HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Így fejezhetik ki a nemtetszésüket az olimpia kapcsán a nem budapestiek

2017.01.25. 14:53 bozotharcos

Bár a NOLIMPIA népszavazási kampány ívein csak a fővárosi lakcímmel rendelkezők mutathatják meg, hogy nem akarnak olimpiát Budapesten, a vidéken élők legalább egy petíció aláírásával jelezhetik: köszönik, ők sem kérnek a fővárosi és vidéki  adófizetők pénzéből finanszírozott extrém költségekkel és szinte kivétel nélkül minden rendezési helyszínen ráfizetéssel járó rendezvényből. 

"Elutasítjuk, hogy amíg a #KorrupcióKormánya milliárdokat költ a stadionokra és azon gondolkodnak, hogy egy olyan rendezvényt bonyolítson le Budapest, mint az Olimpia - amiből anyagilag mindenképpen csak veszteségben jöhet ki az ország - addig százezrek éheznek, az oktatás romokban, az egészségügy pedig a csőd szélén áll"– fogalmaz az Együtt által indított online petíció, ami itt írható alá.

Időközben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 10,5 millió forint  gyűjtött eddig össze az olimpia elleni, február 1-től kikerülő plakátokra, amiből szerintük  350-400 plakáthelyre futja majd.  http://ketfarkukutya.com/?p=3022

ketfarkunolimpia.jpg
Ma szavazott a Fővárosi Közgyűlés az ügyben: a Reflektor blog beszámolója szerint több ellenzéki képviselő semszavazta meg az olimpiai pályázat visszavonását:
"

Így szavaztak a Fővárosi Közgyűlésben az ellenzéki pártok képviselői arról a módosító javaslatomról, hogy Budapest vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai játékokra benyújtott pályázatát:

Gajda Péter (MSZP): nem
Horváth Csaba (MSZP): tartózkodott
Szaniszló Sándor (MSZP): igen
Tóth József (MSZP): nem nyomott gombot
Trippon Norbert (MSZP): igen
Gy. Németh Erzsébet (DK): igen
Hajdu László (DK): nem
Karácsony Gergely (PM): tartózkodott
Székely Sándor (Együtt-PM): igen
Geiger Ferenc (Civil szervezetek): nem
Szabados Ákos (MSZP-DK-Együtt-PM): nem
Tokody Marcell (Jobbik): nem

Csárdi Antal (LMP): igen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr2212155021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása