HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Fejkendős muszlim nők tüntettek az erőszak ellen a londoni terrortámadás helyszínén

2017.03.29. 09:27 bozotharcos

A londoni Westminster hídon, ahol a  múlt heti támadás során a támadó több embert elütött (kettőjüket halálra gázolta)  most muszlim nők sorfalat állva ítélték el a terrorizmust, így hangsúlyozva: az nem összeegyeztethető a vallásukkal. A békés demonstrációhoz mások is csatlakoztak, hogy kifejezzék: elítélik az idegengyűlöletet és az erőszakot.


womenmarchlondon.jpg

womenwestminster.jpg

muslimwestminster_1.jpg

(Forrás: Metro UK )

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr7712384459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meridian74 2017.03.29. 17:45:07

Hazudnak, képmutatnak... ha komolyan gondolták volna, akkor leveszik a fejkendőjüket.
Ugyanis a vallásuk az oka mindennek. A vallásuk az ami előírja kötelességszerűen, mint a fejkendő viseletét is, a dzsihádot. A dzsihád nem csak kardcsörgetésből áll csupán. Minden dzsihád, amivel a muszlim vallás terjedését segíti elő a többi rovására.

Mondom még egyszer: a többi rovására.

Pilotax 2017.03.29. 17:45:14

Ez a tüntetés kb. olyan hiteles mintha gyilkosok tüntetnének azért, mert valaki megsértette s jobbra kanyarodás tilalmát.

bozotharcos 2017.03.29. 18:00:43

Szóval aki fejkendőt hord, az gyilkos?Akkor is ha épp az értelmetlen és teljesen tévesen egy vallásra hivatkozva elkövetett gyilkosságok ellen tüntet?

ogli dzsí 2017.03.29. 18:02:33

Az iszlám a béke vallása, ezt eddig is tudtuk. Moszllim a londoni polgi is, azt is tudtuk.

Ennek ellenére aki Európába jön, viselkedjen európai módon. Vagy ne siránkozzon rászizmus miatt.

Willkommenskultur 2017.03.29. 18:06:18

Közönségdíjat az kap, aki először találja meg, mennyivel szállt be az Open Society a performanszba.

Meridian74 2017.03.29. 18:09:07

@bozotharcos: nem értesz te semmit sem. A fejkendőnek jelentése van. Amiről neked kevés ismereted van... próbáld meg ezt előbb elolvasni, értelmezni, aztán nem lesz ez kérdés.
www.nsh-kapolna.hu/galeria/sharia.pdf

sunabajnok 2017.03.29. 18:17:15

@Meridian74: A lőtéri döglött kutyát nem érdekli mi a sharia.
Otthon, a saját kultúrájában ezt lehet lobogtatni. De egy törvények által szabályozott országban ne legyenek már alvállalkozók a hitélet tagjai.
Ezer éve itt élünk Európában, nehogy már mi álljunk vigyázba más kultúrák miatt.

Willkommenskultur 2017.03.29. 18:33:53

Magyarország 21,5 milliárd euró 'támogatást' kap az EUtól 2014től 2020ig, vagyis ez a keret, ha mindet lehívjuk. 10 millió akos, 7 év.

Németország évente 20 mrd eurót költ az újmigrik integrációjára. 1,5 millió ember maximum, 1 év.

Elgondolkodtató.

Meridian74 2017.03.29. 18:47:51

@sunabajnok: "De egy törvények által szabályozott országban ne legyenek már alvállalkozók"

Milyen törvényekre gondolsz? London polgármestere MÁR muszlim. És mindjárt ki is jelentette, hogy a nagyvárosokhoz hozzátartozik a terrorcselekmények, szokjatok hozzá...

Később pedig az lesz, hogy amint többségbe kerülnek a kormányban, máris elkezdik bevezetni az iszlám vallási törvényeket, mivel ha nem akar vallása szempontjából bűnös lenni, akkor ezt kell tennie kötelességből... pont úgy, ahogy a napi 5 szőnyegezést sem hagyja ki.

Az meg hogy te a fejedet a homokba dugod, az meg nem a követendő példa. Olvasd el azt 80 oldalas összefoglalót, pont neked szól. Pontosan NEKD készült! Korábban rám is igaz volt, szartam én minden vallásra, többek közt a muszlimokéra is, amíg fel nem világosítottak, hogy jobban teszem ha nem közömbös arcot vágok, mert ezek egyrészt ezt kihazsnálják, másrészt ők nem közömbösek azzal kapcsolatban hogy én közömbös vagyok, hanem egyenesen ellenségesek!

ELLENSÉGESEK! és ez itt a kulcsszó.

