HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Dübörögnek a munkagépek a kivágott fák helyén a Belvárosban

2017.02.22. 10:10 bozotharcos

A civilek tiltakozása ellenére 24 fát vágtak ki korábban a budapesti József nádor téren az oda épülő mélygarázs miatt. Mostanra - mint a képen is látható - nagy lendülettel dolgoznak a munkagépek a lecsupaszított tér közepén tátongó gödörben. A tér egyik épületéről azt írta több lap, hogy az Orbán Viktor vejéhez és miniszterelnökkel a felcsúti stadion lelátóján megjelenő török milliárdoshoz köthető.

Fotó: Fülöp Tamás

jozsefnadormelygarazslegjobb.jpg

A fakivágások előtt így nézett kia  tér:

jozsefnador.jpg

 

A József nádor téren épülő mélygarázsról többe között a 444.hu is írt, például az igen beszédes című "A Tiborczhoz kapcsolható cégcsoport a ledózerolt József nádor téren sündörög" cikkében.  Ebből kiderül az is, hogy a tér egyik nagy épületét, az egykori Postabank-székházat egy olyan cég vette meg, amelynek köze lehet Orbán Viktor vejéhez,Tiborcz Istvánhoz, és ahhoz a török milliárdoshoz, aki a napokban nyilvánosságra került képek szerint a felcsúti stadion egyik lelátóján a miniszterelnökkel együtt látható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr5112281243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása