HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Újabb 830 millió forint az 1956-os emlékév támogatására

2017.03.08. 09:27 bozotharcos

 A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból kiderül, hogy a kormány újabb 830 millió forintot csoportosított át az 1956-os emlékév támogatására. Azzal azonban továbbra sem hajlandó az ’56-os Emlékbizottság elszámolni, hogy mire költötték az eddigi támogatásokat -emlékeztett az Együtt közleménye.

mtva_1956_1.jpg

"Az Együtt felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány újabb százmilliókat ad Schmidt Máriáéknak. Már eddig is teljesen átláthatatlan módon gazdálkodtak az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve programjainak költségeivel, most pedig még több pénzt költhetnek el gyanús módon." Az ellenzéki párt szerint márpedig a felelősök "nem titkolózhatnak tovább, mielőbb el kell számolniuk az átláthatatlan és felettébb mutyigyanús támogatásokkal, melyeket az 1956-os évforduló ürügyén költöttek el."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr7112321735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása