HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

"Külföldi ügynökök vagyunk" – így kell címkézniük magukat az orosz civileknek

2017.01.11. 12:03 bozotharcos

Most, hogy Németh Szilárd olyan őszintén kirohant a Soros-támogatást élvező civilek ellen, eszünkbe jutott egy korábbi cikk arról, hogyan kell feltüntetnie, hogy "Külföldi ügynökök vagyunk" , 2014-től minden kiadványon, dokumentumon, sajtóközleményen és a weboldalukon minden olyan orosz civilszervezetnek, amely a másfél évvel korábban elfogadott putyini ügynöktörvény hatálya alá esik.

"A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége." -fogalmazott a Fidesz frakcióvezető-helyettese egy sajtótájékoztatón.

És abban, hogy a fenti szavainak következménye  is lesz,  nincs ok kételkedni, hiszen a "nem baráti" civilszervezetek kormány általi listázására itthon is volt már példa.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr9612117571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.01.11. 22:50:57

Nagyon helyes.

Én a parlamenti képviselők, állami vezetők állampolgárságait, útleveleit is átnézném. Sok lesz ott a bissaui gineai szakértő származású.

pamut 2017.01.11. 23:23:13

A magyar demokrácia, a magyarság ellenségei felállva, hangos tapssal köszöntik, hogy Orbán ráront a nemzetére.

pamut 2017.01.11. 23:28:38

Megjegyzem még a Kádár-éra koncepciós pereiben is adtak annyira a látszatra legalább, hogy bár előre megvolt az ítélet, azt csak a kamu eljárás után olvasták fel.

Ma, a sötét Orbán-korban már annyira sem adnak a látszatra mint Kádárék: nyíltan, előre bejelenti Orbán egyik kopasz verőembere hogy kiket fognak eltakarítani és ehhez a célhoz gyártanak valami kamu törvényt, a kész ítélethez.

Azaz Orbán előre bejelentette a kopaszával hogy bevezeti Magyarországon a putyini viszonyokat.

Orbán hazaáruló.
süti beállítások módosítása