HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

800 millió adófizetői forintból utaznak külföldre a képviselők

2017.03.06. 13:08 bozotharcos

Az Európai Unió közbeszerzéseket publikáló oldalán közölt információ szerint 800 millió forint értékben írt ki közbeszerzési pályázatot az "Országgyűlés Hivatala által kiküldött személyek hivatalos külföldi utazásaihoz kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére."

businessman_plane.jpg

Egy év alatt ebből az összegből 1200 fő utazhat, 450 utazási alkalommal számolva. A megbízás része a menetjegyek beszerzése, repülőjegy beszerzésével, lemondásával, módosításával, cseréjével kapcsolatos ügyintézés, nemzetközi vasúti menetjegyek beszerzése, beleértve a hely-, hálókocsi jegyeket, továbbá az Európán belüli és kívüli menetrendi információs szolgáltatás biztosítása. A feladatokhoz tartozik még az utazáshoz kapcsolódó kiegészítő idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása (gépjárműbérlés, utasbiztosítások kötése, szállodafoglalás a világ bármely országában, átszállások megszervezése, VIP asszisztencia biztosítása hétköznapokon hivatali munkaidőben és azon túl, vasárnap és ünnepnapokon a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

 

 

1 komment

Címkék: közpénz országgyűlési képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr8212317071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása