Ezt a közleményt Hadházy így kommentálta a Bozótharcnak:

" Márpedig napok mennek rá, amíg valakit elérünk (a Kliknél), utána mindig megígérik, hogy holnap visszahívnak bennünket..."
A politikus péntekenkiadott közleményében pedig így fogalmaz:

 

"A KLIK a tegnapi korrupcióinfón elhangzott állításokra reagálva közleményt adott ki, melynek ugyan a címe az, hogy működnek az LMP által kifogásolt szoftverek, de a tartalma arról szól, hogy beismerik, valójában nem működnek, de 2017 év végére (két évvel a programok kifizetése után) talán beüzemelhetik őket.

A KLIK állításaival szemben Hadházy Ákos semmilyen titkos dokumentumot nem hozott nyilvánosságra. Egyrészt bemutatta azt a levelezést, amit a Klebelsberg Központtal folytatott, és ami bizonyítja, hogy a KLIK többszöri kérés ellenére sem volt hajlandó megmutatni a majd egymilliárdos szoftverfejlesztés eredményeit.

 A KLIK a vádaskodás és a feljelentés mellett érdemben nem reagált viszont azokra a fél évvel ezelőtt bemutatott dokumentumokra, melyek alapján egyértelmű, hogy a projekt keretében ugyanaz az ember ugyanazon a napon írt alá egy teljesítésigazolást  és egy tetemes hibalistát. A KLIK jól tenné, ha vádaskodás helyett a tényekre válaszolna.

 Hadházy Ákos sajnos továbbra sem kapta meg a KLIK-től azt az információt, amit fél éve szeretne megkapni: melyik napon és hánykor tekintheti meg a működő programokat."