HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

"Rúgják ki a Fidesz-t a Néppártból" – újabb petíció CEU-ügyben

2017.04.03. 12:14 bozotharcos

"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta Orbán Viktort" címmel jelentetett meg kritikus hangú cikket a CEU-t a magyar kormány részéről ért támadásról.

A petíció szövege magyarul:

"2010-es (ismételt) hatalomra kerülése óta Orbán Viktor Magyarországon bevezette az illiberális demokráciát, melyben súlyosan sérül az igazságszolgáltatás és a média függetlensége, a kritikus vélemények megfogalmazóit pedig (civilszervezeteket, egyetemeket) a bezárás, megszüntetés fenyegeti. 20165 óta Orbán külföldre is exportálta az illiberális propagandát, s a multikulturalizmus és a menekültek démonizálásával az övé lett mostanra az egyik legradikálisabb jobboldali szólam ("Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké!") Európában.

Mindez annak ellenére történhet meg, hogy Magyarország tagja az Európai Uniónak, mely pedig olyan értékközösség, melynek célja épp, hogy a liberális demokrácia megerősítése Európában. Orbán márpedig csak az Európai Néppárt (EPP), az EU legnagyobb befolyással bíró pártja által nyújtott védelemnek köszönhetően teheti meg mindezt. Itt az idő, hogy az EPP visszatérjen az eredeti értékeihez és kiálljon Európa és az európai liberális demokrácia mellett: ennek első lépéseként zárják ki a pártból Orbánt és a Fideszt!

E petícióval felszólítjuk az Európai Néppártot, annak frakcióját az Európai Parlamentben, valamint az összes "tagpártot" , hogy a tagjaik közül rúgják ki a Fideszt. Álljanak ki az eredeti néppárti értékek mellett és ne adjanak nyilvánosságot Orbán illiberális demokrácia-projektjének Magyarországon és az Európai Unióban!"

224 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr5512397225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:47:58

@Thomas Dantes: Az új szabályok szerint szabálytalan. Amik minden egyetemet ugyanúgy kezelnek.

Miért kell támadni? Sok dolog miatt érdemes támadni Soros Györgyöt, remélhetőleg a Helsinki Bizottság kiutálása lesz a következő, miután a migránsoknak ügyvédkednek a magyar állam ellen. Ezután a TASZt kellene kinyírni, aki a magyar adófizetőket húzza le a cigányok javára.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:48:55

@dunántúli gyerek: Eddig milyen kivételezés volt? Mi volt az amiben a CEU előnyt élvezett? Az USA-ban is érvényes diploma?
Nos, a CEU-ra bekerülni, és elvégezni nem épp egyszerű, tehát ez így hülyeség, továbbá a világon teljesen normális és elfogadott egy olyan egyetem működése mint a CEU.

Nem fuea, hogy csak a Fideszt zavarja?

Ja, és továbbra sem tudtuk mi vvan azokkal akiket felsoroltam, és ki állnak a CEU mellet?
Mind hülye vagy mi van?

CoolKoon 2017.04.04. 15:49:27

@dunántúli gyerek: Kivételezés? Ezt a főnökeid hazugsága helyett valami kézzelfoghatóval is alá tudod támasztani?

De persze, biztos ugyanezt a süket dumát nyomtad akkor is, amikor ezek a nyomorult tetvek beleszálltak a Műegyetembe meg legutóbb, vagy azok a szellemi nyomorék KDNP-sek az ELTE-be rúgtak egyet a gender szak miatt....

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:49:36

@CoolKoon: Nem nagy érdeklődést tanúsított a CEU iránt Lengyelország, Csehország és Szlovákia, pedig Soros eredetileg Pozsonyba és Prágába is akart campust.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:50:28

@CoolKoon: Külön tv.-t hozott az MSZP, hogy a CEUnak ne kelljen alapképzést nyújtani.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:51:31

@CoolKoon: Soros köszönőlevelét MAgyar Bálintnak a kivételezésért megtalálod a független sajtóban, tehát nem az Indexen.

Thomas Dantes 2017.04.04. 15:52:20

@dunántúli gyerek: A régi törvény is egyformán kezelt minden törvényt, ha szerinted nem, idéznéd az ide vágó paragrafust, amiben a CEU-val kivételeznek? Előre megmondom, nincs ilyen tehát hazudsz.

Nem Sorost kérdeztem, de pl: Sorosnál mondjuk pont hogy Orbán tanult. Mellesleg ez egyetem, és nem egy ember. Nem tudom érted-e a különbséget.

A TASZ minden szabadságjogért kiáll, nem csak a cigányokért. De legalább valami rasszista butaságot is sikerült beröfögni.

És ismételten, én nem unom meg, szinte az egész világ tudományos élete, a legtöbb európai ország, a magyar egyetemek, oktatók, azok mind hülyék amiért kiállnak a CEU mellet?
És te okosabb vagy náluk, mert nem fogják fel azt amit te?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:54:25

@Thomas Dantes: A CEUra bárk bekerülhet, sosem volt felvételije, nem kéne hazudozni.

Az MSZP külön tv-nyel legalizálta, hogy nekik ne kelljen alapképzéseket nyújtani, mint minden más egyetemnek, és ezt Soros személyesen írt levelében köszönte meg MAgyar Bálintnak, ez megjelent a sajtóban is.

Nem fura, hogy csak a fideszt és a jobbikot zavarja, hiszen minden más párt szereti Soros-t és az elképzeléseit.

CoolKoon 2017.04.04. 15:57:32

@dunántúli gyerek: "Nem nagy érdeklődést tanúsított a CEU iránt Lengyelország" - Persze, biztos ezt is az Index találta ki: index.hu/belfold/2017/03/31/egy_lengyel_varos_is_vinne_a_ceu-t/
Tótország és Csehország egy külön fejezet, előbbiben még a Vityacsászárnál is nagyobb rohadék (egy köztörvényes bűnöző) volt épp hatalmon, Csehországban meg egy, a Vityacsászárhoz hasonló szarkeverő. De ne menjünk bele, mert halványlila gőzöd sincs az egészről, és fárasztó a sok ostobaságot olvasnom...

"megtalálod a független sajtóban, tehát nem az Indexen" - Akkor hol? Pl. a kézivezérelt kurucinfón?

CoolKoon 2017.04.04. 15:59:33

@dunántúli gyerek: "Nem fura, hogy csak a fideszt és a jobbikot zavarja" - Nem, egyáltalán nem fura. A Jobbik ugyanis echte neonáci párt (igen, még mindig az), aki elvből utál mindent, akire akár egy kicsit is rá lehet mondani, hogy zsidó. A Fidesz meg csak simán tönkre akarja tenni a magyar értelmiséget, és segédmunkás-szintre akarja lezülleszteni az egész országot.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:02:13

@CoolKoon: Nem fontos hogy egy város libsi polgármestere mit gondol ahova nem akar menni a CEU.

A CEU campust akart Pozsonyban, Prágában és Varsóban, de mindenhonnan kiutálták, ezek a tények, amit nem találsz meg az Indexen.

en.wikipedia.org/wiki/Central_European_University

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:04:27

@CoolKoon: A magyar értelmiség nem a CEUról kerül ki, ezt ugyanolyan jól tudod, mint én.

Sem magyar oktatók, sem magyar hallgatók nincsenek a CEUn. Az Szdsz alapítókat azért ne hazudjuk már magyarnak. Vagy szerinted Soros magyar?

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:06:32

@dunántúli gyerek: Ismételten hazudsz, de mindegy.

,,A jelentkezőknek rendelkezniük egy elismert egyetem vagy felsőoktatási intézmény alapfokú diplomájával, vagy olyan dokumentációt kell bemutatniuk, amely igazolja, hogy a CEU mesterképzésére való beiratkozást megelőzően ilyen diplomát fognak szerezni."

,,A Közép-Európai Egyetem minden mester-, doktori és fokozatot nem adó képzésén az oktatás nyelve az angol.

A jelentkezők egy standard angol nyelvi teszten elért eredményeik bemutatásával kötelesek igazolni angol nyelvi jártasságukat."

"Egyetemünk mindazok jelentkezését várja, akik elfogadják intézményünk szellemiségét és az erre épülő tananyagot. A felvételi eljárás módját az egyetem Szenátusa határozza meg. A felvételi vizsgák nemzetközileg elfogadott szabályokon és követelményeken alapulnak. A pályázat komplex elbírálása magában foglalja a jelölt értékelését, figyelembe veszi tanulmányi eredményeit, az ajánlólevelében megfogalmazottakat, a jelentkező angol nyelvtudásának szintjét, valamint a jelentkező pályázatának összeegyeztethetőségét az adott tanszék céljaival."

Tehát ennyit rólad és a újbóli hazudozásodról.

Ja igen. És önköltséges, nem az állam fizeti a CEU-t.
1800000 forint körül van a tandíj.

A CEU honlapjáról. Meddig vergődsz még, és miért nem válaszolsz arra mit kérdeztem? Újra megkérdezem, tehát a magyar és külföldi egyetemekkel és oktatókkal mi van?
Mind hülyék amiért kiállnak a CEU mellet?
Ne kerüld el a választ.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:08:30

@Thomas Dantes: tehát szerinted ezek követelmények?

kell tudni angolul meg kell egy diploma a büfészakrók?

lefosom a bokám

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:11:37

@dunántúli gyerek: Ismételten hazudsz. Kovács Zoltán fideszes államtitkár is CEU-n tanult. Például.

Értem én ,hogy már a magyarságot is megvonod attól aki nem fideszes, de ilyenkor mi van?

Egéridomár 2017.04.04. 16:11:42

@Egyallampolgar: Ezt miért is nekem írod? Mivel teljesen egyetértek veled az általad megfogalmazottakban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 16:12:46

@Zionnépe:

Várd ki csak a végét! A leírt fenyegetés tartalom nélküli.

Egéridomár 2017.04.04. 16:15:19

@VaradiJanos:
Nebassz!! :D Hogy te milyen eredeti vagy a riposztban! :D
Beszarás öcsém! Kellett vagy fél nap, mire ezt ideizzadtad. :D
Hiába no, a fideszgecik azok fideszgecik...

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:15:37

A müvelt nyugati olvasók szerint inkább ki kéne végeznünk Sorost nem szarakodni az egyetemével:

www.breitbart.com/london/2017/04/03/hungary-parliament-fast-track-bill-targeting-soros-university/

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:16:47

@Thomas Dantes: Amikor a fidesz már régen hatalmon volt, és ő már a fideszben volt. Tehát szart sem nyert a diplomájával. A CEUn különben nem tanulhatott, mert ott csak továbbképzés van.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:17:18

@dunántúli gyerek: Igen, ezek nagyon szigorú követelmények. Olvasni tudsz-e? Ezek szerint te magyar se tudsz, mert nem fogtad fel amit leírtam, és bizony ezek sokkal komolyabb követelmények, mint amit az átlag magyar főiskola/egyetem esetében van.

Ugyanis nem egyszerűen nyelvvizsgát kérnek, hanem tesztelik az nyelvtudást. De nem csak ez áll ott.

Pályázni kell ! aki oda akar felvételizni. Érted ezt a szót?
És bizony, kellenek a korábbi tanulmányi eredmények, kell hogy rendelkezzenek egy diplomával.

Nyugodtan fosd le a bokád.

Na msot te azt hazudtad, hogy bárki bekerülhet.
Értem. Tehát te is bekerülhetnél. Gondolom te is vagy bárki.
Tehát már van egyetemi diplomád, olyan szinten beszélsz angolul ,hogy egy egyetemi képzés angol nyelven nem jelent gondot, és megtudsz írni egy tudományos pályázatot.
Na, csak a vicc kedvéért, egy röpke pár oldalas pályázatot írjál már ide nekünk ékes angol nyelven, had lássuk hogy bárki képes rá.
Tessék, figyelek.

Ja, és sunnyogd el azt a kérdést sem, amit nagyon sokadjára teszek fel, hogy mi van akkor a külföldi és magyar egyetemekkel, amik kiállnak a CEU mellet?

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:18:29

@dunántúli gyerek: A továbbképzés is oktatás...értem én hogy a magyar nyelvvel és hadilábon állsz.

De nem ez a lényeg, hanem hogy ott nincsenek magyarok. Akkor ő nem magyar vagy mi? Vagy ismételten hazudsz.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:19:25

Ennyit a libsik népszavazás előtti hazudozásáról, hogy nincs is kvóta:

www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

megint próbálkoznak

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:22:18

@Thomas Dantes: Az én egyetemi szakomra 8-10xes túljelentkezés volt, és 1-2 nyelvvizsga is kellett a pontokhoz plus felvételi

Ezt hívjuk elitképzésnek, a CEUt lenyomtam volna egy szabad délutánomon. Ha nem sajnáltam volna a pénzt a semmire.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:22:29

@dunántúli gyerek: Tehát kifogytál mindenből és most jön az ide nem tartozó témák felhozása és a terelés. Értem.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:25:37

@Thomas Dantes: A lipsik eddig is hazudoztak és most is azt teszik, ez pontosan a témába vág. A migráció meg erősen Sorostéma. Sorost ott kell rúgni, ahol éri az ember.

Thomas Dantes 2017.04.04. 16:27:17

@dunántúli gyerek: Nos a nyelvvizsga nem jelent nyelvtudást.

Talán épp ezért méri a tudást és nem egy vizsga papírt kér a CEU.

Meg ne magyarázd hogy de a nyelvvizsga így meg úgy, ez tény. Hiába van sokaknak nyelvvizsgája, valódi tudása nincs.

Mellesleg erősen kétlem ,hogy bármiféle egyetemre az életben betetted volna a lábad, ha csak nem mint takarító. Oda meg nem kell nyelvvizsga sem.

Ja, és a CEU, éppenhogy kevés embert vesz fel. Ami ismét csak cáfolja a te hazugságodat.

Ja, és ismét csak terelsz, mert a felvételi követelmények ott vannak világosan, és bizony sokkal több kell hozzá mint egy átlag magyar felsőoktatási intézménybe bejutni.

Na és hát...nem is tudom hanyadszor ismétlem meg, hogy a külföldi és magyar egyetemek oktatói is kiállnak a CEU mellet, akik...mind tévednek vagy mi van? Csak te nem tévedsz.

Értem én ,hogy kínos erre felelni, és nincs is válaszod, ezért terelsz ide mindent ami nem is ide tartozik, és ezért hazudsz újra és újra.

VaradiJanos 2017.04.04. 16:30:09

@Egéridomár: parazita! Hiányzik apukád, hogy àllandóan spermát emlegetsz? Arra még nem gondoltál, hogy nem mindenki üldögél a tolószékében vagy a portásfülkében, hogy azonnal válaszolni tudjon a fajtád fröcsögéseire? Kivéve persze a nyt alapítvány fizetett trolljait, mint pld a pamut kutya

Skankhunt42 2017.04.04. 16:31:03

@pamut: jaj te vagy a retardált kende péter?

Egyallampolgar 2017.04.04. 16:37:24

@Épüljön stadion a CEU helyére:
Sajnos amiket írtam nem hazugságok. Ha nem hiszed, cáfold!
Ezek a tények nem jelennek meg a nyugdíjas házaspárt kórházba beleverő Habony médiáiban. Ez a verés sem az én hazugságom, van róla bírósági jegyzőkönyv.
Te egy alternatív valóságban élsz. Semmi nem igaz amit a közéletről hiszel:
"mert az ország még sosem volt gazdaságilag olyan erős mint most... ilyen mértékű fejlődésnek indul...nemzetközi politikai sikerek... az ország és Europa megvédése már csak hab a tortán."

Ezeket honnan vetted? Az ország fejlődik ahogy az egész régió. Egyetlen rekordot döntött Orbán az pedig a tőle független EUs pénz mértéke. Ehhez képest most megint Brüsszel ellen uszít.
A gazdasági fejlődésben segít a környezet. Nincs válság mint 2008-ban. A költségvetési hiányt amúgy Bajnai és Oszkó hozta rendbe. Orbán alatt 270ről, 300 fölé romlott a forint/euró.
A 13 havi nyugdíjat Bajnai vette el, mert nem a népszerűséget nézte hanem az ország lehetőségeit.
Magyarország lassabban fejlődik mint bármely ország körülöttünk, Szlovákiában már magasabb az átlagos életszínvonal 20 éve ez fordítva volt.
Orbán nem védte meg a határokat sem. A menekültek átmasíroztak itt. A kerítés több mint a semmi és ebben valóbban igaza volt, de a határellenőrzés kötelessége Brüsszel felé. Egyenlőre Erdogan tartja vissza a menekültáradatot. Orbán rendezte a legnagyobb migráns hisztit Európában (nemzeti konzultációk, népszavazás persze mind közpénzen) noha itt van a legkevesebb menekült.

Egyallampolgar 2017.04.04. 16:38:29

@Egéridomár:
Bocsánatot kérek, eltévesztettem a címzést, örülök hogy egyetértünk.

VaradiJanos 2017.04.04. 16:41:52

@Egyallampolgar: késő, most már le kell szopjad, hogy kiengeszteld

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:42:31

@Thomas Dantes: Én olyan cégnél dolgozom, ahol angol a munkanyelv. Ehhez csak középfokú nyelvvizsgám van.

Pont ugyanitt lennék a CEUs diplomámmal, de jó hogy ők tesztelik is....

Aki meg nem használja naponta annak hóttmind1.

Skankhunt42 2017.04.04. 16:48:26

@Egéridomár: te elolvastad amit írtam, hülyeúr?

@CoolKoon: az helyesen bazdmeg, dehát neked nem számít, hülye vagy és azért vagy csak tartva, h visszabüfizd amit a gazdácskád a szádba ad. ostobácskám, nézd át a jobbik és ceu híreket, aztán bazd le a kenyéradót, h rossz infóval láttak el téged. segítek: index.hu/belfold/2017/04/03/zavarba_hozta_a_jobbikot_hogy_a_ceu-t_kell_vedenie/

@Thomas Dantes: hallod nyomi, kiírtad a facebook profilodra, h jesuisszentpétervár? na takarodj innen te homokos okoskodó

nna, nincs most kedvem a majomidomításhoz. libsik, cucli van, lehet rípolni a neten. a karaván meg halad.

gmihaly621 2017.04.04. 17:09:51

Ezzel a bujtogatással haknizik a hivalkodó hollandus ?

DFK 2017.04.04. 17:35:32

@Thomas Dantes: az a kivételezés, hogy szemben a többi egyetemmel, nekik nem kell alapképzést biztosítaniuk.

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04. 17:37:12

@Zionnépe: "Ha ki akarnak minket dobni az EU-ból miattuk, hamar kifényesednek azok a kaszák-kapák (jelképesen persze)!"

7. eve ezt hallgatjuk, hogy Orban ki akar lepni, de ha megse, akkor majd ugyis kizarnak, minket. :))))

Ezzel szemben a libsik csak annyit ertek el, hogy kiuldoztek az Angolokat az Uniobol a rohadt arabjaikkal.
SZEP VOLT LIBBANTAK. Egyertelmuen ti tettetek a legtobbet az
Unio szetvereseert.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 17:43:51

@Tizenötmillió Magyarok: A lipsik ismét hazudnak.

Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA

de van www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

miketbeszéltek 2017.04.04. 17:45:29

@MaxVal BircaMan HJCD: "Sokkal könnyebb az országot kizsákmányolnia a nyugati nagytőkének" Korábban azt gondoltam, hogy azért vagy kapitalizmus-ellenes, mert az egyházadnak a feudalista rend biztosította a hatalmát. De egyre inkább olyan színtisztán kommunista gondolatokat osztasz meg, hogy azt kell gondolnom, a Biblia helyett marxista-leninista könyveket olvasol.
De ez nem is meglepő, hiszen a bálványod, Putyin egyre jobban rehabilitálja Sztálint....

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.04.04. 17:46:02

@Indriq: "Lehet az egész cirkusz amiatt van, hogy pénztáros lőrinc egyetemet akar alapítani. Most bagóért megveheti az infrastruktúrát"

LOFASZT ! Lebontjuk es STADION lesz helyette. Lehet hogy CES-nak fogjuk elnevezni.
CENTRAL EUROPEAN STADION

Csak azert hogy orok emlekezteto maradjon a libsiknek, hogy az anyjukkal baszakodjanak, NE MAGYARORSZAGGAL.

J.R. Ewing 2017.04.04. 18:34:05

Csak a tetvek állnak ki egy gyuri bácsi által finanszírozott gittegylet iskola mellett.

Boross Bence 2017.04.04. 18:38:31

Inkább egy "Bojkottáld az Origót, vedd ki a TV2-t, a Super TV2-t és a Mozi Pluszt a tévéd csatornái közül!" kampányt kellene meghirdetni. Az jobban fájna nekik!

CoolKoon 2017.04.04. 18:43:01

@dunántúli gyerek: "A magyar értelmiség nem a CEUról kerül ki" - A magyar értelmiség egy része (beleértve Fideszeseket is) bizony a CEU-ról került ki. Ezt még te se tudod elhazudni, bármennyire is szeretnéd.

"Sem magyar oktatók, sem magyar hallgatók nincsenek a CEUn." - Nem hát. Mindenki, aki ott tanul vagy tanít, valójában gyíkember, ahogy Soros György maga is. Igen, tudjuk, hogy tudod, és majd a holdbázisról irányított lézeres gammabesugárzóval agyatlan Fidesz-zombit csin....őőő....hagyjuk....

"Vagy szerinted Soros magyar?" - Épp annyira magyar, mint Andy Vajna mondjuk.

"A CEU campust akart Pozsonyban, Prágában és Varsóban, de mindenhonnan kiutálták, ezek a tények" - Varsóról nem tudok, de Pozsonyról és Prágáról igen. Szemmel láthatóan sokkal többet, mint te, de ez mondjuk már meg se lep...

n_dy 2017.04.04. 18:47:07

@Dr. Trejo: és ha nem fogják kirúgni, akkor harakirit fogsz elkövetni? ne tedd! szükségünk van egy ilyen ízig vérig magyar kulturált emberre!

n_dy 2017.04.04. 18:48:34

a törvény:"akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik."

mitől fél ez a sok fröcsögő barom? attól, hogy az usa nem fogja támogatni az intézményt?
tényleg nem értem ezt a sok gyűlölködőt.

CoolKoon 2017.04.04. 19:12:03

@Skankhunt42: Jé, a kurucinfós aberráltak is magukhoz tértek a másnaposságból?
Az, hogy a Jobbik nem állt ki a CEU bezárásáért, mégis hogy függ össze azzal, hogy a Fidesz Mo-ból tízmillió segédmunkás országát akar csinálni? Sok volt a kati, vagy az eki?

Skankhunt42 2017.04.04. 19:19:44

@CoolKoon: jaj ez nagyon gyengusz volt. hányan használjátok ezt a nicked?

Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04. 19:20:13

@dunántúli gyerek: "Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA"

Ja masfel eve arrol megy a duma, hogy NINCS KVOTA, NEM IS VOLT, es a semmirol nepszavaztunk.
Most meg kiderul, hogy az Orbannak mar megint igaza volt, es meg csak MOST KEZDODIK az igazi brutal kvota kuzdelem, meg eljaras.

index.hu/kulfold/2017/04/04/eu_kvota_kilepes/
Times: kemény ultimátum elé néz Magyarország

"Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból."

"Nincs többé kimaradási lehetőség, nincs többé olyan, hogy egyik lábunk bent, a másik kint. Ebben nagyon kemények leszünk."

Else merem hinni, de lehet hogy a libsik mar megint at akartak verni minket, es ezert tagadtak a kvotat ??

Pipas 2017.04.04. 19:24:11

@Tizenötmillió Magyarok: A vicc az, hogy a szlovákok nem fognak belemenni a betelepítésbe és úgy néz ki, hogy az osztrákok se. Szerintem a csehek is vannak annyira nacionalisták, hogy kategórikusan nemet mondjanak. A szerbekről nem tudom, de azért ők is elég komoly nemzettudattal rendelkeznek.

Hahh! Az osztrák-magyar monarchiva már összejött. :D

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:25:03

@Tizenötmillió Magyarok: Érdemes megtekinteni az általam linkelt oldalon hogy a külföldi közvélemény egy emberként áll ki Orbán politikája mellett.

n_dy 2017.04.04. 19:25:15

a világ, a normális polgárok Orbán mellett állnak, támogatják és helyeslik Soros kisöprését, ami viszont a kormány egyáltalán nem akar.
ömlenek a kommentek a hírre, pl:
deutsch.rt.com/europa/48695-im-eilverfahren-orban-bringt-gesetz-gegen-soros-uni-durchs-parlament/

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:30:28

@Pipas: A szerbek nem tagjai az EUnak, szóval ez náluk nem téma.

De a lengyelek és a csehek befogadtak pár szír keresztény családot, akik azonnal léceltek Németországba, nem maradtak ott.

Janossz 2017.04.04. 19:38:01

@dunántúli gyerek:
" Én olyan cégnél dolgozom, ahol angol a munkanyelv."
Te olyan cégnél dolgozol, ahol a kormánypropagandát nyomják 24/24-ben, magyarul.

Janossz 2017.04.04. 19:40:14

@CoolKoon: Úgy látszik, REd Alert fokozatba kapcsolt a Habony-művek...Itt a színe-java.

Zionnépe 2017.04.04. 19:45:46

@n_dy: Mielőtt nagyin odáig lennél, ez az oldal egy orosz fenntartású "álhíroldal" és a 80 milliós Németországban ez a 20-30 komment elég gyatra... Pláne úgy, hogy elnézve a tartalmukat a legtöbb fizetett hülye, vagy nem német ( nem írják a németek ki Orbán nevére az ékezetet, és pláne nem Mr-eznek senkit, a kommunizmus elől migráltakra meg inkább felnéznek, mintsem kommumistázzák őket! A berliniek meg pláne nem szeretik az orosz propagandát.

Ne hazudj ilyenekben, elég sok magyar él itt kint, és némelyik tud németül is!

dunántúli gyerek 2017.04.04. 19:49:54

@Janossz: Szegény Orbán mellett van a nép Németországban és Angliában is, hiába nyüszítenek az úkságjaitok:

www.breitbart.com/london/2017/04/04/orban-soros-networks-dangerous-international-campaign-against-national-borders/

deutsch.rt.com/europa/48695-im-eilverfahren-orban-bringt-gesetz-gegen-soros-uni-durchs-parlament/

Zionnépe 2017.04.04. 19:56:16

@dunántúli gyerek: Dehogy van, csak az ilyen orosz érdekeltségű kamuhíroldalakon ;-)

CoolKoon 2017.04.04. 20:03:15

@Skankhunt42: Természetesen a teljes Maszihisz és a CEU-ból is páran (na jó, párszázan). Tudod, mi az új nickek regisztrálására is túl fukarak vagyunk. Viszont még mindig jobb, mintha hallucinogén tudatmódosítókon élnénk éjjel-nappal....

Janossz 2017.04.04. 20:06:38

@dunántúli gyerek:
Komoly forrás. Akár a Kurucinfo is mondhatta volna.
"The New York Times describes Breitbart News as an organization with "ideologically driven journalists" that generates controversy "over material that has been called misogynist, xenophobic and racist".[15]"

Janossz 2017.04.04. 20:08:09

@dunántúli gyerek: " Szegény Orbán mellett van a nép Németországban és Angliában is.."
Ezt viccnek szántad ugye? Máskor a szmájlit ne feledd el!

Zionnépe 2017.04.04. 20:09:05

@dunántúli gyerek: Itt 2 hónap alatt jött össze 385 komment... ehez a cikkhez 1 nap alatt lett 182. És a Die Weltnek kicsit nagyobb az olvasótábora, mint az Indexnek (bocs Index, de ez van).

Pláne 7 napja hozzászólni sem lehet, úgyhogy "csak" a menekültekhez tartozik.

CoolKoon 2017.04.04. 20:11:00

@Janossz: Bizony, nagyon be lehetnek szarva, ha idecsődítették a legutolsó pattanásosképű fityeszpalánta-trolljukat is :)

Zionnépe 2017.04.04. 20:11:40

@Janossz: kb olyasmi oldal igen (bár a kurucinfót sose láttam még, csak hallottam/olvastam róla)

Janossz 2017.04.04. 20:42:00

@CoolKoon: Ja. Mind az öten itt vannak, mind a húsz nevükkel.:-)

dunántúli gyerek 2017.04.04. 20:45:34

@Zionnépe: És találtál benne olyat ami alapján segíteni kéne a bemigrálást?

A Weltnél csak regisztráltak kommentelhetnek nem úgy mint itt.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 20:58:06

@miketbeszéltek:

A kapitalizmus egy természet- és emberellenes rendszer, ezért ellenzem.

miketbeszéltek 2017.04.04. 21:09:19

@MaxVal BircaMan HJCD: A kapitalizmus rossz rendszer. De minden más sokkal rosszabb nála. (Az ósz-i teokrácia kivételével.) Eddig egyedül ez volt képes felszabadítani az emberben rejlő kreativitást, és az állampolgárai millióinak emberhez méltó életkörülményeket biztosítani!

morph on deer 2017.04.04. 21:14:30

@MaxVal BircaMan HJCD:
És az mennyiben érint téged, már ne haragudj..?

Janossz 2017.04.04. 21:21:11

@MaxVal BircaMan HJCD: Mi az ördög az a HJCD?
Kaptál valami ruszki doktorátust? Kamu-egyetemen?
+A kapitalizmus egy természet- és emberellenes rendszer, ezért ellenzem. "
Ebben lehet némi igazság, de mi meg a kommunizmust ellenezzük, ami még inkább természet- és emberellenes.
A birkákról nem is beszélve, így Húsvét előtt...

VaradiJanos 2017.04.04. 21:25:30

@Janossz: magaddal levelezel, te horpadt mellű tetűhintás?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 21:27:02

@morph on deer: george pataki mindig is egy magyarellenes zsidó volt

most nehogy már az ő szava számítson, szavazójoga sincs

Janossz 2017.04.04. 21:27:10

@morph on deer: Az a jó, hogy a világ szines (még).
Így az ilyen kis alligátorok, akarom mondani agitátorok mindig találnak valami szutyok szélsőséges fórumot, aminek híradásait el próbálják adogatni "német" meg "amerikai" véleményként.
És ettől piszok jól érzik maguk egy ideig. Mert például a holland választások nagyon nem igazolták vissza a várakozásaikat...

Janossz 2017.04.04. 21:27:52

@VaradiJanos: Ki beszélt itt édesanyádról?

Zionnépe 2017.04.04. 21:50:06

@dunántúli gyerek: Tedd fel inkább úgy a kérdést,

"Ha nem támogatnák a migrációt, lenne itt 6-8 millió bevándorló?!"

Egéridomár 2017.04.04. 21:51:21

@VaradiJanos: :D Most mi a baj fideszgeci? :D Nem viseled a fajtád megnevezését? Elhiszem, hogy a szalag mellől nehéz géphez ülni, de viseld büszkeséggel a nyomorod.

CoolKoon 2017.04.04. 22:08:02

@MaxVal BircaMan HJCD: "A kapitalizmus egy (...) emberellenes rendszer" - Ja. Ezért működik gyakorlatilag az őskor óta....

Janossz 2017.04.04. 22:11:30

@Egéridomár: Hagyd már, kicsit elrévedt a múltban.
Két dolog maradt meg benne erősen: a tetű, meg hinta.

Van ilyen.

VaradiJanos 2017.04.04. 22:15:15

@Egéridomár: csak tízkor tudtál válaszolni? Most váltott le az éjszakás műszak? Siess haza, a lumpenproli ribancod már melegíti a pörköltet!

Jakab.gipsz 2017.04.04. 22:39:51

@CoolKoon:
Úgy tűnik te csak hallomásból ismerted ezeket az iskolákat.

Igen a szakmunkás képzők közöttük is voltak gyengécskék, és jók is.
Viszont a hozzá szólásod alapján te még a leggyengébbhez is hülye lennél.

CoolKoon 2017.04.04. 23:06:23

@Jakab.gipsz: Jók?! LOL Képzelem, ahogy a delikvens építőipari szakmunkásképzőből fog építészetire menni (ROFL). Vagy esetleg faipari inasiskolából iparművészet/dizájn szakra. Ilyen agyrémet is csak a beteges hatalommániájú Vityacsászár és elmeháborodott csapata képes csak elképzelni.

"te még a leggyengébbhez is hülye lennél" - Ez így igaz. Hülye lettem volna odajárni, hogy egy életre elbasszam az életem. Elég volt nekem azoknak az ismerőseimnek a példája, akik ilyenekbe jártak. Az egyik, aki faipari akármibe járt, pl. már évek óta BKV-ellenőr. Ezt tudja a retkes qrva narancsos oktatási rendszer nyújtani. Inasiskolákban "megtermelt" lecsúszott egzisztenciákat. A belem kifordul, ha csak rágondolok is. Ocsmány féreg az olyan, aki nekimegy az oktatásnak, és leépíti azt. Egytől egyig.

morph on deer 2017.04.04. 23:51:45

@dunántúli gyerek:
Egyezzünk meg annyiban, hogy ezt most nagyon túltolták.
Ugyanis sokkal többet lehet rajta veszteni, mint ahogy első látásra kinéz.
Nem hiszem, hogy erre most tényleg szükség volt, pontosabban, hogy erre épp most volt szükség.

Ennyire azért lehetne gondolkodni, akkor is, ha qrvára "erősek" vagyunk :)
Vagy valami más...

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2017.04.04. 23:54:57

@morph on deer: Nem baj, legfeljebb 4/5öt kap a fidesz nem a szokásos 2/3ot.

Nem kell aggódni érte.

Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.04.05. 00:55:53

Megint magukat szopattak a libbantak.
Pontossan tudta az Orban, hogy partucat agyalagyult libbant kivetelevel SENKIT sem erdekel, egy ismeretlen Soros altal penzelt kamu egyetem.

Attol viszont mindenkinek kinyilik a raketaveto elsutobillentyuje a zsebeben, hogy mar megint a vilag libbantjai magyarorszagot tamadjak.Mar megint minket leckeztetnek, mar megint a magyar belugyekben vajkalnak 10 ezer kilometerrol. Ezt mindenki erti.

Jol kitalalt szopatas volt es libbantak tovig bekaptak.

Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.04.05. 00:59:04

Remelem hogy par napig meg folytatjak a botranyt, hogy garantaltan mindenkihez eljusson, hogy tamadnak minket Soros miatt.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 05:45:15

@miketbeszéltek:

Téves, minden más rendszer jobb nála.

Igen, nagy kreativitást ad az önzésnek, de ez miért jó?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 06:11:17

@CoolKoon:

A kapitalizmus első jelei a XVI. századi Hollandiában voltak. Milyen őskor? Direkt félrebeszélsz?

CoolKoon 2017.04.05. 06:26:21

@MaxVal BircaMan HJCD: Igazán? És a kereskedelem megjelenése? Meg a pénz megjelenése? Ez messze nem a XVI. századtól datálódik...

Zionnépe 2017.04.05. 06:59:23

@MaxVal BircaMan HJCD: Kivételesen ebben egyet értünk! A kapitalizmus és a vele járó pénzpiaci tőzsde ami kitermeli ezt a sok gyökér harácsoló idiótát, akik miatt egyre nagyobb haszonnal kell megtermelni a különböző javakat.

Ha valami, akkor ebben bűnös Soros is, de ne keverjétek össze a jótékony enjét a kapzsival!

A pénzpiaci "támádásokat" valóban szigorítani, szabályozni kéne nemzetközileg is (speciell bezáratnám az ősszes tőzsdét és levágatnám a kezét a brókereknek, tőzsdecápáknak).
Ők csinálják a bankokat felhasználva a buborékokat, amiket aztán a lakosság fizet meg.

De ettől, ami működik huszonéve, és hasznot hajt az országnak (ameddig a többi egyetemünk nem forrong a CEU ellen, mit foglalkoztok velük?), kár tönkretenni, elüldözni.

Bár valamiért a fákkal is így vagytok (az ősszes nagyobb állami beruházás egy csomó szép nagy fa kivágásával kezdődik!), a városunkban pl volt a kórhában egy nagy park és van vagy 10 lerombolni és újjáépíteni való épület, aminek egy része fölösleges már, nem használják, vagy olyan rossz állapotú, hogy azért nem... Szerinted hova lett építették az új nagyberuházást??? Igen, a park helyére! De millió ilyet lehet Bp-ről is olvasni, látni.

És ugyanígy a korábbi "munkásosztály" elüldözése is... Hiába hiszitek, nem fognak átjönni a határon túli magyarok, csak elenyésző hányaduk, viszont az aktív dolgozó kivándoroltak hiányozni fognak a már kint született gyerekeikkel együtt.
Persze egyelőre látszólag nem, de csak ameddig tudtok sakkozni büdzsén belül a nyugdíjakkal és a tb pénzekkel, lassan az a lehetőség is megakad.
Nem véletlen van munkaerőhiány otthon. Akik ebből a "kasztból" maradnak, azok egy része akkor se mozdul, ha belehal (belebetegszik lásd tb gond) illetve egy részük képzetlen és kényszerből alkalmazzák, de több kárt csinál, mint hasznot és csak passzolgatják a cégek és állami intézmények őket egymás között.

Zionnépe 2017.04.05. 07:01:50

@CoolKoon: Sokkal inkább a pénzpiaci tőzsde megjelenése!

CoolKoon 2017.04.05. 08:08:24

@Zionnépe: A pénzpiaci tőzsde? Kár, hogy a két alapfeltétele már sokkal régebbről datálódik: a kereskedelem már az őskorban megjelent, a bankok pedig legkésőbb a középkorban. Mellesleg magát a szót ilyen értelemben ugyan a kedvenc filozófusod (Marx) használta először, de az értelme a Római Birodalomba nyúlik vissza, ezzel is erősítve a gyanúmat, hogy nem valamiféle "modern" találmányról van szó, mint azt egyesek hangoztatják.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 08:33:34

@CoolKoon:

A pénz és a kereskedelem megjelenése milyen kapcsolatban áll a kapitalizmus megjelenésével? Semmilyenben.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 08:35:27

@Zionnépe:

Figyelj, én nem ismerem személyesen Sorost. Lehet, hogy a világ legkedvesebb, legjóakaróbb embere, nem tudom. De nem is erről van szó, hanem közéleti tevékenységéről, ami messzemenően káros. Ha Soros elvei győznek, nagyon rossz lesz mindenkinek.

Zionnépe 2017.04.05. 08:40:10

@CoolKoon: Nem az alapfeltételekről volt szó! Most is mevannak pl az alapfeltételek sok olyanhoz, amit nem csinálunk(atomháború pl) ...hol az összefüggés?

Zionnépe 2017.04.05. 08:42:48

@MaxVal BircaMan HJCD: Én sem ismerem Sorost, de nem azokat a dolgait kell szankcionálni, amit jól csinál vagy jót, hanem amit nem!

miketbeszéltek 2017.04.05. 16:59:23

@MaxVal BircaMan HJCD: "Téves, minden más rendszer jobb nála."
Aha, A kommunizmus is? Meg a feudalizmus, ill. a rabszolgatartó társadalom???? Persze a papságnak jó volt...

miketbeszéltek 2017.04.05. 20:08:51

Ha a többitől el is tekintünk, képes vagy még a kommunizmust is jobbnak mondani???!!!! Szégyelld el magad, de nagyon-nagyon! Maradék hiteledet most igen mélyen ástad el!
süti beállítások módosítása