják az iskolában az Alaptörvény Preambulumát is, két illusztrációval. Az egyik belső oldalon Dénes meghal a királyért, nemzetileg. A másik belső oldalon Tito Dugovity lerántja a muszlim migránst, keresztényileg.
A fölös tudás nyilván kártékony, mert helytelen gondolatokat teremt a nép egyszerű gyermekeiben. Remélem, Te is megtérsz, és nem támogatod tovább a p+tk+ny S+r+s nemzetellenes tevékenységét, családod talán megbocsát. Kaphatsz talán állást is, a derék Mészáros Lőrinc valamelyik nemzeti érzelmű vállalkozásában. Üdv. Gábor

biobender 2017.04.05. 19:03:49

Vilageleteben fidesz szavazo volt .... es mist csodalkozik? Hat, nen nobel-dijas szint

Pelso.. 2017.04.05. 19:05:28

Aha. "világ életemben FIDESZ szavazó voltam". Gratulálok, OV-nek teljhatalmat adtatok, nézd csak, mit csinál az országból, - s nem, nem tegnap kezdte.
A polgári-keresztény-nemzeti értékrendhez meg a fidesznek cseppnyi köze sincs, mikor jössz rá.......?

Alick 2017.04.05. 19:08:08

Frau Röhm is hasonlóan megdöbbenhetett, amikor a Führer az SA-val együtt kipicsázta. Így megy ez, ha a Nagy Testvér kitalálja, hogy mindig is Eurázsia ellen viseltünk háborút...

Alick 2017.04.05. 19:10:20

@Ggábor: Bele kell húzni, mert hol van még a könyvmáglya, egy kis kellemes szalonnasütéssel és csasztuskázással..?
:)

Zoltán Lukács 2017.04.05. 19:10:27

Hát igen. Ameddig csak az országot rabolták le, addig minden rendben volt. De amikor az ő karrierjéhez értek, akkor rögtön megvilágosodása lett. Mit mondjak? Az ilyet nem bírom sajnálni.

Alick 2017.04.05. 19:14:08

Osztán ha mégis sikerül megegyezni az egyetemről a jenkikkel, mindenki láthatja majd hogy van az a della és kapcsolatrendszer, amiért Viktorka (megint) képes Soros Gyuri bácsinak benyalni a meleg szarig.
:)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.04.05. 19:15:35

@MaxVal BircaMan HJCD: "Van egy álmom. Egy ballib gágog a fülembe éjszaka."

Mégis mit vársz amikor ólba laksz és szellemi mélyszegénységbe élsz?

Meg volt a napi bégetés, mehetsz a gazdádhoz.

Ggábor 2017.04.05. 19:16:23

@Alick: A könyvmáglya, az jó. Széndioxid-semleges, megújuló, a fa megint csinl majd belőle papírt. Arra majd lehet NER kompatilis könyveket nyomtatni.

Mondjuk, Diana környezetvédelemmel foglalkozik, az meg köztudottan kínai maszlag Trump birodalmának tönkretételére. Nem kár azért a tanszékért, cask porhintéssel foglalkozik, a por meg köztudomásulag növeli az üvegházhatást. Ami köztudottan egy kínai maszlag.

Azt hiszem, kissé bonyolult kezd lenni, meg kell kérdezni Mészáros Lőrincet, ő okosabb mint Zuckerberg.

Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2017.04.05. 19:21:28

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk,"

12 gyereket nevelo fideszes szavazo vagyok, es orulok hogy bezartak CEU-t, remelem dunaba lovik oket egytol egyig.

Frank99 2017.04.05. 19:22:42

nem hiszi el senki addig, amíg pofán nem csapják.
ennyike.
lassan szépen mindenkit pofán kúrnak, 'oszt felébred.

ha meg nem....
a dögöljön meg a szomszéd tehene még megy. amíg....

Alick 2017.04.05. 19:24:24

Az Állatfarmon a disznó fellökte a libakeltetőt, erre visongani kezdett az egész baromfiudvar.
:)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.04.05. 19:24:55

A blogon kívül látta bárki is ezt a bejegyzést?
Kicsit gyanús hogy sehol máshol nincs említve.

mojoking77 2017.04.05. 19:26:05

Birca ugye bertroll, ezt o sem titkolta soha, valamibol elni kell ugye.
De a tobbiek?
Meg mindig azon a szinten vannak, hogy ez "jo poen" ?
Nem akarjak latni mi tortenik epp?
Vagy remenykednek, hogy oket soha nem fogja elerni? Csak mert el fogja.
Ma beszelgettem egy angol kollegammal Londonban a vilag allasarol, a bexitrol, Truprol meg a tobbiekrol, mondtam, hogy ugye a mi managementunket sem kell nagyon bemutatni, mondta, koszoni nem, tul sokat is hallott mar rola, es oszinten sajnal minket....

Tom66 2017.04.05. 19:27:50

@Vírusbácsi: Baromi komplikált összehozni, csak CEU féle diploma kell hozzá.

Pop40 2017.04.05. 19:33:03

Tisztelt hölgyem, aki idén április 4-én még fideszes szavazó volt, az ne reklamáljon.
A maffia "hasznos hülyéi" közé tartozott, és a forradalom ugyebár fölfalja gyermekeit, pont azt kapja, amit érdemel.

Sajnálni azokat kell, akik úgy kapták meg a fideszbolsi rombolást, hogy soha életükben (de minimum 2010 után soha) nem szavaztak a fideszre.

Pop40 2017.04.05. 19:34:14

@Kitiltottak a zusabol de LESZAROM.:

Én is remélem, de úgy, hogy eltévesztik, és veled kezdik.

24 éves borsodi dédnagypapa 2017.04.05. 19:35:25

17 gyerekem van, dikmá és nemtom mi az a ceu.

prolifigyelo148842069 2017.04.05. 19:41:45

Visszanyalt a fagyi mi? Kurvára nem szánom a fideszes szavazókat. Mindenki megmondta, hogy ez lesz, de persze ők elhitték a nemzeti leplet.
Lehet takarodni külföldre, én is így teszem, rohadjon rá a többiekre ez az egész!

Treff Bubi 2017.04.05. 19:42:26

"A férjem mellettem állt, nehezen bár, de feladta az állását és a többszázezer dollárt érő részvényopcióit."

vs.

"Ugyan az elmúlt 20 év jó részét GYES-en töltöttem otthon 7 gyermekem nevelésével"

Szerintem a férje már többször megbánta a döntést:-DDD

Nem az Akire GOndolsz 2017.04.05. 19:42:54

20 gyerekem és 43 unokám van, egész életemben KDNP szavazó voltam és az is maradok! Kell végre egy párt, aki mutatja a világosságot ebben a sötétségben!

Pop40 2017.04.05. 19:44:45

@pamut:

Teljesen egyetértek.

Aki 2014-ben még hajlandó volt leszavazni a hazaáruló fideszes söpredékre, az ne panaszkodjon, amikor a maffia aktuális tombolásakor éppen ő kerül a f@sz rosszabbik végére.

Aki 1 héttel ezelőtt még hajlandó lett volna leszavazni a csuti tolvajra, meg a maffiájára, az egyszerűen alkalmatlan professzornak, mert megvezethető és vak - lehetnek amúgy bármilyen eredményei.

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.05. 19:46:26

"A mai nap 40 év munkája és álma omlott össze bennem.
Ma úgy érzem, nem érdemel meg ez az ország, sem engem, sem a sok többi, az ország fejlődése érdekében a tehetségét, szorgalmát, verejtékét a nehézségek ellenére itthon szolgálatba állító kiemelkedő, becsületes szakembert"

GRATULÁLUNK !!

ÖN NYERTE A HÓNAP BÉRRETEGŐ DIJÁT.

A dijjat személyesen Soros György fogja átadni a Budapesti Amerikai nagykövetségen.

tarackos 2017.04.05. 19:49:07

Hat, most talan mar tudod, Dia, miert mondjak, h egy okos es kepzett ember is csak ugy szavaz, mint egy segghulye!

Azert jobb keson, mint soha!

Orban VikTROLL 2017.04.05. 19:50:29

"Ugyan az elmúlt 20 év jó részét GYES-en töltöttem"

Akkor meg mit pofazol budos kurva ?
Ossze-vissza kefelni mindenkivel az megy, a munka meg budos.

Tajgetoszvagybazmeg 2017.04.05. 19:59:18

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:
Nem, persze, hozzád meg küldjön mentőt a Győrfi Pál, és amikor majd nem ér oda, csak 40 perc múlva, nyilatkozza azt, hogy de, odaért időben.

Pop40 2017.04.05. 19:59:18

@Tizenötmillió Magyarok:

Önnek is gratulálnunk, az aranyfokozatú "Örökös Seggnyaló" érdemkereszthez, átveheti a szokásos munkahelyén, Orbán főtitkár valagában.

Külön emeli a díj értékét, hogy nem fárasztotta magát a magyar helyesírás szabályainak alapfokú elsajátításával sem, ahogy az egy hithű "nemzethy" fideszeshez illik.

thegabcsi 2017.04.05. 19:59:58

Tipik szarmagyar hozzáállás. Kb a Dunába is lőhetnék felőle a cigányokat/zsidókat/libsiket/mindenki kurvaanyját, még akkor is egy fidesz tálib maradna és pofázná, hogy itt márpedig jogállam van.
Vagy ha egy másik egyetemet zártak volna be, azt se szarta volna le se, még akkor is mintademokrácia van, csak sivalkodnak a lipsik.
De mivel az ő egyetemét zárták be és így személyesen is érintett lett, nyilvánvaló, hogy egy szar diktatúra ez az ország.
Ebben minden benne van, tipikus alávaló, felelősséget soha fel nem vállaló, klasszikus magyar mentalitás. Közel a vég, bukni fogtok, de kurva nagyot.

Pop40 2017.04.05. 20:00:08

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:

Tetszik a neved.

Vitya családostól megfogadhatná a javaslatod.

Pop40 2017.04.05. 20:02:01

@thegabcsi:

Olyan tökéletesen összefoglaltad, hogy nem is lehet mit hozzátenni. :-)

+1

efi 2017.04.05. 20:02:19

Tessék megenni, amit főzött a kedves fidesz szavazó. Mit megenni, tessék hozzá jópofát is vágni.
Ugye-ugye. Nem kellett volna vaknak lenni. Majd mások is megvilágosodnak. Amíg a többieket b.sztatják az nem számit, akkor megy a csak a fidesz. Aztán, ha a mi levesünkbe is beleköpnek, akkor jajgatás. Pedig mindezt előre lehetett látni.
Ez az egész előrelátható volt, birkák.

2017.04.05. 20:05:11

kedves Diana,
jó reggelt kívánok.

Ahhoz képest, hogy milyen okos vagy, elég sokáig tartott, mire megláttad a fától az erdőt.
Az ember azt hinné, ennyi diplomával már nem olyan könnyű faék egyszerűségű hazugságokkal évizedeken át átverni valakit, de végül is bróker Marcsikának is voltak diplomás ügyfelei.
Csak azt mondd meg egyszer, hogy amikor a szegényekbe, az elesettekbe, a menekülőkbe és hasonlókba rúgott bele a te szeretett FIDESZed, akkor mért nem omlott össze benned semmi?

Miért csak a magad kis privilegizált, felső osztálybeli, jól jövedelemező, szépen alakuló, szép jövőt ígérő álmába beletaposás reggelén nyílt ki a szemed a rusnya valóságra?

bár végül is jobb későn, mint soha.

deneskata 2017.04.05. 20:07:44

@Orban VikTROLL: Micsoda stílus! Kikérem magamnak!
Ha elkerülte volna a figyelmedet: férjnél van és a férjétől születtek a gyerekei. De ha nem így lenne, akkor se lenne hozzá semmi közöd.Eccerű a gondolkodásod és durva a lelked. Ha ufógyan van neked ilyen...

Zionnépe 2017.04.05. 20:08:30

Az egy dolog, hogy a kutatónő csak most ébredt rá micsoda aljas kétszínű senkiházikat szavazott meg eddig... na de a majd 1 millió közszolga és családjuk, a bm-esekek és családjuk, a trafikosok, és általában mindenki, akit megszívattak a nyugdíjpénztári hitegetéssel, a világ szinten is magas áfával, a sok különadó miatt, amit mind áttoltak a lakosságra, hogy nem volt képes ellenük szavazni 2014-ben?

Megérdemli mindenki, aki a hallgatásával vagy szavazatával segítette őket! Csak így tovább!

deneskata 2017.04.05. 20:09:50

Mennyi gyűlölködés! Iszonyat. :(
Szegény asszony. Kormánypártiaktól, ellenzékiektől se kap egy jó szót se, mindenhonnan csak a gyűlölet fröcsög. Mivé lett az ország...
Komolyan gondolom, el kell menekülni innen, mielőtt kirótör egy polgárháború. Mntha a kormány is een dolgozna..:(

DezInf 2017.04.05. 20:10:15

@Orbán Hazaáruló Viktor:

Bonyolult egy dolog ez az internyet:))))
... segítenék ..... csak nem érdemeleddd meggg!!!!! :D

Zionnépe 2017.04.05. 20:11:13

@Zionnépe: Kimaradtak a devizahitelesek, akikkel szintén kicsesztek, mert bőven erősíthették volna a forintot, akár a Bajnai előtti szintre is... (lásd IMF-es tárgyalás híre után 256-ról 241-re esett az euroárfolyam).

thegabcsi 2017.04.05. 20:12:18

@croc: Még most se látta meg a fától az erdőt, pont ez derült ki ebből a szarból. Soha nem is fogja.

Ez az egész iromány csak arról szól, hogy "hé bazmeg, arról nem volt szó, hogy velem is kibasztok, én is a nyájhoz tartozom". Nem az elvvel van a problémája, hanem csak azzal, hogy most ő is a rossz végére került a leszopott fasznak. Ez van, sok-sok ilyen magyar van, de sok-sok olyan hely is van a földön, ahol nincsenek.

Jakab.gipsz 2017.04.05. 20:16:51

Miféle kutató az aki szentimentalista és nyavalygós ?

Ebben az országban és persze Európában is megszokott dolog, hogy ha rátalálsz egy jó munkahelyre az soha sem végleges, valahol a nagyvilágban valamilyen hülye kihúz egy gombostűt egy térképről, ami a te kis világodat jelentette, racionalizálás címszó alatt.

És kivagytok rúgva. Ennyi.

A törvények betartása pedig, amelyek folyton változnak, még a CEU nevezetű kápó képző gittegyletre is vonatkoznak.
Egy jog-államba a kormány törvényekkel szabályoz.

Tehát minden a legnagyobb rendben van.

Pop40 2017.04.05. 20:17:26

@deneskata:

Most őszintén, meg kéne dicsérni?

1 hete még vidáman asszisztált volna a fidesz bármelyik szokásos lopásához vagy pusztításához.
Most meg sír, mert ő került sorra.

Az, mikor a fideszes maffia másokat tett tönkre, nem zavarta.
Akkor most a "másoktól" miért várja az együttérzést?

A hölgyet nem a lopás/pusztítás ténye zavarja, hanem az, hogy most őt szivatják vele.

2017.04.05. 20:17:41

Tehát konzervatív keresztényként nem zavarta, hogy felszámolják a demokratikus intézményeket, kizsaorlják a manyup pénzeket, tönkreteszik a szociális rendszert, kifosztják a trafikosokat, átjátszák fideszeseknek a földbérletet, az hogy 1998 óta hazudnak, lopnak, csalnak. Neki csak az fáj, amikor a geciség már őt magát veszélyezteti.
Amúgy ezt magyaráztam már párszor a csököttagyú vérnarancsoknak, hogy nekik is csak addig tetszik majd a rendszer, amíg nem ők lesznek útban. Akkor viszont megy majd a sírás-rívás.

Remélem a tudós asszonyt végre úgy pofánbaszta az élet, hogy felébredt és soha többé nem szavaz ilyen szarházikra, mint akik most kormányon vannak.

Frank99 2017.04.05. 20:19:18

@Ylim:

lassan reggel lesz. nagyon lassan

fasd 2017.04.05. 20:19:20

@room_101: Igen, igen. Az a sz..., amikor értem jön. Amikor másokat visz el, azt le sem ...

Frank99 2017.04.05. 20:20:41

egyszer remélem megérem, hogy a bárányok hallgatnak...

miután bégettek....

remélem értitek.

:-)))

fasd 2017.04.05. 20:21:27

@deneskata: Bizony, bizony! Ilyenek lettünk!

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:21:48

@Zionnépe: Nem sírdogálni kell, elvtársak.

Jövő 7en Soros civiljei is meg lesznek szívatva. Sírhat az Index, ameddig csak akar.

Ha az emberek le akarják váltani Orbánt, majd jövőre leszavazzák. Azt jónapot.

Pop40 2017.04.05. 20:22:05

@Jakab.gipsz:

"Egy jog-államba a kormány törvényekkel szabályoz."

Ott valóban.

Egy ilyen azeri-típusú maffiaállamban, mint ez, pedig a Duce épp aktuális agybajától függ, kit/mit tesznek tönkre-lopnak el.

Bár bevallom, mikor fideszes szavazókat szivat a saját maffiájuk, azt alapesetben kifejezetten élvezni szoktam :D
Nincs annál jobb, mint mikor ti megkapjátok azt jutalmul, amit a normális magyarok büntetésül. :D :D :D

thegabcsi 2017.04.05. 20:22:38

@Ylim: "Remélem a tudós asszonyt végre úgy pofánbaszta az élet, hogy felébredt és soha többé nem szavaz ilyen szarházikra, mint akik most kormányon vannak."

Dehogynem, továbbra is ilyenekre fog szavazni. Csak majd a másik oldalra vagy akárhova, bosszúból, mert most "már felnyílt a szeme".

deneskata 2017.04.05. 20:23:09

@Pop40: Akkor se út az, amit a kommentelők követnek. Mindenki gyűlöl mindenkit. Így tényleg nem lesz leváltva Viktor, mert "két magyar - három párt" , ja és még el is agyabugyálják egymást. :( Undorom ettől a stílustól.

egysmás 2017.04.05. 20:23:49

Amikor a hittársaid ideológiai okokból szétkúrják azt, amit felépítettek a szakemberek, akkor az ország nem érdemel meg téged.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2017.04.05. 20:23:55

@Hari Seldon 2: Ha valakit nem foglalkoztat a politika, akkor tényleg nincs képben. Tökéletesen értelmes és felelősségteljes emberek vontak vállat nekem már sokszor, hogy azért szavaznak a fideszre, mert azok a keresztények, és csak eddig érdekli a politika. Mikor mondtam, hogy de hát lehet hogy csak hazudják, hogy keresztények, akkor elgondolkodtak, hogy hát lehetséges, tényleg, de akkor meg nem tudja kire szavazzon, annyira nem érdekli.

Mindezt úgy, hogy tűzbe tenném értük a kezem, mert amiről tudják hogy micsoda, azt nagyon tisztességesen csinálják. Szerintem ezek az emberek egyszerűen magukból indulnak ki.

Pop40 2017.04.05. 20:24:28

@Ylim:

"Amúgy ezt magyaráztam már párszor a csököttagyú vérnarancsoknak, hogy nekik is csak addig tetszik majd a rendszer, amíg nem ők lesznek útban. Akkor viszont megy majd a sírás-rívás."

Nem szép dolog a káröröm, de be kell valljam, amikor a fidesz a saját debil szavazóit szopatja, azt kifejezetten élvezni szoktam, mea culpa :D

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2017.04.05. 20:26:26

Egyébként a kommentek többségéről nem tudom eldönteni, hogy komolyan írják-e vagy ironizálnak.

Pop40 2017.04.05. 20:27:31

@deneskata:

Félreértesz, nem gyűlölöm a kutatónőt.

Rohadtul mérges vagyok rá, mert ostobább volt a legnagyobb karóval megbuktatott legidiótább hallgatójánál is, de gyűlölni nem gyűlölöm.

Ezt az érzést Vityának, a maffiájának, meg a legagymosottabb híveinek tartom fenn.

asebes 2017.04.05. 20:28:35

Úgy kell neked! Professzort létedre ennyire futotta csak? És akkor kezdesz ajvékolni, amikor te is kapsz egy maflást attól a maffiakormánytól, aki eddigre már több millió ember életét tönkretette?

Sötét liba vagy, csak azt tudom mondani, hogy megérdemelted. És hol a kitartás a jó viktátor mellett? Amíg a mások lábát taposták, addig nem zavart, most, hogy a tiédre is ráléptek, egyből kinyílt a szemed?

Nem hioszem én el, a magadfajta jövőre is oda fogja húzni az x-et, a fideSS-nek.

Pop40 2017.04.05. 20:30:51

@flugi_:

Egy ilyen mi a francnak megy el szavazni?

Még ha kötelező lenne.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:33:33

Amíg Soros nem száll le a menekültsimogatásról, másra nem számíthat.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

thegabcsi 2017.04.05. 20:34:02

@Jakab.gipsz:

"Egy jog-államba a kormány törvényekkel szabályoz.

Tehát minden a legnagyobb rendben van."

A nácik is törvényesen nyírták ki a zsidókat, meg mindenki mást is, akikkel bajuk volt. Arról szólt a törvény, hogy ha zsidó vagy, akkor gázkamra, és csókolom.
Az utóbbi időkben sokat emlegetett kommunizmus 100 millió áldozatának nagyrésze is törvényesen került kinyírásra, a gulágra és Recskre is törvényesen küldték az embereket, a sok hülye nem tartotta be, meghaltak, ennyike.

Az egész jelenlegi jobboldali/nemzeti/faszomtudja milyen magyar indentitás azon alapszik, hogy az előző rendszerben milyen szar volt, meg a szemét komcsik, szemét biszku, stb, stb. Pedig akkor is csak törvények voltak, amikkel szabályoztak. Tehát minden a legnagyobb rendben volt, csak a sok faszkalap sivalkodik. Csak be kellett volna tartani a törvényeket és minden okés.
Az, hogy te segghülye legyél-e vagy sem, viszont nem szabályozza törvény sajnos.

egysmás 2017.04.05. 20:35:03

@hallatlan: mit kell rajta tisztelni?

Azt, hogy tanult emberként tevőlegesen részt vett abban, hogy ide jusson az ország, majd amikor kifejlődésközelivé válik a rendszer, amit hatalomra juttatott, kijelenti, hogy ez az ország nem érdemli meg őt és lelép, mert megteheti?

jolankovacs 2017.04.05. 20:36:05

Szerintem kamu a cikk.
Nem létezik, hogy valaki hazajön az USA-ból, mindent felad és itt vakon él.
Nem létezik, hogy a CEU oktatója ennyire vak.
Nem létezik, hogy van olyan család, aki így állna ehhez a kérdéshez.
Ha mégis, akkor gondolom, hogy a jelenlegi viszonyok között jól esett, hogy a nettó jövedelme - a gyerekgyártás okán - megegyezett a bruttóval. Gondolom ilyen esetben százezres állami "ajándékról" van szó havonta. Ebben az esetben viszont ne felejtse el a következő cikkében megköszönni, hogy a társadalom normális fele eltartja az ő családját.
Akár egyet is érthetnék a - talán - posztolóval, de nem tudom sajnálni, sőt megvetem.

egysmás 2017.04.05. 20:36:32

@Tiszteltetem Brüsszelet: a Vörös Hadsereg bevonzlását mikorra tetvezitek?

Pop40 2017.04.05. 20:37:29

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Soros magasról leszarja a putris cigány fajtád, hülyegyerek.
Millió ilyen magatokfajta senki sem ütné át az ingerküszöbét.

Az egyetlen, akivel a maffiahordád kibaszott, az Magyarország, de az meg valahol megérdemli, ha képes volt a hordádat megszavazni.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:38:06

@egysmás: A seggnyalás a komcsik stílusa, azért sírnak Sorosért. Hogy minek akarnak ide még arabokat is, az az ő titkuk.

Amíg Soros nem száll le a menekültsimogatásról, másra nem számíthat.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:38:58

@Pop40: Akkor elég kellemetlen lehet neki hogy Trumptól függ most az egyeteme.

Amíg Soros nem száll le a menekültsimogatásról, másra nem számíthat.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

Pop40 2017.04.05. 20:39:32

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Bár bevallom, őszintén élvezni fogom azt a pillanatot, mikor a Vajdádat, a maffiáját, meg a magadfajta szarháziakat nem a balosok, nem a migránsok, nem Soros, nem Brüsszel, hanem a fideszes szavazók átvert és kijózanodott rétege veri majd agyon, és húzza lámpavasra :D

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:40:35

@Pop40: Már csak szavazó kellene hozzá.

Amíg Soros nem száll le a menekültsimogatásról, másra nem számíthat.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

Pop40 2017.04.05. 20:40:47

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Helyes, csináljátok csak, minél többekkel, ha lehet, egyszerre.

Előbb-utóbb ha lassan is, de túlcsordul majd a pohár, mint Csaunál.

jolankovacs 2017.04.05. 20:42:19

@Tiszteltetem Brüsszelet: Barátom, majd ha jelenlegi kitartóidat "akasztják", nyilván te is ott fogsz csápolni és beléjük rúgni.
Ti már csak ilyen gerinctelenek vagytok. Pénzért, tarfikért, földért. Nincs az a sz@ros segg, amit ne nyalnátok, amíg hasznotok van belőle, majd villámgyorsan belerúgtok, ha borul a bili.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:45:13

@jolankovacs: Sorosnak el kell dönteni, hogy a magyarokkal van, vagy az arabokkal. Nincs mese.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

Pop40 2017.04.05. 20:48:13

@jolankovacs:
Ez is egy verzió, de az is, hogy ő is ott fog himbálózni mellettük.
Most még ugye azt hiszi a barma, hogy neki is lesz hely Vitya helikopterén, aztán akkor fog majd csodálkozni, mikor lerúgják.

A tömeg pedig nehezen eszmél, de mikor eszmél, olyankor hajlamos csúnya dolgokat csinálni.
Csau se hitte még másodpercekkel a golyózápor előtt se, hogy az ő drága népe kezet emelne rá :-)

Persze a fideszes söpredék ebből sem tanult, mert mint mindenhez, a történelemhez is segghülyék.
Tényleg az emberiség szemetét fújta össze Orbán alá a szél, persze hasonló a hasonlóhoz.

Pop40 2017.04.05. 20:48:13

@jolankovacs:
Ez is egy verzió, de az is, hogy ő is ott fog himbálózni mellettük.
Most még ugye azt hiszi a barma, hogy neki is lesz hely Vitya helikopterén, aztán akkor fog majd csodálkozni, mikor lerúgják.

A tömeg pedig nehezen eszmél, de mikor eszmél, olyankor hajlamos csúnya dolgokat csinálni.
Csau se hitte még másodpercekkel a golyózápor előtt se, hogy az ő drága népe kezet emelne rá :-)

Persze a fideszes söpredék ebből sem tanult, mert mint mindenhez, a történelemhez is segghülyék.
Tényleg az emberiség szemetét fújta össze Orbán alá a szél, persze hasonló a hasonlóhoz.

Andy73 2017.04.05. 20:49:51

"Ma úgy érzem, nem érdemel meg ez az ország, sem engem, sem a sok többi, az ország fejlődése érdekében a tehetségét, szorgalmát, verejtékét a nehézségek ellenére itthon szolgálatba állító kiemelkedő, becsületes szakembert, orvost, tanárt, üzletembert."

Én is olvastam már a hölggyel interjút, és eddig szimpatikus volt. Ez így eléggé arrogánsnak tűnik, bár nyilván az indulat vezérelte. Nem hinném, hogy az ország egyenlő lenne egyetlen törvényével, vagy éppen a törvényhozóival. Az ország az összes állampolgárából áll, azokból is, akiknek semmi köze a politikához, és azokból is, akik nem diplomások vagy magasan képzett szakemberek, de a munkájuk a saját területükön éppen olyan fontos lehet. Az a kukás is az ország része, aki esetleg soha nem szavazott egyetlen pártra, de ha nem vinné el a szemetet, akkor annak a hiányát valószínűleg hamarabb megéreznénk, mint sok diplomás munkájának, még a környezet-kutatóét is.

jolankovacs 2017.04.05. 20:52:17

@Pop40: Legszivesebben minden ilyen populista "vitához" amit ezek a trollok produkálnak feltenném a csau kivégzés képét. Sajnos ott is csak a vén diktátorék áltak a falnál és lehet, hogy addigi kitartottjaik adták a túzparancsot. Sőt, sajnos biztos.

Treff Bubi 2017.04.05. 20:54:04

Amúgy csak ötletszinten ugrott be, de nem lehet hogy valójában a Nádor utcai ingatlant akarják megszerezni az elvtársak?

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 20:55:07

@jolankovacs: Választáson való részvételre felszólítás annyira felhergeli a jó demokratát, hogy egyből akasztani akar?

Pedig a demokratáknak is el kell dönteni, hogy a magyarokkal, vagy az arabokkal vannak.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

pamut 2017.04.05. 20:56:51

Milyen "család" az, hol a fideszes hazugságpropagandának előbb hisznek mint egy saját családtaguknak?

jolankovacs 2017.04.05. 21:00:58

@Tiszteltetem Brüsszelet: Tahókám! Ki mondta, hogy akasztani akar? Ott erdélyországban, ahonnan pénzért írogatsz nem ismerik az idézőjelet?
Ki beszél itt arabokról?
Beteg elme vagy.
Azt a 2018-at meg várd csak ki. Ha esetleg pofára esel akkor, vagy addigra, gyorsan fordíts köpönyeget, mert ha a tömeg fordítja ki, azt nem köszönöd meg.
Egyébiránt ne válaszolj én megszegtem fogadalmam, hogy trollokkal nem foglalkozom, de most tényleg befejezem.
Jó éjt!

pamut 2017.04.05. 21:03:09

@Taxman:
"Aki 1998-2002 között ésszel élő, felelősen gondolkodó felnőtt ember volt, tudhatta, hogy mire számíthat ha ezek újra hatalomra kerülnek. Úgyhogy nem nagyon tudom sajnálni."

Nem az van hogy nem tudta. Az van hogy nem érdekelte. Amíg neki jó volt, mindenki mást leszart. Fideszes.

Pop40 2017.04.05. 21:05:11

@jolankovacs: Nézd el neki, szerencsétlen fidesztrollok épp kétségbeesetten kapkodnak, hogy a migránsozással eltereljék a figyelmet a maffiájuk nemzetközi botrányt kiváltott pusztításáról.

Ahhoz kapnak, amihez lehet.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 21:06:24

@jolankovacs: Megint fenyegetőzöl?

Ne igyál annyit!

anyókoma 2017.04.05. 21:07:14

Magyarországon nagyon sokaknak voltak álmaik, és sokat dolgoztak ezek megvalósításáért. Az ő álmaikat már régen páros lábbal taposta szét az a hatalom, akire Ön 20 éve szavaz. Nagyon sajnálatos, hogy Ön csak most jött rá, hogy kiket tisztelt meg támogatásával, amikor a saját bőrén érzi, mennyire ostoba, gőgős, elmebeteg és agresszív ez a banda. Nem tűnt fel Önnek, hogy immár 7 éve szívósan és céltudatosan építik le a demokráciát és a jogállamiságot? Hogy kilóra eladják és ellopják az életünket, de még az unokáinkét is? Hogy miközben teli szájjal sorosoznak, az oroszok már a spájzban vannak? Vajon Ön támogatta azokat, akik jobboldali, keresztény emberként nem tisztelik ezt a kormányt? Azt hiszem, van mit átértékelnie, szerencsére a képességei minden bizonnyal megvannak ehhez.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 21:08:11

A demokratáknak is el kell dönteni, hogy a magyarokkal, vagy az arabokkal és Sorossal vannak.

NEM KELL KERÍTÉS

NEM MÜKÖDIK A KERITÉS

NINCS KVÓTA

- hazudták a demokraták.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

Pop40 2017.04.05. 21:09:38

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Rád viszont rádférne, elvtárs.

Hosszú, túlórás napok várnak rád, meg a többi bérkommentelő féregre. :-)

civil polip 2017.04.05. 21:11:15

Világ életedben Fidesz-szavazó voltál, és most kiabálsz, amikor éppen téged csinálnak ki? Az, hogy a CEU-ügy előtt mit művelt a szájnyalogató puffancs, az miért nem érdekelt, eddig miért nem emelted fel a szavad? Simán leszartad. Első lépésben talán ezzel kéne elszámolni, és nem rögtön azon lamentálni, hogy veled hogy szúrtak ki, mert te csak a nagyon sokadig vagy a sorban.

pamut 2017.04.05. 21:11:31

@VaradiJanos:
Batyukám!
De hisz ez csak egy lipsi! Tudod: genderszak, tudomány, kultúra, műveltség, kutatás, csupa lipsi ármány.
Sőt, CEU-s, tehát Sorosbérenc! Lehet ennél rosszabb????

pamut 2017.04.05. 21:13:27

@Zoltán Lukács:

"Hát igen. Ameddig csak az országot rabolták le, addig minden rendben volt. De amikor az ő karrierjéhez értek, akkor rögtön megvilágosodása lett. Mit mondjak? Az ilyet nem bírom sajnálni."

Frappáns :)

VaradiJanos 2017.04.05. 21:16:40

@pamut: Szép jó estét, parazita! Egy környezetvédelmi szakember nem tévesztendő össze egy genderszakértő vagy kisebbségszakértő nullával. Ettől még egy kamuegyetemen tanít.

Torz 2017.04.05. 21:18:05

@Tiszteltetem Brüsszelet: Menjünk jövőre szavazni, így van. Min 80%, mert a következő kormány, az eddigi leg legitimebb kell, hogy legyen.

VaradiJanos 2017.04.05. 21:21:23

@Pop40: álmodozzál, parazita! Nagyszüleid is a csőcselékhez tartoztak, a szüleid is, így természetes, hogy te is csak a lincselésről, fosztogatásról, nemi erőszakról tudsz álmodozni, de persze ezekből is csak úgy tudsz részesülni ha a nálad bátrabb fajtársaid odaengednek a maradékhoz, a halott "arisztokrata" nők altestéhez vagy felemelnek, hogy láthasd az akasztást. Óh, te szerencsétlen mihaszna korcs.

VaradiJanos 2017.04.05. 21:23:05

@jolankovacs: figyelj, büdös ribanc, kussolj már, szégyent hozol a női nemre!

Firpó 2017.04.05. 21:24:45

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam" - ilyen kezdetű nyilvános levelekkel tele a padlás. Tudjuk, hogy a libsik hamis levelek gyártásából világelsők, de csak a mi szórakoztatásunkra is megpróbálhatnátok néha kicsit más sablont használni bevezetőül.

pamut 2017.04.05. 21:26:28

@VaradiJanos:
Azt ne felejtsd ki hogy a drága fidesztálib elftársnőd egyben Sorosbérenc hazaáruló is, te vadbarom bértroll :D

BiG74 Bodri 2017.04.05. 21:27:31

Kedves fityisz szavazó professores(ina?), nagyon tudjuk önt sajnálni. Illetve nem. A munkahelyének vegzálását igen, de önt kicsit sem.

pamut 2017.04.05. 21:27:43

@Firpó:
Így van! és a posztba belinkelt facebook-bejegyzés, az egész FB profil, a kommentek, az ismerősök, meg a nőre kismillió találatot kiadó google keresés is mind kamu!
:DD

ati27 2017.04.05. 21:28:05

@jolankovacs: +1

Pontosan. Erről szól a történelmünk, és ez szégyen. Nagyon pesszimista vagyok az ország kilátásaival kapcsolatban. Láttam már ilyet, a kádár rendszer végén. Majdnem nem engedtek továbbtanulni, mert hittanra jártam a 80-as években. Majd ugyanezeknek az embereknek bérelt helyük volt a templom első sorában a 90-es évek elején. És kijelentették, hogy az nem is ember aki 1 héten legalább egyszer nem megy templomba. Rühelltem ferkóékat, örültem a fidesz 2/3-nak 2010-ben. Hogy miértÜ mert minden adott volt. Meg lehet mutatni. NEm lehet hivatkozni arra, hogy nem lehet jobbá tenni, mert nincs meg a 2/3. Hát megmutatták... Már akkor sejtettem, hogy nagy gáz lesz amikor a főkomcsit megtették közt elnöknek.. Szal, szégyenlem, hogy nem egy fidesz nagygyűlésen voltam.. Mentségemre legyen mondva, ov akkor még liberális elveket vallatt, mér amennyire. Szégyen, hogy ez az ember már minden volt...

Pop40 2017.04.05. 21:28:57

@VaradiJanos: Mássz vissza a másik nickedre, te majom, amin lebuktál délelőtt :-)

Dehogy fogok én akasztani. Majd az átvert, és csalódott fideszesek fognak.
Én csak ciccentek majd valami jófajta üdítőt, és esetleg majd odaordibálok nektek, hogy "Mondjátok nekik, hogy Magyarország jobban teljesít, akkor hátha nem kötnek fel! :D

mojoking77 2017.04.05. 21:29:04

@VaradiJanos: Attol meg, hogy modoros probal lenni, meg ugyanugy kilog a kapa a szajabol.
Sajnalom, de ez meg igy nagyon keves.
Tessek gyakorolgatni, par ev es mar csak kevesek veszik eszre, honnan is jott az ur, mielott felmaszott volna az uborkafara.

pamut 2017.04.05. 21:29:07

@thegabcsi:

"ha egy másik egyetemet zártak volna be, azt se szarta volna le se, még akkor is mintademokrácia van, csak sivalkodnak a lipsik.

De mivel az ő egyetemét zárták be és így személyesen is érintett lett, nyilvánvaló, hogy egy szar diktatúra ez az ország."

Ez az egyik legjobb komment, +1 :)

dhrbikes 2017.04.05. 21:30:27

@Bambano: a keresztény "hit" még erre is képes, láthatod, még a fityiszre is szavaznak miatta

pamut 2017.04.05. 21:32:20

@Ylim:

"Tehát konzervatív keresztényként nem zavarta, hogy felszámolják a demokratikus intézményeket, kizsaorlják a manyup pénzeket, tönkreteszik a szociális rendszert, kifosztják a trafikosokat, átjátszák fideszeseknek a földbérletet, az hogy 1998 óta hazudnak, lopnak, csalnak. Neki csak az fáj, amikor a geciség már őt magát veszélyezteti."

Tegyük hozzá, "keresztény" emberként nem csak ez a sok gyalázat és lopás, és emberek tömegeinek kisemmizése nem zavarta. De a menekültek elleni elképesztő uszítás- és gyűlöletkampány sem zavarta, ahogy az sem hogy az országból maffiaállamot csinált Orbán :)

ja, ő egy igazi "konzervatív" meg még "keresztény" is ;)

Pop40 2017.04.05. 21:32:23

@pamut: Áh, az mind csak a Soros pénzelte CIÁJÉ aknamunkája!!! :D

Szenátor 2017.04.05. 21:32:47

Lehetne azt is mondani: Nőügyekkel nem foglalkozom.
Gondolom a hasonló megnyilvánulások is ismeretlenek a kedves professzornő előtt. Először azt hittem még mindig április 1 van. Rájöttem, hogy tévedtem, bár nagyobbat a hölgy tévedett. Gyakran nyilatkozott a Klubrádiónak is nagyon tárgyszerűen és nekem az jött le, hogy nem támogatja ezt a kurzust. Nos megtévesztett. Gondolom a Klurádiót gyóntatója tanácsára nem hallgatta. Azt tudnám honnan tudta mikor kell szavazni menni. Ennyi tájékozatlanság mellett az is csoda, hogy oda eljutott. Nagyon sajnálom, de nem tudom sajnálni az elvesztegett éveit és a férje remek feladott álláslehetőségét.

BiG74 Bodri 2017.04.05. 21:35:06

@pamut:
Pamut ez már beteges, leállsz ezzel a néhány, sok nickken hazudozó, trollkodó, fizetett/idióta, ám tényszerűen kötélre érett emberforma állattal. Szerintem ez már perverz. Én mostanában benézek a blogokra, és mikor meglátom ezeket a szarháziakat a hányinger kerülget, és némi gyilkolási vágy, nem pedig, hogy szóba elegyedjek ezekkel a szarháziakkal.

sunabajnok 2017.04.05. 21:35:44

A 7 gyerekig olvastam....

Firpó 2017.04.05. 21:39:57

@pamut: Valszeg nem az FB profil a kamu, hanem a kiemelt mondat a szájából. Úgy volt Fidesz szavazó egy ilyen Szaros Gyuri bácsi hívő, ahogy Fleto ministráns fiú.

exterminador 2017.04.05. 21:40:48

@Tiszteltetem Brüsszelet: kit tiltasz te kis, te büdös kis csíra? Gondolom, most is a vályogputrid sarkában lopod a szomszéd wifijét, arról netezel. Neked legfeljebb arra van befolyásod, jobb kézzel rántasz-e rá, vagy ballal.

VaradiJanos 2017.04.05. 21:44:26

@pamut: mi az az "elftárs", te sutyerák?

exterminador 2017.04.05. 21:45:01

@VaradiJanos: még ezt sem tudod, baromarc?

pamut 2017.04.05. 21:46:12

@BiG74 Bodri:
Teljesen megértelek, a te reakciód a normális.

Viszont bennem egy szomorú felismerés született meg: azért győzi le épp most a trollkodás, meg maguk a trollok a világot (lásd a trollizmus diadalát: Orbán, Trump, Brexit, stb.), az aljas támadásaikkal, hazudozásaikkal, mert hagyjuk.

Ismétlem: mert hagyjuk.

Mert mindenkinek büdös leállni velük iszapbirkózni. Totálisan megértem, a legszarabb meló a világon. Viszont pont erre építenek. Teljesen tudatosan választják az alpári, tahó, extrém provokáló stílust a hazugságaikkal, mert tudják hogy a 99% erre nem is reagál. És épp ezért működik.
Vagy felvállalják a normálisok ezt a tényleg szar melót, és leállunk a szar trollokkal harcolni, vagy a trollok győznek. Ahogy már győztek is, pont mert hagytuk.

Egy kis segítség: a tollokkal nem szabad leállni érvelni, magyarázni, tényekkel meg logikával jönni. Ha ezt teszed, már győztek, mert röhögve lesöpörnek a troll-taktikájukkal. A trollok ellen sajnos nem működik más, csak a saját módszerük. De az legalább működik, ami jó hír, mert semmi más nem működik. Tudom, próbáltam. Ez iszonyat távol áll egy normális ember mentalitásától, de más nincs. Mondom: ha hagyjuk őket dúlni, mi szívjuk meg.

Pl. mit szólnál egy Huxithez? Amit meg is szavaz a nép többsége? Csak mert mindenki hagyja a trollokat szabadon hazudozni? Nem olyan irreális ám egy Huxit, nehogy azt hidd...

VaradiJanos 2017.04.05. 21:46:19

@BiG74 Bodri: ne is fáraszd magad, te takony!

Jakab.gipsz 2017.04.05. 21:46:38

@thegabcsi: @Pop40:

Egy jog-állam ateista jog-állam.
Ha nem tetszik, keresd meg azokat akik ki találták, náluk tessenek reklamálni.

Adok néhány támpontot, Marx, Engels, K. Popper, Lukács György, Soros György, Habermas.

WLaci 2017.04.05. 21:47:36

Hiába Kalifornia, pont olyan ostoba tetszik lenni, mint az átlagos Fidesz-szavazó. (Gondolom, az első ciklus, Baka kirúgása, a térkép-bizottság, nyugdíjpénztár-ellopás, stb után is még mindig a Fideszre teccett szavazni.)

pamut 2017.04.05. 21:48:14

@Firpó:
ze, mi lenne ha hülyeségek helyett felemelnéd a kis kacsódat, klikkelnél a linkre, és a saját két szemeddel olvasnád el a FB-posztot? Én pl. képes voltam erre, lehet neked is sikerül? Tök ugyanaz van ebben a posztban ami ott, simán átmásolták, semmi csalás, semmi kavarás.

atiro 2017.04.05. 21:49:01

Miattad történt. A 7 gyereked jövőjét tetted tönkre, mikor ezeket elvtelenül a hatalomba segítettétek.

Érteni fogod:

„Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen; ich war ja kein Kommunist.
Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat.
Als sie die Gewerkschafter holten,
habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Gewerkschafter.
Als sie die Juden holten,
habe ich nicht protestiert;
ich war ja kein Jude.
Als sie mich holten,
gab es keinen mehr, der protestierte.“

pamut 2017.04.05. 21:49:17

@VaradiJanos:
udvariasságból úgy neveztelek ahogy ti bolsik szoktátok egymást, hogy örülj bazdmeg.

Rot 2017.04.05. 21:50:35

...És egy kő alatt lapulva éltük az életünket mint keresztény fidesz szavazók, takony gerinccel, néztük a Párt ténykedéseit, egészen idáig minden szép volt és happy, de jajj, most a mi életünk sínyli meg hogy lapítottunk takony gerinccel...

BiG74 Bodri 2017.04.05. 21:51:30

@VaradiJanos:
Kevés vagy szarházi, de mondjál még valamit, aztán felejtsük el egymást.

Tamás Dani 2017.04.05. 21:52:54

Szia

Én is fizikus vagyok, én is csillagászatból abszolváltam.
Pontosan értelek.

A Szegedi Egyetemen végtelen jó oktatóim voltak,
csak hálával tartozom nekik, hogy megtanítottak
a tudományon kívül a fizikusi gondolkodásra is.

A mi dolgunk, hogy mindig kritikusan szemléljük
a világot. és sose fogadjuk el a "kirakatot"!
Nekünk messzebbre kell látni.

Az szívmelengető. hogy visszajöttetek a saját
szülőföldetekre.
Ezzel szemben az áll, hogy a saját két egyetemista
imádott kiskölyköm a végzés után meg jó eséllyel
elmegy innen.

Én a saját hazánkra adom a voksomat.
A gyerekeimre, a legdrágább édesanyámra,
az életem párjára.
Ugye ezek az élet fontos dolgai..?!

Köszönöm, hogy meghallgattál.
A legjobbakat kívánom Nektek.

Tamás

törzsmókus 2017.04.05. 21:53:30

@ép testben ép lélek: szóval nagyon nem tudod, mi az a kereszténység, de te akarod megmondani, ki a keresztény. (sóhaj)

BiG74 Bodri 2017.04.05. 21:55:25

Kedves Diána, vajon látja a hozzászólásokat? Nagyon érdekelne, mit gondol ezek láttán?

Pop40 2017.04.05. 21:55:56

@Jakab.gipsz:

A fideszes söpredék maffiaállama nem jogállam.
akkor se, ha napi 225-ször elmantrázod, hogy az.

törzsmókus 2017.04.05. 21:56:13

@ép testben ép lélek: találós kérdés: ki dolgozta ki az ősrobbanás elméletét? ő elég keresztény neked? (segítek: róm.kat. pap)

BiG74 Bodri 2017.04.05. 21:57:04

@Tamás Dani:
Respect, de ezt ne ide, hanem a Diának valamelyik elérhetőségére.

VaradiJanos 2017.04.05. 22:02:50

@pamut: szerintem a bolsik is v-vel szokták, te sutyerák

VaradiJanos 2017.04.05. 22:03:52

@BiG74 Bodri: szétvet a tehetetlenség, ugye, büdös náci?

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:04:31

@exterminador: Sorosnak el kell dönteni, hogy a magyarokkal van, vagy az arabokkal. Nincs mese.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

pamut 2017.04.05. 22:09:06

@VaradiJanos: az olyan vén komcsik mint te már f-fel ejtik.

efi 2017.04.05. 22:09:23

"kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket."
Szóval a fidesz megmondta, hogy milyen a jó polgár és ő jó polgárként buzgón alkalmazkodott.
Még annyit akarok mondani egyébként:
úgy kellett neked, megérdemelted, mert megszavaztad.

nu pagagyí 2017.04.05. 22:15:56

Remélem még több Fidesz szavazó felébred a kómából. Biztosan megvan a pszichológiai oka, hogy nem látják a kívülről nézve teljesen világos jeleket. Nem látják, hogy a Fidesz második ciklusa hadat üzent a polgárosodásnak, a demokráciának, a köztársaságnak. Feudális hűbéri rendszer épül, király nélküli királyság. A nép pedig ismét jobbágy és/vagy kifosztott bérmunkás sorsra jut. Hogyan kinek mi lesz a sorsa, azt nem a pártszimpátia fogja eldönteni, hanem Pénztáros Lőrinc posztulátuma: "a szerencse, a jóisten és Orbán Viktor barátsága". Az első két feltétel elhagyható, mert mindkettő a harmadik függvénye.

Azért van egy rossz hírem. Ha 2018-ban senki sem szavaz a Fideszre, akkor is ők fogják nyerni a választást. Az állam ugyanis már az övék. Az OVB-től AB-ig mindenütt a diktátor kiválasztottjai ücsörögnek és várják az utasításokat.

Nem lesz elég felébredni. Tenni is kell a szabadságért.

Pop40 2017.04.05. 22:18:14

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Be ne szarj már a nagy erőlködéstől, elvtárs, kínodban már századszorra másolod be ezt a hülyeséget.

A szomszéd palotapincsijét nem tudnád te kizárni.

VaradiJanos 2017.04.05. 22:18:28

@nu pagagyí: például felköthetnéd magad

morph on deer 2017.04.05. 22:22:19

Sötét balfaxok, még mindig nem tűnik fel, hogy beteg a vezér?

A szerencsétlen hülye az üldözési mániájától vezérelve cseszi szét az országot, ti meg tapsikoltok!

Sorra kerültök ti is, semmi kétség, ez csak idő kérdése! Nem is olyan sok idő, már gyorsulnak az események, rosszabodnak a tünetek...

Közben már cvilruhás, azonosító szám nélküli tendőrök avatkoznak be, és dulakodnak a tüntetőkkel!
Ismerős?
Remélem, azt is tudjátok, hogy ez hova vezet, ugye?
Addig is további "kellemes" szórakozást!
Amíg tart...

index.hu/belfold/2017/04/05/ceu_torveny_felsooktatas_tuntetes_parlament_rendorseg_civil_ruhas_rendor/

csutka52 2017.04.05. 22:26:45

"Köszönöm azoknak a támogatását, akik fel mertek szólalni, el mertek menni, meg merték osztani. Sokan közülük kormánytisztelő, keresztény polgár, aki először fejezte ki, hogy – ezt nem kellett volna."...ezzel fejezi be. Nos holgyem vajon mennyi ember nyomorog, hagyta itt az országot , mert nem él meg, vagy mennyien éheznek kedves keresztény polgártársnő, aki eddig semmit sem vett észre--valószínű nem ért rá, nem is figyelt....vajon mennyire oltkeresztény, vagy mennyire volt együttérző polgár amikor szavazott? Most szolidárisak vagyunk mi is akik nem tanulunk, nem kutatunk, "csak" együttérzünk, a diákokkal, önnel. Valószínü, hogy ön kitűnő anya, kutató és feleség, de nem felelös magyar állampolgár. Az ország sorsa egy nem keresztény, nem polgár és nem egy becsületes ember kezében van, hanem egy autokrata tesz amit akar...Ugye? Holgyem ne csak nézzen, hanem lásson is messzebre mint a saját élete és megélhetése.

mojoking77 2017.04.05. 22:27:09

@VaradiJanos: @Tiszteltetem Brüsszelet: Ja, hogy te egy vagy?
Bocs, most vettem eszre.
Ha mar igy kiderult, hagyd az egyiket ma estere, godolom neked is csak nehezebb ket nick-kel trollkodni egyszerre, latod most is besultel vele

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:29:52

@Pop40: Sorosnak el kell dönteni, hogy a magyarokkal van, vagy az arabokkal. Nincs mese.

Jövő héten kitiltjuk a Helsinki Bizottságot, húsvétkor a TASZt, karácsonykor meg az Amnesty Internationalt.

Azt jónapot, lehet szavazni 2018ban.

G.Freeman 2017.04.05. 22:34:38

Az illető nem veszi észre hogy az orbánpárt SOHA nem volt keresztény-konzervatív, csak azért állt össze a kereszténydemokrata párttal, mert ezzel a hívek jóindulatát is meg tudja szerezni.
Liberális kutyából nem lesz keresztény-konzervatív szalonna.
Az orbánpárt csak fázisaiban lett jobboldali és polgári, de azt is csak míg át nem mentek populista-demagóg népségbe, ma már egy "polgár" szót sem hallani tőlük, csak "emberek"- ről pofáznak.

Pop40 2017.04.05. 22:34:50

@mojoking77:

Délelőtt meg a brum brumi nickjével keverte össze.

Szegény elvtárs, nagyon fáradt lehet, ma igencsak dupla műszakban kellett segget nyalnia :D

egysmás 2017.04.05. 22:37:39

@G.Freeman: te nem vagy hajlandó elfogadni azt, hogy a kereszténység nem volt az soha, mint amit hirdet magáról.
A keresztény szeret kibaszni a másikkal, megregulázni, előírni, és csak akkor sipákol, amikor ő kerül sorra.
Mint a fenti, hangsúlyozottan keresztény úrhölgy.

Kulminaator 2017.04.05. 22:40:04

@Tiszteltetem Brüsszelet: Ostoba vagy, nem kicsit.
Apád jobban járt volna, ha sámlit csinál helyetted.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 22:40:38

@egysmás: Teljesen mindegy, hogy keresztény vagy nem keresztény, ha megfogja a törököt.

Orbán megfogja a törököt, így ezzel az egyetlen egy tettével is 2/3ot kap.

Soros azzal, hogy az ARABOK oldalára állt a magyarokkal szemben, aláírta a halálos ítéletét.

Tamás Dani 2017.04.05. 22:40:41

@csutka52: Miért van az, hogy itt mindenki
(tisztelet a kivételnek) vulgáris stílusban
nyilatkozik?
Erre van szükség??

indapass 2017.04.05. 22:41:52

"Ma úgy érzem, nem érdemel meg ez az ország, sem engem, sem a sok többi, az ország fejlődése érdekében a tehetségét, szorgalmát, verejtékét a nehézségek ellenére itthon szolgálatba állító kiemelkedő, becsületes szakembert, orvost, tanárt, üzletembert."

Ki is tehet erről? Talán nézzen tükörbe a posztot író kiváló tudós és keresztény kutatónő: ő is azok közt van, akik vakon szavaztak a Fideszre. A pártra, amelyik már hosszú évek óta ebbe az irányba halad.
Nagyon sajnálom a CEU ellehetetlenítését, és azt is, hogy ez kellett ahhoz, hogy fölébredjen egy okos, képzett ember az álomvilágából, amiben élt.

Kíváncsi lennék, hogy ha visszatáncolna OV (nem fog), vajon akkor visszatérne-e a hölgy életében minden a rendes kerékvágásba, és újra lelkesen oda tenné-e az X-et, ahova eddig...

mojoking77 2017.04.05. 22:42:56

@Tamás Dani: Please welocme to the world of Internet....

Bar az teny, hogy egy csecsemonek minden vicc uj.
Gondolom eddig nem igazan olvastal meg el egy cikk utani kommentfolyamot se.

csutka52 2017.04.05. 22:48:26

@Tamás Dani: "Köszönöm azoknak a támogatását, akik fel mertek szólalni, el mertek menni, meg merték osztani. Sokan közülük kormánytisztelő, keresztény polgár, aki először fejezte ki, hogy – ezt nem kellett volna."...ezzel fejezi be. Nos holgyem vajon mennyi ember nyomorog, hagyta itt az országot , mert nem él meg, vagy mennyien éheznek kedves keresztény polgártársnő, aki eddig semmit sem vett észre--valószínű nem ért rá, nem is figyelt....vajon mennyire volt keresztény, vagy mennyire volt együttérző polgár amikor szavazott? Most szolidárisak vagyunk mi is akik nem tanulunk, nem kutatunk, "csak" együttérzünk, a diákokkal, önnel. Valószínü, hogy ön kitűnő anya, kutató és feleség, de nem felelös magyar állampolgár. Az ország sorsa egy nem keresztény, nem polgár és nem egy becsületes ember kezében van, hanem egy autokrata tesz amit akar...Ugye? Holgyem ne csak nézzen, hanem lásson is messzebre mint a saját élete és megélhetése.

csutka52 2017.04.05. 22:50:21

@Tamás Dani: "Köszönöm azoknak a támogatását, akik fel mertek szólalni, el mertek menni, meg merték osztani. Sokan közülük kormánytisztelő, keresztény polgár, aki először fejezte ki, hogy – ezt nem kellett volna."...ezzel fejezi be. Nos holgyem vajon mennyi ember nyomorog, hagyta itt az országot , mert nem él meg, vagy mennyien éheznek kedves keresztény polgártársnő, aki eddig semmit sem vett észre--valószínű nem ért rá, nem is figyelt....vajon mennyire oltkeresztény, vagy mennyire volt együttérző polgár amikor szavazott? Most szolidárisak vagyunk mi is akik nem tanulunk, nem kutatunk, "csak" együttérzünk, a diákokkal, önnel. Valószínü, hogy ön kitűnő anya, kutató és feleség, de nem felelös magyar állampolgár. Az ország sorsa egy nem keresztény, nem polgár és nem egy becsületes ember kezében van, hanem egy autokrata tesz amit akar...Ugye? Holgyem ne csak nézzen, hanem lásson is messzebre mint a saját élete és megélhetése.
vulgális lettem volna?

Pop40 2017.04.05. 22:51:44

@indapass:

"Kíváncsi lennék, hogy ha visszatáncolna OV (nem fog), vajon akkor visszatérne-e a hölgy életében minden a rendes kerékvágásba, és újra lelkesen oda tenné-e az X-et, ahova eddig..."

Hát persze.

Sőt, még lelkesebb lenne, hisz íme, az ő szuper kormánya meghallgatta a nép véleményét! :-)

Pop40 2017.04.05. 22:51:44

@indapass:

"Kíváncsi lennék, hogy ha visszatáncolna OV (nem fog), vajon akkor visszatérne-e a hölgy életében minden a rendes kerékvágásba, és újra lelkesen oda tenné-e az X-et, ahova eddig..."

Hát persze.

Sőt, még lelkesebb lenne, hisz íme, az ő szuper kormánya meghallgatta a nép véleményét! :-)

Pop40 2017.04.05. 22:52:46

Franc van ezzel a blogmotorral is

Nóri Fábián 2017.04.05. 23:03:44

@Pop40: Nagy igazság, amig nem a saját bőrükön érzik, addig nem érdekli őket mi történik másokkal!

DR. Smit Pal 2017.04.05. 23:04:13

@Ylim: "Amúgy ezt magyaráztam már párszor a csököttagyú vérnarancsoknak, hogy nekik is csak addig tetszik majd a rendszer, amíg nem ők lesznek útban. Akkor viszont megy majd a sírás-rívás."

KURVARA TEVEDSZ.

Mert ha Orban Viktor eljonne hozzank, berugna az ajtot, es langszoroval kiirtana az egesz csaladomat, es kozben fejhangon gunyossan vihogna, a kovetkezo valasztason meg akkor is, gondolkodas nelkul Orban Viktorra szavaznek.

MERT A HAZAARULO LIBSIKET, MEG AKKOR IS EGYMILLIOSZOR JOBBAN GYULOLNEM !!!!!!!!!!!!!!!

DR. Smit Pal 2017.04.05. 23:06:34

@Ylim: "Amúgy ezt magyaráztam már párszor a csököttagyú vérnarancsoknak, hogy nekik is csak addig tetszik majd a rendszer, amíg nem ők lesznek útban. Akkor viszont megy majd a sírás-rívás."

KURVARA TEVEDSZ.

Mert ha Orban Viktor eljonne hozzank, berugna az ajtot, es langszoroval kiirtana az egesz csaladomat, es kozben fejhangon gunyossan vihogna, a kovetkezo valasztason meg akkor is, gondolkodas nelkul Orban Viktorra szavaznek.

MERT A HAZAARULO LIBSIKET, MEG AKKOR IS EGYMILLIOSZOR JOBBAN GYULOLNEM !!!!!!!!!!!!!!!

DR. Smit Pal 2017.04.05. 23:08:58

@Ylim: "Amúgy ezt magyaráztam már párszor a csököttagyú vérnarancsoknak, hogy nekik is csak addig tetszik majd a rendszer, amíg nem ők lesznek útban. Akkor viszont megy majd a sírás-rívás."

KURVARA TEVEDSZ.

Mert ha Orban Viktor eljonne hozzank, berugna az ajtot, es langszoroval kiirtana az egesz csaladomat, es kozben fejhangon gunyossan vihogna, a kovetkezo valasztason meg akkor is, gondolkodas nelkul Orban Viktorra szavaznek.

MERT A HAZAARULO LIBSIKET, MEG AKKOR IS EGYMILLIOSZOR JOBBAN GYULOLNEM !!!!!!!!!!!!!!!

mojoking77 2017.04.05. 23:20:20

@DR. Smit Pal: (Asit...)
Ezt eleg lett volna egyszer is.
Amugy meg jogos.
Egy beteg szar nem is kepes mashogy gondolkodni.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.04.05. 23:28:55

Kedvesem,
- ha 1998-ban hordoztad első gyermeked a szived alatt, akkor a 20év GYES az csak jövőre jár le
- "főleg éjszakánként dolgozva. Több generáció környezeti szakembert segítettem képezni," ezt hívták régen esti tagozatnak, most inkább éjszakainak
- ha apuci "feladta az állását és a többszázezer dollárt érő részvényopcióit.(1989-ben!).." és ide költözött, akkor őt vagy Mészárosnak, vagy Garancsinak, esetleg Simicskának hívják, a részvény opciója meg Bank of America volt
- "keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket." akkor mi a gond?? Azok megmaradnak, sőt egyre nagyobb teret kapnak

ppppalika 2017.04.05. 23:39:38

A neten rákeresve szép életút.
DE!
"keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan."
Ha valaki 7 gyermeket nevel hazánkban és egész mostanáig azt látja, hogy minden rendben van az országban, hát annak érzékenysége, szellemi képességei nulla közelében vannak.
Egyébként nagyjából egykorúak vagyunk, én már az ezredfordulón felébredtem. Üdv a valóságban Diána!

Csillagszemű Juhász 2017.04.05. 23:40:11

Jajj az a bizonyos személyes élmény. Én is ismerek egykori elvakult fidesz szavazót. Aztán jött a trafiktörvény... azóta nem kedveli őket.

Csillagszemű Juhász 2017.04.05. 23:41:44

@DR. Smit Pal: hubazmeg. Remélem ezt a gyerekeiddel is közölted. Beteg állat.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.05. 23:50:51

@Csillagszemű Juhász: A személyes élmény sokat számít, ezért kap a fidesz mindig 2/3ot, és ezért ugyanolyan a népszerüsége ma mint 2010ben.

De 2018ban többet fog kapni, mert Viktor megfogja a törököt. Ez önmagában úgy 2/3, ehhez jön majd amit az adócsökkentésekkel nyernek. Ok kiesik 100 ceu dolgozó, azt jónapot.

Makkasz 2017.04.05. 23:51:59

Meg nem keso hogy bocsanatot kerjen. Talan meg nem keso egyetlen fidesz szavazonak sem.

2017.04.06. 00:16:11

Hölgyem, hét gyerekének a jövőjét alapozta a hitére és a Pártra. Magyarul: elkúrta...

Punxsutawney Mormota 2017.04.06. 00:21:07

@Tiszteltetem Brüsszelet: Szedd elő a másik nickedet, tróger! Az egy kicsit viccesebb, mondtam már.
Azt is mondtam neked, hogy akkor ugass bele bármibe is, ha az általád felhozott homonegintás témát meg tudod magyarázni.

Szóval, van valami újdonság a számomra, habonyipari betanított munkás? Pont ugyanolyan aljadék vagy, mint azok a terroristák, akiket előhúzol a szaros seggedlyukából, amikor sarokba szorítanak.

Punxsutawney Mormota 2017.04.06. 00:23:09

@Tiszteltetem Brüsszelet: Álmodj csak, tróger! Mi a helyzet a homogenitással? Te nem vagy homogén, te egy lapát trágya és egy varacskos disznó szerelemgyereke vagy.
És mondtam már, hogy vedd elő a másik nickedet is! Vállald fel szépen, hogy hány néven írosgatsz, szarházi pincsikutya.

Punxsutawney Mormota 2017.04.06. 00:25:20

@DR. Smit Pal: A helyesírásod önmagában nagyobb merénylet a magyarság ellen, mint bármely sorscsapás az elmúlt 1100 évben.

Punxsutawney Mormota 2017.04.06. 00:27:01

@DR. Smit Pal: Egyébként mikor lettél hazaáruló, gyökértelen, helyesírni nem tudó tróger? Amikor 22 évesen elvégezted a kisegítőt, nem kaptál munkát és csak a fidelitas fogadott be? :D

Punxsutawney Mormota 2017.04.06. 00:28:53

@Tiszteltetem Brüsszelet: A másik blogban, ugyanezt írtad le egy harmadik nicken.
Te vagy az, Szilárd? :D

de Karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna?feature=mhw4 2017.04.06. 01:07:27

"CEU: Egy Fidesz-szavazó, 7 gyermekes kutatónő elkeseredett levele" Húúúú! egykoron én is írattam, vagy magam is írtam saját érdekeimnek megfelelően ilyen "olvasói leveleket". Sót, még a csapat is meg volt akik ezeket feladták. Higgyétek el nekem, az összes létező hatásosnak tűnő levantei trükköt ismerem! Hiszen ebben a közegben szocializálódtam és belülről láttam és tanultam meg a létező összes trükköt. Ez is egy a sok közül!

desw 2017.04.06. 01:43:33

@pamut:

":DDDDDDD

Akasztják a fideszes hóhért, picinyem, akasztják? :DDDD

Eddig hol voltál kicsi Dia, amikor a TE TÁMOGATÁSODDAL annyi már ember életét tette tönkre, fosztott ki Orbán?

Csak nem KUSSOLTÁL?

Hogy 2014-ben újra megerősítsd szavazatoddal a mindenen és mindenki átgázoló maffiát?

És most téged kéne sajnálnunk?
Sajnálom a CEU-s tanárokat és kutatókat úgy általában, a diákokat, az egész magyar tudományos életet ami már szenved a csapástól, sajnálom az egész országot és a nemzetet amiért ilyen brutálisan, kőműves-kalapáccsal üti-veri ahol éri Orbán, de téged kedves kicsi Dia, téged nem sajnállak! Tudod miért? MERT MEGÉRDEMELED.

Kis önkritika, Diácskám, itt az utolsó esély az életedben hogy ember legyél, hogy szembenézz magaddal, hogy mit tettél... te még arra sem hivatkozhatsz hogy tanulatlan buta paraszt vagy hogy te egy kisnyugíjas vagy agyérelmeszesedéssel... te tanult ember vagy, és így tetted ezt.... megérdemled. "

+10000

Emlékeim szerint ilyen sem volt még, hogy egyáltalán egyetértünk valamiben, de ebben most 100%-ig !!!

dukeekud 2017.04.06. 01:47:00

@de Karatna: Ja az ugynevezett levél röhejessen gyermekded, hatasvadasz szappanoperába illően tulzó.
Főlleg, hogy konkrétan nem derült ki, hogy az, hogy a kormány hozott egy törvényt, amivel majd rendezi, a különböző bizonytalan státuszú intézmények sorsát, miért is törte össze eddigi élete verejtékes munkájat. Mert hogy ez csak egy törvény, még nem kezdödtek meg a Dunábalövések, ez még nem a holokauszt.
És leginkább azért érthetetlen, mert MINDENKI TUDJA, MINDENKI, külföldi és magyar is, oldaltól függetlenül, hogy a CEU egyetlen pillanatra sem lesz bezárva, és hogy soha egyetlen századmásodpercre sem merült fel, senkiben se, hogy bekéne zárna, vagy akárcsak legkisebb mértékben is korlátozni kéne.
Es ehhez képest ömlik ez az eszeveszett nemzetközi hisztéria.

mézesmackócskácska 2017.04.06. 02:00:51

Megszavaztad jó hívő kereaztény 7 gyerekes birka. Most állj a fasz szarabbik oldalára és vedd torokra. Nekem itt ne nyafogj! Te szavaztad meg ergo viseld a következményeket.

Birka vagy és valószínűleg keresztény birkákat is neveltél.

Az ilyen emberektől forog a gyomrom. Te tehetsz rólla és itt nyafogsz mint a gyerekek a homokozóban. Egy gerinctelen fidesznyik vagy és az is maradsz.

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.04.06. 02:06:55

Az ostoba, bargyu, demagog levelek olvasgatasa helyett, azt kene inkabb eldonteni, hogy milyen stadion epuljon a CEU helyere.
Mennyi hely van, mekkora volt ez az egyetem ?
Ajanlanam meg, ha elkeszult a stadion es marad annyi hely, akkor kore kene epiteni egy kis vasutat.

Szerintem roppant jopofa lenne, ahogy szaladgalna korbe korbe.

fordulo_bogyo 2017.04.06. 02:54:42

Szegyelld magad, Diana.
Te szavaztad meg ezt ezt a szemetseget, ennyire nem lattal, nem gondolkoztal, elvakitott a keresztenyseg... bocs, de ez a helyzet, mikor a fagyi visszanyal.
Sok sikert a het kereszteny gyerekkel, ott is ernek majd meg meglepetesek, boritekolom.

Neked es a hozad hasonloknak koszonheti az orszag ezt a szemet rezsimet.
Ne rinyalj, nyeld le, erre szavaztal, ezt te kartak, ez a te valasztasod.
Ne mondd, hogy meglepodtel, professzor! Meg ha vegig gyesen voltal, akkor is latnod kellett.

Jakab.gipsz 2017.04.06. 03:34:42

@Pop40:
Definiáld te az ateizmusotokat, és próbáld meg valósítani.
Ez a Soros és a CEU pontosan ugyan olyan ateista mint a kommunisták, csak a pénzhatalmat átengedte a bankoknak, most és itt a bankok a szent tehenek.
A kutatónő ezzel a remek diplomával irány a versenyszféra, álld meg ott a helyedet, mit nyavalyogsz, mást is rúgtak már ki ebben az országba !

Steinburger 2017.04.06. 04:44:35

2008-ban kapott keresztet! 2008-ban!!!!! Csak mondom

HellsAngel 2017.04.06. 06:05:53

Ohm. Ohm. Ohm. Ez egy professzor, egy elit ertelmisegi, egy het gyermekes kivalo magyar anya levele? Tenyleg hihetetlen emberek vannak. A trafikokat elloptak, a juhok alol elloptak a legelot, Meszaros Lorinc baro lett, Felcsuton kisvasut epult, de ez szora sem erdemes, ez igy van jol, ettol meg soli deo soli Fidesz, csak a Fidesz, eljen, eljen. Viszont amikor a mi kis elefantcsonttornyunk kerul elbontasra, akkor rogton itt a diktatura.

Igazabol emiatt az egyetlen no miatt most az elso sorbol fogok drukkolni, hogy a Fidesz vigye vegig ezt a dolgot, dozeroljak el ezt a kivalo egyetemet es hintsek be soval a helyet. (Akkor is, ha lassan tenyleg pakolhatok a borondbe, mielott ram kerulne a sor.)
Soros Gyorgy hiaba tud sok mindent, ugy erzem, nem tudja jo embereknek utalni a penzet, ez sokadszorra is bebizonyosodott ...

nu pagagyí 2017.04.06. 06:07:48

Szólni kellett volna, amikor a színházakba alkalmatlan, de a rezsimnek felesküdött talpnyalókat nevezett ki a pártod, amikor tudományos és kulturális intézetek élére teljesítményt sohasem produkáló nyáladzó köcsögöket helyeztek, amikor komoly népszerűséget élvező rádiós és sajtóműhelyeket szántottak be, amikor üzemszerű hírhamisításba kezdet a közmédiában, amikor kistelepülések egyetlen iskoláját az egyház kezére játszották, amikor ostoba tankönyveket kényszerítenek a gyerekeinkre az agyoncentralizált közoktatásban.

Szólni kellett volna és nemcsak akkor, amikor már Önt is veszélyezteti a primitív rezsim, amelyet 2014-ben is a nyakunkra szavazott.

apanna 2017.04.06. 06:21:07

Azért ebben a posztban is minden benne van, amire az ember azt mondja, degenerált a világ és mi tesszük olyanná amilyen:
Orbán a patás ördög, Soros a világbéke.....

fordulo_bogyo 2017.04.06. 06:21:09

Ez egy komoly erv a CEU ellen (ha igaz)
"Doktorim még nem is fejeztem be, mikor megkaptam álmaim nagy lehetőségét: a Közép-Európai Egyetem hívott haza egy professzori állásra"

apanna 2017.04.06. 06:22:06

@nu pagagyí: Nem gond, majd jön a te rezsimed, és itt lesz a világbéke...

meztelen gyerek pöcse előtti plüssmaci 2017.04.06. 06:22:53

@Punxsutawney Mormota: Nem mindegy melyik nickemet használom? A libsiknek annyi, miénk, fideszeseké az ország és az is marad most már. A jobbágynak valók maradhatnak, a libsik húzzanak el!

apanna 2017.04.06. 06:23:08

@fordulo_bogyo: Akkor most a Közép-Európai Egyetem hívta haza, vagy a ceu?

apanna 2017.04.06. 06:24:49

@fordulo_bogyo: Én javaslom neked Észak-Koreát, ott még a levegő is illatosabb..

Gábor Szögyéni 2017.04.06. 06:26:29

Kedves Dia!
Egy kedvencedet idézve: "Nőügyekkel nem foglalkozom" :)

apanna 2017.04.06. 06:26:48

@Csillagszemű Juhász: Szerintem is szocializmus kell, vagy kommunizmus, ahol soha senkinek nem sérülnek a jogai..

apanna 2017.04.06. 06:28:33

@csutka52: elfelejtették neked is elmondani, hogy a kapitalizmus nem csak szabadsággal jár?

2017.04.06. 06:32:41

Örül a lelkem, hogy végre a kedves Fidesz szavazótáborra is kezd jönni a ború! Talán 8 év nyomorgás után őket is eléri és észhez térnek!
Amúgy nőügyekkel nem foglalkozom :)!

2017.04.06. 06:48:10

Amióta elolvastam ezt az írást, mindig a Bukás című film ugrik be, Göbbelsné jeleneteivel.

Visceroid 2017.04.06. 06:56:52

""Világ életemben FIDESZ szavazó voltam"

A libsik legújabb hazug szövege....

nu pagagyí 2017.04.06. 06:58:14

@apanna: Te és a haverjaid elhoztátok nekünk Észak-Koreát. Köszönjük! Kössenek téged légvédelmi ágyú elé, ahogy az ottani, korábbi jó elvtársakat szokták!

joszip 2017.04.06. 07:01:20

No offense but...ha egy professzornak most esik le akkor mit várunk a harcimamiktól. Fidesz örökké.

nu pagagyí 2017.04.06. 07:02:06

@Visceroid: Beszéld meg a kétségeidet Dianával! Ő veled ellentétben megadta a nevét, munkahelyét, megtalálod.

lobster thermidor 2017.04.06. 07:05:42

Lehet, hogy a 7 gyermekes magyar anya kiváló kvalitású, kitüntetésekkel alaposan kidekorált szakember, de emberileg egy nagy nulla! Sok más erősen vitatható mondata mellett zárásként azt írja, hogy az ország nem érdemli meg őt. Ez ugyan elképzelhető, de Orbán Viktor ámokfutàsát még annyira sem érdemli meg az ország, aminek a létrejöttéhez, és fenntartásához a tudósasszony nagy kedvvel asszisztált. De ha már ennyire érdemtelenné váltunk, azt mondom, ha olyan nagy tudós, akkor tisztába lehetne azzal az apró, de el nem hanyagolható ténnyel, hogy Orbán Viktor, és az országot szétlopó, az oroszoknak kiárusító bűnöző tolvaj bandája NEM Magyarország.

staropramen 2017.04.06. 07:10:15

Ha egész életében fidesz szavazó volt,akkor most kicsit nézzen magába, hogy kiket segített hatalomba szavazatával.
Mondhatnám úgy is,hogy ő kereste magának.
Oszt jónapot!

jjoey 2017.04.06. 07:14:14

Tényleg csak annyi, eddig hol éltél? 2002 TF, nemzethalal, vagy később a nem jár be a parlamentbe, kordont bont, TASZ védi nem esett le semmi "fiatal demoktacia" epitese. Pont ennek a nem építéshez járultatok, jarultok hozza.
Semmi sem késő, remélhetőleg sokaknak sikerül az igét terjesztened, de kapsz majd hideget, meleget, leszel hazaarulo, sorosberenc, stb.
Most van az, hogy tetted következményeit vállalod kell és azok direktbe hatnak rád vissza. Szomorú, és kár, hogy ez kellett és így a jó leckehez.

jjoey 2017.04.06. 07:15:36

@staropramen: igen, de a maradék 8mila is szív emiatt. Mi lenne ha ők fizetnek a cechett?

jjoey 2017.04.06. 07:18:14

@lobster thermidor: hagyd, diszidal most, mint a kaszinopapa anno, addig magyar itthon, amíg haszna van belőle, utána tavolmagyar lesz és mindent meglesz a másik bukasaert. De lehet, belülről bomlasztotta a ceu-t?

Pipas 2017.04.06. 07:38:41

@fordulo_bogyo: "Ez egy komoly erv a CEU ellen (ha igaz)"

Vicces, hogy ez 100 indexes hozzászólóból kettőnek tűnt fel. De közben mindegyik hatalmas nagy szakértője az egész akadémiai szférának. :)

2017.04.06. 07:42:30

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket.
Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan.
Egészen 2017 április 4-ig.

Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték."

Elnézést kérek, hogy eddig nem kérdeztem, kedves hölgyem: kik tették ezt Önnel? Végig olvastam a sirámot, de sehol nem láttam leírva, hogy kik azok a gazemberek, akik szembeköpték és széttörték az álmát? Nem meri kimondani?

Richard Gaal 2017.04.06. 07:47:18

Biztos vagyok benne, hogy barátainak, rokonainak is ki fog nyílna a szeme abban a pillanatban, amint őket is megüti a NER. Meglepő, hogy keresztényekből ennyire hiányzik a szolidaritás.

Richard Gaal 2017.04.06. 07:52:33

Trafikos alól kihúzott trafik, beszántott Kishantos, ért egy csomó embert sérelem, hogy finoman fogalmazzunk. Kár, hogy még Diana sem érezte, hogy ez nem szép. Amit nem értek, az az empátiával az ilyen fokú hiánya a magukat kereszténynek mondókból.

2017.04.06. 07:53:17

Még csak most iszom a kávémat, ezért utólag kérdezgetek. Mint asztrofizikus és tudós, a 7 gyerekét egyházi iskolába járatja? Nem érzi a zavart az elmében?
Meg mi van azzal "keresztény-nemzeti értékrend" alappal? Az jobb, mint az átlag prosztó, átlag nevelése? Csak mert most lukra futott vele...
Megérte?
Remélem, a gyerekek bemagolták egy életre, hogy "csak a Fidesz". Esélyt sem adott nekik, hogy gondtalan életet élhessenek Amerikában...

Richard Gaal 2017.04.06. 07:55:26

Hab a tortán, hogy még mindig összekeveri az általa is megválasztott kormánypártot és az országot. Annyit hallotta, hogy az országot bántja aki a kormánnyal nem ért egyet, hogy elhitte.

Skankhunt42 2017.04.06. 07:55:40

@BiG74 Bodri: a normális embereknek meg tőleg meg pamuttól van hányingere. így megy ez.

Netuddki. 2017.04.06. 07:56:50

@Skankhunt42: Egy tolvajfideszes fasszopó minden csak nem normális "ember".

Richard Gaal 2017.04.06. 07:57:25

@Visceroid: róla elhiheted, igazat mond

2017.04.06. 07:59:24

@Skankhunt42: Seggarc Orbán-troll, nem bírod kivárni a váltást? Még van két perc nyolcig.

2017.04.06. 08:04:16

Hamarosan eljön az idő, amikor valamelyik faszfej Orbán-troll kerül a dákó rossz végére (vagy valaki a degenerált családjából). Azt a sirámot is szívesen elolvasnám, hogy "egész életemben a Fidesznek trollkodtam"...

Netuddki. 2017.04.06. 08:05:10

A levélírót meg sajnos nem tudom sajnálni.
Először is, értelmes ember nem szavaz a tolvajfideszre. De főleg, amikor a "kedvenc" pártja, járulékos veszteségként belé is belé rúg egy jóízűt, az országra haragszik? Noooormááális?

Azt írja 1998-ban, az I. orbán hatalomra kerülésekor hazaköltöztek, otthagyták a napfényes Kaliforniát. Mindezek után még 2010, 2014-ben is a fideszre szavazott? Eh!

prakp 2017.04.06. 08:05:46

@Skankhunt42: Sok lesz az elgépelés, balfasztroll, nem lesz fizu.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.06. 08:06:45

Most a fideszes nőci is megtanulta, hogy bárki sorra kerülhet. Egyből keserű a narancs.

2017.04.06. 08:10:32

@Tibi !: "De főleg, amikor a "kedvenc" pártja, járulékos veszteségként belé is belé rúg egy jóízűt, az országra haragszik?"

Igazhitű fideszes nem haragudhat Orbánra és a Pártra.

vénkujon 2017.04.06. 08:12:26

@apanna: nagyot mentél. nem írnál dianának egy visszatérítő levelet? jól esne neki. egy ilyen értékes embert nem szabad veszni hagyni.

Citoyenne 2017.04.06. 08:18:49

Kíváncsi lennék, hogy ez a hölgy vajon tüntetett-e az elmúlt években, amikor mások élete munkáját rombolta le a Fidesz ugyanígy, egyik napról a másikra. Kiállt-e valaha is bárki másért? Vagy akkor szerinte "azok" "megérdemelték", mert nem tartoztak a "keresztény-nemzeti" táborba? Hogy is szól a mondás? Vagy csak egyszerűbb volt behunynia a szemét, hogy véletlenül se érezze magát felelősnek semmiért? Hogy is szól a mondás? Először voltak...
Egyébként nem aggódom érte, majd a férje bevált néhány részvényopciót, vagy a 120 gyerekre tekintettel a Fidesz őt majd delegálja valamilyen nemzetközi szervezetbe, és csak eltengődnek valahogy. Akkor majd ugyanúgy nem fogja érdekelni, hogyan él a magyarok 80 százaléka, mint ahogyan eddig sem érdekelte.

sweeney todd 2017.04.06. 08:44:39

Khümmm. És miért csak akkor tetszik felébredni, mikor konkrétan a fejére ömlik ez a sok szar? Eddig mégis hol tetszett élni? És 7 gyerekes keresztény anyaként okénak tetszett gondolni a kormány menekültpolitikáját?

Mellesleg a kormánynak sikerült elérnie, hogy lassan a "keresztény vagyok" szitoknak számít, mert az összes vadfideszes, meg lúgozós pszichopata "keresztény".

2017.04.06. 08:45:46

Ez a nő eddig batyu néven szokott itt kommentelni, ha így megy tovább, a fideszügynök komment szekciót is kinyírják

2017.04.06. 08:46:22

Amúgy meg, ez is egy geci

Hörömpő cirkusz világszám 2017.04.06. 08:52:30

Feltűnt valakinek, hogy az eredeti bejegyzés nem érhető el? Biztos reggelre meggondolta magát a hölgy.

lobster thermidor 2017.04.06. 08:52:55

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Engem egy kitüntetésekkel, és nyilván pénzzel elhalmozott egyén gyermekei nem érdekelnek. Teszek rá, hogy mi történik velük, mert később a meglévő családi háttérrel lesz választásuk. Azok a magyar gyerekek viszont annál inkább érdekelnek, akik nem juthatnak hozzá a normális alapoktatáshoz sem, mert szegénységben élnek.

sweeney todd 2017.04.06. 08:59:21

Khümmm. És miért csak akkor tetszik felébredni, mikor konkrétan a fejére ömlik ez a sok szar? Eddig mégis hol tetszett élni? És 7 gyerekes keresztény anyaként okénak tetszett gondolni a kormány menekültpolitikáját?

Mellesleg a kormánynak sikerült elérnie, hogy lassan a "keresztény vagyok" szitoknak számít, mert az összes vadfideszes, meg lúgozós pszichopata "keresztény".

Nem láttam ételt osztani velünk a menekülteknek ezt a 7 gyerekes nagy ketesztényt, pedig a krisztusi értékek megkívánták volna, ha már a mellét döngető keresztény!

És gyáva! Csak akkor háborog, ha őt érinti a dolog.

szocske_ 2017.04.06. 08:59:51

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."

Kérdésem, hogy hol volt a 7 gyermekes kutató családanya, amikor elvették a trafikokat az addigi üzemeltetőtől?
Nos, igen, akkor ő még vígan ikszelt a fideszre.
Most ő került sorra...

csutka52 2017.04.06. 09:01:13

@apanna: biztos tudod mire ez a válasz!

Lődörgő Hollandi 2017.04.06. 09:04:51

Üzenem a tisztelt professzornőnek, hogy örüljön, hogy nem gázolta el egy Osztrák nyugdíjas!
Akkor nyavajgott volna, mint a Párt tagja, amikor megkezdődtek a politikai tisztogatások és a koncepciós perek! Mert ugye másokat el lehet taposni, de amikor mi kerülünk a csendőrcsizma talpa alá, akkor sírunk, nemigaz?

magyarparaszt 2017.04.06. 09:10:27

Minden fidesszavazó ugyanúgy felelős az ország pusztulásáért, mint az orbánviktor nevezetű putyinügynök.

magyarparaszt 2017.04.06. 09:14:21

A "hétgyermekes" orbánista ruszkibérenc is, akiben egy pillanatra felébredt a lelkiismeret. Biztosak lehetünk benne, hogy ez a nő holnap már ugyanúgy fogja szolgálni a ruszkik érdekeiben fellépő csutiGét, ahogy tegnap is tette.

Baldrick68 2017.04.06. 09:15:26

Ilyenkor csak azt kérdezném a hölgytől:

Kezitcsókolom!
Hol tetszett lenni a zemúthétévben?

Forró üdvözletüket küldik:
- Rendvédelmi dolgozók akiknek elvettek a korkedvezményes nyugdíját
- A Manyup tagok akiknek ellopták a nyugdíját.
- A Pedagógusok akiket felültettek a szopórollerre
- A trafikosok akiknek elvették a trafikját
- A földművesek akik nem kaptak földet
- A melósok akik kaptak ajándékba egy új munkatörvénykönyvet
- A csóróbbak akik rábasztak az egykulcsos adóval
És még sokan mások

Baldrick68 2017.04.06. 09:16:37

@magyarparaszt:
Nyugi az eredeti post már nem elérhető a facabookon :-)

Skankhunt42 2017.04.06. 09:22:36

@Tibi !: mivan kovi, te szakértő úr :)) az aki előzőleg használta a nickedet elég gyorsan eltakarodott a vitából miután beégett.

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: @prakp: cseréljetek nick-et, mert mert erről írtatok eddig (vagy mi a fsznak szóltok bele, ügyvédek vagytok?

Béla Hoffmann 2017.04.06. 09:26:30

Kedves Diana!

Természetesen együttérzek Önnel, hiszen sok évi munkája válhat semmissé. Viszont szeretnék kérdezni Öntől mint ősi Fidesz szavazótól.
Akkor mit szólt amikor a Fidesz eladta az ingyen kapott székházat és a pénzt magáncélokra használta fel?
Amikor Orbán nekiesett a nyugdíjasoknak 1993-ban?
Amikor hamis hírekkel tönkretették a Postabankot?
Amikor cégek tucatjait tüntette el Jozef Tot?
Amikor nem e törvények szerint alkottak törvényeket?
Amikor visszamenőleges hatályú törvényeket hoztak?
Amikor vezetőszáron vitték az ellenzékieket akikről azóta kiderült hogy nem követek el bűncselekményt?
Amikor tönkretették ezen embereket a családjaikat, gyermekeiket?
Amikor a haveroknak osztották szét a dohánykereskedelmet?
Amikor minden nagyobb "verseny tárgyalást" verseny nélkül nyeretik meg a közelálló cégekkel?
Amikor aljas módszerekkel tesznek tönkre nekik nem tetsző sajtó orgánumokat?
Amikor képesek naponta az arcunkba hazudni elképesztően primitív, műveletlen képviselőik?
Kedves Diana!
Lehetne sorolni, de csak azt szeretném tudni mikor írt szívhez szóló levelet a fenti esetekben?
Mikor állt ki másokért?
Hányszor emelte fel a hangját a jogállamiságért és a demokráciáért?

Soha!

Csak most, hogy a sérelem Önt érte. Fel tudja fogni, hogy ez kizárólag azért történhetett meg, mert Önt a fenti események nem érdekelték s maradt hűséges Fidesz szavazó?
Nem érti hogy a saját tragédiájáért csak magát okolhatja?
Nem érezte, hogy ebben az orbáni rendszerben nem érdekes semmi csak a hatalom és a saját vagyon?

Sajnálom Önt, mint minden hasonlóan járt embert, de kérem gondolkozzon el a leírtakon, s jó ha ezt megteszik az Önhöz hasonló hű /értelmes/ Fidesz szavazók is.

