HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Hadházy: Balog miniszter is felelős a kamutanulmányokért

2017.02.14. 16:13 bozotharcos

"Mostantól jogerős ítéletem van arról, hogy elmondhatom: Balog Zoltán miniszter is felelős azért, ha az egyetemeken sorozatban írnak idiótábbnál idiótább kamutanulmányokat egyáltalán nem kamu uniós pénzekért" – közölte Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a Facebook-oldalán.

balogzoltanhirado_hu.jpg

Hadházy felhívta a figyelmet arra, hogy ez volt eddig az egyetlen per ellene,  annak ellenére, hogy az egy éve hetente tartott Korrupcióinfó című sajtótájékoztatók után szinte minden alkalommal megfenyegeti őt valamelyik állami szervezet vagy magánszemély azzal, hogy a politikus által feltárt ügyek miatt "bíróságon vesznek elégtételt." "Valószínűleg aztán azért nem követi tett a felbuzdulást, mert én mindig tények és dokumentumok alapján mondom, amit mondok." - teszi Hadházy.

A politikust eddig a Kormányzati Ellenőrzési hivatal (KEHI) próbálta perelni rágalmazásért, de a keresetet a bíróság nem fogadta be, és pótmagánváddal sem élhetett a hivatal. Egy másik ügyben (a szekszárdi polgármester ismerősének juttatott 200 millió forintos megbízás kapcsán) a Hadházyt feljelentő felperest a tárgyaláson megkérdezte a bírónő, hogy mi az, ami a Hadházy által mondottakból nem igaz, s hogy esetleg akar-e elállnia  pertől. (Az illető így is tett.)

hadha_zybi_ro_sa_g_2.jpg
Balog miniszter (tudják, ő az, aki keresztény volta és lelkészi végzettsége ellenére rezzenéstelen arccal tűrte Orbán gyűlöletkeltését és migránsozását a minapi évértékelőn)  azért vitte a bíróságra az LMP-s politikust, mert amikor Hadházyt még az egyik korábbi Korrupcióinfón egy újságíró arról kérdezte, hogy az ott bemutatott egyetemi kamutanulmányokért ki a felelős, ő azt válaszolta, hogy "nyilván felelős (Balog) miniszter is: ha tud az ügyről, azért, ha nem tud, akkor meg azért."

Szólj hozzá!

Címkék: KEHI Balog Zoltán Hadházy Ákos Korrupcióinfó

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr2712258316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása