HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Ennyivel többet költenek betonra, mint a zöldfelületek növelésére a Liget-projektben

2017.02.21. 00:13 bozotharcos

Egy a Városliget "rehabilitációjának" sorsát szakmai szemmel követő és az ügyben több alkalommal is a nyilvánosság elé lépett tájépítész most kiszámolta és grafikonon ábrázolta, hogy az érintett politikai és intézményi vezetők nyilakozatai alapján hogyan nőtt sokszorosára az elmúlt évek során a Liget-projekt költsége. 

Bardóczi Sándor az általa készített ábrán azt is bemutatja, mekkora összegeket tervez a kormány a Liget-projekten belül új épületek felhúzására és a korábbiak bővítésére (betonra) költeni, s  mennyi jutna a zöldfelületek növelésére. A szakember a Bozótharcnak elmondta, ő  elsősorban egy Budapesttel foglalkozó blog egyik bejegyzéséből vette az adatokat a grafikonhoz. (Az oszlopok alat szerepel az összegek bejelentőjének a neve.)

bardoczigrafikonvarosliget.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr4112277063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis ember 2017.02.21. 18:35:57

És természetesen minden adatot úgy kell kierőszakolni belőlük, mert semmit nem akarnak elmondani, mire költik a közpénzt.
Ráadásul épp most írtak egy olyan levelet, melyben elismerik, fogalmuk sincs még, mely fákat akarják "átültetni" (megölni) vagy kivágni.
A kommunikációs pénzek persze fogynak szépen.
süti beállítások módosítása