HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Egész Magyarország szereposztó dívánnyá változott?

2017.10.20. 19:18 bozotharcos

Azt hiszem, azért is van nálunk önmagán túlmutató energetizáltsága a "metoo kampánynak", mert Magyarország maga is szereposztó dívánnyá változott - írta  egy ismert pszichiáter, Bánki György a Facebook-oldalára a Weinstein-botrány és a Sárosdi Lilla színésznő szexuális zaklatás-vallomása nyomán kialakult magyarországi "metoo-kampány" -ról. Az esetből levont következtetés jól ismert: egy nem túl jól működő társadalomban élünk....

Bánki szerint "aki kényezteti a narcisztikus együttműködés rendszerét, szerephez juthat. Aki nem, az elhullik vagy lemarad. A tanárt, aki kormánykritikusat posztol, nem alkalmazzák a szakközépiskolában. A pályázó, aki nem valakié, reménytelen helyzetből indul. A filmbiztos kisétál az étteremajtóba, és megnyugtatja a rendezőt, hogy megvan a pénz. Akinek van egy rádiója, amiben bármiről lehet szó, adja csak szépen oda. Aki "jól elvan" ebben, abban is munkál a szégyen, vagy ha még ezt nem tudja, mert ehhez idő kell, akkor a frusztráció, és az ellenségeken lecsapolható keserves düh."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr1513045770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása