HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Nagyon vicces kép a kormánypárti sátánozásról: Magyarországon a humor hal meg utoljára

2017.10.10. 12:41 bozotharcos

Miközben már javában folyik a  - korábbi tapasztalatok alapján valószínűleg most is milliárdos költséggel szervezett - a "Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció", tegnap újabb fordulatot vett az Orbán Viktor által elindított és fenntartott kormányzati sorosozás, amikor - mint a hvg.hu megírta - egy KDNP-s képviselő A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” címmel szólalt fel a Parlamentben. Mint ismeretes, Aradszki András kereszténydemokrata képviselő így fogalmazott: "a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, ezt Soros György is meg fogja tapasztalni." Ám mint eddig a kormányzat legtöbb elképesztő lépését követően minden alkalommal, most is elindult az ellenzéki (nem fideszes/KDNPs) oldalon a poéngyártás. És ebben SOHA nem fogja lekörözni az európai, együttérző, toleráns Magyarországot akarókat a HABONYVAJNAMATOLCSYORBÁNROGÁNLÁZÁR-gépezet. screen_shot_2017-10-10_at_12_08_47.png

És akkor itt a kép, a szerző odaadta nekünk felhasználásra, de az anonimitását meg kívánja őrizni.....

screen_shot_2017-10-10_at_11_48_32.png

UPDATE:  A Heti Válasz közben megírta, hogy a KDNP-s képviselő össze-vissza beszélt, vagy legalábbis métereset tévedett, mert vallástörténetileg sem stimmelt minden az általa hivatkozott Szűz Mária-kinyilatkoztatással kapcsolatban.....

A közállapot miatti elképedést,  elkeseredést meg persze nem feledteti teljesen a röhögés.... Az sem, hogy tudjuk, Orbán Viktor nem nyugodt, a saját Facebook oldalán megosztott képeinek egy részéről számunkra legalábbis az derül ki, hogy sokan vigyáznak rá.

orbanbiztonsagi.jpg

orbanbiztonsagiak2.jpg

 screen_shot_2017-10-09_at_18_16_55.png

screen_shot_2017-10-09_at_18_19_36_2.png 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr6012945929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2017.10.10. 23:48:01

" Magyarországon a humor hal meg utoljára"

Libbanteknal mar meghalt. Az EchoTv kurvara megszopatta oket a simicska hazanak kamu grafitijevel. Aztan mikor kiderult hogy csak videotrukk, akkor balliberalis mediumok akik mar holokausztot emlegettek, megsertodtek, hogy micsoda aljas szemet hazugsagot eszelt ki az EchoTv. SZANALAMASSAK.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.10.11. 05:54:52

Demokráciában nehéz dolog a közéleti humor. De ezért nem lehetetlen.

Viszont az mér nagyon nehéz, hogy humoros is legyen és a háttárhatalmi érdekeknek, az elnyomóinknak, azok csicskásainak, a ballib agytrösztnek is megfeleljen.

Ezért az eredmény jellemzően az, hogy a ballib humor izzadságszagú és nem humoros.

Jakab.gipsz 2017.10.11. 08:13:28

Soros a nagy sátán és a fenevad egy személyben, minden ostobaság és aljasság megtestesítője.

Soros a tudomány-filozófia hamis prófétája, Jim Jones atya a globalizmus és a népek templomának a nyitott társadalom prókátora.
Nem véletlenül támaszkodik a neomarxista frankfurti iskola idióta filozófusaira, és nyóc osztáljos papagáj kórusára.

Nálunk pedig a "modern liberális demokratákra" és a civil nyilvánosság hatalmára, amikor is a bunkók akarják át venni a hatalmat, buzi (befektetési) bankárokkal karöltve.

Tudományos kérdésekben egyetlen egy kormány, sem pedig a "nép" nem illetékes, ezt az intellektuális harcot a tudományos akadémia falai között kell megvívni.

Ezek a tudós barmok Pandóra szelencéjét nyitogatják, azaz az entrópiával szórakoznak.

Cycmen 2017.10.11. 10:02:17

@Jakab.gipsz: Szíp kommencs! Az első soron kívül semmit nem értettem belőle, TGM-hez jártál továbbképzésre? :D
süti beállítások módosítása