HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Szellemes metrófelirattal üzent a terroristáknak a brit képviselő

2017.03.23. 16:28 bozotharcos

"Tisztelettel kérünk minden terroristát, hogy szíveskedjenek tudomásul venni: EZ ITT LONDON, így akármit is tesznek,  mi továbbra is ugyanúgy megisszuk a teánkat és a szokott módon végezzük tovább a dolgunkat." – írta George Freeman  brit konzervatív párti képviselő a Twitter-oldalán. A szöveget épp olyan táblára írták, mint amilyet a londoni metró forgalmi változásainak közlésére használnak.

londonmetrouzenet.jpg

 

36 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr1112364625

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kulcscsomóval hittanórán szemen dobó pap 2017.03.24. 08:07:48

Egy plébános kulcscsomóval dobott fejbe egy gyereket hittan órán. A kulcscsomó nem azt a gyereket találta el, akit a plébános meg akart dobni, egy másik fiú viszont megsérült a szemén. Az ideg is megsérült, ez váltotta ki a hányingerét és az aluszéko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2017.03.23. 19:41:57

Sajnos ez az London, már nem az a London, ahol úriemberek nyugodtan teázgathatnak. Azt a Londont Soros Gyuri megpocsékolta, talán ha Lord Balogh-ra hallgattok volna, K. Popper helyett, ma más lenne a helyzetet.

bbalintus 2017.03.23. 20:39:49

Az áldozatok hozzátartozói is biztos ilyen szellemesnek tartják.

Larry Silverstein 2017.03.23. 20:59:49

azt azért nem merte odaírni hogy kedves arabok/muszlimok mert másnapra hulla lett volna

Skankhunt42 2017.03.23. 21:01:32

tyűűű, ez igazi trendi cuki válaszlépés volt!!

Circus 2017.03.23. 22:18:53

Kivéve, ha az ő sejhaja alatt pukkan egy bomba.

Sandokohn - a maláj jiddis 2017.03.23. 23:01:48

Taplóarcú. Ha a gyereke / anyja / apja kapta volna a kést / autót, akkor nem lenne ilyen humoros kedvében.

VaradiJanos 2017.03.24. 07:16:45

Nem úgy tunt, hogy tették a dolgukat, mégiscsak bezárt a munkahelye azonnal.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.03.24. 07:33:58

Srácok, úgy látszik, hogy ti nem értették meg.
Aki retteg a terroristáktól az azt üzeni nekik, hogy "jól csináljátok, folytassátok, jó úton haladtok a győzelem felé".
Ez az ember azt üzente, hogy "kár a gőzért".

sőőtnagyonis 2017.03.24. 08:08:22

Mi 2050-ben is ócska orosz metrókkal fogunk csalingázni kishaver, ami igen csálé lesz, poros rozsdás, csörömpölő és a mienk. A szentendrei kutak miatt meg háromfejű gyerekeket szülnek az asszonyok.
Megvédjük a migráncsokat magunktól is!

kommentes nikk 2017.03.24. 08:34:43

A lehető legostobább dolog ilyen helyzetben azt hirdetni, hogy tegyünk úgy, mintha nem történt volna semmi, és másnap már menjen minden a megszokott mederben.

kommentes nikk 2017.03.24. 08:37:10

@Lord_Valdez: aha, szállítsuk le az ingerküszöböt, tegyük az életünk részéve az ilyen akciókat, legyintsünk rá, viseljük el, éljünk háborús zónában. Nagyon okos. Aztán majd nálunk ha az embernek két gyereke van, két külön buszra teheti fel az iskolába menet, hogy ha durr lesz, akkor csak az egyiknek legyen kampó. És ez nem fikció, van ország, ahol ez a rendszer. Ne legyen már itt is.

Gungnir 2017.03.24. 09:09:02

@kommentes nikk:
A terrorcselekmények célja a megfélelmlítés. A terroristák olyanok mint egy hisztiző kisgyerek: azért csinálják, hogy mindenki rájuk figyeljen.

Nagyobb mércével mérve jelentősebb károkat általában nem okoznak.
Tudod, hogy hány ember hal meg autóbalesetben az Egyesült Királyságban évente? Kb 1500-2000. Hány ember hal meg terrorcselekmények következtében? Kb 10?
Szóval ha külön buszra akardo tenni a gyerekeidet, már most megteheted, mert maga a közlekedés kb 200-szor olyan veszélyes rájuk, mint a terroristák (Már ha az Egyesült Királyságban élsz. Ha Magyarországon, akkor ez a szám érvénytelen, mert a 0 db magyar terrortámadást hiába szorzom fel bármivel, soha nem lesz olyan veszélyes, mint a közlekedés.)

kvadrillio 2017.03.24. 09:50:33

BIOFEGYVER ???
EGÉSZSÉGÜGYI NÉPÍÍRTÁS ???
spiron...és szulfonamid antibiotikum pl. LEVOFLOXACIN ! == HALÁL !!!
Kockázatos a spironolakton mellé szulfonamid antibiotikumot adni
2015. február 09. 05:30
Nyomtatás

A trimetoprim–szulfametoxazol kombináció növeli a hirtelen szívhalál esélyét a spironolaktont szedő idősek körében – figyelmeztetnek kanadai orvosok egy nagy betegszámú, közel két évtizedes vizsgálat eredményei alapján.
Kapcsolódó cikkek

A 17 évet (1994–2011) felölelő, beágyazott eset-kontroll vizsgálat annak feltárására irányult, igazolható-e kapcsolat a spironolakton és a trimetoprim–szulfametoxazol kombináció interakciója és a hirtelen szívhalál előfordulása között. A vizsgálatot végző torontói kutatók korábban kimutatták, hogy a spironolaktont szedő betegek több mint 12-szeres valószínűséggel kerülnek kórházi felvételre súlyos-életveszélyes hiperkalémia miatt, ha fertőzésüket trimetoprim–szulfametoxazol kombinációval kezelik, mint akkor, ha a szulfonamid antibiotikum helyett amoxicillint kapnak.

A kérdéskör tanulmányozása komoly gyakorlati jelentőségű, mivel az aldoszteron-antagonista spironolakton gyakran alkalmazott diuretikum – különösen azóta, amióta a RALES vizsgálatban (Randomized Aldactone Evaluation Study) mintegy másfél évtizede bizonyítást nyert, hogy a súlyos szívelégtelenségben szenvedők egy megfelelően megválasztott populációjában csökkenti a morbiditást és a mortalitást. Bár általánosságban jól tolerálható, a hiperkalémia a kezelés egy potenciálisan életet veszélyeztető mellékhatása a klinikai gyakorlatban, amit a pontos dózisbeállítás és az elektrolit-egyensúly szoros ellenőrzése mellett a szintén hiperkalémizáló gyógyszerek egyidejű alkalmazásának kerülésével lehet kivédeni. Ez utóbbi kategóriába sorolható egyebek mellett a trimetoprim, amely nagyjából 40 százalékkal csökkenti a vesén keresztüli káliumürítést, így a kálium-megtakarító diuretikumokkal kombinációban növelheti az életveszélyes hiperkalémia kockázatát. A trimetoprim–szulfametoxazol kombináció a húgyúti infekciók kezelésére leggyakrabban rendelt szerek egyike: a statisztikai adatok szerint az Egyesült Államokban több mint 20 millió ilyen receptet váltanak ki évente.

A Canadian Medical Association Journal honlapján néhány napja megjelent közleményben ismertetett vizsgálat „eset” csoportja a 66 éves kort betöltött ontarioi lakosok közül került ki: azok, akik a spironolakton mellé rendelt antibiotikum-kezelés (trimetoprim–szulfametoxazol, amoxicillin, ciprofloxacin, norfloxacin vagy nitrofurantoin) megindításától számított 14 napon belül hirtelen életüket vesztették. Az eset csoport minden tagjához 1–4 kontrollt rendeltek az életkor és a nem figyelembevétel, akik az adott időpontban legfeljebb 14 napja a szóban forgó antibiotikumok valamelyikét szedték, de nem álltak spironolakton-kezelés alatt. Az elemzéshez a kiváltott recepteket, a kórházi kezelések és az egészségbiztosító adatbázisát, valamint Ontario tartomány hivatalos lakosság-nyilvántartását használták fel.

A spironolaktonnal kezelt 206 ezer beteg közül közel 12 ezer főnél következett be hirtelen szívhalál – közülük 349-nél röviddel azután, hogy a vizsgált ötféle antibiotikum valamelyikét szedni kezdték. Többségük 85 év feletti, és a hozzájuk illesztett kontrollokkal összehasonlítva gyakrabban szenvedtek olyan kísérő betegségben vagy szedtek olyan egyéb gyógyszereket, amelyek kapcsolatba hozhatók a hirtelen halállal. Mindazonáltal, az elemzés egyértelműen azt jelezte, hogy a spironolakton mellett trimetoprim–szulfametoxazol kombinációval kezelt betegeknél több mint kétszer akkora eséllyel következik be hirtelen szívhalál, mint a szintén gyakorta rendelt amoxicillinnel kezeltek körében (korrigált esélyhányados: 2,46; 95%-os megbízhatósági tartomány [CI]: 1,55–3,90). A ciprofloxacin alkalmazásakor szintén kismértékben emelkedettnek találták a kockázatot az amoxicillin-terápiával összevetve (korrigált esélyhányados: 1,55; 95%-os CI: 1,02–2,38), míg a norfloxacint nem jellemezte ilyen kockázat (korrigált esélyhányados: 0,86; 95%-os CI: 0,47–1,58), a nitrofurantoin esetében kimutatott emelkedett rizikó pedig az érzékenységi elemzésben eltűnt.

Mivel úgy a spironolakton, mint a trimetoprim–szulfametoxazol kombináció gyakran alkalmazott gyógyszerek, a szerzők szerint nagy az esélye a párhuzamos alkalmazásból eredő gyógyszerelési hibának. Hasonlóképpen, a spironolaktonnal kezelt szívbeteg-populáció jellegéből adódóan azt is valószínűnek tartják, hogy a halál okaként – tévesen – nem a gyógyszer-kölcsönhatás okozta hiperkalémiát, hanem az alapbetegségként nyilvántartott szívbetegséget jelölik meg. A potenciálisan halálhoz vezető gyógyszer-interakció más antibiotikum (például penicillinek vagy cefalosporinok) választásával kiküszöbölhető, ha pedig a spironolakton és a trimetoprim–szulfametoxazol szimultán alkalmazása elkerülhetetlen, a betegjellemzők gondos mérlegelése és az ionháztartás szoros monitorozása minimalizálhatja a fatális hiperkalémia kockázatát.

báró Csekonics 2017.03.24. 10:01:00

Látom, pár embernek nem esett le az üzenet, hátha tudok segíteni:
1. Akármit tesz a rendőrség, katonaság, terrorelhárítás, _NULLÁRA_ soha nem tudják csökkenteni az ilyesféle esetek valószínűségét.
2. Kivéve persze, ha mindenki bezárkózik és otthon marad (bár akkor meg lehet hogy erre találnának ki valamilyen támadási formát) - viszont ha félsz és ki is mutatod, azzal a terroristákat igazolod, ergo félig már nyertek is.

Na EZ volt a lényege az üzenetnek, vagyis hogy igen, megölhettek pár embert (sajnos) de a létformánkat nem veszélyeztethetitek, le vagytok tojva.

Amúgy meg: "politely reminded" - na EHHEZ angolnak kell születni :-)

erol 2017.03.24. 10:08:31

@kommentes nikk: "A lehető legostobább dolog ilyen helyzetben azt hirdetni, hogy tegyünk úgy, mintha nem történt volna semmi, és másnap már menjen minden a megszokott mederben"
Igazad van! Ilyenkor sírni, jajveszékelni kell TV-ben síró embereket mutatni hetekig, nemzeti gyásznapokat tartani, munkaszüneti napokat tartani, a bánat és gyász napját tartani. És ha ezt meglátják a terroristák biztos megsajnálnak és nem csinálnak ilyet többet.

kvadrillio 2017.03.24. 10:16:20

NSAID-ok és szívleállás

A DICLOFENAC-OT ÉS IBUPROFENT ORRBA-SZÁJBA HIRDETIK A TÉVÉCSATORNÁKON !!!
2017. március 20. 05:17
Nyomtatás

A nemszteroid gyulladásgátlók használata együtt jár a szívleállás fokozott kockázatával, állapítja meg egy nagy esetszámú dán vizsgálat eredményeképpen a European Heart Journal - Cardiovascular Pharmacotherapy legutóbbi száma. A kutatók a diclofenac kerülését és az ibuprofenhasználat korlátozását ajánlják.
Kapcsolódó cikkek

A daganatos betegek gyógyszeres fájdalomcsillapításáról
Immunszuppresszív kezelés Sjögren-szindrómában
Amikor a standard-dózis nem elég

Bár a lakosság veszélytelennek gondolja őket, a nemszteroid gyulladásgátlók (NSAID) használata együtt jár a kórházon kívüli szívleállás fokozott kockázatával, hívja fel a figyelmet Kathrine B. Sondergaard és munkatársainak tanulmánya (Non-steroidal anti-inflammatory drug use is associated with increased risk of out-of-hospital cardiac arrest: a nationwide case–time–control study).

A NSAID-ok világszerte a leggyakrabban használt gyógyszerek között vannak, és közülük több is, így pl. az ibuprofen, vény nélkül kapható. Mint Gunnar H. Gislason, a koppenhágai egyetemi kórház kardiológus professzora, a tanulmány egyik utolsó szerzője nyilatkozatában kifejti, mivel a NSAID-ok egy része recept nélkül és bármiféle tanács vagy mennyiségi korlátozás nélkül hozzáférhető, ez azt az üzenetet közvetíti a lakosságnak, hogy ezek a szerek biztonságosak. Ezzel ellentétben számos korábbi tanulmány kimutatta már, hogy fokozzák pl. a kardiovaszkuláris kockázatot.

A jelen tanulmány a NSAID-használat és a hirtelen szívleállás közötti kapcsolatot vizsgálta; az egész országra kiterjedő szívleállás-regiszter alapján azonosítva bevonták valamennyi dán beteget, aki 2001 és 2010 között szívleállást szenvedett el. A kutatók összegyűjtötték a dán gyógyszertárakból az 1995 óta kiváltott NSAID-ok adatait is, közte a nemszelektív NSAID-ok (diclofenac, naproxen, ibuprofen) és a szelektív COX-2 gátlók (rofecoxib, celecoxib) adatait is.

A NSAID-használat és a szívleállás közötti kapcsolatot eset-idő-kontroll vizsgálati dizájn segítségével állapították meg: valamennyi páciens vizsgálati alanyként és kontrollként is szolgált két különböző időperiódusban, ezáltal küszöbölve ki a krónikus komorbid állapotok zavaró hatását. A szívleállás előtti 30 nap során történő NSAID-használatot (vizsgálati periódus) egy olyan korábbi 30 napos periódussal hasonlították össze, amit nem követett szívleállás (kontroll periódus).

A vény nélküli szerhasználatról nem szereztek információt; Dániában az egyetlen recept nélkül kapható NSAID az ibuprofen, és a szer ilyen formában csak 200 mg-os dózisú kiszerelést tartalmazó, kis dobozokban kapható. Mivel a betegek saját kontrolljaikként szolgáltak, az ibuprofenhasználat alábecsülése valószínűleg egyenlően oszlott meg a vizsgálati és a kontroll periódusban.

A 10 éves vizsgálat alatt összesen 28 947 dán beteg szenvedett el kórházon kívüli hirtelen szívleállást, ezek közül 3376 főt kezeltek NSAID-dal a szívleállás előtti 30 napban. A leggyakrabban alkalmazott NSAID az ibuprofen és a diclofenac volt, az össz-NSAID-használat 51 és 22%-ával.

A bármilyen NSAID-használat együtt járt a szívleállás kockázatának 31%-os növekedésével, míg a diclofenac-használat 50%-os, az ibuprofen-használat 31%-os kockázatnövekedést eredményezett. A naproxen, a celecoxib és a rofecoxib esetében – valószínűleg a kis esetszám miatt – nem lehetett összefüggést kimutatni.

Gislason nyomatékosítja: a gyakori ibuprofen- és diclofenac-használat egyaránt együtt jár a szívleállás szignifikáns kockázatnövekedésével; csak valid indikáció esetén szabadna használni ezeket a szereket, és a kardiovaszkuláris kockázati tényezővel rendelkezőknek kerülnie kellene a használatukat.

A NSAID-ok kardiovaszkuláris ártalmait több hatásmechanizmus is magyarázza. Így a vérlemezkék befolyásolása révén fokozzák a vérrögképződést, szűkítik az artériákat, növelik a folyadékretenciót és a vérnyomást. A professzor azt is hozzáteszi, hogy ezeket a szereket nem lenne szabad benzinkutaknál árusítani, ahol a vásárlók nem kapnak tanácsot használatukkal kapcsolatban; a vény nélküli vásárlás csak gyógyszertárakban lenne megfelelő, korlátozott mennyiségben. Az ibuprofen használatát maximum napi 1200 mg-ra kellene korlátozni; a naproxen valószínűleg a legbiztonságosabb NSAID, abból napi 500 mg a maximálisan fogyasztható. A diclofenac a legkockázatosabb NSAID, használatát el kellene kerülni, folytatja a kardiológus, főleg, mivel vannak szereink, amik hasonlóan hatásosak, de biztonságosabbak.

kommentes nikk 2017.03.24. 10:34:02

@erol: hát nem is az megoldás, hogy úgy teszünk, mint ha misem történt volna. Azzal beépítjük az életünkbe a dolgot. Én meg olyanról még nem hallottam, hogy terroristák abbahagyták volna azt, amit csinálnak, azzal a felkiáltással, hogy némá, ezek letojnak minket. Akkor csinálnak olyat, amit már nem lehet letojni. A WTC-nél ugyan ki merte volna azt mondani, hogy le van tojva, holnap is felkel a Nap? Majd akkor kapunk olyat, ha nagyon tojunk az egészre.

kvadrillio 2017.03.24. 10:35:01

ÍRTANAK RENDESEN ! JAHHH....HA INFLUENZÁNAK ÁLCÁZOTT BIOVÍRUST VETNEK BE AZ EMBERISÉG ELLEN, HULLANAK, MINT A LEGYEK ! BASSZAMEG !
2017. 03. 24. 09:20
MTI
#Ksh
#Demográfia
Rossz hír: kevesebb gyermek született, megugrott a halálozások száma is

Az első hónapjában fél százalékkal kevesebb gyermek született, mint az előző év azonos időszakában. A halálozások száma 19 százalékkal növekedett a 2016. januárihoz képest. A természetes fogyás is jelentősebb az egy évvel korábbinál - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal pénteken az MTI-t.

Az év első hónapjában 7683 gyermek jött világra, ez mindössze 37-tel, 0,5 százalékkal maradt el a tavaly januári születésszámtól - olvasható a közleményben.

Ismertették: 14 064 ember hunyt el, 2286-tal több, mint egy évvel korábban, ami nagymértékű, 19 százalékos emelkedés. 2000 óta ez a legmagasabb halálozási szám. Hátterében - a két évvel ezelőttihez hasonlóan - a tetőző influenzajárvány állhatott.

