HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Pártállami stílusú rosszfejség a BKK-n utazó kutyáknak

2017.08.11. 12:25 bozotharcos

Már épp csökkenőben volt a napok óta tartó forróság, a Szilágyi Erzsébet fasor fái még mintha némi hűvös szellőt is keltettek volna, épp hangos/részeg utas sem volt este 11-kor a Moszkva térről Budakeszire tartó 22-es buszon, nyitott ablakokkal, szép békésen haladtunk, még a lehasznált busz zörgését is feledve bambult mindenki kifelé nyugisan. És ekkor egy apró incidens emlékeztetett megint, hol élünk....

screen_shot_2017-08-11_at_12_19_53.png

A Budagyöngye megállónál  egy már a buszmegállóban üldögélve szájkosarat viselő helyes, tiszta kutyával szállt fel az első ajtónál egy pár, s azonnal leteremtette őket a sofőr: szerinte a BKK-szabályzat szerint  csak a középső ajtónál lehet kutyával felszállni a buszra. A kutya gazdái, akik egyébként 5400 forintért havi BKV-bérletet is vettek az állatnak, döbbenten magyarázták a sofőrnek: fogalmuk sem volt ilyen - egyébként is értelmetlennek tűnő - szabályról. És tényleg, a BKK "Hogyan utazzunk kutyával?" címmel online közzétett tájékoztatójában sincs utalás ilyen hülyeségre.

Az utasok nem értették miért érezte szükségét a sofőr egy ilyen beszólásnak a félig üres buszon, ráadásul olyan megállóban, ahol a kutyás páron kívül nem is volt más felszálló... Miután többen megállapítottuk, hogy na ugye hogy most már tényleg a Kétfarkú Kutyapárt  kell Magyarországnak, némi mosolygás után elképedve és rosszkedvűen utaztunk tovább........( A képek forrása:www.bkk.hu)

 screen_shot_2017-08-11_at_12_20_36.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr9012734472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása