HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

A rendőrség a tüntetésről: "Céltalanul bolyongó csoportok veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot Budapesten"

2017.04.12. 23:57 bozotharcos

Miközben Budapest több pontján egész szerda este ezrek tüntettek, több utat és teret elfoglaltak, a rendőrség arra hivatkozva kért fokozott figyelmet az autósoktól, hogy "Budapesten a céltalanul vonuló csoportok veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot."  A Bozótharc blog is ott volt a tüntetésen és…

3 komment

"Célunk a jelenlegi kormány és holdudvarának lemondatása" – újabb tüntetések szerdán

2017.04.12. 09:35 bozotharcos

A szerdai Hősök Vétója tüntetés után  tüntetők egy csoportja átvonul az Oktogonhoz és blokkolni készül a forgalmat, mint ahogy  ezt tették vasárnap is. A demonstrációt azért folytatják, mert mint írják,  az április 9-i  és 10-i "tüntetés hevületét magasabb hőfokra" kívánják állítani.  

Szólj hozzá!

Az ügyészség közleménye a fogvatartott tüntetőkről

2017.04.11. 19:34 bozotharcos

Húsz órája fogva tartják a CEU-törvény aláírása után hétfőn este spontán alakult tüntetés kapcsán letartóztatott tüntetőket. Kedden este a Gyorskocsi utcában több száz tüntető demonstrál, hangosan követelve a letartóztatott Gulyás Márton és a többiek kiengedését. 

Szólj hozzá!

Új módszer egy magyar népbetegség gyógyítására – a briteknek

2017.04.11. 11:33 bozotharcos

Míg Magyarországon újra az évtizdekkel korábban már kivívottnak hitt demokratikus értékekért kénytelenek tízezrek tüntetni, a briteknél az egyébként Magyarország egyik népbetegségének számító stroke által- érintett betegeken segítő új módszer széleskörű bevezetését jelentették be. Ráadásul a…

Szólj hozzá!

"Áldás, békesség, Orbán Gáspár vagyok!" – a miniszterelnök fia adományt gyűjt, de nem a családjának

2017.04.10. 12:50 bozotharcos

"Orbán Gáspár vagyok, a Felház egyik vezetője. A Felházon hétről hétre csütörtökönként megtapasztaljuk Isten dicsőségét." – ezzel a mondattal indítja a miniszterelnök fia a Felház-csoport Facebook oldalán közzétett videót. 

Szólj hozzá!

CEU: Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár sem örül Orbánék döntésének

2017.04.10. 12:34 bozotharcos

Az ENSZ egyik korábbi főtitkára, Kofi Annan is aggodalmának adott hangot a magyar felsőoktatási törvény módosítása miatt abban a levélben, melyet a  CEU rektorának,  Michael Ignatieff-nak írt.

1 komment

süti beállítások módosítása