Üdvözlettel

dsts 2017.04.06. 09:26:49

@szocske_: Nekem is pont ez a Niemöller idézet jutott eszembe.

A felsorolásodhoz pedig hozzá lehetne tenni a nyugdíjpénzeket, az üdülési és étkezési utalványokat, a kaszinókat, a privatizált földek korábbi bérlőit, a tankönyv kiadókat, a médiát, a civil szervezeteket, a gonosz multikat - kivéve a kormány stratégiai partnereit, akik TAO pénzeken keresztül finanszírozzák a Fideszt és klientúráját. Ennyi ami kapásból eszembe jutott, de lehetne ide sokkal hosszabb listát írni.

És tessék elgondolkozni, hogy mi is a NER (Nemzeti Együttműködés Rendszere): Aki teljes mértékben egyetért a Fidesszel az a Nemzethez tartozik, azzal együttműködünk. Mással nem vagyunk hajlandóak egyeztetni. Aki pedig bírál minket, az nemzetellenes idegenszívű hazaáruló. És ez a hozzáállás már az első Fideszes ciklusban is látszott, csak akkor még nem volt meg a "2/3".

Skankhunt42 2017.04.06. 09:27:30

@Baldrick68: jaj hát ha SZERINTED ennyi megbántott ember van akkor mégis miért azon megy az agyalás, h meglesz-e a 2/3 vagy nem?? elmondom: téged átbasztak fiam, mert olyan ostoba hülye proletár barom vagy, akit könnyen át lehet baszni

ép testben ép lélek 2017.04.06. 09:33:21

@törzsmókus: A keresztények nem fogadják el az evolúció tényét. Ha ő elvégezte az iskoláit, akkor szerinte volt evolúció. Ha meg nem, akkor hazudott azért, hogy elvégezhesse az iskoláit, tehát nem lehet keresztény. Akkor csak egy képmutató hazug ember, aki bármit megtesz, hogy előrébb jusson.

ép testben ép lélek 2017.04.06. 09:37:01

@törzsmókus: Most megint egy olyan példát hozol, ami megmutatja, hogy mennyire káros minden vallás. Ezek a szerencsétlen katolikusok is már nem tudják hányadszor átvariálni a hülye meséjük magyarázatát, hogy megpróbálják elkerülni a teljesen nevetségessé válást. Mert folyamatosan kiderül, hogy baromságokat makognak és akkor gyorsan megpróbálnak haladni a korral. De valahogy mindig lemaradnak. :D

prakp 2017.04.06. 09:37:37

@Skankhunt42: Csak azért a belevau, trollocska, mert te is... De persze ehhez PISA negatív az agycsökevényed.

Skankhunt42 2017.04.06. 09:41:15

@prakp: jaja te ilyen csicska vagy, így már értem. mesélj a gyermekkori traumádról

Imre Sas 2017.04.06. 09:43:54

És most ??? Hogyan tovább ???

prakp 2017.04.06. 09:44:01

@Skankhunt42: Tanulj meg írni trollocska, aztán dumálj. Érted te a cseresznyemagos kutyaszart, amit a gazdi tölt a köcsög fejedbe, maximum. Azt is csak másodkézből.

FurMint (törölt) 2017.04.06. 09:48:28

@Tiszteltetem Brüsszelet: Arabok oldalára! Te nem vagy normális!

FurMint (törölt) 2017.04.06. 09:50:31

Hát, ha eddig "mindig fidesszavazó" volt, akkor ez a tanulság. A vakság ide vezet.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 09:57:29

CEUtanázia?

Az, aki ma élve temet
El egy egész egyetemet,
Tartson maga előtt jelet:
„Sötét középkori lelet”!

Ős patkány most új kórt terjeszt,
S azt, ki kiejteni mer Yes-t,
(Mivel e szó nemzetközi)
Leidegenügynöközi?

CEU-t tönkre sújtó erő
Reméljük, hogy hamar merő
Rosszullétként illan tova,
S kidől, mint a Patás lova*!

Messze hajítja el Böde,
Belepi a múltnak köde,
Nem jön többé hívatlanul,
S aki akar, CEU-n tanul!

*Sanyiii!!! Sanyikáám!!!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2017/04/ceutanazia.html

ui.: Hogyan lehet egy értelmes ember ennyi ciklus után még mindig fidesz szavazó?!?!?!?!?!?!?!?!

arizmendi 2017.04.06. 10:25:09

@Épüljön stadion a CEU helyére: ez egyértelmű. az Orbán Viktor stadion kéne már hogy megépüljön.

arizmendi 2017.04.06. 10:28:30

@Skankhunt42: múltkor 27%-kal értek el 2/3-ot. azóta változott a törvény, mostmár 18% is elég lesz.

véleményM 2017.04.06. 10:32:31

"Ma úgy érzem, nem érdemel meg ez az ország, sem engem, sem a sok többi, az ország fejlődése érdekében a tehetségét, szorgalmát, verejtékét a nehézségek ellenére itthon szolgálatba állító kiemelkedő, becsületes szakembert, orvost, tanárt, üzletembert."

Még mindig, még a bajban is a fideszes felső kaszt beszél belőle! Talán az orvosokon tanárokon, üzletembereken kívül más foglalkozású emberek, netán szegények is dolgoznak az országért és senyvedik el az elnyomás éveit.

dhrbikes 2017.04.06. 10:32:59

A kedves hölgy remélhetőleg megtanulta, hogy politikusnak akkor hiszünk, ha ló legel a sírján.

azapali 2017.04.06. 10:38:01

Én pedig hittem a banknak mégis becsapott,de ezért nem magyarország a felelős hanem a tetves kormányunk! Attól pedig hogy hívőnek vallja magát ez a az ármány kormány ,sem ön tudós HÖ
LGY ,sem ők nem kerülnek közelebb Istenhez !

csicsa 2017.04.06. 10:56:40

@DR. Smit Pal: TE ezt meg is érdemled. Mármint a lángszórózást. de jobb lenne ha te is belekerülnél a láng útjába

Trackers 2017.04.06. 10:58:16

MAjd rájön a levél írója, hogy senki nem fogja bezárni a CEU-t.

Ez egy bérrettegő műhiszti.

Soros civiljei cirkuszolnak az átláthatósági törvény miatt, a CEU hisztizik, hogy a működését törvényi keretek között kívánják szabályozni, mint minden más felsőoktatási intézményét.

Nem lenne egyszerűbb megfelelni ezeknek, mintsem hisztizni ???

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 11:00:44

@Frady Endre:

És hogyan lehet értelmes ember ennyi elkúrás után ballib szavazó ?

DrGehaeuse 2017.04.06. 11:05:06

@dhrbikes: Az eredeti kuruc közmondás így hangzik:
"Akko' higgy a némötnek ha a lovad legöl a sírján!" én még hozzáteszem a Habsburgnak még akkor se!

Hari Seldon 2 2017.04.06. 11:07:28

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
Kognitiv disszonancia: Majd évekkel késobb ugy fog emlekezni, hogy a kommunistàk. Mert ugy konnyebb lesz feldolgozni, hogy 20 éven keresztul àtverték. Ràadàsul egy képzett embernek ezzel még nehezebb szembe nézni.

2017.04.06. 11:08:43

"Sokkal inkább azon kellene dolgoznunk, hogy ne legyen szükség kerítés építésére. Csökkenjenek az egyenlőtlenségek, és olyan gazdasági-társadalmi rendszerek jöjjenek létre, melyek nem egy irányba koncentrálják a jövedelmeket, hanem egyenlőbben osztják szét, a rászorultság elvét is figyelembe véve."

Ilyeneket tudott nyilatkozni a hölgy, ez pedig a fideszes kommunista rablóknak nem tetsző szöveg. Így nem lehet jobbágylelkű magyarokat nevelni az egyetemen.

www.magyarkurir.hu/nezopont/az-igazi-hivo-felelosseggel-tartozik-jovonek-is-beszelgetes-urge-vorsatz-diana-nobel

2017.04.06. 11:12:40

@Legeslegalja: "És hogyan lehet értelmes ember ennyi elkúrás után ballib szavazó ?"

Részleteznéd? Különben azt gondolná mindenki, hogy hazudsz. Aki hazudik, az lop (mint a fideszes tolvajok). Nos?

Fekete Pestis 2017.04.06. 11:29:48

Diana,

sok sikert kívánok. Ha adhatok ey tanacsot próbálj meg külföldre menni, ott állampolgárságot szerezni ( gyerekeidnek is ) és csak nyugdíjas korodba hazajönni. M.o szerinte nem való neked: a teljesítményt csak nyomokban becsülik meg, a "népesség" attitüdjét a hozzászólások ( modulo Dani Tamás) nagyon jól leírják.
Még azt is meg tudom érteni, hogy idáig a Fideszre szavaztál: ugye, valakire csak kell, és a baloldal ( emeszpéstül, gyurcsányistól, stb) még ennél is rosszabb. Volt. Idáig. Most kb mind a kettö tök ugyanolyan.

@ a többi hozzászóló. (modulo Dani Tamás) Egyszerüen szánalmas, amiket beírtok.
=> hibáztatás
=> kötözködés ( pl. Pipás)
=> ballibázás
=> stb.
Konstruktív ez? Nem. Azt nem értem, mi váltja ezt ki. Az, hogy idáig a Fideszre szavazott (= fasiszta, csuhás, stb)? az, hogy kutató (= nem dolgozik, munkakerülö?) ? Az, hogy az CEU-nál dolgozik ( =balliba, sorosbérenc, úgykellneki). Az, hogy nem illik bele a silókba (= fideszes létére a CEU-nal).
Az empátiának, a relativizálásnak, a konstruktivitásnak a nyomát sem látni bennetek. Fúj.

@ Pipás. Te meg szégyellheted magad, mert te nem vagy olyan egybites, mit a többi itt. Te szintén kutató vagy, méghozzá termtud/ICT területen. A te kognitív és intellektuális készségeidet alkalmasnak tartom arra, hogy árnyalt problémákat elemezzél, értelmezzél és elfogulatlanul véleményt alkossál.
Ezzel szemben már napok óta a CEU-t ekézed. Te, aki szintén egyetemi múlttal rendelkezel és szintén kutató vagy/voltál.

A CEU nyilván nem egy MIT vagy Oxford, de az eröforrás felhasznás hatékonysága igen jó. A matektanszék p.l. szinvonalas ( a publikációkból és az elöadókból itélve). De nyilán ezt te is látod, és mégis ...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 11:29:52

@Legeslegalja: Itt van a gond, ennél a ballib szónál. Hatalmas téveszme, hogy aki nem bírja a Fideszt, az ballib. Én pl. baloldali konzervatív vagyok.
Magyarországon két liberális párt volt, az SZDSZ és a Fidesz, de egyiket sem bírtam a bolsevik módszerei miatt. Azóta a Szadesz megszűnt, a Fityisz pedig átalakult elvtelen tolvajok bandájává.
Én amúgy a Jobbik kivételével bármelyik ellenzéki pártra hajlandó vagyok szavazni, ha azzal csökkenthetem Mao Csútung újabb 2/3-ának a bekövetkeztét. :)

Fekete Pestis 2017.04.06. 11:36:49

@Frady Endre:
"ui.: Hogyan lehet egy értelmes ember ennyi ciklus után még mindig fidesz szavazó?!?!?!?!?!?!?!?!"

p.l. úgy hogy szavazni csak kell, és a baloldal teljesen elfogadhatatlan azok után, amit idáig müvelt. A jobboldal is tökugyanolyan, de lehetnek részletkérdések ( szigetek a szarnak és a fosnak a két büzlö óceánjában) [ p.l. az SzJA kérdése], ami a két büzlö pocsolyát ( a bal és a jobboldal ) egymástól mégis valamennyire megkülönbözteti.

Emberanyagban mindkét oldal tökugyanolyan és egyforma: idióták, lunatikusok, "nagyformátumú, karizmatikus, víziókkal rendelkezö politikusok", csaló gazemberek mindkét helyen. Az emberiség selejtjei, a magyar puszta szelekciója.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 11:37:15

@Frady Endre:

Ez fog dönteni.

Hogy hány ember szerint szarabbak a ballib elkúrók mint a Fidesz.

Egyenlőre úgy néz ki, hogy Gyurcsány és az MSZP van szopóágon, és tiszta szívből remélem hogy így is marad, mert a Fidesz annak ellenére hogy sok tekintetben szar, ezektől ezerszer jobb.

Gabor Jeges 2017.04.06. 11:37:18

@Fideszdroid 2.0: Jó kis plakát. A Fideszhez most már tényleg illik a "csak"

Gabor Jeges 2017.04.06. 11:44:51

@brugge: "aki baloldali, annak kötelező az ember okozta klímaváltozás hívőjének lennie"
...és aki jobboldali, annak kötelező tagadni az ember okozta klímaváltozást?

na4 2017.04.06. 12:14:34

A hölgy egész életében mások pénzén elősködött, soha nem dolgozott a versenyszférában, soha semmilyen export- és piacképes értéket nem állított elő csak adminisztrált: ilyen jelentés, olyan papirok, ilyen bizottság, olyan bizottság, ilyen konferencia, olyan konferencia, stb. 40 év papírgyártás, tintanyalás felsőfokon. Szörnyű.

Hizdahr zo Loraq 2017.04.06. 12:15:14

"Amikor értem jöttek, már nem volt, aki szóljon."

blacklord 2017.04.06. 12:17:58

@pamut: nekem is abszolút ez jutott eszembe

kissiú 2017.04.06. 12:26:53

@fordulo_bogyo: Ha egy kicsit is utánanéztél volna, tudnád, hogy a legjobb helyek már védés előtt lecsapnak a legjobb doktoranduszokra. Pontosan úgy, ahogy szakvizsga előtt álló orvosokat is felvesznek szakorvosi állásra.

BRAAJEN 2017.04.06. 12:30:34

a "kereszt" annyit ér, mint aki adja...

BRAAJEN 2017.04.06. 12:32:13

@Legeslegalja:
te a helyeden vagy...
és orbán szétfog szop@tni...
oszt, jónapot!

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 12:40:05

@BRAAJEN:

Ez a bérrettegés már nagyon unalmas..

Iagzán kitalálhattatok volna valami mást már rendszerváltás óta.. :DDD

Myrath 2017.04.06. 12:43:10

@pamut: Nem szólok hozzá mert már leírtad amit akartam. Like!

Hakapeszi Miki · http://mentalisdeficit.blog.hu 2017.04.06. 12:46:58

@pamut: agree. a korábbi hozzászólásaiddal is a témában. megspóroltál nekem egy posztot, pont ezt írtam volna. félek viszont, hogy a hölgy sose fogja majd fel.

Myrath 2017.04.06. 12:47:41

Kedves Dia,

szerintem szavazz a fideszre 2018-ban is, akkor a 7 gyerkőcnek sem lesz jövője. Mindent szétvertek, az persze nem zavart, az miért zavar, hogy a Te munkásságodnak annyi? Ugyan olyan statisztikai adat vagy, mint a trafikos, a tanár, a doki....stb.

2017.04.06. 12:50:39

@Legeslegalja: Figyelj csak, agyagkancsó! Fentebb kérdeztem valamit, nem tudsz olvasni, fidesz troll?

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.04.06. 12:52:58

Nekem pedig most... ó irgalom atyja ne hagyj el! - kételyeim támadtak a CEU-val kapcsolatban. Nem a CEU-üggyel kapcsolatban támadtak kételyeim, tévedés nagyon ne essék, a CEU ügy olyan világos, mint egy atomvillanás: az egy pszichopata elmetebeg bűnöző kisded játéka. Megteszi, mert megteheti. Hanem a CEU sokat emlegetett színvonalával kapcsolatban támadt egy igen erős kételyem - amit attól tartok, már semmi nem fog eloszlatni. Tesség mondanii, az hogyan lehet, hogy egy állítólag színvonalas egyetemen egy ilyen szellemi toprongy professzor lehet? Idézem az "ultima ratio"-ként felfogható szövegét: "Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket." Akinek a fidesz-bűnszervezet 4+7 éve után még annyi esze van, hogy rájuk szavaz, gyakorlatilag végig kitart mellettük, az gyengeelméjű - vagy persze NER-társutas, haszonélvező tolvaj gazember. Aki pedig emelett csak akkor jön rá arra hogy itt nem stimmel valami (de akkor sem mondja ki, a világért sem, hogy ezt a kedvenc bűnbandája csinálta) amikor már a saját bőrére megy a játék, az egy csúszómászó.

2017.04.06. 12:58:08

A hölgy gyorsan meggondolta magát, eltűnt a posztja a faszbukról. Miután egy szóval sem említette, hogy kik azok a gazemberek, akik leköpték az álmait (biztos, ami ziher), ez csak egy kemény jelzés volt a fiúknak. Az este már biztosan felhívta valaki, hogy intézik a problémát. Jövő héten államtitkár helyettesi poszton fog csendben maradni. A hit ereje csodákra képes.

Gabor Jeges 2017.04.06. 13:00:27

@Tom66: Úgy látszik, még nem hallottál róla, pedig évek óta nyilatkozik, csak eddig jobboldali sajtóban, rádióban, tévében, újságokban voltak írásai, riportok vele. Szép teljesítmény tőle, ha 10 éven át, magát jobbosnak álcázva vezette fel ezt a mostani álcsalódást...

Pipas 2017.04.06. 13:17:38

@kissiú: "Ha egy kicsit is utánanéztél volna, tudnád, hogy a legjobb helyek már védés előtt lecsapnak a legjobb doktoranduszokra. Pontosan úgy, ahogy szakvizsga előtt álló orvosokat is felvesznek szakorvosi állásra. "

Magyarországon úgy szokott lenni, hogy úgy huszonévesen doktorálnak az emberek, aztán úgy ötvenévesen lesznek professzorok. Vannak persze különbségek, vannak, akik kicsit korábban, merthogy mondjuk tehetségesek és szorgalmasak, de az, hogy phd hallgatók közt keresgélnek professzorokat az nonszensz. Az egyetemi oktatók 90-95%-a soha nem lesz professzor.

"Ha egy kicsit utánanéztél volna". :D

Gabor Jeges 2017.04.06. 13:23:16

@flugi_: Sajnos komolyan írják. 300-ból talán ha 1-2 az ironikus.

Gérard Duchemin 2017.04.06. 13:26:07

@apanna: "Orbán a patás ördög, Soros a világbéke..... "

Igazad van, árnyaltan kell látni a dolgokat. Orbán nem a patás ember, hanem szociopata elmebeteg, Soros sem a világbéke, hanem csak normális ember.

Gérard Duchemin 2017.04.06. 13:27:54

@ipartelep: "vagy persze NER-társutas, haszonélvező tolvaj gazember. "

A tolvaj nem helyes szó, a gyilkos igen. A tolvaj az, aki lop, a gyilkos az, aki öl. A fidesz fő bűne nem a lopás, hanem a nemzet tagjainak a tényleges, fizikai megölése.

Gérard Duchemin 2017.04.06. 13:29:39

@Legeslegalja: "a Fidesz annak ellenére hogy sok tekintetben szar, ezektől ezerszer jobb. "

A fidesz és az mszp közül csak a fidesz a gyilkos, a másik nem. És mindkettő tolvaj, de a fidesz jobban. Melyik a szarab, legeslegalja ember?

Gérard Duchemin 2017.04.06. 13:36:38

@Tiszteletem Brüsszelet:
"A libsiknek annyi, miénk, fideszeseké az ország és az is
marad most már."

A zsidóknak annyi, miénk, hitleristáké az ország és az is
marad most már.

Ebbe bukott bele hitler, ebbe fog belebukni orbán. Azt követően egy életen át fogod visszasírni a hitleredet.

Tompahawk · https://oberwaldmeister.blog.hu 2017.04.06. 13:37:25

Én azt gondolom, ez egy fehérkalapos troll munkája. Nem rossz, nem rossz, de a 7 keresztény szellemben nevelt gyermekkel márt túllőtt a célon. Keresztény iskolába járatás egy doktorit még meg nem szerző professzortól. Van még mit csiszolgatni, de a fővonal tetszik.

Ez meg csak úgy eszembe jutott, valószínűleg a régi sorosista mondókáskönyveket el fogjákjégetni hamarosan, úgyhogy megpróbálom megjegyezni:

Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt a iskola.

Zacskóstej 2017.04.06. 13:47:07

Szóval asztrofizikából diplomázott és közben keresztény is? Whaaaat? :D:D:D:D

S 4. napon megteremté az úr....ja nem..ősrobbanás..nem..izé...mindegy. Ikszelek gyorsan egyet ide a fideszre. viktor!viktor!viktor!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 13:58:46

@Legeslegalja: Ezért kell a Momentum, aki se nem ballib, se nem fidesz! Rájuk nyugodt szívvel szavazhat az is, aki eddig nem tudott senkire nyugodt szívvel szavazni.
Ők végre elzavarhatnák Orbánt, Gyurcsányt és Vonát egyaránt!
Hajrá Momentum! :)))

Pipas 2017.04.06. 13:59:45

Szerencsétlen vérliberális agyonajnározott "klímakutató" "professzorasszony" írt egy sírós hangú propagandalevelet a fidesz ellen. Gondolta a ballibek majd a vállára veszik és körülhordozzák és majd amikor legközelebb beszél a Soros Gyuri bácsival megemlíti. Az is lehet, hogy kap érte valami dícséretet, esetleg még posztot is. Valami bizottság elnöke vagy ilyesmi...

Erre a ballib rajongók nekiugrottak és ocsmányul elküldték az tetves anyjába, hogy a fal adta a másikat. Most otthon hüppög meg csuklik a sírástól, merthogy ő azt hitte a liberalizmus magyarországon is azt jelenti, hogy szandálban járunk meg leszopjuk egymást szívességből. :D

Nem baj, a "professzorasszony" ma többet tanult a liberalizmusról mint előtte összesen és valljuk be szüksége is volt rá. :D

Lászlóné Kun 2017.04.06. 14:00:28

De hát nem szűnik meg az egyetem, és nem szűnik meg egyik kara sem! A diákok és az oktatók semmit nem fognak érezni, ha életbe lép a törvény. Csak annyi lesz a változás, hogyha a meglévő szabálytalanságokat megszüntetik, törvényesen működik tovább az egyetem.
Most is folyik az oktatás, és szeptembertől tovább folytatódik a régi mederben.

Mi fog változni ?

Többet kell fizetniük a diákoknak ? ---------------- NEM!
Többet kell tanulni a diákoknak ? ----------------- NEM!
Többet kell részt venni az előadásokon ? ----------- NEM!
Kevesebb lesz az egyetemi oktatók fizetése ? ------- NEM!

Miért lenne ellehetetlenítve az egyetem ? :)

Lászlóné Kun 2017.04.06. 14:09:57

@Frady Endre:
Szóval egy teljesen tapasztalatlan fiatalokból álló társaság alkossa a kormányt? Az ország nem kísérleti telep !

A tapasztalatlanságuknak az lenne a vége, hogy megint az IMF
diktálná a gazdasági lépéseket, mert holtbiztos, hogy IMF-hitelt vennének fel. A momentumosok liberálisok, és ha nem is ők adnák a pénzügyi-gazdasági minisztert, liberális közgazdasági szakembert bíznának meg a feladattal. Márpedig azok feltétlen hívei az IMF-nek.
Na, de olyan veszély nem fenyeget, hogy azok a nyikhajok kormányzati pozícióba kerüljenek, mert annak is örülhetnek, ha egyáltalán elérik a parlamenti küszöböt. :)

Nagyorrú Barbi 2017.04.06. 14:19:05

Meg köll a szívnek szakadni...Ne tessék elkeseredni, az egyetemen kívül is van élet. El lehet menni pl. bolti eladónak.

2017.04.06. 14:19:33

@Lászlóné Kun: "Csak annyi lesz a változás, hogyha a meglévő szabálytalanságokat megszüntetik, törvényesen működik tovább az egyetem."

Milyen szabálytalanságok vannak CEU-n, Orbán-csicska, kifejtenéd?

"Szóval egy teljesen tapasztalatlan fiatalokból álló társaság alkossa a kormányt? Az ország nem kísérleti telep !"

Miért ne? Az ország nem Csáki szalmája, hogy csak úgy széthordja a tolvaj fideszes banda (már ami megmaradt). Szerinted jó, ha fideszes bűnözők lopják szét az ország és az emberek vagyonát?

fordulo_bogyo 2017.04.06. 14:21:52

@kissiú: "Ha egy kicsit is utánanéztél volna, tudnád, hogy a legjobb helyek már védés előtt lecsapnak a legjobb doktoranduszokra. "
Persze, lecsapnak rajuk, de nem professzornak, hanem posztdoknak veszik fel oket... Tudod, mi a kulonbseg?
Nyilvan nem.
Ha tudnad, nem irtal volna marhasagot.
Nezz utana.

ZX 2017.04.06. 14:44:41

Lászlóné Kun 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.11.07. óta tag.

Felébresztették az alvó ügynököt? :D

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 14:55:36

Szinte hihetetlen hogy a ballib agyhalottak mindent beszopnak amit Soros diktál.

Jelesül senki nem akar bezáratni egyetemet.

Arról van szó, hogy magyar egyetem magyar diplomát adhat.
Ha ad külföldit is, akkor arra államközi egyezmény szükségeltetik.

A másik irány hogy az ELTE meg a többi is adhasson Amrikai diplomát is.
De ezt megengednék az Amcsik az ELTE-nek, vagy csak kizárólag Soros csicskáinak engedik ?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 14:58:27

@Lászlóné Kun:

A ballib véleménydiktatúra nem a valós események miatt bérretteg soha !

Kitalálnak és hamisítanak híreket, elsősorban az index, 444, HVG és a többi Soros bérenc segedelmével.

Teljesen nyilvánvaló hogy senki nem akar bezárni semmit.

A ballib bérrettegőket ez nem fogja meghatni, mert bérért cserébe rettegnek.

Az más kérdés hogy sokan beszopták a marhaságaikat, de ők hamar kijózanodnak, mert előbb utóbb szembe jön a valóság, és látni fogják senki nem zár be semmit.

Zacskóstej 2017.04.06. 15:10:27

@Legeslegalja: Az megvan hogy a viktor lánya is pont egy ilyen egyetemre jár Svájcba? Azzal nyilván nincs gondja...csak ezzel.

Ferenc Báder 2017.04.06. 15:12:55

Kedves Diana!
Nem értem,miért csak április 4-én nyílt fel a szeme.
Sok-sok olyan dolog történt már korábban, sőt az 1998-2002 közti időszakban is, amiket józan, becsületes ember nem fogadhatott el. Talán ezek nem érintették Önt. Én már 2002 óta nem adom a nevem, az X-em senkinek, mert nem képviselnek

Ferenc Báder 2017.04.06. 15:15:29

Ja,és a fidesz nem az ország.Én ehhez sem adom a nevem.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 15:22:45

@Lászlóné Kun: A Momentum annyiban különbözik az egykori Fidesztől, hogy utóbbiak a politikába belekóstolásuk előtt már megmérettették magukat az életben is. Dolgoztak, van fogalmuk arról, mit jelent termelni, pénzt keresni, nem csak nyikhaj koleszosként esnének be a parlamentbe, mint egykor a narancsuralmisták. :)
Amúgy nem lenne szükségük a hitelfelvételre, mert ha meg tudják állítani a Fidesz szakmányban lopását, akkor kiderül majd, hogy ebben az országban sokkal több mindenre van pénz, mint gondolnánk. ;)

kissiú 2017.04.06. 15:52:52

@fordulo_bogyo: @Pipas:
A "Professzor" és a professor nem ugyan azt jelenti. Utóbbi az amerikai rendszerben az egyetemi oktató (és igen, vannak harmincasok is). Való igaz, az emberek 99%-a előbb egy-két (sok) posztdoki helyet végigjár, mielőtt kap egy professorshipet. Legyetek nyugodtak, én is ezt az utat járom, de ezek szerint ti is. Na most szívre a kezeteket: ti nem fogadtátok volna el azonnal a professorship-et? Mert az az 1-2%, akiknek felajánlják, általában megteszi. Aki kivételt ismerek, az elhagyta az acedemia-t, átment a commercial világba.

élhetetlen 2017.04.06. 16:00:40

@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Szívózol, pedig úgy néz ki, nem is tudod, miről beszélsz. „A felvételi a CEUn egy angol nyelvi teszből áll, semmi másból. A jó egyetemi alapszakokra 10xes a túljelentkezés.”. A CEU-n nem alapképzés folyik, hanem diplomás emberek továbbképzése, akik az alapképzésre való feltétel teljesítésén régen túl vannak, és hozták a szintet, sőt, le is diplomáztak. És képzeld el, hogy anno az ELTE-re sem kellett felvételiznem matek szakra, mert a főiskolás matek szigorlatomat elfogadták felvételi helyett, mint teljesítményt. Hú, de sz@r hely az ELTE is, ugye?

fordulo_bogyo 2017.04.06. 16:11:57

@kissiú: Az USA egyik nagy allami egyetem dolgozom, ismerem az itteni rendszert.

"Professzor" és a professor kozott az a kulonbseg, hogy az egyik magyarul van, a masik meg angolul.

Diana bejegyzeseben "professzor"-t irt es magyarorszagi egyetemen, igy nem igazan ertem, mit is akartal mondani.

"a Közép-Európai Egyetem hívott haza egy professzori állásra"

Voznyák Pista2 2017.04.06. 16:18:49

"A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője budapesti Radnóti Gimnáziumban érettségizett, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen fizikusi diplomát szerzett asztrofizika szakon. 1996-ban a kaliforniai egyetemen környezettudományból doktorált. 2008-ban a tudományos munkásságáért a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést kapta."

Ez nem egy tipikus Fideszes karrier ugyebár, főleg az utolsó szocialista kormány idején kapott elismerése tükrében.
Biztosnak tetszik benne lenni, hogy mindig a Fideszre szavazott ? És asztrofizikusként hithű keresztény ?

A sok pancser itt meg simán be is nyalta a dumát.
Ej ej,

Ez megint egy olyan kis poszt volt, mint amikkel már 2011-ben 12-ben lehetett találkozni, hogy "Elkötelezett fideszes voltam, de most kinyílott a szemem."
Ez olyan szappanoperás klisének tűnik nekem.

Voznyák Pista2 2017.04.06. 16:25:36

@Frady Endre:

"Dolgoztak, van fogalmuk arról, mit jelent termelni, pénzt keresni, nem csak nyikhaj koleszosként esnének be a parlamentbe, mint egykor a narancsuralmisták. :)"

Aztán hol dógoztak arany szívem ? Ilyen fiszem f.szom intézeteknél, meg asszem valami Európa parlamenti akárki mellett gyakornokként. Erre gondolsz ?

fordulo_bogyo 2017.04.06. 16:26:12

Ha mar a professzorsagrol beszelgetunk, raneztem Diana egyetemi bemutatkozo lapjara.

people.ceu.edu/diana_urge-vorsatz
Erdekes, es nem tamasztja ala azt amit irt a leveleben:

Full Professor, CEU, 2007 - present
Associate Professor, CEU, 2001 – 2007
????
Research Assistant, Energy Forecasting Group, Energy and Environment Division, Lawrence Berkeley National Laboratory (LBNL). Fall 1994 - 1996.
Research Assistant, Heat Islands Project , UCLA and LBNL. Winter and Spring, 1994.

1996 es 2001 kozott van egy ot eves lyuk...

A levele szerint 1998-ban koltoztek haza... akkor mar ket eve nem volt szakmai allasa... es csak harom evvel kesobb lett CEU professzor...
Hm...?

Azutan, ha mar beleneztem azt is olvasom, hogy Fullbright osztondijjal tanult Amerikaban.

Errol meg azt kell tudni, hogy
"A Fulbright ösztöndíjas exchange visitor (J-1) vízumot kap, amely előírja, hogy ösztöndíja befejeztével vissza kell térnie Magyarországra. Nem kaphat bevándorló vízumot, állandó tartózkodási engedélyt, munkavállalásra vagy szakmai gyakorlatra szóló engedélyt, nem lehet vegyes vállalat kihelyezett képviselője (H és L vízumok) addig, amíg visszatérése után legalább két évet Magyarországon nem töltött. Ez nem korlátozza az ösztöndíjast abban, hogy a vízummentességi program keretében (ESTA) vagy másfajta vízummal két éven belül ismét kiutazhasson az Egyesült Államokba vagy bármely más országba."

Sok sebbol verzik az a level...

élhetetlen 2017.04.06. 16:29:46

@flugi_: Csak egyetértek egy kicsit. Hívő katolikus család, (én nem gyakorlom a kapott vallásomat), dolgoznak reggeltől estig, (értsd, az egyik a vállalkozásában, a másik kötetlen munkaidőben, reggel kilenctől este 8-9-ig), nem érnek rá foglalkozni a dolgokkal, (én már igen, de amíg dolgoztam, ugyanúgy nem értem rá ilyenekkel foglalkozni), és, ha még a pap is azt mondja, akkor kész. Még régebben történt, vendég voltam náluk, és valami rosszat mondtam a FIDESZ-re, és a férj majdnem kivágott. Akkor megegyeztünk, hogy a régi barátságunk többet ér, akkor erről nem beszélünk. Azóta csak annyi változott, hogy, ha kicsúszik a számon valami, akkor már nem tiltakoznak olyan hevesen, de ennyi. Pedig a legrendesebb emberek a világon.

Voznyák Pista2 2017.04.06. 16:33:25

@fordulo_bogyo:

"Sok sebbol verzik az a level..."

Amúgy sem tűnik egy tipikus fideszes röppályának, pont a dátumok miatt.

Ez a tipikus "Fideszes voltam de most felnyílott a szemem" béna és feltehetően kitalált forgatókönyv.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 16:35:15

@Voznyák Pista2: Miért, Lázár János hol dolgozott? A polgármester táskahordó samesza volt. Mao Csútung hol dolgozott? Soros ösztöndíjasként lopta a napot.
Ezek meg valódi munkahelyeken. :)

Az Ellenálló 2017.04.06. 16:38:09

Hát igen, ha már a mi megélhetésünk is kockán forog akkor már felemeljük a szavunkat, addig meg kussolunk. Nem tudok együttérezni a professzorasszonnyal, mert eddig nem érezte úgy, hogy bármi baj lenne az országgal, csak miután érintett lett. Ugyanakkor a CEU megmaradása mindannyiunk érdeke.

élhetetlen 2017.04.06. 16:49:08

@Pop40: Ne legyél ennyire optimista. Nem hülyék, csak tisztességtelenek (na, jó, vannak köztük hülyék is). Nem robbantanak, szeletelnek. A szétszórtan létező trafikosokat legfeljebb a kiszállítók tudták volna összefogni, (mert, ugye ők nem ránthatók össze az interneten), de nem tették, mert azt hitték, hogy csak egyszerűbb lesz a dolguk, kevesebb helyre kell kivinni ugyanannyi árut, és sz@rtak a trafikosokra. Aztán, mikor ők mentek a levesbe, már késő volt. A gyári munkás nem foglalkozik a CEU-val, vagy egy mérnök nem foglalkozik az ötszáz birkával legelő nélkül maradt juhásszal. Nekem van lakásom, kit érdekel a hajléktalan. Szerinted hány embernek tűnt fel, mikor valaki a parlamentben felszólalt (márpedig akkor illett volna utána néznie, hogy miről beszél), hogy minek a balneológus képzés, ha nincs is tengerünk? Így születnek a törvényeink, valakinek elsül az agya, odaadja a törvénytervezetet valakinek, egyéni indítvány, nem kell hatástanulmány, két nap alatt bármi átmegy, és nézhetünk.

