HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Nemzetközi szólásszabadság-díjra jelölték a Kétfarkú Kutya Pártot

2017.02.07. 13:00 bozotharcos

Az Index on Censorship a véleménynyilvánítás szabadságáért küzdő civilszervezet minden évben 4 kategóriában oszt díjat: újságírás, digitális aktivizmus, kampány- és művészeti tevékenységért. A Kétfarkú Kutya Párt az utóbbi kategóriában került be a döntőbe, 3 másik jelölttel együtt. Ebben a kategóriában olyan művészeket és művészeti produkciókat  ismernek el, akiknek és amelyeknek a tevékenysége az elnyomás, az igazságtalanság  ellen lép fel és a művészi szabadságot hirdeti. A díjátadó Londonban lesz a Unicorn Theatre nevű helyen, április 17-én. Két évvel ezelőtt az Átlátszó portál megkapta a szervezet díját, "digitális aktivizmus"  kategóriában.

 

ketfarkuindexoncensorship.jpg

2 komment

Címkék: szólásszabadság atlatszo.hu Átlátszó Kétfarkú Kutya Párt Index on Censorship

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr8812190812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NBarbieReloaded 2017.02.07. 21:34:14

"olyan művészeket és művészeti produkciókat ismernek el, akiknek és amelyeknek a tevékenysége az elnyomás, az igazságtalanság ellen lép fel és a művész szabadságot hirdeti"

És ezt a 2 farkúak mivel is érdemelték ki?

Vincenzo6 2017.02.07. 21:37:08

Ez mondjuk ciki. Főleg hogy mióta aktuálpolitikával foglalkoznak, azóta pont olyan büdös és gusztustalan az egész, mint a Fidesz kormány propagandája.
süti beállítások módosítása