A halálozások számának jelentős emelkedése, valamint a születések számának enyhe csökkenése miatt a természetes fogyás a 2016. januári 4058-cal szemben 2017 első hónapjában 6381 volt, ami 57 százalékos növekedést jelent.

Közölték: a házasságkötések száma idén januárban mérséklődött az előző év azonos időszakához képest. Az év első hónapjában anyakönyvezett 1429 házasságkötés 41-gyel volt kevesebb az egy évvel korábbinál. A 2,8 százalékos csökkenésben szerepet játszhatott, hogy idén januárban eggyel kevesebb hétvége volt, mint tavaly.

Kitértek arra is, hogy ezer lakosra 9,2 élveszületés és 16,9 halálozás jutott. Az előbbi 0,1 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 2,8 ezrelékponttal magasabb volt az előző évinél, ennek következtében a természetes fogyás értéke 2,8 ezrelékponttal, 7,7 ezrelékre emelkedett. Az év első hónapjában ezer élveszületésre 1,8 csecsemőhalálozás jutott, ami jelentős, 2,2 ezrelékpontos visszaesés az előző év januárjához képest - tudatta a KSH.
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
2017.03.24.

kommentes nikk 2017.03.24. 10:38:12

@Gungnir: teljes logikai bukta egy potenciális veszélyforrást egy már meglévő veszélyforrással megpróbálni kioltani. Egyszerűen nem így működik, hanem fordítva, ha már vannak veszélyfaktoraink, mi a logika abban, hogy beengedünk újat az életünkbe, azzal a felkiáltással, hogy már úgyis vannak veszélyek? +1 az jobb? Ez sima relativizálás, mint mikor azt mondják, hogy mit törődnek annyit a bolti lopásokkal, mikor gyilkosságok is vannak.

PiBá 2017.03.24. 10:48:46

@Lord_Valdez: Végre valaki (Te) nem bukik el a szöveg értelmezésben :)

titan 2017.03.24. 10:53:27

@kommentes nikk: a hatóság dolga a terroristák elleni harc. Az átlagember pedig semmit nem tud tenni ellene, így jó, ha
1. a terrorista nem éri el a célját (a megfélemlítést)
2. nem éli rettegésben az életét többmillió ember (mind az ember szempontjából, mind a társadalom egésze szempontjából)

kommentes nikk 2017.03.24. 11:10:58

@titan: orbitalis tévedés, bár sokan szeretnék, ha minél többen így gondolnák. Az átlagember nem tehetetlen báb, a képviseleti demokráciában van nyomásgyakorló eszköze, így például amennyiben a többség nem nyugszik bele a dolgokba, a hatalom kénytelen változtatni a dolgok menetén, különben kikerül a hatalomból. Nem erttegésben kell élni, ki kell fejezni az az iránti vágyat, hogy nem akarunk rettegésben élni, nem építjük be a mindennapjainkba az ilyen dolgokat. Az nem úgy van, hogy a politikus meg a hatóság majd megmondják, hogy neked mi jó, neked kell megmondanod, hogy mit szeretnél, különben szürke kisegér, biorobot, kussoló alattvaló leszel. Az egyszerű ember eszközei korlátozottak (tüntetés, választás, a képviselőkre való nyomásgyakorlás), de aki azt hirdeti, hogy a dolgokba bele kell nyugodni és mindent hagyjunk a hatóságra meg az uralkodó elitre, az vagy tudatlan, vagy érdeke a tudatlanságban tartás. Szerencsére mostanában más szelek fújkálnak, leáldozóban van a fogd be a szád, fogadd el és nyeld le willkommenskulturja.

báró Csekonics 2017.03.24. 11:46:06

@kommentes nikk: hát, ha figyletél akkor 'kisember szintről' pont az jött akkor is hogy nem vagyunk hajlandóak otthon rettegni, hanem igenis holnap is kimegyünk az utcára, bemegyünk dolgozni és holnapután is.
Meg persze közben az illetékesek beledózerolják az összes teveb@szót a tengerbe...

titan 2017.03.24. 12:10:00

@kommentes nikk: "orbitális tévedés"
Gyakorlatilag ugyanazt mondtad mint én, de a fenti kép nem erről szólt. Mint mondottam, a hatalomnak (karhatlomnak) a feladata a terror megfékezése. Az emberek pedig nyomást gyakorolhatnak a hatalomra ennek érdekében, amennyiben nem teszi. Szóval ahogy mondtam, a fenti kép nem erről szólt, hanem arról - ahogy mások is észrevették -, hogy a londoniak nem hagyják magukat megfélemlíteni. Nem azt, hogy beépítik a mindennapjaikba (Ez ún. csúszós lejtő érvelés)

Gyurcsany F. 2017.03.24. 12:25:09

"mi továbbra is ugyanúgy megisszuk a teánkat és a szokott módon végezzük tovább a dolgunkat."

Helyes. Felhaborito mikor a nacik, merenyletekkel remisztgetik az embereket, amikor az az arab kultura indentitas resze.
Aki fel a terrorizmustol, az egy mocskos kirekeszto, xenofob, naci.

Jakab.gipsz 2017.03.24. 12:45:51

Nem az a társadalom van biztonságba amelyik acél-kupola alatt állig fegyverbe retteg, ha nem épen ellenkezőleg, az a társadalom van biztonságba amelyiket senki sem akar meg támadni.

Úgy tűnik ettől a biztonságtól Európa gyorsuló ütemben távolodik.

(Köszönjétek meg Soros Gyurinak, a rengeteg eszű zsidó-filozófusnak.)

VaradiJanos 2017.03.24. 12:52:59

@TanBá: azért, mert az index csak akkor ír egy kulcscsomóról amikor azt egy pap dobja el, még más is eldobja, tehát csak a rühedék szetkesztői keltik ezt a keresztényellenes műbalhét

Skankhunt42 2017.03.24. 12:59:56

@Lord_Valdez: érdekes, állítólag mi rettegünk, mégse robbantgatnak, ellenben a nagy nyugaton, ahol meg széthúzott picsával pucsítanak ahmedéknek.

Larry Silverstein 2017.03.24. 13:27:41

@Gungnir: 'Nagyobb mércével mérve jelentősebb károkat általában nem okoznak.'

Azon kívül hogy a nyugati nagyvárosokban visszaesett a turizmus, nem okoznak jelentős kárt. Azt a nem terrorista :mérsékelt muszlimok okozzák'

tegnap egyébként 3 autós terrortámadás volt európában

Hajdú Peter 2017.03.24. 14:01:07

Azert ez egy csattanos válasz a libsiknek, bármit csinálnak, mi haladunk tovább, éljük az életünket, epítjük az országot és az Orbán 2018-ban is kétharmaddal fog nyerni.

Gungnir 2017.03.25. 09:40:05

@kommentes nikk:
Mi a logika abban, hogy egy statisztikailag szinte teljesen jelentéktelen veszélyforrással foglalkozunk, ahelyett, ami tényleg károkat okoz?
Sőt, ez az veszélyforrás tipikusan pont attól lesz erősebb, hogy foglalkozunk vele. Ha valakinek a célja a figyelemfelkeletés, megfélemlítés, akkor ha teljesíted ezt a vágyát csak még motiváltabb lesz arra, hogy megismételje a cselekedeteit.

A csökkenő túrizmus amit valaki említett kárként szintén csak a nyilvános pánik miatt történik.
Valószínűleg az elmúlt hónapban több ennél nagyobb áldozatszámot követelő baleset is történt ezekben a városokban. Attól miért nem rettegnek a túristák? Mert nem síptozik róla mindenki pánikolva...
süti beállítások módosítása