Minden további nélkül az arcunkba hazudnak, ha nem ők vannak erőfölényben, mert ezt a vallásuk nemcsak megengedi, hanem egyenesen JAVASOLJA IS!

sunabajnok 2017.03.29. 18:57:11

@Meridian74:
Nem homokba dugom a fejem, hanem készülök a polgárháborúra.
Sajnos nem látok más megoldást.

Meridian74 2017.03.29. 18:59:16

@Willkommenskultur: és tegyük hozzá, csekélyke felmutatható eredménnyel. És ez már nem most kezdődött... lásd pl a legutóbbi merényletet. Őslakos brit muszlim volt az illető. Mégis nekiállt és ment minta gép késelni és gyilkolni, minden elérhető eszközzel. Miért?
Mert a vallása ezt követelte meg tőle... persze, mindegyik emberből van, és többségükben kételyek vannak, meg gyávák... de erre vannak az igen profi agitátorok. Mindig lesznek közöttük akiket be lehet hülyíteni ezzel vagy azzal, és máris meg van a következő merénylő. A többi meg falaz neki.
Miért? Mert arra gondol, én gyáva lettem volna ezt megtenni, így Allah szemében becstelen vagyok. De ha segítek ezeknek a bátor önfeláldozó "harcosoknak", akkor én is részesülhetek Allah kegyében.

És kész, ennyi. Ilyen egyszerű ez, mint egy faék.

Buta emberekből lesz mindig több, és nem az okosokból. Meg kell nézni az IQ tesztek szórását is. A fele a népességnek 100 alatti IQ-val rendelkezik. A 100 körüli még nem azt jelenti hogy hülye, de nem is jelenti azt hogy okos. Átlagos. És az átlag arab és az átlag alattit könnyen lehet hülyíteni (ráadásul a szokásaik az értelmi képességeiket az évszázadok alatt durván lerontotta - lásd ezt az összefoglalót: www.dzsihadfigyelo.com/2011/01/09/muzulman-beltenyeszet-hatasok-az-intelligenciara-az-elmere-az-egeszsegre-es-a-tarsadalomra/), mert évszázados hagyományuk van, és ahhoz tartják magukat. És ha a fele már hülyíthető, akkor a maradék felel is rááll a dologra, mert mindenki szeret a többséghez tartozni, nem pedig azzal szembe helyezkedni.
Csordaszellem, ismerős, nem?

Willkommenskultur 2017.03.29. 19:14:14

@Meridian74: Nem az a lényeg hogy muszlim, engem nem zavar senkinek a vallása. És nem is mind mohamedán aki jön.

Ugyanaz mint a zsidóknál, senki sem a vallásuk vagy a fajuk miatt diszkriminálta őket, ezt csak az agresszív cionista lobbi akarja beadni az idiótáknak. Persze sok teljesen ártatlan zsidó esett ártatlanul áldozatul annak, amit pofátlan zsidóskodásnak lehet nevezni.

Visszatérve: a gond az hogy nagyon nehezen integrálható a 3. világban szocializálódott egyszerü emberkék, van közöttük használható, nem sok, de ők így is úgy is bejutnak mert a munkaerejükre van szükségünk Európában vagy az USÁban.

A szüretlen migráció értelmetlen és gazdaságilag nem éri meg. Önző dolog, de ez van, ez a legnagyobb bajom vele.

Meridian74 2017.03.29. 19:21:57

@Willkommenskultur: ezzel egyetértek veled... az ellenőrizetlen migrációt nem szabad engedni.
Az inetgrációra meg már volt javaslatom, hogyan is kellene elkezdeni.

Első lépés, aláíratni velük, mindenben együttműködnek.
Második lépés, a muszlim vallás elhagyása (mivel összeférhetetlenséget okoz - úgy egyébként az EU-ban ezt be is kellene tiltani. Példának okáért a muszlimok szokásai alkotmányos jogokat is sértenek Magyarországon, időszerű lenne ezzel kapcsolatban lépéseket tenni). Ha nem akarja, rendben van, akkor választhat még 57 muszlim ország közül, de akkor lesz szíves oda menni.
És így tovább.

Willkommenskultur 2017.03.29. 19:31:32

@Meridian74: Mondom, engem nem zavar a vallása, ahogy a zsidóé se.

Úgyhogy szerintem nyugodtan legyen vallásos, akár Európában, de nálunk az a szokás hogy a vallását, szexuális orientációját satöbbi mindenki privátban, otthon élje meg, a közösséget lehetőleg ne traktálja vele.

Tehát az uszító, forradalmár imámokat akik nyugaton vannak jónéhányan állampolgárságra tekintet nélkül kiutasítanám vagy ha ez nem megy akkor bezárnám.

Meridian74 2017.03.29. 20:28:30

@sunabajnok: bocs, valószínűleg valamit félreértettem... ;)

sunabajnok 2017.03.29. 21:05:08

@Meridian74: Bocs, lehet félreérthető voltam. :)
süti beállítások módosítása