HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Soros, az ENSZ, a menekültek és Brüsszel után állítsuk meg a Dunát is!

2018.04.06. 11:55 bozotharcos

"Az elmúlt években feltűnt nekünk a Duna ellenőrizetlen nyugati befolyása. A pontos szám 6 500 000 l/s, ezt nem fogjuk csak úgy lenyelni. Ha minden magyar fél litert iszik meg másodpercenként, akkor is kicsorogna. Erre a problémára nyújt megoldást a Stop Duna kampány.(...)melynek keretében többfunkciós kerítés fogja védeni  országunk szabadságát, és tisztább mederbe fogja terelni szép országunk jövőjét. A közbeszerzést meg is nyerte a Mérszaros és Lőri KFT. "- fogalmaztak a Kétfarkú Kutyapárt rendezvényén ("Halkonzerv-szabadonengedés a Dunába a Margit hídról") felszólaló diákok. Az esemény célja az volt, hogy hangsúlyozzák: "sosem késő a szabadságot választani, a szabadsághoz hozzásegíteni valakit."(Ezzel a mondattal a Bozótharc mélységesen egyetért.)

natihelga.jpg

A Kutyapárt részéről megjelentek kijelentették többek között, hogy " a Szabadság nem egyéb, mint a Párt!" és hogy "sosem késő a szabadságot választani,vagy ahhoz hozzásegteni valakit". A Kutyapárt 13. kerületi jelöltje, Sebő Ferenc által szervezett rendezvényen a párt egy másik jelöltje Juhász Veronika hínárt ültetett a Dunába (a vízfolyás megállítását segítendő). A rendezvényen egy másik ellenzéki párt, az Együtt önkormányzati képviselője, Baranyi Krisztina, aki az elmúlt 2 évben számos környezetszennyezési ügyet (Illatos út, stb.) a nyilvánosság elé tárt, most arra emlékeztetett, az ország szinte összes kistelepülése tisztítatlanul engedi folyóinkba a szennyvizet.

Az eseményen diákok az alábbi  beszédet mondták el (és a szöveget odaadták a Bozótharcnak publikálásra):

Stop Duna Kampány

"Köszöntünk mindenkit!

Mai témánk a víz, így legyünk hálásak királyunknak, aki reméljük kényelmesen elfoglalta helyét már a Budavári rezidenciájában, hogy ma szép oroszos időjárással gazdagított minket.

Mindenekelőtt pénzgyűjtést szeretnénk meghirdetni az Országgyűlés kiplakátolására. Hisz’ országunkra jellemző lett a tanulságos plakátok jelenléte. Mi is ilyen  dicsőséges infografikákkal szeretnénk díszíteni Magyarország büszkeségeit, például a Parlamentet – és természetes Orbán Viktort is. Ebbe a munkába szeretnénk bevonni a a parlamentben dolgozó elvtársakat is.

Mindenki tudja, hogy van egy probléma… Belülről mérgezi az országunkat…

417 kilométeren át, egész Magyarország szennyezve van vele. Több merényletet is megpróbált elkövetni ellenünk, tavaly például a Római-partot akarta elfoglalni, de mi nem hagytuk: dicső vezérünk szakemberei megalkották a mobilgát tervét. Ám 2013 nyarán ennél súlyosabb dolgokat is elkövetett: el akarta süllyeszteni Budapestet. Ez az illegális bevándorló megszállta az országot, betelepedési engedély nélkül…. Miután megállítottuk Sorost, az ENSZ-t, a migránsokat, egy sokkal súlyosabb dologra fog sor kerülni. Meg kell állítanunk a Dunát!

Az elmúlt években feltűnt nekünk a Duna ellenőrizetlen nyugati befolyása. A pontos szám 6 500 000 l/s, ez nem fogjuk csak úgy lenyelni. Ha minden magyar fél litert iszik meg másodpercenként akkor is kicsorogna. Erre a problémára nyújt megoldást a Stop Duna kampány.

Első lépésként komoly tényfeltáró munkával bűnbakot kerestünk. Az általunk felkeresett vízügyi szakértők szerint, a Duna mentén Ausztria után Magyarország a SOROS, khm úgy értem, a soron következő. Ez jól is jött, egyelőre egy bűnbak is megteszi. Fontos volt számunkra, hogy a bűnbak idős is legyen, meg messze is legyen.

De mi nem lankadtunk a bűnbak megtalálása után sem. Hosszútávú megoldást kellett találnunk. Hisszük hogy erre a problémára is tökéletes megoldás egy kerítés. E fejlett, hermetikus határzár, egyik parttól egészen a másikig fog húzódni. Ez a több funkciós kerítés védeni fogja országunk szabadságát, és tisztább mederbe fogja terelni szép országunk jövőjét. A közbeszerzést meg is nyerte a Mérszaros és Lőri KFT. , a munkálatokat azonnal meg is kezdjük. A közelmúlt eseményeiből tanulva nem számoltuk ki mennyibe fog kerülni ez a beruházás, de abban biztosak vagyunk hogy nem lesz drága. Bízunk a magyar nép támogatásában.

(Társadalmi célú hirdetést hallottak....)

Magyarország kormánya most újabb népszavazást hirdet:

Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa a nem magyar származású víz Magyarországra történő kötelező befolyását?

Kívánja-e, hogy a déli határzárakat bővítve csapdába ejtsük az illegális befolyókat, ezzel megtréfálva mind a nyugati, mind a déli szomszédjainkat, mind ENSZ lakosait?

A szavazásra június 29-én, a nemzetközi duna napon kerül sor.

Örök élet, ingyen sör!"

(A szöveg szerzői Haiman Helga, Horányi Panni, Kőrösi Gergő, Powell Natasa)

sebohal.jpg

screen_shot_2018-04-06_at_11_23_52.png

halparadicsom.jpg

halszoras.jpg

12 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr3613813964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SOROS TERV az maga Orbán Viktor 2018.04.07. 08:48:36

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára ...

Trackback: Fedőneve Fidesz 2018.04.07. 08:48:15

Az ügynöklisták nyilvánosságra hozását természetesen volt és jelenlegi ügynökök és besúgók gátolják.

Trackback: Ateizmus mi is az? 2018.04.07. 08:47:44

Ateizmus: Tagadás vallás. Árnyékbox mások képzeletbeli barátaival.  Egy ellen ideológia, ami maga is dogmatikus és logikátlan.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.06. 16:47:20

Szánalmas ballib provokáció. Látszik ki áll az egész mögött.

VáradiJános 2018.04.07. 00:47:52

Jobban keresnek a humorral mint Bödöcs.

Kunhallmi Agnes. 2018.04.07. 04:04:01

Egy fontos informaciot osztok meg veletek, adjatok tovabb.
A rendkivul magas valasztasi reszvetel miatt, ugy hatarozott a valasztasi bizottsag, hogy a valasztas ket napos lesz, mert egy nap alatt technikailag nem lehet lebonyolitani.

Igy tehat, VASARNAP a kormanyparti szavazok szavazhatnak, es HETFON fognak szavazni az ellenzeki szavazok.

Mindenkit megkerek hogy terjeszetek, mindenki tudjon rolla nehogy a szegeny ellenzeki szavazok potyara odamenjenek vasarnap.

Fehérlapos 2018.04.07. 07:20:28

Az amerikai elnök a menekültkvóták emelését akarja:
youtu.be/gPMkbEyKe9w

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.04.07. 08:49:19

SOROS TERV az maga Orbán Viktor

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára hazát és állampolgárságot is váltani fog.

erkolcstan.blog.hu/2017/11/01/soros_terv_az_maga_orban_viktor

tireless treehugger 2018.04.07. 08:52:24

Igazmagyar ember nem vásárol és nem használ orosz gázt.
Emlékezzetek hogy történelmünk során mennyi keservet halált kárt okoztak nekünk a keletről jött emberek hadak termékek és ideológiák. Különösen az orosz/szláv. Ezredévnyi szenvedés után ti még az oroszokkal üzleteltek és barátkoztok???

Árulók!!, HAZAÁRULÓK!!!

STOP orosz gáz!

vergyula 2018.04.07. 09:08:58

@Kunhallmi Agnes.: Elnézést, helyreigazítás: A kormánypárti szavazók MÚLT Vasárnap szavazhattak. Kérjük Április 8-án csak ellenzéki szavazók járuljanak az urnákhoz. Köszönjük.

tireless treehugger 2018.04.07. 09:51:54

@TanNé:

Szerintem a névváltással megtagadta a rákényszerített családi eredetet. Öntudatának és személyiségének fejlettségét mutatja. Az lett aki ő maga akart, olyan néven amit ő választott, éli azt az életet amit ő akar, megvalósítja a terveit és álmait..

Fair enough.

Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.04.07. 17:32:37

Ismet kamionnal gazolt a tomegbe egy kedves iszlamista menekult agysebesz Nemetorszagban. Az persze furcsa, hogy nem azt uvoltotte, hogy vigyazat agysebesz vagyok, hanem hogy Allah Akbar.

vergyula 2018.04.07. 20:18:17

@Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá: várjá' mán, a "vigyázat, agysebész" nem úgy van iszlamistául, hogy Allah Akbar?
süti beállítások módosítása