ZX 2017.04.06. 16:52:31

@Legeslegalja: Ó, hát persze, hogy nem záratnak be egyetemeket. Csak épp úgy írják át a törvényt, hogy ne legyen lehetősége új évfolyamokat indítani.
Az is érdekes, hogy törvénysértésről beszélnek, majd ezek után módosítják a törvényt, ami alapján törvénysértő lesz a működés. Na hát elmentek ti a kommunista kurva anyátokba!

hdnctrl 2017.04.06. 17:05:05

Most sikerült felébredni? Végülis jobb későn, mint soha...

ZX 2017.04.06. 17:08:37

@élhetetlen:
Ugye ismerős?

"Als die Nazis die Kommunisten holten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Kommunist.
Als sie die Gewerkschafter holten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Gewerkschafter.
Als sie die Sozialisten einsperrten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Sozialist.
Als sie die Juden einsperrten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Jude.
Als sie mich holten,
gab es keinen mehr,
der protestieren konnte."

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."

Martin Niemöller

Csabcsi 2017.04.06. 17:10:07

Te kereszteny x gyerekes minta ertelmisegi. Figyuszma neked ennyi ev kellett hogy atlass a szitan dikk.
Minden narancsosnak az kivanom es most figyelj, hogy legyen utjaba egy masik fideszesnek. Most te holnap meg majd egy masik. Ezek a jo partik ezt en is megnezem

élhetetlen 2017.04.06. 17:11:20

@ipartelep: Szigorú vagy, de igazságtalan. Mondjuk a nőt lekötötte a szakterülete, és még annyit érzékelt, hogy a Fidesz támogatja a családokat. Nem jutott el hozzá trafik ügy, föld ügy, letelepedési kötvény ügy, mert mással foglalkozott. Nekem is van szoftverfejlesztő ismerősöm, aki ugyanígy áll. Nem gyenge elméjű, nem NER-társutas, nem is csúszómászó, csak, ha belebotlik (piti ügy) egy cikkbe, vagy reggel a rádióban azt hallja, hogy Lázár nyilatkozik, hogy a nyugat szeméttel etet bennünket, és ezt a NÉBIH vizsgálat igazolta, akkor elhiszi, mert nincs ideje, energiája kikeresni a vizsgálat eredményét, és elemezni. És, mivel ő nem szokott hazudni, miért feltételezné, hogy Lázár hazudik. Súlyosabb probléma ez annál, hogy elég legyen egy embert lehülyézni.

bpbp78 2017.04.06. 17:17:43

Nah, látom többen is felidézték Martin Niemöller ikonikus sorait...nekem is rögtön ez jutott eszmbe az írást olvasva...

Hmmmm...hát igen...előbb utóbb mindenki sorra kerül...csak eddig nem neki fájt, hanem azoknak, akinek elvették a MANYUP pénzét, a trafikját, a földjét, az állását, a járandóságait...

Nekem az a furcsa, hogy ilyen tanult és világlátott ember tényleg nem érzékelte eddig, hogy valami nagyon nem stimmel???

élhetetlen 2017.04.06. 17:21:52

@Legeslegalja: Csak azt meséld el, hogy a többi Magyarországon létező egyetem miért nem próbálta meg elérni, hogy akár egy ilyen konstrukcióban, ők is kiadhassanak Amerikában érvényes diplomát is. Csak ezt el kellett volna érni valamelyik tagállamban, hogy befogadják a kiadott diplomájukat, a tegnapig érvényes törvények szerint. Az biztosan jobb lett volna, mert ez most a dögöljön meg a szomszéd tehene, pláne, ha jobban tejel, mint az enyém. Mondd meg, most mennyivel lesz jobb a miskolci egyetemnek, hogy a CEU-s papírt sem fogadják el az USA-ban, nem csak az övéket?

élhetetlen 2017.04.06. 17:37:42

@ZX: Igen, ismertem, ezt írtam, csak prózában, és a mai hétköznapokra vetítve, hátha úgy érthetőbb, annak is, aki nem tud asszociálni.

Bánki Tamás | DrLinkedin.hu · http://DrLinkedin.hu 2017.04.06. 18:29:26

Haaaat, hogy mondjam, ennyire butak az okos emberek. Csak az faj neki, ami neki faj. A tobbiek panasza elszallt a fule mellett.

Igazabol, o, ezt teljesen megerdemli. Vegre egy hu-de kereszteny hu-de fideszes is megkapta.

Eddig tetszett ez neki. Tapsolt es beallt moge. Eszre sem vette a trafikosokat, a kozmunkasokat, a Questorba bukokat, az apolonoket, a tanarokat, a rendoroket, talan meg a menekulteket sem vette eszre.

A fentiekert nem emelte fel szavat. De most, mert a labara leptek, ezert most jajistenkem van.

Igen, #IstandWithCEU, de nekem nem fuzodik hozza semmilyen erdekem, #IstandWithHungary, nem vagyok fideszes, pedig voltam, de mikor illiberalizalodott (1994), akkor kileptem.

UVD nem tette, most meg hangosan sir.
Elnezest, de ez gusztustalan es erkolcstelen. Szerintem!

Szerintem ez egy felhaborito cikk.

egysmás 2017.04.06. 19:32:07

@élhetetlen: pedig, az ilyen ember, hülye...
Azt se tudja merre áll arccal.

egysmás 2017.04.06. 19:33:59

@scuynat: nem ébredt fel.
Lattál önkritikát?
Annyit mond, hogx az ország nem érdemli meg őt, az általa választott kormány működése miatt.

cristav 2017.04.06. 19:45:42

Érdekes csavar az írásban, hogy úgy érzi a kormánytisztelő professzor asszony, hogy az ország nem érdemli meg őt és a sokakat másokat. Az ország még többet/többeket is érdemelne. A kormány és a kormányzó párt nem érdemli meg a vak lojalitást.

apanna 2017.04.06. 21:36:12

@Gérard Duchemin: Ha Gyurcsány lenne, akkor ő lenne a szemedben az állat, ha más akkor az. Nincs jelentősége, mert mindenki szar lenne. Soros a jó ember? egészségedre.......

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2017.04.06. 22:02:55

szunszimókusnak leesett, hogy most éppen az ő faszával verik a csalánt?
bakker, hogy kapott ez diplomát?

Egon Bondy 2017.04.06. 23:17:55

Szerintem értettem volna anélkül is, ha tudom, hogy hány gyermeke van a kutatónak, meg, hogy mi a neme, meg, hogy mindig a fideszre szavazott. Mert tudod, nekem ezzel nem kell büszkélkedni, mert hányok egy mindig fidesz szavazótól, aki meg mindig a fideszre szavazott, az nem olvassa ezt a szart.

Lászlóné Kun 2017.04.07. 01:22:02

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Szétlopta a Fidesz-kormány az ország vagyonát? Hétezer milliárd forinttal nőtt a magyar állam vagyona
a 2010-es kormányváltás óta, melynek együttes értéke jelenleg meghaladja a 17 ezer milliárd forintot !

Tudják, mit? Ha ezek után a habzószájú ellenzék ugatása szerint még lopni is tudtak, akkor külön
gratulálok a kitűnő munkájukhoz.

Az MSZP-SZDSZ-kormányok idején az állami vagyon csökkent, mert eladtak mindent a külföldi
befektetőknek, többek között a stratégiai szempontból igen fontos közműveket.
A közüzemi díjakat rohamos tempóban évente emelték a külföldi közmű-tulajdonosok,
a gáz árát évente kétszer is - fűtési szezon kezdetén és végén, miután Lendvai Ildikó megesküdött,
hogy "NEM LESZ GÁZ-ÁR-E-ME-LÉS!" Így, lassan mondta, hogy mindenki megértse.
Ezért mondom mindig azt, hogy nem az a fontos, hogy mit ígér egy kormány, hanem az, hogy mit
valósít meg az ígéreteiből.
Az MSZP-SZDSZ-kormányoknak nem volt elég az a pénz, ami a közművek eladásából származott,
azon felül rengeteg külföldi bankhitelt vettek fel 2008-ig is, tehát nem csak a pénzügyi-gazdasági válság
miatt nőtt az államadósság. A 2008-as válság már egy eladósodott országot ért, államcsőd fenyegetett.

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/16142610_1920619344835949_2971847987800947315_n.jpg?oh=31e917774788d8ef6903665ea90b30ff&oe=5915FA16

Lászlóné Kun 2017.04.07. 01:39:47

@Frady Endre:

A momentumosok buták, mert annyit sem tudnak, mint egy egyszerű, iskolázatlan ember. Például annyit sem tudtak, hogy alkotmánymódosítás kell ahhoz, hogy ne lehessen egymásután miniszterelnök egy politikus, csak két cikluson keresztül. Márpedig nem teszik meg azt a szívességet a kormánypártok, hogy megszavazzák az alkotmány-módosítást a Momentum kedvéért. Nem bolondultak meg!
Persze, most már tudják ezek a zöldfülűek is, hogy miért nem lehet népszavazás ebben a kérdésben, mert felhomályosították őket. :)

Lászlóné Kun 2017.04.07. 02:09:33

@arizmendi:
Ha a te számítási módszered szerint osztanák el a parlamenti mandátumot, akkor az LMP nem jutott volna mandátumhoz, a Jobbikra 10 százalék, az MSZP-re 12 százaléknyi szavazat jutott volna 2014-ben a pártokra leadott szavazatok alapján. De ezen felül ott vannak még az egyéniben induló jelöltek is.

Nem a 8,5 millió szavazójogú állampolgárral kell számolni a voksok arányát, hanem csak annyival, amennyien részt vettek a szavazáson, és amennyien egy-egy pártra szavaztak.
Olyan ország nincs, ahol mindenki elmegy szavazni.

tiszapartibetyár 2017.04.07. 02:47:38

@Pipas: Most már látom, hogy te egy közönséges provokátor vagy.

Tudom ajánlani: www.youtube.com/watch?v=7eiogukIlyc

Sandor Szigeti 2017.04.07. 04:39:44

@Béla Hoffmann: Tökéletesen egyetértek, de a lista csak egy kivonat a párt és tagjainak dicső tetteiről. Nekem már a vízi erőmű lerombolásával kezdődik a sor, ami a mai napig évi közel ezer Milliárd Ft veszteséget okoz a nemzeti kasszának. Ezt tömködik ötvenféle külön adóval. Nem nagy mentség, hogy ebben nem voltak és most sincsenek egyedül.

kangal halak 2017.04.07. 07:37:59

Téged tényleg nem érdemelt meg ez az ország de szerencsére rajtad kivül vagyunk még néhányán akik nem csak most jöttek rá az igazságra
Károssy Csaba

Erdőkertesi 2017.04.07. 08:15:23

Na ennyit még elalvás előtt sem tudok elolvasni, viszont van véleményem a dologról. SOROS úrunk sok mindent elintézett. Azt hiszem elég volt. Nagyjából 2 méterrel a föld alatt volna a helye. De izibe.

Gabor Jeges 2017.04.07. 08:16:17

@Lászlóné Kun: A Fidesz által módosított választási törvény a normális arányokhoz képest igen jelentősen torzít. Ugyanis a választókerületi töredékszavazatokat a helyi nyertes javára írják, amely megnöveli a teljes párt listás előnyét. Vagyis, aki éppen hatalmon van és több helyi képviselője lesz, az pluszban sokkal több képviselőt vihet be listán a Parlamentbe. Így lehet 40%-os támogatottságból 2/3 (67%). Emiatt persze áttételesen azt eredményezi, hogy a valódi arány alatt jutnak be az ellenzékiek.

grundigg (törölt) 2017.04.07. 09:01:10

@Gabor Jeges: "aki éppen hatalmon van és több helyi képviselője lesz, az pluszban sokkal több képviselőt vihet be listán a Parlamentbe. Így lehet 40%-os támogatottságból 2/3 (67%)."

Ehhez képest a fidesz 2014-ben a listás szavatok 43,55%-ának megszerzésével (és ebben nincsenek benne a levében leadott szavazatok) a listás mandátumok 39,78%-át szerezte meg, azaz kevesebb listás mandátumuk van, mint amilyen arányban rájuk szavaztak.

A 2/3-ot tehát nem a "győzteskompenzáció" okozza, hanem az, hogy nincs egy olyan párt, amelyik csak megközelítőleg egy súlycsoportban lenne a fidesszel. Így pedig a fidesz elvitte az egyéni mandátumok több mint 90%-át. Korábban volt két nagyjából hasonló támogatottságú párt, akik között eloszlottak az egyéni helyek, így egyik sem szerezhetett kétharmadot. Azzal, hogy a baloldal szétesett 2010-re, kialakult az a helyzet, amit centrális erőtérnek hívnak: középen van a nagy fidesz, és tőle balra, illetve jobbra egy-egy olyan tömb, amelyik egymással koalícióképtelen, egyedül viszont még egyéni mandátumot sem nagyon tudnak nyerni. Ez az oka a kétharmadnak.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.07. 09:28:16

@Lászlóné Kun: Hadd mondjam el, hogy annak idején volt népszavazás abban az ügyben, hogy a köztársasági elnököt közvetlenül a nép válassza-e, ami szintén alkotmányos kérdés.
A nép szavazhatott volna magáról az új alkotmányról is, de a Fidesz gyáván megakadályozta.
Szóval igenis lehet szavazni alkotmányos kérdésekről, és ha a nép úgy dönt, akkor igenis meg kell változtatni az alkotmányt.
A probléma csak az, hogy a Fidesz minden eszközzel akadályozza a demokrácia gyakorlását.
Hajrá Momentum! :)

htzsu 2017.04.07. 09:41:26

Elképzelésem sincs, hogy ezen a szelemi szinten hogyan lehetett valaki mostanáig "fidesz-hívő"!

htzsu 2017.04.07. 09:46:41

@Erdőkertesi: ezt a disznóságot Soros miatt művelik, de mindenki másnak ártanak vele!

Lászlóné Kun 2017.04.07. 13:34:33

Gyávaságról szó sincs. Akármilyen színezetű kormány lenne, egyik sem változtatná meg az ellenzék kedvéért az alkotmányt.

Majd módosítják az Alaptörvényt, ha kormányra kerülnek. Addig viszont legyenek türelemmel. :)

Lászlóné Kun 2017.04.07. 13:40:15

@Gabor Jeges:

Ugyanez az előnye meglenne akármelyik pártnak, ha megnyerné a választást, hiszen akkor ők kapnák meg a töredék-szavazatokat. Választást kell nyerni és kész, el kell menni szavazni. Minden más csak rizsa. :)

fordulo_bogyo 2017.04.07. 15:02:53

@Kuviklacz: ????

"@fordulo_bogyo: Gondolom takarítasz."

fordulo_bogyo 2017.04.07. 22:22:44

@Kuviklacz: :-)

Ok, megyek takaritani... azutan mosok... majd fozok is...

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.04.08. 08:38:10

Minden tiszteletem ÜVM-é, de sajna neki is be kell látnia, hogy bármekkora hatalmas végzettsége és szakmai tudása van valakinek, attól még pont olyan szánalmasan gyenge a minimális felfogú képessége a korunkról, a világról, mint a BIRKAMENET soraiban vonulgató segghülye fideszes proliknak.

Mert mit is jelent jogilag és értelmileg, hogy "kormány tisztelő?"
Egy demokratikus államban nem a kormányt kell tisztelni (különösen nem a közpénztolvajoktól hemzsegő kormányt) hanem a törvényeket. De azok közül is csak a demokrácia konform törvényeket. Aztán ezek szerint kellett volna politikai véleményt nyilvánítani 2010 óta. vagy 1990 óta.

Ez meg nem sikerült. Bármennyire sokat és sikerese is kutat ÜVM a szakmai életében, hasonlóan az igazi echte magyarjához, a magánéletében semmit nem kutat a közéletről, csak vonult ő is a jelszót kiadó vezérürü mögött. Felelős érelmiségként! Jaj, anyám szívatnak, stop!

egysmás 2017.04.08. 11:40:57

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: előtte a szci kormányt tsztelte és liberális nevelést nyújtó közintézménybe járatta a gyerekeit és felháborodott a klerikális nyomuláson.

je suis Louis (törölt) 2017.04.08. 13:49:19

@je suis Louis: nekem működik

je suis Louis (törölt) 2017.04.08. 13:50:03

Füles [Göd.HU.EU] 2017.04.10. 09:44:00

@élhetetlen: Véded szegény asszonyt, mert napok óta kapja az ívet. Nekem az az érzésem, hogy nem igazán a személyének szól ez a durva elutasítás, hanem rá vetül a frusztráció...az a frusztráció, hogy van itt x millió ember, aki mindenáron hisz Ovi G.-nek, kerül amibe kerül, ha nem az van, amit a hangos kisebbség akar, akkor felgyújt bármit és nem hatnak rájuk az észérvek. Ok, ez van, minden országban így van ez, az egyszerű nép gyermekét egyszerű szavakkal kell irányítani, kurzusváltás esetén ugyanúgy fognak tapsolni az ellenkezőjének is...na de ha a szellemileg megfelelően bútorozott felső néhány százalék tagja is ugyanígy látja, ugyanígy hat rá, az már elkeserítő...akkor miben lehet reménykedni?

Füles [Göd.HU.EU] 2017.04.10. 09:54:45

@Lászlóné Kun: Nem ugyanazért kellett eladni az állami vállalatokat, mint amiért az állami lakásokat privatizálni, hogy tudniillik a bevétel nem fedezte az infrastruktúra szintentartását sem, nemhogy a fejlesztését? Ahogy az összes privatizációnak az volt az elméleti alapja, hogy forrást, tőkét kell bevonni, különben összeomlik mind. Aztán, hogy a gyakorlatban nem tőkeerős, tapasztalt kézbe kerültek a cégek, hanem a fogalmatlan cimborákéba, az egy másik dolog...attól még az elmélet jó lehetett...

élhetetlen 2017.04.10. 12:23:30

@Füles [Göd.HU.EU]: Nem védeni szándékoztam, csak magyarázom. Tudom, nem nagy különbség.

Szaréliusz Incelus 2021.11.05. 14:34:32

@asebes: nem értesz te semmihez, idióta!
süti beállítások módosítása