HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

A rendőrség a tüntetésről: "Céltalanul bolyongó csoportok veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot Budapesten"

2017.04.12. 23:57 bozotharcos

Miközben Budapest több pontján egész szerda este ezrek tüntettek, több utat és teret elfoglaltak, a rendőrség arra hivatkozva kért fokozott figyelmet az autósoktól, hogy "Budapesten a céltalanul vonuló csoportok veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot."  A Bozótharc blog is ott volt a tüntetésen és céltalanul bolyongó tüntetőket nem, csak jókedvűen, hangosan és elég határozottan vonuló tiltakozókat és könnygáz-palacknak látszó tárggyal meglehetősen bizonytalanul álldogáló rendőröket látott.

17916439_1425824260811490_230184144_o.jpg

A teljes rendőrségi közlemény a  következő:

2017. április 12. 21:15
"Budapesten a céltalanul vonuló csoportok veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy fokozott körültekintéssel és óvatossággal vezessenek, mert a fővárosban jogszerűtlenül és céltalanul bolyongó csoportok veszélyeztetik mind saját maguk, mind a gépjárművel közlekedők biztonságát.

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy fokozott odafigyeléssel, óvatossággal és türelemmel vezessenek. "

 

Egy korábbi rendőrségi közlemény is megjelent ( Ekkor már – vagy nem sokkal később – az egész Parlament épületét körben rohamrendőr-sorfal védte a "céltalanul bolyongó" tüntetőktől....)

2017. április 12. 20:53

"Az országban véget értek a demonstrációk.

Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen, Miskolcon, Nagykanizsán, Pécsen, Sopronban és Szegeden befejeződtek a demonstrációk. A rendezvényeken rendőri intézkedésre nem került sor.

A Budapest XIV., Hősök terén a szervezők 19 óra 7 perckor bejelentették a demonstráció végét. Az azon résztvevőkből kiváló több csoport céltalanul bolyong a fővárosban. Haladási útvonalaikat a rendőrség biztosítja."

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr2412420787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.13. 05:40:52

Semmi se történt. Kiment pár fizetett álcivil, s kész.

A nép többsége nem áll ki a liberálisok mellett, s a fitalaok zöme még kevésbé. A lgtöbb liberális szavazó a nyugdíjasok között van, akik ritkán mennek tüntetni.

Ráadásul a ballibek nem tanulnak soha semmit. Alapbető tüntetéselméleti tény: nem szabad egy sikeres tüntetés után pár nappal újat szervezni, mert arra negyedannyian se mennek el, s ez aztán beárnyékolja a sikeres tüntetést is.

bozotharcos 2017.04.13. 08:27:09

@MaxVal BircaMan HJCD: ott voltál? ha nem, kár mert akkor láttad volna, hogy mennyire sok fiatal volt....Mondjuk nem örültél volna, lehet.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.13. 08:54:53

@bozotharcos:

Láttam a képeket.

Hiába volt sok fiatal, ha a fiatalok nagy többsége nem liberális.
süti beállítások módosítása