HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

"Migráns" magyar királylányok története cáfolja Orbán elméletét

2017.08.17. 10:17 bozotharcos

A "dugába dőlt multikultiról"  beszélt Orbán Viktor június végén, meg "a nyugati országokba oktalanul beengedett migránsok"-ról. Sokszor hallottuk őt a "kulturális identitás megtartásáról" és hasonló okos dolgokról papolni. Ez jutott eszünkbe, amikor a napokban Székesfehérváron jártunk és láttunk egy térképet arról, hogyan házasodtak magyar hercegnők ezerfelé  a világon (megbontva ezzel többek között a nyugat-európai kulturális egységet is.... ).

magyarkiralylanyok.jpg 

Orbán Viktor a fent említett beszédét június végén mondta a Fidesz-frakció a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának záróeseményén. Ott arra is kitért a miniszterelnök, hogy "Nem akarunk Európai Egyesült Államokat", s hogy „ egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában. Ez csak a nemzetek szuverén döntése lehet."

Mi ehhez nem nagyon tudunk komentárt fűzni..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr4212757068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása