HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

"Áldás, békesség, Orbán Gáspár vagyok!" – a miniszterelnök fia adományt gyűjt, de nem a családjának

2017.04.10. 12:50 bozotharcos

"Orbán Gáspár vagyok, a Felház egyik vezetője. A Felházon hétről hétre csütörtökönként megtapasztaljuk Isten dicsőségét." – ezzel a mondattal indítja a miniszterelnök fia a Felház-csoport Facebook oldalán közzétett videót. 

Orbán Gáspártól azt is megtudhatjuk hogy Jézus királysága nemcsak csütörtökönként épül, hanem egész heti megfeszített munka kell ehhez. Azt már nem Gáspár, hanem egy társa magyarázza el, hogy ez a megfeszített munka többek között "jogi folyamatokat és szőnyegek arrébbrakását" is jelenti.

A csütörtökönként  Krisztussal találkozni kívánó "dicsőítők, önkéntesek, támogatók, résztvevők" most  - a közétett videóval - 2 millió forintnyi adományt kérnek a rendezvényeikhez szükséges hang- és fénytchnika, terembérlés biztosítására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr2312414285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása