HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Újabb semmitmondó válasz a főügyésztől Kiss Szilárd-ügyben

2017.02.28. 14:11 bozotharcos

Polt Péter az üggyel kapcsolatos legújabb válaszával tulajdonképpen csak azt ismerte el, hogy csak ellenzéki kezdeményezésre indult nyomozás a moszkvai agrárattasé ügyében, tehát a Kiss Szilárddal kapcsolatban felmerült kérdőjelek ellenére a sajtó és az ellenzék nélkül  a kormány és különböző szervei úgy tűnik, egyáltalán nem "piszkálták" volna az ügyet.  A főügyésznek ezúttal Mesterházy Attila országgyűlési lépviselő (MSZP) tett fel írásbeli kérdést „Mikor lesz eredménye a Kiss Szilárd vízumshoppingja kapcsán indított büntet őeljárásnak?” címmel.

Mesterházy arra volt kíváncsi, hogy melyik nyomozó hatóság vagy ügyészségi nyomozó szerv jár el a volt moszkvai agrárattasé ügyében, s hogy mióta folyik és jelenleg milyen stádiumban van a büntet őeljárás, hogy lezárult-e nyomozás és megtörtént-e a vádemelés, amennyiben erre nem került sor, akkor mikorra várható a nyomozás lezárása és a vádemelés, kinek a feljelentésére kezdtek nyomozni és hány gyanúsított ellen, milyen bűncselekmények gyanújával folyik a büntetőeljárás. Korábban az LMP kikérte a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak az ügyben folytatott belső vizsgálatának az eredményét.

 


poltvalaszmesterhazy.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr3812300901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása